Eclairs oppskrifterEclairs - en deilig dessert, i likhet med vannbakkels eller kaker som forberedt fra kokt deig. De ingredienser for deigen er kokt egg, mel, smør og vann, og ingen gjær. Når deigen er bakt, skaper fukten er fordampet damp, der deigen øker i størrelse flere ganger og deigen er dannet inne i tomrommet, fordi deigen er stor for å fylle.
Ingredienser for Eclairs
For deigen:
- Et glass vann;
- Fire egg;
- En protein;
- Klype salt;
- En spiseskje sukker;
- Ett hundre gram smør;
- Ett hundre og femti gram mel.
For kremen:
- 25 til 30 gram smør ved romtemperatur;
- Klype salt;
- 25 gram stivelse;
- En spiseskje vaniljeekstrakt;
- To glass melk;
- To egg;
- En eggeplomme;
- Ett hundre gram sukker.
For glasuren:
- En kopp tung krem;
- 250 g sjokolade.
Eclair Oppskrift
Ta en gryte, hell den i et glass vann, tilsett sukker og salt og røre å oppløse. Deretter tilsett smør og legg den på en tallerken.
Eclairs oppskrifter

Når oljen er oppløst, tilsett mel, rør av og til. Når massen tykner og ta konsistensen av deigen, senk varmen og fortsett å røre. Med deigen bør danne en ball lett. Ta ut deigen fra brannen.
Eclairs oppskrifter

Sett deigen eclairs til en annen beholder, og slo med en mikser på lav hastighet til deigen er avkjølt (det bør være litt varm).
Videre få ned deigen for eclairs, tilsett ett egg, blande godt, deretter legge til protein. Når du har lagt inn alle eggene, visp deigen mikser i flere minutter.
Sett deigen eclair i en liten plastpose, avskåret ett hjørne av pakken.
Eclairs oppskrifter

Zastelit panorere med papir baking. Klem en liten mengde deig, som danner en linjelengde på omtrent ti inches, og en bredde på omtrent 2, 5 inches. Gjenta så mange ganger du ønsker å få eclair. Mellom linjene i deigen eclair bør være tilstrekkelig stor avstand.
Eclairs oppskrifter

Eclairs oppskrifter

Sett i ovnen og stek ved 220 grader i femten minutter, senk temperaturen til et hundre åtti grader og stek ytterligere 10-12 minutter. Fjern fra ovnen. Skjær langs, men ikke helt.
Nå må du lage en krem ​​eclair. Hell melken i potten i et beløp som er angitt i oppskriften Sett 50 gram sukker og satt i brann.
I en annen kapasitet blande stivelse og 50 gram sukker og salt. Tilsett eggeblandingen og bland godt.
Når melken begynner å koke, gradvis legge blandingen under omrøring. Rør til, inntil blandingen tykner.
Sett kremen i en sil og solgte den. Tilsett vanilje og smør mix. Dekk med en plastpose og avkjøl. Når kremen er avkjølt, det promazhte eclairs.
Eclairs oppskrifter

Å forberede frosting, fløte koke og tilsett sjokolade uten å fjerne beholderen fra varme og under omrøring. Når blandingen er glatt, fjern fra varmen, kjølig og sette prikken over eclairs.
Eclairs oppskrifter
Hvordan å steke fisk

Prosessen med å bake et stort antall fisk du bruker kokekar kan godt ta ca femten minutter. Men dette stykke obzharyvaemoho tykkelse bør ikke overstige tre inches.
 Fiskeyngel ved hjelp panyrovochnoho dekning, fordi ellers kan det gjøre fester seg til pannen. I rollen som panering kan være tilstede mel og salt eller pepper, og lezone brødsmuler.
 Den mest pålitelige alternativet er breading mel, deretter lezone, men du vil være nok bruk av mel.
 Trenger panering filet minimeres hvis du fiske med tykk kjøtt og funksjon panne med stål materiale med polert helt glatt bunn.
 Hvis produktet er sterk fiskeskinn, og den ikke fjerner, uten panering prosess som du kan få. Under steking uten breading anbefalt, produsere stordrifts olje.
 Det er også et populært alternativ middel fisk fester seg til pannen, en prosess som er basert på det faktum at det er nødvendig å legge til salt varm olje før du setter den inn i produktet. Og med minst mulig fett kan steke fisk uten breading program som bruker teknologier grill.
Hvordan å steke fisk

 Funksjoner matlaging fisk
 Et lag med olje i en stekepanne enkel prosess av stekefisk bør handle betydelig, og det skal produsere en byll mens treffer ham i noe produkt.
 Før steking prosessen produserer rengjøring og sløying produktet, noen ganger utfører utgivelse fra skinn og bein. Stykker eller hel fisk, brød Macau løsning og kastet i kokende olje.
 Det er et enklere alternativ - Makan produsere en løsning mel hver brikke, bare fylle det produktet som er beskrevet i en bolle, salt og mel og bland godt hender.
Hvordan å steke fisk

 Prosessen med steking produkt
 Steking gjøre først med den ene hånden skiver eller hel fisk, og deretter utføre identiske handlinger på den andre. Hvis du koker fisken i huden, kan det ikke spinne, men rett og slett redusere varmen og dekke pannen med hjelp av lokket.
 Å fremskynde steking store fiskefilet bør kuttes i små biter og dyppe hver i panering og deretter sette på enheten.
 For å finne ut din forberedt parabolen er veldig lett å si denne effekten opacity papirmasse og en liten gren fra hennes bein. Hvis du ikke liker å rote med lang varm fisk, sette en kjele med 10-15 minutter i en forvarmet ovn på samme tid.
Hvor deilig pickle rød fisk hjemme?

 Vanligvis fisken spiser mye mindre enn hva noen kjøtt. Men dette betyr ikke at det er ikke så nyttig eller ikke inneholder stoffer kroppen trenger. Snarere tvert imot. Lagre et produkt er det mest verdifull hjelp salting.
 Denne fremgangsmåte er spesielt godt laks, Chum laks eller ørret. Hvordan å pickle rød fisk å ta hans husholdning eller overraske gjestene?
 Til salting trenger vi:

 søt sort pepper

 1 kg av fersk fisk av ditt valg

 grovt salt og sukker fresing (2: 1)

 laurbærblad

 bakken svart pepper etter smak

 sitron (for alle)

 kapasitet for beising

 Vi begynner med behandling av fisk. Klipp av hode, hale og finner. Dette kan brukes for ytterligere matlaging suppe. Skjær langs magen, ordentlig ren av indre organer. Etter at fisken skåret langs ryggraden i to like halvdeler, fjerne ryggraden og begynne det harde arbeidet - fjerne beinet. Vi må være veldig forsiktig og prøve å fjerne dem alle.
 Når vår filet klar, fortsette å forberede blandingen for salting. Ta salt og sukker i en 2: 1 legge pepper etter smak. For 1 kg fisk trenger 3-4 spiseskjeer av blandingen. All mix og fortsett til salting.
 Som beise tanker kan tas som en emalje bolle og en plastbeholder. Metallredskaper bør ikke bruke fordi fisken kan kjøpe overflødig metallisk smak. På bunnen av utvalgte reservoarer sovner for en liten mix pickles, noen erter allehånde og laurbærblad - Sett halvparten av fisken med skinnsiden ned.
 Dryss blandingen over toppen, drysset med sitronsaft og sette et par blader av laurbærblad og søte erter. Ikke vær redd for å overdrive fisk. Hun har en fantastisk eiendom - absorberer så mye salt som den trenger. På toppen satt en annen del av fisk, men huden opp. Dryss med samme sammensetning av krydder. Få opp igjen i "valgt" fisk, bare legge lag blande.
 Lukk toppdekselet og legg fisken på et kjølig sted - i kjøleskapet eller på balkongen (Hvis temperaturen er lavere enn minus ti grader). Pickling prosessen tar 1-2 dager, jo større fisken er, jo mer tid den trenger. Etter fullførelse av koking, tar ut stykker av fisk, tørk fra saltlaken og restblandingen. Skjær skiver av huden. Du vil bli henrykt av uavhengige salting fisk. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика