Deig tynne pannekaker: oppskrift
 Hjemmelagede pannekaker nesten alltid vært høyere aerobatics kulinariske ferdigheter elskerinne, og selv innenlands varme og komfort når du går rundt bordet og familien å nyte sosialt samvær med samovaren for te og en stabel med tynne pannekaker med forskjellige fyllinger - syltetøy, honning, ost, valmuefrø, epler og selv rød eller svart kaviar. Delicious tynne pannekaker kan kokes med melk, vann, myse, kan kefir være selv med tilsetning av gjær som de kom fylt inn i hullet. I alle fall den pannekake- fremstilt ved å følge en spesiell algoritme for gluten i melet godt svulmende og forseglet deig. For dette er ikke bare rekkefølgen av tilsetning og blanding av ingrediensene, men også isolasjons deigen før koking pannekaker i minst 30 minutter til alle de nødvendige prosesser mellom ingrediensene ga det ønskede resultat.
 De fleste husmødre forberede deigen for tynne pannekaker med melk, for da deigen er bedre "fast" og pannekaker kommer ut deilig, duftende og svært vakkert utseende og farge.
 Ingredienser:
 - 1 liter melk;
 - 2 kopper hvetemel;
 - 6 egg;
 - 1 ss sukker;
 - 1 pose vaniljesukker;
 - 1 ss vegetabilsk olje;
 - En klype salt.
 Metode:
 1.  Egg halvkilo sukker og vaniljesukker.

   I egg-sukkerblandingen tilsett mel og rør alt godt, nøye gni brystene med mel.

   Søker røre deigen i små porsjoner for å helle melken inn i den. Hvis det er mulig, er det best å skyte ned deigen mikser som kom umiddelbart ensformig konsistensen av deigen, men hver kvinne vet at deigen for noen bakervarer som "hånd arbeid".

   Til slutt, legge vegetabilsk olje og en klype salt. Deigen skal få en flytende konsistens rømme.
   Stek kakene til spesielt pan-blynnytsah med Teflon belegg, som bør være godt Forvarm over ilden. Støpejern pan bør smøre en liten mengde vegetabilsk olje eller en tynn skive av smult. Stek kakene bør være veldig fort. I en oppvarmet panne røren helles øse du har ringt er ikke komplett. Den mindre test i polovnyk, tynnere og mer deilige pannekaker komme ut. Deigen helles i midten av kjelen, og deretter panorere over ilden for å bli rotert inntil deigen er jevnt ikke fordelt på overflaten. Når deigen pryhvatytsya over overflaten, snu pannekake ønsker den andre siden og stek til de er møre skorpedannelse, vanligvis et par sekunder.  
Hvordan lage eple cider eddik hjemme?
 Ved hjelp av mat og eple cider eddik pickles ikke bare deilig, men også nyttig alkohol. Produktet fra naturlig gjæring gunstig for helsen, og i mat, som brukes til rengjøring, foryngelse av kroppen, brenne av de ekstra pounds. Den har en fin smak og gul farge, og som alle som noen gang har prøvd det. Lage eddik tar ca 2 måneder, men det krever ikke mye innsats. Oppskriften er nyttig til hver familie, så hvordan å lage eple cider eddik bygningen bør være å sikre at denne verdifulle produktet var alltid på hånden. Det er viktig å ikke importere epler fra supermarkedet og hjemmemarkedet til bøndene. Selv plukket ville frukter kan brukes hvis de har ingen kjemikalier. Dermed vil for utarbeidelse av eple cider eddik trenger følgende produkter.
 Ingredienser:
 - 800 g epler;
 - 1 liter vann;
 - 300 g honning;
 - 2 skiver brød.
 Metode:
 1.  Koke vann, avkjøl til romtemperatur.

   Tørt brød i ovnen, men ikke ta til misfarging. Du kan ta i frisk luft tørket kjeks.

   Vask eplene, fjern de ødelagte seter og svarte flekker. Ren fra huden er ikke nødvendig.

   Du deretter gni dem på et rivjern eller skåret i små skiver, terninger. Male i en food prosessor til puré staten er ikke nødvendig. Skrell og frø brukes sammen med masse.

   Flere epler undervist i tre hlytrovuyu bank og tilsett 150 g honning, kjeks, og hell det hele kokt vann. Honning kan erstatte sukker, men det er bedre å legge i det minste delvis, for eksempel 30-50%.

   Bankene strammer nakken gasbind, satt til å gjære i et varmt mørkt sted. Romtemperaturen er tilstrekkelig. Minst tre ganger om dagen bør blande innholdet.

   Etter 10 dager, kjøttet av bankene presse gjennom to lag med cheesecloth. Legg den andre halvdelen av honning, satt på samme sted å fortsette gjæring.

   Etter ca seks uker etter dette kommer klar eddik. Han må helles i flasker og oppbevar på et kjølig sted. Det bør bemerkes at reaksjonen fortsetter gjæring fortsetter, eple cider eddik vil modnes og stadig øke sin festning. Etter ca seks måneder å nå 9%. Når beredskap festning er ca 6%.
   Eddik med eplejuice
   Følgende oppskrift er å bruke bare eddik juice uten masse. Denne måten kan du få fra noen av søte epler og grønnsaker. Det oppnås ved anvendelse av en saftpresse hvis han ikke er gjennomsiktig saft, det skal renne gjennom to lag osteklede. Egentlig er eple cider eddik med eplejuice produsert av fermen det med honning. Alle ingrediensene skal være naturlig. Saften fra butikken for eddik er ikke egnet, siden det ikke gnisten fra konserveringsmidler.
   Ingredienser:
   - 100 g honning;
   - 1 liter eplejuice.
   Metode:
  1.  Saften blandet med honning helles i tre hlytrovuyu bank, bundet med gasbind.

    I et mørkt sted stå 60 dager, deretter filtrert, flaske.

    Klar eddik lagret ved romtemperatur. Det bør bemerkes at det er en film på overflaten av formen ikke er fjernet fordi det er et resultat av normale reaksjoner.
    For noen retter kan du forberede marinader og flavored eddik med forbedret smak. For denne beredskap etter at den har lagt krydder, tørkede urter, og la dem i lagring. Du kan bruke: Tørket dill (friske urter og frø), søt pepper, nellik og eventuelle krydder i tørr form, sånn i huset. Legger også en unik smak av fersk hvitløk. Det er skåret i skiver og legg i fylte flaskene. Krydder fylt med eple cider eddik flere smaker som beriker raffinert smak av en annen rett.  
Beising kål varm måte
 De av våre landsmenn som elsker å spise, men har en tendens til å foretrekke bare rik på vitaminer og sunn mat vil sikkert sette pris på kål kokt i varm saltlake. Etter dette matlaging metoden gjør det mulig å lagre alle de nyttige egenskapene til produktet og gi den uforlignelige smak som vil forvandle en vanlig kål i en fantastisk parabolen verdig elegant ferie tabellen. La oss snakke om er hvordan man skal utføres pickling kål varm måte, hva slags kål bør velges for dette, og du kan få et resultat, hvis du følger alle råd fra erfarne kokker.
 Tradisjonelle oppskrifter
 Ingredienser:
 - Late kål varianter - en kål 2 til 3 kg;.
 - Store gulrøtter - 3 stk;.
 - Vann - 15 l;.
 - Kles mais dill - 1 ss. L.;
 - Sukker - en kopp;
 - Salt (du kan bruke vanlig, eller iodized sjø) - 2 ss. L.;
 - Søt pepper - 1 ts L;..
 - Eddik - 1 ss. L.;
 - Knust hvitløk (til en halv kopp, men du kan gjøre uten det).
 Metode:
 Etter å ha forberedt alle ingrediensene, kan du gå direkte til kokeprosessen. Og det vil være noe vanskelig - viktigst, strengt følge anbefalingene i ledende kokker i vår tid, og du vil være i stand til å lage sine egne utrolig ekstremt og sunn velsmakende rett som vil appellere til alle familiemedlemmer.
 1.  Skjær potetene i terninger på 5 - 10 cm.

   Rist gulrøtter på stor rivjern.

   Plasser gulrøtter og kål pre prosterylyzovannuyu bank, og det også legge til hvitløk (hvis du bestemmer deg for å si det) og fennikelfrø.

   Klargjør saltlake ved å legge i kokt og avkjølt vann salt, eddik og sukker, og deretter bringe blandingen til en byll.

   Hell alle grønnsakene med saltlake (må kokes, bare fjernet fra varmen) og deretter raskt vikle bank.
   Det er alt deilig hermetisert kål er klar. Og det kan spare deg selv ved romtemperatur - det skader ikke produktet.
   Hvordan koke kål raskt
   Det er en annen måte å tilberede kål i varm saltlake, som åpner for en dag bringe den til perfeksjon. I dette tilfellet bør du bruke de samme ingrediensene som i det første tilfellet, legger den bare 1 cent. l. vegetabilsk olje. Pre-vasket og klargjort grønnsaker er plassert på broen panne med tykke vegger, da de helle varmt saltlake, dekk med et lokk og legg lokk på enkelte varer. Og denne retten nok til å stå på et lunt sted i minst én dag, og de har kan nytes.
   Noen hemmeligheter for matlaging kål i varmt saltvann

   Som nevnt ovenfor, bør du bruke kål sene sorter, og foretrakk store Kochan. Men også huske på at kål før å sørge for å rydde fra øvre bladene - selv om de ikke gi deg et skittent eller zahnyvayuschymy.

   Hvis du bestemmer deg for ikke å kutte kål i terninger og hakk den, må du huske å bygge en god bank "shake" mye kål som skilt fra sin juice. Og, i alle fall være sikker på å tamp grønnsaker i en krukke eller pot så tett som mulig.
   Det er det - ingenting komplisert! Men disse er de viktigste hemmelighetene til matlaging kål varm måte. Og hvis du strengt holder seg til disse anbefalingene, kan du raskt og enkelt å forberede en utrolig deilig rett.  
Tetting marshmellou med sine egne hender
 Amerikanerne halvt århundre siden begynte å produsere godteri og søtsaker, mye som marshmallows, ikke baserte hadde eplemos og eggehvite. Nå marshmellou kjent med hver selvrespekt con fordi den er basert på forberedt lim til å dekorere kaker, iskrem, vakkert cut stykker, kollapser i stivelse og melis, lagt til fruktsalater og serveres med varm kaffe og kakao. Hvis marshmellou varm, blir det tyktflytende som tyggegummi, og endrer farge og smak. Først blir det hvite, ofte solgt av vekt i vakuum pakker, som holdbarheten av dette produktet kan være opp til seks måneder. Hjemme, kan du gjøre det svært delikat og hvis du vet detaljer om produksjonsteknologi marshmellou basert invertsukker sirup.
 Grunnlag marshmellou - invertsukker sirup
 For en som serverer delikatesser som produksjonen er 350 gram, trenger vi:
 - Sukker - 400 gr;.
 - Vann - 200 ml;
 - Sitronsyre mat soda - på spissen av en kniv.
 Metode:
 1.  Fremstillingsprosessen begynner med at vi oppløse sukkeret i vannet og bringe den til kokepunktet.

   Neste må du legge lymonku og tett lukke lokket container hvor kokende sirup.

   Vi setter det på bålet i minst 30-45 minutter, med korte mellomrom åpner lokket til konsistensen ikke brent. Blandingen vil gulaktig etter avkjøling det i en halv time du ønsker å legge natron oppløst i en spiseskje vann. Du vil merke at toppen av invertsukker sirup vilje skum, vil det stige hvis løsningen er ikke å røre.
   Forbered deg marshmellou
  1.  For produksjon av godbitene trenger du 225 gram. gelatin, som umiddelbart fortynnes i et halvt glass vann og gi en dønning.

    Deretter invertere sirup er lagt til et glass vann, 2 kopper sukker, salt og gelatin klar og alle ingrediensene du trenger for å kok opp. Cook uten røring bør være på svak varme i ca 8 minutter.

    Så mye varmt må slå med en mikser, så hun ble hvit og fortykket akkurat når du visp hvite med sukker.
    Dermed grunnlaget for mastik klar! Hvis du ikke har tid for vår produksjon, kan du kjøpe en pose på butikken marshmellou.
    Mastic kan lage en!
    Tetting marshmellou med sine egne hender er raskt og enkelt. Til hvit masse ikke sitter fast til bordet eller container, bør en snittflaten smøre et tynt lag med olje, legg den på deigen og avkjøl i 30-40 minutter.
    Det er lagt merke til at jo mer melis mastic, slik at det er kjøligere og bedre eksponert modellering. I en del marshmellou du vil trenge tre deler av melis. Det er i andelen tetningsmiddel vil snø og ettergivende. Når du forstår at deigen blir rullet ut lett og lepitsya, er halve kampen over. Nå er ren kreativitet. Du trenger maling, tørr mat, gouache eller noen dråper naturlig fargestoff. Du må slutte å opt for en som er mer akseptabel for deg eller din klient, som er oppnevnt fra slutten av. Fargestoffet tilsettes til prosessen: når tetningsmassen er nesten klar, dividere "av øyet" etter behov deig av en annen farge, og deretter fargestoff fortynnes med vann (et par dråper) og bland med mastychnыm test. Hvis vannet er for mye strømnings mastiks, og det er allerede er umulig å tilveiebringe den ønskede form.
    Hele prosessen med å lage elastisk fugemasse masse tar svært liten tid, viktigst, ikke avviker fra oppskriften og figurer og farge til dem du kan velge selv.  
Яндекс.Метрика