Eggerøre i rumensk
 Det synes som kan være enklere enn yngel egg?! Ta deg tid til å tilberede smakfulle egg - en kunst. Sjekk ut kokebok, og du vil bli overrasket over hvor mange det er oppskrifter som kjente retter.
 Minst hundre, stekt egg, eggerøre, sur, søt, sild, honning og så videre. Og i hvert hjørne av verden prøver å gjøre sin egen måte: på italiensk, og belgiske, amerikanske og sveitsiske, i ungarsk og rumensk
 Det er nødvendig å legge til en ny ingrediens pan og "voila" - du oppfunnet en ny måte å lage egg. I Romania er det minst et dusin alternativer. En av dem vi tilbyr.

 Egg Oppskrift


 Forberede 2 egg, 30 gr. løk, eddik og olje.
 Ta en stor kjele til lav, hell det i en liter vann, tilsett 1 ss eddik og kok. I en liten bolle bryte eggene forsiktig for å unngå skade på eggeplomme og forsiktig hell i kokende væske.
 Dekke pannen med et lokk, fjern fra varmen og vente 2-3 minutter. I løpet av denne tiden, minimerer protein, eggeplomme og litt væske restene. Fjerne egg med en hullsleiv, legg på et fat og hell kokende olje. Appetittvekkende stekte egg tjene ved bordet med stekt løk.
 I arbeidet med denne enkle mesterverk du gå opp 5-10 hvylyn.Tut alt avhenger av erfaring og dyktighet av elskerinne. Legg til din kulinariske treasury denne originale oppskriften og Unn "hjem" når nok en gang samlet for å forberede frokost.
Eggerøre i rumensk

 Enkel siderett for stekte egg i rumensk


 Du kan kombinere "egg" med en lys garnityr - hominy, slik det gjøres i Romania. For å gjøre dette, har en liste over nødvendige produkter og lage mat cornmeal grøt ut av det. Dette vil ta mindre enn 10 minutter.
 Når kokeprosessen kommet til en slutt, sette på varme Hominy egg og hell dem med smeltet smør. Ikke glem kremen! Det vil gi en spesiell smak ømhet.
 Nå vet du hvordan du skal imponere andre og tjene ros i løpet av få minutter. Har du en oppskrift på Egg?  
 Som du vet, de fleste av kalsium finnes i melk og melkeprodukter. Kvalitet og melkeprodukter fremstilt av det, ikke alltid tilfredsstille kundene. Ikke alle vet at enkelte meieriprodukter kan med hell lage mat hjemme. Barn og voksne glade for å spise til frokost ost eller ostemasse, velsmakende og sunn.

 Hjemmelaget ost med yoghurt


 Prøv å lære å lage ost med yoghurt hjemme. Med det formål å håndtere selv en nybegynner i matlaging tilfelle.
 •  Vi trenger en pakke av yoghurt. Strømmet innholdet inn i banken, dekk med et lokk. Vi satt på brannen gryte med vann, linje bunnen klut eller bruke en av tre spill som pasteurisering i hermetisering.

 •  På denne basen satt vår krukke, og nå vil den ikke sprekke under ild. Cottage cheese med yoghurt er utarbeidet i et vannbad, unngå kokende vann i en kjele og traff henne i vår krukke.

 •  På lav varme bringe temperaturen til 70-80 grader Celsius. Vi se på som vår yoghurt.

 •  Det er varm, blir mysen separert fra hoveddelen.

 •  Avvise innhold i et dørslag, dekket med gasbind.

 •  Gi å tømme myse og ostemasse forsiktig klem og satt i kjøleskapet.

 •  Delikat tekstur ost som sin uvanlige lys smak og aroma. Ikke bekymre deg om utløpsdatoer. Dette produktet er ikke zalezhytsya, vil det ikke skade selv figuren.
  Hvordan lage ost med yoghurt - to interessante måter

   Du kan gjøre det enda enklere. Deilig ost og går hjem med yoghurt.
 •  Du må skvasyt melk, som ble kjøpt vår beholdning men ikke beruset. Vi får melk fra kjøleskapet, zakvashyvaem rømme og la over natten.

 •  Få god morgen yoghurt og osteproduksjon til å begynne hjemme.

 •  Vi gjentar de samme operasjonene som innkjøp av yoghurt.

 •  Med en liter produkt oppnås 100 g av utmerket ost. Forresten, kan med litt dyktighet gjøre uten vannbad. Kefir hell i pannen, legg i brann, oppvarmet og sørg for at det var ingen vits. Når vi oppmerksom på at whey er skilt, fjern fra varmen. Det er viktig ikke å gå glipp av øyeblikket. Hvis osten fordøye, blir det tøft og smakløst. Den resulterende serum - en stor forfriskende drink er bra for magen vår, som inneholder et vell av nyttige stoffer. I tillegg kan den anvendes for baking, koking forfriskende hash. Nå har du en bedre ide om hvordan å lage ost med yoghurt.
  Hvordan lage ost med yoghurt - to interessante måter

   Ost med frossen yoghurt


   Men det er ikke alt. Hvis du alltid har elsket dere ost, lære hvordan du gjør det med frossen yoghurt.
 •  Kjøpe noen pakker med yoghurt noe fett og sende dem til fryseren. Rolig håndtere eventuelle husarbeid.

 •  Av og til sjekk, frøs vår yoghurt.

 •  Vi tok ut helt frosset pakkis frigjøre innholdet i pakken, og plassert på allerede kjent dørslag, dekket med gasbind.

 •  Som tining væske, dvs. serum stikatyme forsvarlig byttet i et dørslag etter kapasitet og vekt forbli myk i gasbind.

 •  Hele prosessen tar ca 8 timer hvis liter pakkvolum resulterende massen - 250-300g.

 •  Myk tekstur uten korn minne ost for babymat, slår fantasy supplement vekt frukt stykker, legger du til puré. Jeg forsikrer dere nyte. Hvis du ønsker å gå videre forberede for denne massen pudding, en deilig salat med urter og hvitløk og whey bruke en batch av pannekaker.
  Hvordan lage ost med yoghurt - to interessante måter
  Hvordan lage ost hjemme
   Ost - et produkt som er produsert i melkeproteinfolding og skille det fra mysen. Du kan lage det selv, hvor og hvordan å lage ost hjemme? For å gjøre det, trenger melk eller yoghurt og avhengig av oppskrift som du koker det, må du kanskje surdeig.
   Den enkleste måten å forberede ost - med surmelk. Med 3-liters kanner fett melken kommer hjem ca 800-900 gram ost. Melk dag to hensatt ved romtemperatur for å omdanne det til yoghurt. Jo lenger stå i varm melk, er osten surt. Surmelk til tykk, må du nøye hell i pannen uten omrøring. Å helle melk banker bedre gjære den rett i pannen.
   Panorere med surmelk, sette på en langsom brann og rør til lett inntil melken blir varm og whey begynner å skille. Du må slå av brannen. Ikke ta med melken til en byll, som i dette tilfellet, får du stram som gummi produkt. Når innholdet i kokekaret er avkjølt, kan gasen 3-4 lag lå på bunnen av dørslag, slik at kantene av osteklede hengende rundt kantene. Plasser dørslag over kapasitet, noe som vil tappe myse, og forsiktig helle osten med serum fra pannen. Vent litt til bulk flytende glass, slips cheesecloth og ost i en knute og henge på kapasitet (f.eks sette gynge ender på kanten av høye potter og bunt med ost henge på kjevle). Klar ost utvalg bestemmes ved opphør av serum. Det resulterende serum kan brukes til å lage pannekaker eller bare drikke den.
   Å fremskynde skisanie melk, det zakvashuyut skje av rømme, yoghurt eller legg den i en brødskorpe. Deretter klargjør osten ovenfor beskrevet måte. Du kan også lage mat med ost og yoghurt.
   For fersk ost ta kaldt kokt melk, legge til melkesyre kalsium eller kalsiumklorid løsning, satt i brann i en emaljert kasserolle og kok opp. Ta kjelen og avkjøl til romtemperatur melk. Den resulterende blodpropp sette i cheesecloth og klem. For 50 g ost trenger du ca 3 ml melk og kalsium Milk - 125g (to og en halv tabletter av 05 g) eller 20% løsning av kalsiumklorid - 3 ml (1/2 h L..).
   En annen ganske enkel oppskrift for ost med yoghurt, kefir sende pakke i fryseren med frossen yoghurt fjerne pakken og legg yoghurt i en sil. Som tining whey renne gjennom en sil og tykk ostemasse venstre.  
  Hvordan lage ost med yoghurt
   Hva er den eneste osten du kjøper i butikken, og kornet, og myk, fett, og fett og fruktig Men med all denne varianten er den mest delikate hjem delikat ost som bokstavelig talt smelter i munnen. Forberede denne osten er en blunk. Dette ville passe yoghurt, fersk melk eller en blanding derav. Men det er best å lage ost med surmelk.
   Hva du trenger melk for å lage ost?
   Det er best hvis melk er hjemme, men pasteurisert melk kjøpt i butikken, også er fine. Melk bør slå surt i romtemperatur - men i dette tilfellet vil det slå inn yoghurt. Kjøleskapet er bortskjemt melk og får en ubehagelig lukt, et produkt for å lage ost er ikke bra.
   Hvis du oppdager at melken slå sur i kjøleskapet begynnelsen, ta den ut og la den på en stund i romtemperatur. I løpet av sommeren, melk omgjort til yoghurt etter dag, og i vinter denne prosessen vil ta 3-4 dager. Å melke slå surne fort, kan han sette et stykke brød.
   Under skisanie melk ikke kan blande.
   Metoder for utarbeidelse av sur melk ost
   1. Fra skyssheho fjerne et lag med rømme melk, yoghurt og sette i banken. I en dyp kjele helle vann, legg tilbake banken med yoghurt. Vannet i pannen bør være den samme for nivået, og hvor mye melk i potten. Mellom banken og bunnpanne kan lå brettet i flere lag med tøy til glasset er sprukket ved oppvarming.
   I yoghurt lage cross-cut til bunnen bankene, så det kan varme opp jevnt.
   Pan satt på lav varme. Etter ca 10 minutter begynner å jevne kontrollere temperaturen på melken finger. Når yoghurt varmet til 35-40 grader, skru av gassen og la banken med yoghurt i vann i 5-7 minutter til osten nærmet. Det er viktig ikke å overopphete melk eller ost komme ut hardt, finkornet og ubehagelig smak.
   Fjern krukken med vann og avkjøl ost til romtemperatur. Mens det ville være kult, vil du se hvordan myse skiller fra ostemasse.
   Når yoghurten er avkjølt, hell det i cheesecloth, brettet i to lag. Bygge med et gasbind pose og henge den på natten av bassenget. I bassenget vil renne myse, som deretter kan brukes til å lage pannekaker eller som et kosmetisk produkt.
   I morgen forbli et gasbind myk cottage cheese. Hvis du liker tørr ost, legg igjen en pose som henger litt lenger, og enda bedre - sette yoghurt i pressen.
   2. For å fremstille ost denne måten yoghurt varme er nødvendig. Bare legg den i en pose av tettvevd og vente til all myse avløp. Det er viktig at duken var tett til ikke oser gjennom sin yoghurt. Hvis dette skjer, må du ta en tykk klut eller stoff å gjøre tilgjengelig i flere lag. Når posen stopper drypper myse ost klar.
   Med denne metoden for matlaging osten til en veldig mild, men det er ikke egnet baking: er det mye myse som bakeprodukter vil bli uskarpt.  
  Яндекс.Метрика