Eksotiske salaterSalat garnityr blitt vant til ethvert kjøkken. Fra vertinne til vertinne salat oppskrifter variere litt, den samme "Oliver" vi lærer overalt. Men overraske deg selv og besøkende kan fortsatt - forberede eksotisk salat! Eksotisk salat er ikke bare en sjelden blanding av frukt, noen ganger kjente produkter, men i en uvanlig ordning. For eksempel, hvor ofte har du honning salat dressing? Den eksotiske smaken av salat kan også gi en uvanlig kombinasjon av konvensjonelle produkter.


Eksotisk salat "Datoer i cognac"

Eksotiske salater- Datoer (16 stk)
- Tørket fiken (16 stk)
- Epler (2 stk)
- Hakkede valnøtter (2 ss)
- Lemon (1 stk)
- Cognac (2 spiseskjeer)
- Kanel pulver (en halv teskje)
- Rømme (100 ml)
- Sukker (1 teskje)
Fiken hell kokende vann, vent til den er avkjølt og tilbake i dørslag. På datoene fjern frøene og skjær i små biter. Flere datoer helle konjakk med en spiseskje med sitronsaft og insisterer time.
Epler skåret i terninger, etter å ha fjernet frøene og drysset med sitronsaft.
Rømme pisket med sukker og kanel. Datoer for brandy, fiken, nøtter og epler blandet og krydret rømme. Klar salat undervist i en salatbolle.

Eksotisk salat med gulrøtter

- Gulrot ryddet (750gr)
- Appelsinjuice (4 ss)
- Sukker (én tolovi skje)
- Olivenolje (en teskje)
- Rosiner (3 ss)
- Tørket og knust spisskummen frø (en teskje)
- Eddik (en teskje)
- Brød Pitt (2 stk) eller fysiologisk saltvann chips.
Skjær gulrøttene i tynne bånd ved hjelp Vegetabilske peelers eller gni på et grovt rivjern. Bland i en bolle gulrøtter og alle andre ingredienser alle sammen Marinate i 45 minutter.
Skjær brødet i tynne pitta trekanter. Volyzhte pannen og renne på grillen et par minutter på hver side. I stedet brødene kan bruke vanlig salt chips.
Rør inn gulrøtter og brød, tjene som en forrett.
Eksotisk salat "Sea innfall"
- Seaweed (en bank)
- Epler (2 stk)
- Krabbe kjøtt (200g)
- Rømme (200 ml)
- Rosiner (en halv kopp)
- Honey (2 spiseskjeer)
Rist epler, rosiner i kokende vann skyll og bland med hakket krabbekjøtt og sjø grønnkål. Rømme, bland med honning og legge til salaten. Garnityr salat kan fryses krabbe pinner.
Eksotisk salat med biff
Eksotiske salater- Beef eller biff (250g)
- Onion (ett stykke)
- Egg (3 stk)
- Vegetabilsk olje (en spiseskje)
- Dill
- Soyasaus
- Svart pepper pulver
- Lemon
Oksekjøtt vasket under vann og skåret i strimler. Fry beredskap for rask brann, salt og pepper etter smak.
Egg visp rim og tilsett salt og pepper. I en varm panne smurt hell egg som kom ut to stekte egg pannekaker. Klar til å rulle pannekaker rull og skåret i lange tynne strimler. Kombinasjonen av stekte egg med biff salat gir eksotisk smak.
Stek løken gyllen brun og bland alle ingrediensene i en bolle. Den resulterende salat krydret med sitronsaft og soyasaus, pyntet med grønn topp.  
 Bakt kylling og grønnsaker - svært velsmakende rett, og enda viktigere, det har få kalorier.
Bakt kylling og grønnsaker


 Ingredienser:
 blomkål 400g
 bønner 400g
 Kokt kylling bryst - 300g
 1 gulrot
 1 løk
 3 egg
 melk - 1 ss
 Adyghe ost - 150-200 g
 vegetabilsk olje - 2 timer l..
 litt dill
 Forberedelse
 1.Kuryachu klump koke i saltet vann i 30 minutter for å få det, og kok 7 minutter buljong kål og bønner.
 2.Tsybulyu gulrøtter og stek i vegetabilsk olje.
 3. Kylling filetkotelett, for eksempel i en blender. Hakkede grønnsaker. Deretter tar egg, melk, revet ost og bland, tilsett salt etter smak.
 4. Etter Bland alle ingrediensene (grønnsaker stuffing + + + hakket dill dressing)
 5.Otrymanu masse til stede i form av pre-smurt, og stek i 40 minutter.  
 Jeg ønsker å dele en fantastisk oppskrift der klarte jeg lenge nok til å late som om jeg vet hvordan de skal lage mat. Og - som et resultat - stupe inn i sjokk venner at dette talentet i meg uvitende. Alt er utrolig enkel, og fordi denne fantastiske stykke ble bedt vår koreograf - er også nyttig, dyetychno. Total, jeg gir. Kalvekjøtt med svisker.
Kalvekjøtt med svisker

 Dette kan kreve:
 kalvekjøtt - en brikke eller annet sted i kilo;
 gulrøtter - stykker om tre eller fire;
 svisker -100 g;
 rømme - 100 gram er også bedre til å helle.
 Min kalvekjøtt og gjøre noen små, men dype kutt med en kniv og deretter grundig belagt med ulike krydder (bare Gud forby ikke denne horror butikken med poser med alle slags forsterkere!). Jeg lå i midten av arket. Gulrøtter Tremo på en stor rivjern (med mindre det er en skurtresker) bland med rømme og svisker, salt etter smak og den resulterende "salat" spredt på kjøtt-fri dekksareal. Alt dette er satt i ovnen i 30-40 minutter. Alt du kan gjøre hår og makeup.
 Når du er klar, klippe kjøtt brekkjern og garnityr allerede har (gulrøtter). Ser så veldig fin. Det lukter fantastisk smak magisk. Etter min mening, er philtre liksom feil.  
Oversvømt egg
 Disse morsomme Jellied egg kan enkelt lage fin og barn av hans ekstatiske. De er glade for å hjelpe, men får med vold ikke lenge.
 Ingredienser:
 -1 Dusin egg;
 kokt kylling -100 g (behov og buljong fra det - om briller);
 karbonat, pølse - ditt valg;
 søt mais, erter;
 kokte gulrøtter;
 greener;
 gelatin - to århundrer. l.
 Oppløse gelatin i kaldt vann (en halv kopp) og la stå i en time. Egg vaske godt og gjøre butte enden av et lite hull gjennom hvilket hell plomme og albumen (som deretter kan gjøres Charlotte). Et tomt skall igjen og trekk forsiktig opp min første gå grønn, og biter av kylling, pølse, gulrøtter og mais. Godt gjøre det hvis du setter et skall egg skuffen. Hovne gelatin blandet med kylling buljong og hell eggene. Nå trenger bare å sette dem i kjøleskapet over natten og i morgen og få rent med forsiktighet.  
Suppe med fiskeboller
 I lang tid mine forsøk på å lage suppe med kjøttboller var mislykket - ballen ikke ønsker å lagre skjemaet, så jeg tror det vil hjelpe mange mennesker enkel oppskrift.
 Ingredienser:
 Poteter - 400 g
 gulrøtter - 50 g
 løk - 50 g
 vegetabilsk olje - 25g
 buljong eller vann - 800 g
 Pepper svart pepper eller bakken
 Salt
 Laurbærblad
 For kjøttboller:
 filet av sjø fisk - 200g
 1/2 egg
 løk - 50 g
 1. Fiskefilet kjøttdeigen med løk eller male i en blender, tilsett egg, salt og pepper, bland. Gjør hentet fra kjøttfarse baller og anta buljong til de er møre, nå kan de få og deretter legge til allerede ferdig suppe.
 2. Gulrøtter og løk skåret i små terninger og stek i olje.
 3. I den kokende buljong legge poteter, terninger, for å bringe alt tilbake til en byll. Nå gå til de samme sauterte grønnsaker og krydder.
 4. Server suppen med fiskeboller og hakkede urter.  
Kyllingspyd, marinert i yoghurt
 Shish kebab - dette er ikke nødvendigvis noe veldig fett og skadelig. Spydene kan være veldig jevn diett, men mør og saftig - slik som denne. Vi trenger:
 liter yoghurt
 kylling -2 kg
 løk - 2 stk.
 Hvitløk - 2-3 fedd
 Olive Oil - 2Art. l.
 pepper, krydder - etter smak
 Kjøttet skjæres i små biter, hell yoghurt, tilsett olje, hvitløk chavlenyy, krydder og pepper. Bland godt (du kan til og med knuse styrke), den minste tilsett hakkede løkringer og la over natten i kjøleskapet.
 Da er det enkelt - stressede kjøtt på grillspyd og stek på kull.  
Kylling med tomater og basilikum
 Denne uvanlige og pikant smak parabolen er enkel å tilberede
 Ingredienser:
 kylling - 3 stk.
 Tomater - 2-3
 haug med basilikum
 salt og pepper etter smak
 Brystene vask og kutt i runde eller ovale stykker.
 Tilsett salt og pepper. For hver sette basilikum og tomat.
 Brettes skiver, tar tannpirkere. Frites og dekorere med grønne planter.  
Julien i en bun
 Hvis du er gal om denne deilige, men spesielle metallstøpeformer for sin forberedelse du ikke - det spiller ingen rolle. Lære å lage mat Julien i en bolle. Det viser seg ikke mindre velsmakende, og oppvasken ikke må.
 Små velsmakende bakverk - 5-6 stykker.
 Kylling (du kan filetere, ben kan være hva alle liker) -200 g
 Løk
 Sopp (sesongåpent) 150g
 Mel - 1 ss. l.
 Rømme - 3. l
 Ost durum -50 p
 Salt, pepper, vegetabilsk olje.
 Til å begynne, kutt kyllingen i strimler, salt, pepper og stek i en panne, tilsett hakket løk til det og sopp. Når løken blir gylden legge pannen av mel og stek et par minutter. Rømme bør fortynnes med vann 1: 1 og også hell i pannen. Så lenge vannet fordamper, er det mulig å fremstille rullene, avskåret topp og forsiktig ta ut massen.
 Julien deretter lagt på ruller, dryss ost på toppen og sende den i ovnen i 10-15 minutter for å smelte ost. Det viser seg svært velsmakende. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика