Cognac hjemmeBrandy - en av de mest vanskelige å fremstille lut. Han fulgte produksjon av spesielle produksjonsteknikker, blir brukt som råvarer i hovedsak tørr hvitvin og stå klar til å drikke i spesielle eikefat og beholdere med eik sagmugg. Selvfølgelig, hjemme for å lage en cognac umulig. Men gjøre ganske anstendig drink som smaker ligner ekte luksus cognac lykkes!

Teknologi av cognac

Nesten all konjakken, som er forberedt hjemme, laget med vodka, sukker og krydder. Så han gikk veldig høy kvalitet, er det nødvendig å følge sekvensen av trinn "produksjon":
utarbeidelse av sukker - den første fasen av cognac brenner sukker. Det er nødvendig å drikke opparbeidet unik karamell farge. Å brenne behov i aluminium container med tykke vegger helle sukker og sette den på bålet (veldig svak). Sukker bør ikke pryhority, så røre hele tiden. Bare noen få minutter i pannen dannet karamell, så kapasiteten må umiddelbart fjerne fra varme.
miksing - alle ingrediensene du trenger en resept for å lage brennevin bør blandes i samme kapasitet i hvilken som helst rekkefølge. Når alle ingrediensene er blandet, hell du den i en flaske og tett lukket.
insistering - brandy, som er forberedt hjemme, bør stå. Det krever noe arbeid på din del, bare plassere beholderen med en drink i en kjølig og mørkt sted i minst tre uker.
Filtrering - dette er den siste fasen av cognac. Du må åpne beholderen og deretter tappe hele innholdet. Ideelt sett er dette gjort gjennom cheesecloth, brettet den i to lag.
Deretter cognac klar til å spise! Varmen ikke trenger å sende inn en tabell ved romtemperatur, det er fortsatt et hjem versjon av drikke, ikke den franske drikke.

Oppskrifter brandy

En av de mest populære oppskrifter cognac drikke som kan fremstilles, som følger: 20 g tørr eik helle 3 liter høykvalitets vodka, benyttet i en bolle brent sukker og en klype vanilje, 2-3 hvozdychky, muskat og infusjon av en blanding av 30 dager. Dubov bark for slike innenriks brandy tilgjengelig over disk, men mye pahuchishe rå skjer hvis du eier zagotovte det. For å gjøre dette, trenger bare å kutte i juni bark av eik kvister og tørk det.
Veldig behagelig smak kommer hjem kaffe konjakk. For å gjøre det, trenger du 150 gram malte kaffebønner, hell 450 ml vann til blandingen og la til å sette. Etter 20 timer ble det resulterende væsken bør legges til 800 ml vodka (du kan erstatte alkohol 70 grader) og brent sukker, og deretter tett kork, satt på 21 dager på et kjølig sted.
Du kan lage brandy og valnøtt vegger. Å forberede den, bør deles inn i 14 valnøtt perehorodochki, legg dem i en bolle og hell 3 liter høy kvalitet vodka. Dette mutter drikke blandingen skal bli satt i et mørkt sted for 4 dager, deretter press og legge til to erter pepper, laurbærblad 2-3, 5 g vanilje, svart te fem gram, 10 gram sitronmelisse, estragon 10 g, 15 g tørre skorper oransje, 20g eik og 20 g jegere. Blandingen skal bli satt til å sette mot i 10 dager og deretter press.
God drikke cognac kommer fra Solbær syltetøy. For å gjøre det nødvendig til 0, 5 kg syltetøy blandet med 100 g av svart te, 15 erter pepper, 30 g gjær, 5 liter litt varmt vann, 0, 5 kg sukker og 10 laurbærblad. Blandingen skal bli satt til å sette mot i 21 dager, deretter renne vel (fortrinnsvis 2 ganger).
Cognac med druer
Noen hjemme håndverkere gjøre brandy fra druer. Det kommer også ut sterk og velsmakende. For å forberede denne type konjakk, må du få vin Materiale: presse saften fra druer, hell den i en emalje bolle, tilsett litt vin gjær blandingen og la stå i 30 dager for å gjære. Den resulterende væsken skulle kjøre forbi fordi hootch apparat, og alkohol, som til slutt viser seg å helle i eik fat og la den være der for en lengre periode som mulig. Noen la den være der et år eller to. Foreløpig drue brandy i små mengder kan legge til en rekke aromatiske komponenter, for eksempel nellik eller karamell.
Selvfølgelig, ikke alle er villige til å vente et helt år for å nyte smaken av cognac hjem og se hvordan prosessen er ganske tidkrevende. Fordi denne oppskriften heller bare egnet for de som ønsker å komme så nær den opprinnelige drikke.  
Retter til nyttår bord. Avreise fra tradisjon


 Jeg foreslår å vurdere flere sjømatretter.
 Som en erstatning for Olivier kan lage mat salat med blekksprut.
 Du vil trenge:
 •  løk (ett stort hode)

 •  blekksprut skrotten (400 g).

 •  egg (6 stk.)

 •  Alt kuttet i strimler og kledd med majones.
   Canape med reker.
   Du vil trenge:
 •  reker (kokt)

 •  ost (salt eller fersk-valg)

 •  oliven

 •  fløtesaus

 •  hvitt brød, kuttet og tørret.

 •  grønn

 •  Otchischennye reker på grillspyd streng, deretter oliven ringer, urter og ost. Serveres med fløtesaus.
   Sea Cottage cheese ruller.
   Du vil trenge:
 •  crabsticks (Antall definere seg selv. En krabovaya magi ett kast. Så antall produkter vil bli vist på seks stor krabbe stick).

 •  Stuffing (150g).

 •  Fersk sopp (150g).

 •  løk (1 hode)

 •  Bearbeidet ost (6 plater)

 •  vegetabilsk olje.

 •  salt

 •  egg (2 produkter)

 •  kjeks

 •  mel

 •  sort pepper, nykvernet

 •  Crabsticks til utplassert må holde i 1 minutt i vann. Finhakket løk og hakket sopp stekt i vegetabilsk olje i 4 minutter, tilsett kjøttdeig, pepper, salt og kok 6-10 minutter, ikke glemme litt. Pisket egg og en spiseskje med smuler legger til stuffing. Bland alt. Utvidet pinne, satte en tallerken med ost, og på den blandingen. Vikle ruller. Rolls dyppet i mel, pisket egg og brødsmuler. Stek i vegetabilsk olje.
   Det og en liten del av sjømat som du enkelt kan forberede seg til festbord. Ikke vær redd for å eksperimentere og la alle forsøkene i det nye året bringe deg glede og hav av positive følelser. Glad!  
   Step aerobic år er en av de mest populære fitness trender i verden. Den ble oppfunnet i USA trener Gene Miller aerobic for rehabilitering etter skader i kneleddet. Opplæring i trinn aerobic er på en spesiell plattform som simulerer sted. Tradisjonelt trening besto av en rekke enkle trinn, oppturer og nedturer. Moderne trinn aerobic er en aerobic dans klasser fra fase 30 til 60 minutter.

  Trinn aerobic for vekttap


   Effekten av trinn aerobic er merkbar på grunn av den meget korte tid, i kroppen trekker, forbedrer koordinasjon, normalt blodtrykk, humør stiger og forsvinner overvekt. Eventuelle aerobic flotte tog hjerte-og respiratoriske systemer. Trinn aerobic kan brukes som en selvstendig trening, og som en varm-up økter før alle idretter.

   Velg vanlig plattform


   Når du velger en vanlig plattform for hjemmetrening og for trening i et idrettslag bør ta hensyn til følgende punkter.
   Plattformen må ha en gummiert sklibelegg eliminerer glidning av foten under trening.
   Sjekk for gummiputer på basisplattform skritt når du skal kjøpe et hjem, og graden av forringelse, hvis du gjør et idrettslag. Hvis gummiputene mangler eller er utslitt, vil plattformen skli på noen gulvbelegg, selv spesiell, neskolzyaschemu.
   Det grunnleggende kravet er den mekaniske styrken til vanlig plattform, som bør være et fast metallkonstruksjon kledd med høy kvalitet plast. Når du løfter eller hoppe plattformen må ikke synke.
   Viktigste når du velger utstyr er dens dimensjoner og muligheten til å endre nivået høyde. For eksempel vil dansetimer bedre bruke vanlig plattform lengde på 80 cm, en bredde på minst 40 cm med tre nivåer av høydeforskjell. For aerobic, som består av enkle trinn og nedturer, kan du velge en mindre plattform, som vanligvis koster mindre. En liten praktisk plattform for hjemmebruk, som det tar liten plass i leiligheten.

   Trinn aerobic og vekttap


   Felles bygning trening på trinn plattform består av følgende faser: oppvarmingstid og strekk tidligere (5-7 minutter) av aerobe (30-40 minutter), isolert arbeid (kraft) og endelige stretching.
   For å maksimere effekt på fett i kroppen, bør aerobic (hoveddelen) trening være minimum 30 minutter. Aerobic del begynner med en warm-up, der det er en gradvis økning i hjertefrekvensen. Ytterligere opplæring intensiteten øker og ender langsom strekk.
  Trinn aerobic for vekttap

   For å øke hastigheten på stoffskiftet og øke effektiviteten, step aerobic må kombineres med riktig ernæring. To timer før og to timer etter trening, helst noe å spise. En annen viktig faktor for å oppnå det ønskede resultatet er samsvar med drikkevann regime. Selv et lite tap av fluid kan føre til dehydrering. Mens trening er anbefalt å drikke 200 gram vann hver 15-20 minutter. Den totale mengden av væske inntak er ca 0,5 liter. Vann er den beste drikken veldig kaldt og slurker.
   Gjør trinn aerobic for vekttap bedre enn 3 til 5 ganger i uken. Hyppigere trening kan føre til skader på muskler og ryggrad, påvirke de store fartøy i ben, kne- og hofteledd.

   Bestemme intensiteten på treningen


   For å oppnå effekten av fettforbrenning aerobic trening bør skje på et visst tempo med regelmessig kontroll av hjertefrekvens (HR). Den anbefalte pulsen er 60-90% av maksimal verdi. Seleksjonsintensiteten primært basert på individuell fitness og alder på personen. For eksempel, hvis trent person på 25 år er engasjert med nivået av intensitet på 85%, er det ganske normal hastighet. Hvis en person ikke er forberedt, så dette nivået kan være potensielt farlig.
   Den enkleste metoden for å beregne prisen er som følger: makspuls minus alder multiplisert med 065 (for den nedre band) og 075 (øvre band). For eksempel, vil jenter i '30 hjertefrekvens være i størrelsesorden 123-142 slag per minutt.

   Teknikk trening på trinnet plattform


   Riktig holdning ikke bare øker effektiviteten av trening, men reduserer også risikoen for skader og fall.
   Det er noen grunnleggende regler som må nødvendigvis styrer coach. Disse inkluderer: løfteplattform med hele foten, og nedstigningen av å sette foten på hælen på sokken; kne skal ikke bøye mer enn 90 grader; er strengt forbudt og klatre ned fra plattformen skritt tilbake. En viktig forutsetning for overholdelse av sikkerhetsstudier pågår kontroll av plattformen utseende og det beste utvalget av høyder, avhengig av graden av fysisk form.
  Trinn aerobic for vekttap

   I hallen for undervisning bør være god ventilasjon og nok plass til å eliminere kollisjon involvert og slag. Temperaturen for intens trening under 20 grader, så har air condition om sommeren er et must.

   Den viktigste kontraindikasjoner aerobic


   Som med noen form for trening, har step aerobic en rekke spesifikke kontraindikasjoner for helsemessige årsaker. Disse inkluderer: hjerte- og karsykdommer, kne, rygg sykdom, åreknuter, hypertensjon, kronisk nyresykdom, graviditet. Selvfølgelig, hvis jenta er aerobic instruktør og er i utmerket fysisk form, er det ikke nødvendig under svangerskapet helt kaste hobbyer, men begrense intensiteten på trening er nødvendig gradvis.
  Яндекс.Метрика