Eggerøre med asparges, frokost på fransk
 Retter med asparges variere utrolig mangfold - fra svært enkle til svært komplekse. Og neudydyvytelna elsker denne grønnsaken. Med andre nyttige næringsstoffer og vitaminer asparges har en meget sterk atyoksydant - glutation. Dette forebygging av kreft og aldring sterkest moderator. Så så snart som mulig sette det inn i kostholdet ditt. For eksempel, sender min frokost omelett med asparges.
 Ingredienser:
 Egg - 5 stk
 Melk - 150 ml
 Revet ost (faktisk, parmesan, men du kan erstatte osten du liker) - 100g
 Asparges grønn - 200g
 salt og pepper
 Skjær et par inches under asparges og ren fra huden, og kok i fem minutter (ikke lenger nødvendig) i saltet vann. Mens asparges er tilberedt, slo melk, egg, dobvvyv dem med salt og pepper. Nå har vi en pan helle litt olivenolje, legg aspargesen og helle melk egg. Dekk og kok på onsdag lysene har fem minutter. Det gjenstår bare til vårt måltid og strø over ost og holde ilden (selvfølgelig, under panseret er tre minutter. Nå omelett er klar, kan du sende den med urter.
 Bon appetit!  
Pizza pan i 10 minutter
 Dette alternativet grøt med økser, så snart som mulig du trenger for å forstå noe av hva zavalyalosya i kjøleskapet. Pizza svært raskt og i en vanlig kasserolle med lokk.
 Deig:
 2 egg
 2 ss. l. majones
 2 ss. l. rømme
 3. l. Slide mel
 Fyll:
 nødvendigvis ost, og så noe - stykker av kjøtt eller pølse, sopp, oliven, tomater ringer, mais og selv ananas - kan du lage noen pizza.
 Bland alle ingrediensene til deigen (det vil vises som en tykk krem) på varm panne helle en spiseskje vegetabilsk olje, hell deigen og spre fyllet. Nylig sover revet ost. Koke 10 minutter med lokket på lav varme.  
 Roll lavash det er så mange, en av dem - med krabbe pinner, vel, veldig bra. Vurdere deg selv.
Lavash roll med krabbe pinner

 Ingredienser:
 tynn pita;
 Kokt egg - 6 stk;.
 krabbe pinner (eller kjøtt) - 2 pakker;
 urter (dill, persille, gressløk etter smak);
 ost - 250 g;.
 salt;
 majones.
 På plastfolie spre første bokstaven lavash, det smører majones, dryss med hakket egg og slå inn i et rør. Den andre bokstaven lavash smører også majones, dryss med finhakket crabsticks, sette den på kanten av det første kastet med egg og trekke sammen. Den tredje brev lavash smører majones, dryss med fint januar urter og slå til de to første. Den fjerde stykke pitabrød smurt med majones, dryss med revet ost og trekke sammen alle de forrige. Den resulterende roll wrap i plastfolie og avkjøl remove behandling. Etter omtrent en halv time kan du få rulle og skjær i porsjoner stykker. Bon appetit!  
Hvordan lage en kanin i ovnen? Oppskrift på kanin i ovnen

 Hvordan lage en kanin i ovnen
 Kanin kjøtt er et kosttilskudd. Det er rik på vitaminer, kalsium, fosfor, kalium, magnesium. Den inneholder høye nivåer av protein, som absorberes mye bedre enn den andre hvitt kjøtt.

 I tillegg til å være nyttig kanin, er han også svært velsmakende og lett å tilberede. Alternativene er mange, men deilig oppskrift er en kanin i ovnen. Kjøtt og poteter i ovnen går enda bedre og nezvychnishe.

 Å forberede trenger du:
 - 1-15 kg kanin
 - 6-7 store poteter
 - 1 gulrot
 - 1 fedd løk
 - 2 fedd hvitløk
 - 2 rå egg
 - Olivenolje
 - Majones
 - Salt og pepper

 Kjøtt god vask. Typisk ovnen helt kanin gjør. Så mye bedre smak når kokte det i deler. Derfor er spaltet i mindre porsjoner. Bland dem med salt, pepper, olivenolje og hvitløk gått gjennom chesnokodavku. La marinere i en time. Etter tid legge litt majones, bland igjen grundig og la stå i 15 minutter til.

 Rens potetene. Daglige plater, helst små. Deretter bland med majones salt og pepper. La stå i 10-15 minutter. Rens løk og gulrøtter. Gni revet gulrot, fint kuttet løk.

 Varm ovnen til 200 grader. Lær alt kommer til å panorere. Hvis du vil at parabolen er ikke brent, og for å forenkle prosessen med oppvasken, kan du lå på bunnen av folien. I folie helle litt vegetabilsk olje. Vi sprer kaninen stykker til bunnen. Dryss gulrøtter og løk. Sett toppen av potetene.

 Ta et stort glass vann, tilsett majones, to rå egg, litt salt og slo godt til en jevn røre. Hell blandingen jevnt over overflaten av poteten. Forsendelse pan i ovnen i en time. Etter tid, prøv potet kan ha å holde fortsatt mynut15.

 Din kanin med poteter klar. Det viser seg svært velsmakende. Familien din vil sette pris på en ny matrett. Bon appetit!  
Hvordan å steke kyllingen i pannen i ovnen med en skorpe. Oppskrift
 Hvordan å steke kyllingen i pannen - alle vet, er ikke fungere. I en varm panne med vegetabilsk olje sette kyllingen tidligere promazani krydder. Først hvert stykke stekt på den ene siden, og deretter den andre. Kyllingen er klar. Denne prosessen er kjent for alle. Og konsekvensene altfor kjent - fett spray panne på komfyren enda fetere. Vask all denne moroa ikke leverer. Selv om parabolen er svært velsmakende. Du kan ta synd på hans kjøkken og ovn bruk. Mørket er mye mindre, og smaker enda bedre. Hvordan å steke kyllingen i ovnen? Veldig enkelt!

 For utarbeidelse trenger vi:
 - 1-15 kyllinglår (bare ta denne delen - mer kjøtt, mindre bein)
 - 200-300 gram majones
 - 3.4 cc. ss soyasaus
 - 2 fedd hvitløk
 - Krydder for kylling og andre. av ditt valg
 - Salt og pepper

 Kyllinglår vasket under rennende kaldt vann. Ta masse kapasitet - for lett blanding. For å legge til kylling majones, soyasaus, salt og favoritt krydder pepper etter smak. Hvitløk er gått gjennom chesnokodavku og også legge til kylling. For enkelhets forstyrre alle hender. Hvis litt majones, tilsett mer - alle lårene bør være godt promazani. Etter grundig blanding dekke beholderen lokk og la stå i 30 minutter viste seg slags marinade som kylling skal stå.

 Ta pannen. Siden det er vanskelig å vaske pannen for fett, er ovnen mye enklere. På bunnen av dekket satt folie. Under påvirkning av temperatur blir det ikke noe, men da oppvasken ikke må. Etter tiden ut og legg kyllingen på en stekeplate med folie. Forsendelsen er i ovnen i 50 minutter nok tid til kylling dekket med en sprø skorpe. Mens kjøttet er forberedt, kan du gjøre en salat eller siderett - du har god tid.

 Det viser seg meget velsmakende, fantastisk duft olje vask ikke nødvendig - Alt dette vil glede noen elskerinne av kjøkkenet. Bon appetit!  
 Dette er lett og deilig forrett som griser i tepper, er en populær rett, ikke bare her, men over hele verden! Dette er en favorittrett av alle generasjoner glade for å absorbere det, både barn og voksne, og det nyter stor popularitet i skole og studentkantinene.
 Alle som er studenter er vel klar over at det finnes slike snacks - raskt og enkelt snappe mellom parene du kan bruke pai eller pølse i deigen!
Hvor deilig å koke pølser i deigen?

 Det er trist at en så flott rykte ble skadet av sovjetiske snacks spisestue, hvor de kunne presentere prolezhuvaty i flere dager, noe som resulterer i innskrumpet og slått, ikke alltid velsmakende stykke deig.
 En annen mangel er kjøpt pølser - er kvaliteten av produktet for å lagre produsenter kjøpe det billigste produkt som er absolutt god smak kan variere. Det fine med denne retten - en skarp nybakt deig, som spunnet saftig og fast, god kvalitet kjøtt, pølse.
 Absorbere denne retten bedre sammen med aromatiske sauser, som for øvrig vil også forberede noe arbeid. Hjemland kulinariske oppfinnelse er Tyskland, hvor denne retten mer grad, kjent som "pølse i nattkjole." I tillegg til tyskerne, deres nasjonalrett av kanadierne mener til og med Israel!
Hvor deilig å koke pølser i deigen?

 Interessant, dette tilsynelatende enkel rett, spredt over hele verden, for eksempel, kan det bli sett på som Danmark, Nederland og selv i Australia!
 I USA og Storbritannia er snacks som kalles "griser i tepper", men i Skottland - "pølse i en kilt."

 Hvis du lurer på hvordan du kan lage deilige pølser i røren, så du og ønsket å prøve denne forrett i sin opprinnelige versjon, og vi vil gjerne hjelpe!
 Vanskelig i denne retten absolutt ingenting, håndtere det kan til og med nybegynner elskerinne, faktisk, fyller du trenger ikke å lage mat og bakverk retter kan brukes til noe som du liker best!

 Oppskrift på pølser i deigen


 Som et resultat av å forberede snacks for denne oppskriften ut veldig delikat, luftig og lys pølser med en behagelig sødme mel. Resultatet er ca 10 porsjoner, for dette vil du trenger:
 •  mel - 450 g;

 •  fersk gjær - 15 g;

 •  Melk - 100 ml;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  margarin - 50 g;

 •  pølser - 10 stk;.

 •  sukker og salt.

 •  La oss starte: melken varmes opp, men ikke kok opp. Hell den i en egen beholder og løs opp gjæren i den. Så er det også sende pre-smeltet margarin, tilsett ett egg, en klype salt og bland alt.
  Hvor deilig å koke pølser i deigen?

   Deretter gradvis begynne å tilsett mel under omrøring og som et resultat, zamisyvshy myk og elastisk deig. Det må passere på en ren overflate og la på et varmt sted kamp på 40 minutter.
   Når deigen har steget, må det igjen obim'yaty og kna og deretter delt inn i 10 like store deler. Det er ønskelig å sikre at disse brikkene virkelig kom ut omtrent det samme, eller dine pølser i fare i ett tilfelle dopechsya, og en annen - pryhority.
   Hver kake skal rulle inn i en lang pølse, så du må trykke forsiktig ned over overflaten med fingrene for å slippe den flat. Neste, pakk pølse.
   Ett tips: Pass på din tallerken viste seg virkelig saftig, deilig og smakfull, velge en god kjøttpølse, de er sikkert ikke billig, men resultatet vil glede deg sikkert.

   En ting til: det er bedre å ikke velge for stor pølse eller spesielt liten som et resultat kan ikke gå bare estetisk parabolen. Men små elementer og er lett å absorbere, og de ser veldig fin. Innpakket pølser trenger i en spiral, med hver side til å forlate et lite tips for å være leken look ut fra under test.
  Hvor deilig å koke pølser i deigen?

   Hvis du ønsker, kan du lage snacks og ost, er det nok til litt hver pølse kuttet i lengderetningen og satt i stille revet ost.
   Blanks bør sette på en stekeplate der pre-smurt med olje, deretter lo deres spesiell pensel dyppet i pisket egg. Gi pølser i røren har kommet ca 20 minutter, og deretter sende i en ovn forvarmet til 200 °, steketid - 30 minutter. Ferdig!

   Oppskrift stekt pølser


   Det er en annen interessant oppskrift som hele ordningen forenkler prosessen, trenger du ikke ovnen, fordi den bruker en spesiell type pølser og forberedt dem i en stekepanne, og kaller dem pølser i bakverk i frankfurtsky. Å forberede trenger du:
 •  mel - 5. skjeer;

 •  Vann - 125 ml;

 •  egg - 1 stk;.

 •  pølser i frankfurtsky - 8 stk;.

 •  baking deig - 1 t skje.;

 •  . soda - 025 h skje;

 •  vegetabilsk olje, salt.

 •  Vi begynner, som alltid, med deigen: 4. mel blandet med bakepulver, tilsett litt salt, bakepulver og vann er godt blandet. Før tilsetning til den totale vekt av egget, bør det være et lite rør med en gaffel.
   Igjen, alt blandet til homogenitet. Nå er den morsomme delen: pølse stikke en liten grillspyd av tre, dyppe den i fullt forberedt deigen må vente til all unødvendig belastning.
   Sett kjelen på bålet, hell en ganske stor mengde av solsikkeolje, vente til det rozzharytysya og deretter steke den blank å knase og gylden brun.

   Under steking grillspyd må være nøye trukket, og ferdig med pølser spredt på papir håndkle for å tappe olje for å gi litt. Serve dette forrett er best forberedt med ketchup eller tomatsaus med hendene.

   Hvordan lage tomatsaus?


   Det er ingenting komplisert om dette: I en egen bolle, bland 7 ss ketchup, rømme og en spiseskje sitronsaft, deretter legge til en spiseskje med akutt adzhika.
   Nyt appetitt!  
  Яндекс.Метрика