Fiskeburgere - Unn syv th

 Barneleger si at et barns menyen må være til stede fiskeretter minst tre ganger i uken. Voksne ofte glemmer er at de skal inngå i dietten til fisk og sjømat. De er utrolig nyttig berike kroppen med jod, fosfor, fettsyrer, proteiner, fluor. Derfor hjemmelaget mat bør definitivt ta deilige fiskekaker. Oppskrifter er svært enkel og selv kraften i den unge damen.
 Den store fordelen av fiske koteletter - praktiske. Du kan legge dem brød som har zacherstvel (pre rozmochyvshy i vann), grønnsaker, poteter, bacon og selv ost. Fiskeburgere tilberedt på en stekepanne i ovnen eller på grillen multyvartsi. Som du kan se, har du mange alternativer for sine kulinariske eksperimenter.

 Hvordan lage fiskekaker?


 Teoretisk sett kan du bruke hvilken som helst fisk, men de fleste husmødre ta hensyn til hake, sei, karpe, torsk eller abbor. Vi anbefaler ikke klar til å kjøpe kjøtt, og gjøre det hjemme med kvern. Da vil du være trygg på kvaliteten. Fjern verdt bare store steiner, som kan sees tydelig. Liten frest og representerer ikke en trussel. Når du forbereder for barnet Finhakk kjøttdeigen to ganger. Ofte lagt til stuffing eller brød brød.
Fiskeburgere - Unn syv th

 Oppskriften av deilige fiskekaker med chips


 Parabolen er utarbeidet med hvit fisk i en panne. Det går bra med ris, tartar saus og hvitvin.
 Obligatoriske ingredienser:
 •  chips - 1kg

 •  selleri - 3 stk

 •  kjeks - 500g

 •  krydder for fisk

 •  grønn løk

 •  persille

 •  Egg - 2 stk

 •  sort pepper

 •  vegetabilsk olje til steking

 •  basilikum.

 • Fiskeburgere - Unn syv th

   Forberedelse
 •  Skjær torsken i små biter og sende i en blender. Slipe. Om nødvendig, hakke to ganger.

 •  Finhakk persille, selleri og grønn. Bland med kjøtt.

 •  Tilsett basilikum i en bolle, egg, pepper, krydder for fisk. Bland godt.

 •  Sett kjelen på en brenner og godt varme den. Knock levert koteletter og sette på kjelen.

 •  Stek til de er gyllenbrune. Deretter satte på tørkepapir.

 •  Disse kjøttbollene er perfekt kombinert med tartar saus, som også kan tilberedes hjemme. For ham, trenger du yoghurt, majones, kål, vårløk, pickles og saltvann. Server med potetmos eller ris.
  Fiskeburgere - Unn syv th

   Råd


 •  Løk - tryllestav i en klok elskerinne. Denne rimelige og nyttig produkt kan brukes i tilfelle av tørr fisk. Hva tørrere det er, jo mer du ønsker å legge løk stuffing. Ideell både pære og grønn.

 •  Grønne Fisk koteletter legge mer friskhet og saftighet. Spesielt relevant persille og dill i sommer og våren.

 •  Bruk et stort rutenett for jeksel.

 •  Ofte husmødre koker fiskekaker med en overraskelse. Deretter satte stuffing i midten av et stykke bacon, smør, persille og majones.

 •  Brødsmuler eller vanlig make semulegryn fatet veldig sprø.

 •  Bruk tørkepapir for å fjerne overflødig fett.

 •  Eksperimentere og finne sin signatur oppskrifter og matlaging hemmeligheter deilig fiskekaker. Du koker dem med vegetabilsk fylling eller multyvartsi? Serveres med spesiell saus eller pynt? Del med oss ​​dine hemmeligheter matlaging.

  Stuet oksekjøtt: hvordan å lage deilig biff?

   Biff - kjøtt kyr, kan han skille farger: ung eller gammel kjøtt. Hvis unge slukket raskt, bør den gamle gis mer oppmerksomhet. Oppskrifter, hvordan å lage biff, mye. Det er utarbeidet med svisker - kjøtt elsker søte krydder, grønnsaker og rømme, og hvis du kjenner noen hemmeligheter, biff lapskaus ut saftig og myk.


   Vurdere en av måtene å slukke storfekjøtt


   Nødvendige ingrediensene
   Vi trenger følgende ingredienser:

 •  500 g fett (du kan skulder, men har lagt ut senere)


 •  2 hoder av løk


 •  1 gulrot


 •  1 ss. skjeen av sennep (ferdig)


 •  100 g vegetabilsk olje


 •  3 tomater


 •  salt, pepper, krydder etter smak for storfekjøtt


 •  Forberedelse

   Stekt biff - oppskriften er ganske enkel. Vask og kutt i mellomstore biter. Husk at foredlingen er utført på tvers av korn.
   Hvordan lage biff for å gjøre den myk? Dekk med skiver av sennep, legger sennep mykhet og ømhet.
   Sett kjelen på en brenner og helle olje der. Når raskalylos smør, spre sine biter og stek raskt til de er gyllenbrune til juice igjen inne.
   I en separat panne, stek løk, skåret i tynne halvsirkler, legg gulrøtter og stek til den er myk.
   Alt er i egenskap hvor parabolen er lapskaus. Tilsett vann til parabolen det dekker en kvart fingre. Salt, krydder før du legger. La det småkoke på svak varme i tjue minutter eller tretti. Varigheten avhenger av alderen av kjøttet. Gammel slukket mye lenger enn de unge.
   Når er ti minutter til kokt, kuttet tomater og sende dem til parabolen, og tilsett krydder.
   Serveres med potet parabolen kan, som med potetmos, og med hele (kokt) og med ertepuré eller lime.
  Stuet oksekjøtt: hvordan å lage deilig biff?


   Hvordan å sette seg deilig biff: Tips


   Nå vurdere noen tips om hvordan du kan forbedre smaken av kjøtt.
   Til kjøttet i brann forble saftig, bør det steke i en varm panne godt og ikke tilsett salt, og dannet en skorpe vil bevare saftighet og oksekjøtt koke deilig.
   Å slukke biff og gi det en spesiell smak, kjøpe spesielle krydder er valgt, butikken en masse krydder, lese nøye etiketten.
   Å skille når du kjøper kjøtt fra unge gammel kan farge - ikke bare kjøtt, men også fett. Den gamle rik burgunder farge og fett - gul. Den unge - fargen blek rosa og lettolje.
   Brødrene å slukke den beste eller baksiden av klipping, men kutte - er den dyreste delen, for det meste kokt skinke fra baksiden av kadaveret. Du kan sette ut spader og tid til å lage mat biff lapskaus oppskrift går for mer.
   Ikke glem at biffgryte serveres med en saus der det ble utarbeidet.
   Mange husmødre som biff og prøv å ikke bruke det for ferie tabellen fordi de er redde for ikke å takle hans "humør" og ødelegge den sentrale parabolen. Men slike bekymringer knyttet utelukkende til manglende erfaring når det gjelder matlaging kjøtt kyr. Med riktig tilnærming og kunnskap om de små triks og hemmeligheter dine gjester er alltid imponert med dine kulinariske ferdigheter som vil bli likt fordelt til alle typer kjøtt, ikke bare standard svinekjøtt.
  Stuet oksekjøtt: hvordan å lage deilig biff?

   Alle av oss med beundring og misunnelse å se de grasiøse bevegelser av dansere og turnere, undret på deres utrolige evne til å trygt strekke i spagaten. Og, er mange folk her lurer på hvordan man lærer å gjøre deler for å bli like fleksibel og trent person. Og hvis du er virkelig alvorlig satt ut for å overvinne den stivhet og kortfattethet av sine muskler er klar til å kjempe meg selv og overvinne min latskap, kan du allerede begynne å engasjere seg. Jeg ble overrasket over veldig snart vil du se at det ikke er for vanskelig.
  Hvordan lære å gjøre deler.

   Først må du forstå at overdreven iver og misbruk av sine sener og muskler alltid slutter skader. Tvinge hendelser og redusere periode med trening, kan du ikke få det forventede resultatet. Så gå til målet ditt systematisk, metodisk og rytmisk, med fokus på vedvarende og kontinuerlig opplæring. Bare denne modusen kan gi en god strekning til enhver person, uansett om han er et barn gamle nok folk, men mange turer samtaler som barna sitter strekker enklere enn folk i eldre generasjoner.
   Hvis du virkelig ser på ting, er betydningen av følgende utsagn ikke sant i det hele tatt. I ledninger kan sitte en person i alle aldre som har utholdenhet og viljestyrke. For mange vil denne ferdigheten utfylle forbedringer i sine ulike idretter, for andre er det - akkurat som mål å bli mer sunt, mer fleksibel og mer elastisk. Vanligvis er spørsmålet hvordan man lærer å gjøre flere snorer FAQs kvinner - for dem faktorer grasiøs holdning, ganglag og myk plastisitet er viktigere enn menn, men, men det er mange menn som er sterkt involvert stretching og utøve sin muskler.
  Hvordan lære å gjøre deler.

   Så du er fast bestemt på å oppnå dette målet, og er klar til å begynne et regelmessig mosjon daglig. Credit arbeid på seg selv, men før treningsøktene her er noen tips og triks som vil hjelpe deg å oppnå den ønskede. Først, ikke overse en god treningsøkt. Dette er spesielt sant strekkbevegelser uten skikkelig varme opp musklene kan forårsake skade. Oppvarmingsøvelser brukes til forvarming, for å unngå smertefull strekning eller bryte forbindelsen, starter med en lett oppvarming, som snart blir nødt til å vokse inn i en mer intens trening - livskraftige sparker beveger seg i ulike retninger.
  Hvordan lære å gjøre deler.

   Dermed følger warm-up, sette en fot på bakken, for eksempel, en stol eller hvis din evne tillater det, i stolen. Det andre ben ligger på gulvet, og tjener som støtte. Sakte begynne å gjøre glatt torso til gulvet, prøver å holde føttene på en stol forble rett. Deretter legge seg ned på gulvet, bøye knærne og plassere dem en etter en. Ta tak i hendene på det ene beinet og sakte trekke mot deg. Ta igjen den utgangsstilling. Ben - en til en annen, clasping knærne med hendene, prøve å trekke dem mot brystet. Denne øvelsen bør gjøres sakte.
   Neste øvelse - "Butterfly" - et ganske velkjent teknikk der du sitter på gulvet. Ben, knærne bøyd og gjemt så nær bekkenet, føttene har til foten. Trykke hendene på knærne, forsøk å trykke dem ned i bakken. Tretthetsfølelse, bør denne øvelsen stoppe og gå direkte til hyssing. Først jobbe med langsgående streng, prøver å synke så lavt. Under øvelsen ene beinet faller til gulvet, det andre du gjør det bredeste skritt fremover. Deretter bøyer hele kroppen ned, prøve å presse den samme foten videre fremover. Nådd det punktet av maksimal spenning, og zafyksyruytes stoppe i 15-20 sekunder.
  Hvordan lære å gjøre deler.

   Som vi har sagt, ikke prøv på det første leksjon umåtelig imponere andre og sitte på hyssing. Tenk på dine muskler og leddbånd som du kan skade din uaktsomhet. Gi ditt yrke bremse effekt der millimeter for millimeter utføre stretching. Jeg bør legge til at det pause i treningen er bare mulig i tilfelle vedvarende smerte, som vanligvis varsle skade. I alle andre tilfeller altfor store pauser i klasserommet vil negere alt tidligere arbeid og må starte på nytt.  
  Яндекс.Метрика