Enkle oppskrifterHvordan lære å lage mat. Nyttige tips og triks for jenter.
Forberede jentene vanligvis lære på sine mødre og bestemødre. Og du skal gjøre det samme. I tillegg kan du ta kontakt med sine venninner om de også begynte å utforske den kulinariske ferdigheter. Og hva skal du komme alene - gradvis, ved prøving og feiling.
Oppskrifter
Pannekaker "smaken"
Ingredienser
3 egg, 0, 5 ts salt, 1 ss sukker, 0, 5 ts bakepulver, 1 ss rosiner 2 kopper yoghurt, en kopp mel, vegetabilsk olje til steking.
Forberedelse
Pisk egg med salt, sukker og smør. Fortynne kopp yoghurt og Ha mel. Elt deigen er homogen, tilsett resten av yoghurten. Ved slutten av deigen Sett de vaskede rosiner og soda. I en stekepanne oppvarming av olje- og bake pannekaker på det, helt til de er gylne.
Kanelboller
Ingredienser
7 g tørrgjær 250 ml melk, 250 g sukker 600-800 gram mel, 3 egg, 150 gram smør, 1 ts kanel, 1 ss rømme, en klype salt.
Forberedelse
Oppvarming av melk over middels varme (koke ikke bevise), tilsett smør, 150 g sukker og salt. All mix og kjølig (til romtemperatur). Legg gjær til melk og rør til de oppløses.
Tilsett eggene til deigen, og deretter siktet mel - slik at det oppnås en elastisk deig.
Dryss med mel og kna bord deigen på den. Legg deigen i en bolle, dekk med et håndkle og legg på et varmt sted (fortrinnsvis til batteriet). La den heve - så lenge ikke å doble.
Seksjoner forberedt deigen i to og rull i mel to store ovale. Bland resten av sukkeret med kanel og krem. Spre sukker blandingen brune ovaler og laste ned deigen lange ruller. Zaschypny edge ruller.
Skjær rullen i tykke skiver (ca 4 inches), den ene enden av zaschypny kanelboller og satt på smurt ark side opp med kanel.
Gi ruller stå i ca 30 minutter. Pensle toppen bun plomme.
Sett ruller i forvarmet 180 ° C ovnen og stek til de er dekket med gyllen skorpe.
Enkle oppskrifter

Kake "Zebra"
Ingredienser:
Deig: 400 g rømme; 4 egg; 100 g smør, 2 kopper hvetemel; 1 ts natron; 2 ss kakao.
Glasur: 50 g smør; en halv kopp sukker; 3 ss vann eller melk; 2 ss kakao.
Forberedelse
Legg i rømme, brus, rør godt og la stå en stund - selv stå opp. På lav varme, smelte smør. Visp egg og sukker med en mikser. Nå i eggedosisen under omrøring forsiktig helle olje, deretter rømme. Det gjenstår å tilsett mel og rør for å unngå klumper. For konsistens deigen skal ligne flytende krem.
Og nå - det viktigste. Del deigen i to deler. I den første delen Legg kakao og rør. Du vil teste to: hvit og brun. Ta form av kake, smører det med olje og dryss med brødsmuler eller semulegryn. Nå en stor skje i midten av denne formen Hell røren først hvit, så brun, så hvit, så brun, og så videre. D. Varme ovnen til 180 ° C og la vår "Zebra" bakt 50 minutter. Og mens vi forberede glasur.
Kakao bland med sukker, tilsett vann eller melk og et stykke smør. Rør, hold på svak varme i fem minutter (så lenge glasur ikke koke). Klar glasur kake felt og kan serveres i en halv time "Zebra" til bordet.
Denne delikate svamp kake i sjokolade glasur virkelig liker en sebra - fordi han stripete inne! Alle gjestene prøve når den vil spørre deg hvordan det skjedde.
Enkle oppskrifter

Epler med rosiner og syltetøy
Ingredienser:
4 store epler, 100 gram syltetøy, 2 ss sukker, 2 ss rosiner, 40 g smør.
Forberedelse
Epler er vasket, må du kutte ut kjernen og fyll med en blanding av rosiner, sukker og hakket gelé. På anmodning av miksen kan legges mandler eller valnøtter.
Ildfaste formen å bane oljet pergament papir eller folie, legg den i et eple på toppen - biter av smør og stek i en ovn forvarmet til 180 ° C i 20 minutter. Det viser seg svært velsmakende og sunt.
Frukt dessert med honning

Ingredienser:

500 g epler, bananer og pærer (eller noen annen frukt eller bær), 100 g honning, 100 gram hakkede nøtter.

Forberedelse

Epler og pærer skrelle, marg utstedt en fin kuber. Bananskall og skåret i skiver. Sette frukt i en glass vase, zaley flytende (smeltet) honning, dryss med nøtter. Bollen i kjøleskapet i en time, og du kan bringe til bordet.
Orange nat
Enkle oppskrifterFysisk - Norsk drikk laget ved hjelp av en mikser. Den viktigste komponenten fiza - brus, og den sprudlende, skummende drikke tungt bør sterkt avkjølt. Når du forbereder alle ingrediensene på villspor, og brus, saft i en mikser ikke kommer på avveie, og senere lagt direkte i glasset.
Cocktail "Princess"
100g smør fløte, 4 spiseskjeer jordbærsirup, to kopper kald melk.
I en mikser helle kaldt melk, jordbær sirup, sette iskrem og visp. I stedet jordbær sirup du kan bruke en hvilken som helst annen.
200 ml brus vann, 30 ml av appelsin sirup, 3-4 isbiter, saften av 1 appelsin (100 ml).
Appelsinjuice mix med sirup og røre ingrediensene sammen. Deretter vendepunkt i glass med is og fortynne med kald brus. I stedet for appelsinjuice og jordbær sirup kan brukes eller hvilken som helst annen.
Banan Flip
Enkle oppskrifterFlipp også utarbeidet i en blender. Den viktigste funksjonen flip - melde nærvær av egg, saft og melk eller juice. Alle komponenter skal være blandet uten is og server med sugerør.
100 ml melk 30 ml sukker sirup en stor banan, 1 eggeplomme.
Bland ingrediensene sammen sukker sirup (1 spiseskje sukker en spiseskje kokende vann zaley og røre å oppløse sukker), hakket banan og eggeplomme. Pisk til eggedosis skumdannelse. Klar for å vende brudd i en bolle, kjølig og tjene.  
Marina pepper

 Syltet paprika fylt med agurker


 Ingredienser
 1 kg paprika, 3-4 stor agurk, 2 gulrøtter, 1 bunt dill, 1 bunt persille 3-4 fedd hvitløk, 1 laurbærblad, 6-8 erter allehånde, 1 ts. Savory spoon to kopper eddik, 1 ss. skjeen av salt, pepper etter smak.
 Forberedelse
 Forberede marinade med laurbærblad, allehånde, salt, eddik og salt.
 Søt pepper Vask, må du kutte toppen, kuttet ut frøene.
 Vask agurker, skrelt, skåret i to, kuttet ut frøene. Kjøttet i terninger. Gulrøtter er ren, vask, skåret i tynne strimler. Persille og dill vask, hogge.
 Hvitløk ren, vaske, kotelett, bland med agurker, gulrøtter og grønn pepper. Blandingen stappe paprika, dekke sine topper tett satt i en gryte, dekk med saltlake, marinade.
 Lukk gryten med lokk og avkjøl.
 Etter 10-12 dager med syltet paprika fylt med pickles, klar til bruk.  
Hermetisering pepper for vinteren: oppskrifter og matlaging hemmeligheter hermetisert paprika

 Pepper høyt verdsatt ernæringsfysiolog fordi selv i hermetisering eller beising beholder 80% av det inneholder vitaminer. Slik at verdien av rød pepper som mat øker spesielt i løpet av vinteren eller tidlig på våren, når kroppen bare trengte næringsstoffer. Men ikke alle kvinner vet hvordan å gjøre pepper hermetisering for vinteren. Og derfor hensiktsmessig å vurdere noen av de mest populære oppskrifter.

 Syltet paprika
 Behov for to minutter slipp pods rød (søt) pepper i kokende marinade. Etter at pepper avkjølt og plasseres i pre-forberedt krukker - pepper konkluderte tette rader, og hver rad er plassert på toppen persille og selleri (prøve å klippe det ganske stor) og hvitløken. Når bankene er fylt opp, helle du marinaden, og deretter gi noen belastning. Fylt paprika beholdere bør settes til side og vent pepper marinade siver. Etter at bankene rulle med en spesiell maskin og sette på et kjølig sted.

 Hvis du ønsker å prøve hermetisering paprika for denne oppskriften oppmerksom på at antall ingredienser som brukes må være:

 - 5 liter vann og 2 liter tabell eddiksyre;
 - 1 kopp solsikkeolje;
 - Et par blader av laurbær;
 - 05 kg (ca) salt;
 - Mer hvozdychok, noen korn av allehånde.

 Skiver syltet paprika
 Også veldig populært er oppskriften for hermetisert paprika som vil bli vist nedenfor.

 Du må ta de røde og grønne og gul paprika (prøve å gjøre det om det samme beløpet), vaske, skrelle, deretter kuttet i strimler - bredden på stripe bør være ca 1 cm eller så. Deretter må du gjøre matlaging marinade - det trenger: vann, vegetabilsk (solsikke) olje, sukker og salt, servering eddiksyre (eddik er lagt til etter hoved blandingen koker). Hakket paprika forsiktig senket ned i marinaden, og la det koke i 5 minutter. Forberedt pepper dekomponeres i pre-sterilisert glass, hell marinaden og umiddelbart laminert med en spesiell maskin.

 Å forberede marinade trenger så mange ingredienser (Beregning er 3 kg forberedt og renset pepper):

 - 1 liter. vann;
 - 2 - 3 ss lozhkysaharnoho sand;
 - 1 kopp solsikkeolje;
 - 1 ss salt;
 - 180-200 ml eddiksyre spisestue.

Hermetisering pepper for vinteren: oppskrifter og matlaging hemmeligheter hermetisert paprika


 Paprika med grønnsaker
 Det er en annen oppskrift som i mange år, populær blant mange gourmet - en oppskrift for matlaging pepper med andre grønnsaker.

 Velge grønn eller rød paprika (viktig for at det skal være kjøttfulle), ferske agurker er små, små røde tomater, squash eller squash (ta unge mennesker der huden har ennå ikke ohrubet). Også forberede greener (selleri, persille, dill) krydder. Sett dem på bunnen av kokt tre-liters krukke og begynne å jobbe med grønnsaker.

 Forbered deg på å sterilisere tomater - vegetabilsk pierce hver kamp, ​​slik at de ikke sprekker under virkningen av kokende vann, squash og agurk dukkert i 5 minutter i varmt vann, så kule og begynne å sette grønnsaker i potten. Fyll bank i hvilken som helst rekkefølge, ikke glem å avbryte grønnsaker urter og krydder, og deretter fylle banken fill (nesten til kanten refill) og pohriyte det i et vannbad i 25 minutter. Seal krukke og avkjøl det.

 De mengder grønnsaker definere seg selv, med fokus på individuelle smak og gjør fylling du trenger:

 - 4 ss sukker;
 - 13 liter vann;
 - 2 ts sitronsyre;
 - 2 ss salt lozhkymelkoy.  
Яндекс.Метрика