Cheese suppe oppskrift

 Det er vanskelig å argumentere med det faktum at de mest populære første kurs anses supper som borsch og Salt. Men selv favoritt mat kan noen ganger pryyistysya, og i slike øyeblikk må tenke på hva som er mulig å erstatte dem. For eksempel kan det være ost suppe, som mange mennesker som på grunn av sin gode smak. Videre den rike, og det er lett å tilberede. Best egnet for sin forberedelse bearbeidet ost. De har en lavere kostnad sammenlignet med hard ost og suppe fra det nesten ikke mister smaken. I tillegg butikkene du kan finne spesiell ost suppe med en rekke varianter - bacon, løk, paprika, etc.


 Oppskrift ost puré suppe med sopp Obligatoriske ingredienser:


 •  vann - 1 liter


 •  Poteter - 3 stk


 •  gulrøtter


 •  løk


 •  pakke smelteost


 •  greener.


 •  Forberedelse

   Fyll vann i en gryte, som satte fyr på. Vent til perling, kaster deretter en potet gryte, som tidligere ble kuttet i små terninger. Etter matlaging potetene i en kasserolle satt revet ost.
   Shinkuem gulrøtter og løk, som deretter stek til de er gyllenbrune henter dem, satt i pannen. Nå er alt dette koke i tjue minutter. Fjern kjelen fra ost suppe fra varmen og bland det grundig knust. Nå må du sette kjelen tilbake på varmen og rør, kok opp. Nå kan vi anta at ost suppe er klar.
   Før bruk suppe dekorert med greener. Du kan legge til krutonger.
  Cheese suppe oppskrift


   Oppskrift ost suppe med kylling og sopp


   Den vanligste oppskrift ost suppe med ekstra kylling og sopp. Er vi nå vurdere.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  kylling - 400 g


 •  vann - 2 liter


 •  fersk sopp - 400 g


 •  bearbeidet ost - to eller tre pakker


 •  gulrøtter


 •  løk


 •  Poteter - 4-5 stk


 •  Salt - til smak


 •  dill


 •  søt pepper.


 •  Forberedelse

   Stek kylling. Parallell langpanne fint nakroshennыe løk og gulrøtter. Deretter kuttet sopp, som deretter stekt til en byll dem med høy fuktighet. I buljong put skrelles og skiver poteter. Kylling ta ut gryten og kok salt vann. Kylling kuttet.
   Når potetene vil være klar, sette stekt løk, gulrøtter, sopp, kylling biter, revet ost og pepper. Alt dette koker femten minutter for å oppløse osten. Å redusere ventetiden, er det fornuftig å suppe av og til røring. På slutten av kokeprosessen dekorert dill.
   I en bolle, kan du også kaste kjeks. De kan kjøpes i butikken eller lage mat selv: brød er kuttet og tørket i ovn eller i en panne. Vi må ikke glemme dem mens stadig slå til ikke brent.
  Cheese suppe oppskrift


   Oppskrift ost suppe med pølse   Nødvendige ingrediensene


 •  bearbeidet ost - 100-150 g


 •  røkt pølse - 100 g


 •  løk - 1 stk


 •  Poteter - 1 stk


 •  solsikkeolje, 2 ss. l.


 •  persille.


 •  Forberedelse

   Løk er renset fra huden, så vaske det og skåret i tynne halv-ringer.
   Så rent med røkt pølse skallet og skjær den i skiver først, og deretter - kuber.
   Poteter blir renset, vasket og skåret i terninger liten størrelse.
   Deretter blir forberedt pan, som er skjenket seg en bit av olje, som stekt pølse og løk. I tilfelle at pølse ganske fett, vegetabilsk olje til steking kan ikke bruke.
   I en panne sette en liten mengde pølse, løk og poteter. Deretter pan fylt med vann (ca en halv liter), tilsatt salt, persille. Nå kan du sette potten på bålet.
   Etter kokende vann i en kasserolle nedsenket behandlet ost. Alt dette koker ti eller femten minutter, til osten er oppløst. Etter beredskap poteter kan fyre av. Cheese suppe er klar. Kan bringe til bordet. Bon appetit!
  Cheese suppe oppskrift
  Oppskrift oksalsyre suppe; hvordan du koker suppe oksalsyre

   Oksalsyre suppe oppskrift som vi nå fortelle deg, veldig nyttig. Denne suppen er veldig behagelig smak og våren grønt. I tillegg, blakke - en meget nyttig plante. I sorrel inneholder mineraler, essensielle oljer og vitaminer. Og det sorrel tidlig på våren, bare når de fleste av oss lider av mangelsykdommer. Oksalsyre suppe oppskrift er trolig hver nasjonalitet. Vi viser deg hvordan du koker suppe oksalsyre egne hender.

   Ingredienser til matlaging suppe med sorrel


   Vann - 25 liter, kjøtt eller kylling - 300 g poteter - 4-6 stykker, frisk sorrel - 150-200 g, løk, gulrøtter, laurbærblad, allehånde, salt og pepper.

   Utarbeidelse av oksalsyre deilig suppe


   Oksalsyre suppe oppskrift:
  Oppskrift oksalsyre suppe; hvordan du koker suppe oksalsyre

   Først må du koke suppe. For dette formål, kjøtt eller kylling skylling og sette lapskaus. Når suppen er klar, fjerne kjøtt og sett til side for å avkjøle. Potetskrell og kutt i terninger og kaste i suppen. Hakket løk. Gulrøtter rist. Varm opp pannen og kok i noen løk og gulrøtter over middels varme.

   Oksalsyre hvordan du koker suppe


   Når suppen i en kjele koker, tilsett løk suppe med poteter og gulrøtter, laurbærblad og et par erter allehånde.
   Sorrel vaskes, tørkes, fjerne tøff stilkene. Hakk sorrel. Prøv å gjøre det så mindre. Sorrel legge til suppe i siste øyeblikk, når alt er klart. Legg sorrel og skru av gassen. Gryte med suppe deksel med et lokk og gi stå i to timer. Kjøttet skjæres i små biter og tilsett i suppen. Her er hvordan du koker suppe oksalsyre egne hender.
  Oppskrift oksalsyre suppe; hvordan du koker suppe oksalsyre

   Oksalsyre suppe oppskrift: Skjær et stort antall persille, dill, gressløk. Kok hardkokte egg.
   Når servering, dryss oksalsyre suppe urter og vårløk, legg en skje med rømme og et halvt kokt egg.
   I oksalsyre suppe legge flere unge nesler. For å gjøre dette, skåldet med kokende vann brennesle, og deretter klippe sammen med sorrel.
   Du kan imidlertid bruke kjøtt eller skinke og røkt. Fra dette oksalsyre suppe blir svært originale smaken.

   Oksalsyre suppe oppskrift video


   Kognitiv video oksalsyre suppe oppskrift.
  Hvordan å lage mat AZU tartare, oksekjøtt, svinekjøtt, kylling. Oppskrifter pyrhotovlenyya

   AZU er en tatarisk nasjonal rett, hjertelig og deilig. AZU lett å forberede fatet, basert på kjøtt, varm saus og stuet poteter. AZU tradisjonelt tilberedt fra massen av hestekjøtt, biff eller lam. AZU også forberedt med svinekjøtt og kylling. Hvordan du skal forberede AZU tartare? Hemmeligheten til matlaging AZU - jo mer kjøtt jo bedre. Pass på tilstedeværelse i utarbeidelsen av denne AZU kjøtt, poteter, pickles og tomat. Matlaging i støpejern panorere bedre (pot, pot). Vurdere noen oppskrifter Azu.

   Hvordan å lage mat biff AZU
   For å forberede trenger du:
   - Kjøttet av okse - 800 gr.
   - Poteter - 7 stk.
   - Friske tomater - 2 stk.
   - Syltet agurk - 2 stk.
   - Løk - 1 stk.
   - Tomatpuré - 2 ss
   - Hvitløk, sort pepper, laurbærblad

   I gryten eller gryte og stek hakket halv ringer, løk i oppvarmet vegetabilsk olje. Biff skåret i terninger og stek til den er myk, pepper.

   Tømme potetene og skjær i skiver. Stek potetene i en panne med vegetabilsk olje til de er gyllenbrune.

   La oss forberede saus. Tremo revet agurk, klikk hvitløk, tomater skåret i små terninger. Bland agurk, hvitløk, tomatpuré og tomater, tilsett 15 kopper vann. Tilkobling gryte, hell sausen. Hvis sausen ikke dekker potetene med kjøtt, tilsett vann. Lukk potten eller potten lokket tett og sette i ovnen (180 ° C) i ca 15 timer. Under forberedelse AZU røre en gang. Tjue minutter til kokt tilsett laurbærblad AZU. Når en tabell drysset med urter AZU.

   Hvordan å lage mat svinekjøtt AZU
   For å forberede trenger du:
   - Lean svinekjøtt - 700.
   - Tomater - 2 stk.
   - Syltet agurk - 9 stk.
   - Rød løk - 3 stk.
   - Gulrøtter - 4 stk.
   - Hvitløk, basilikum
   - Olje til steking
   - Smeltet smør

   Fjern skinnet fra tomatene, skåret i små terninger. Fint strimlet løk og gulrøtter. Kjøttet skåret i små strimler, tilsett basilikum. I en stekepanne med løk og gulrøtter, tilsett tomater, smeltet smør, salt. Sett småkoke i 20 minutter dekket med et lokk. Vi kuttet pickles ingen store biter. Separat, stek svinekjøtt over høy varme under omrøring. Vi spre kjøtt og grønnsaksblanding i agurker. Småkoke med lokk på middels varme til de er møre omtrent en time.

   Hvordan lage kylling AZU
   For å forberede trenger du:
   - Hel kylling
   - Friske tomater - 5.
   - Syltet agurk - 2 stk.
   - Grønn
   - Gulrøtter - 2 stk.
   - Løk - 2 stk.
   - Krydder, laurbærblad

   Min kylling, innvollene, kuttet i store biter, salt og pepper. Stek kyllingen over middels varme. Gulrøtter og løk skåret i biter og legg i kyllingen.

   Tomater skåret i skiver og bland med kjøtt og grønnsaker, satt laurbærblad, krydder. Legg en halv kopp med vann og sette på medium varme i ca 40 minutter. For 10 minutter til kokt tilsett finhakket i AZU syltet agurk. AZU Serveres varm.  
  Яндекс.Метрика