Fondue hjemmeFondue - en rett som kom til oss fra sveitsisk mat. Karakteristisk for fondet er å lage det over åpen ild. Den bokstavelige oversettelsen av "fondue" - "smeltet" og klassiske versjoner av denne retten er bare osten smeltet i vin.
Osten er smeltet i en spesiell pott, der er en lommelykt hvis funksjon er å opprettholde en tilstand av smeltet ost. I dunk ost skåret i store terninger av brød, kjøtt, grønnsaker eller frukt. Denne retten er egnet for både hjemme måltider og for å gå på naturen.

Hva du trenger for å lage fondue hjemme

Selvfølgelig ligger fondue matlaging funksjonen i de tradisjonelle sveitsiske og uvanlige retter for oss - kakelone. Uoffisielt er pryzhyvshymsya blant russisk-talende befolkning kalt kakelona Fondyushnitses. Inkludert med det er vanligvis solgt og mange spesielle plugger, og den Fondyushnitses har gode bein, noe som er svært praktisk i bruk. Brennbart materiale for potten av fondue vanligvis tjene pasta eller gel som støtter brann og ønsket temperatur.
De viktigste produktene under tilberedning fondue er ost, vin og brød, men i dag en tradisjonell fondue oppskrift økende grad begynte å legge til andre produkter, for eksempel sopp eller sylteagurk.
Hvordan lage tradisjonell sveitsisk fondue hjemme
Ingredienser:

hruyer ost (250 gr.);
Emmentaler (250 gr.);
tørr hvitvin (200 ml);
bakken hvit pepper;
muskat;
1 fedd hvitløk;
Maismel (2 små skjeer);
sitronsaft (en teskje);
vodka (2 ss. skjeer).

Gni innsiden overflaten Fondyushnitses skive hvitløk, hell i det et glass vin og sitronsaft. Rører innholdet i gryten på lav varme til den begynner å koke. Gjøre mindre brann og rør med en trepinne kokekar innhold, fyll det ut mashed ost. Fortsett å røre osten uten å fjerne potten fra varmen til det er helt smeltet.
Legg osten homogen blanding av vodka og mel og holde lysene på ytterligere tre minutter under omrøring ostemassen. Må ikke koke en gryte med vekt. Hot ostemassen, dryss med en klype pepper og muskat og vmochayte hennes grønnsaker og brød kuber, helst fransk.

Hvordan koke reker fondue hjemme

For dette hjemme fondue kokeprosessen egnede produkter slikt beløp som du kan definere deler av fondue deg selv:
store reker med haler;
majones, bedre hjemme;
olivenolje;
cherrytomater;
arugula;
sitron;
soyasaus.

Hvis reker i is glasur, bør de gis tøværet og tørk dem med et håndkle. På grunn av den våte reker i smør Fondyushnitses begynner spruting.
Om liter olje helles i en kasserolle og varme, og hell det inn Fondyushnitses. Reker dyppe i olje og holde dem der til ferdig, ca et minutt. Klar reker spredt på en plate med cherrytomater og arugula, alle bryznit sitronsaft. Å forberede saus til denne retten, bare blande majones med soyasaus.
Fondue med sopp hjemme

For å forberede denne oppskriften for fondue hjemme trenger følgende produkter:

Fersk sopp (150-200 gr.);
revet ost (400-500 gr.);
smør (25 oz.);
Cherry vodka (25-50 oz.);
Apple Cider (100ml)
melk (50 oz.);
salt og hvit pepper.

Rens soppen, vask og håndkle obsushit. Finhakket sopp, sted i en kasserolle og la det småkoke under lokk i olje i ca 4 minutter på maksimal varme. Sett soppen i ost og hell cider. Innholds retter til tre minutter på maksimal varme Gray, røring med en tresleiv. Melk pulver blandet med stivelse masse hell i pannen og fortsette å varme i ca 50 sekunder med maksimal varme. Deretter hell i vodka blandingen, tilsett krydder og bland alt. Dette alternativet anbefales å spise fondue med hvitt brød, som fortsatt kan lett stek i ovnen.

Anbefalinger fondue matlagingen hjemme

Forbereder søt fondue, kan du blande hvit og mørk sjokolade, tilsett fløte og dypp tilbake i denne massen av frukt og bær.
Når tilberedning av kjøtt eller fisk fondue fondue, pre cut kjøtt i terninger, marinere og la i kjøleskapet. Marinade kan tilberedes med sitronsaft, olivenolje og løk, skiver ringer.
Hvis du bestemmer deg for å steke kjøtt eller fisk fondue fondue, ost i stedet bruke en vegetabilsk olje eller kjøttkraft.
For å unngå den varme oljen spruter Fondyushnitses ikke våt start på brune kjøttstykker, og deres første obsushit håndkle eller utendørs og ikke solite kjøttstykker.
I stedet for kjøtt fondue kan brukes til grilling pølser og tjene som en saus blanding med majones og sennep. Legg til finansiere urter, krydder og oliventrær, det vil legge smak fondue spesiell piquancy.
Følg sikkerhet i prosessen med matlaging hjemme, ikke glem at du arbeider med en lommelykt og sette dem i retning av brennbare gjenstander.  
Som jente pumpe egg?
 Føtter - kortet jente. Måten føttene ser avhenger mye - og oppmerksomheten til det motsatte kjønn, og dirigere selv-aksept. Vakre og oppblåste ben pryde enhver jente, fordi med føttene kan bære en kjole eller shorts. I tillegg vil du sette pris på at trente sine ben i alderdommen, vil ikke lenger spaserstokk og ikke klage over smerter i bena. Utseendet på bena er egentlig avhengig av hvordan du ser egg - altfor tynne eller for fulle av egg ikke gi føttene skjønnhet. Hvordan kan en jente kalv pumpe føtter? Vi vil prøve å besvare dette spørsmålet i denne artikkelen.
Til egg var vakker og forførende, er det nødvendig å bruke et treningsprogram utviklet spesielt for leggen og kambalovydnыh. Men vær klar over at arbeidet ville bli lang og vanskelig. Leggen er klassifisert som "tørr", de er vanskelige å trene, lang swing, så effekten vil være merkbar umiddelbart. Men det fine med føttene bør dessuten øvelser for leggen er svært enkel og krever ikke enorm innsats.
Den viktigste oppgaven er anbefalt for alle jenter som ønsker å pumpe opp egg - ups på tærne. Det kan gjøres hvor som helst, stående ved komfyren eller på bussholdeplassen, ta en dusj, gjør oppvasken. Jo mer du gjør ups, jo bedre. Men maksimal effekt på spørsmålet "Hvordan pumpe kalver føtter jente" kan oppnås gjennom spesielle øvelser som inkluderer stiger i sokker som kan gjøres bare hjemme.
 1.  Økninger i sokker i riktig posisjon. Hvil hendene mot veggen og oppfølging. Det er viktig at ryggen var rett, knærne bøyd ikke. Øvelsen bør gjøres gradvis, sakte, uten å gjøre noen brå bevegelser. For enda større effekt bringe opp en tung gjenstand og gjøre ups på tærne med ham.
  Økninger i sokker i skråningen. Gjør vekt hendene på bordet, len deg fremover (litt mindre enn 90 grader), stå opp og gå ned til sokker. Alle gjøre jevnt og målt, som i forrige øvelse.
  Når du løfter på sokker viktige som de er. Hvis tærne utover, vil toget være hovedsakelig inne i muskelen når de brytes i - last mottar den ytre delen av det nedre ben. Hvis tærne rettet fremover perfekt, vil trening være gjennomsnittet av gastrocnemius muskelen.
  Generelt, alle øvelsene for leggen basert på økningen i sokker. Kom nosochkah små skritt uten å bøye beina med knærne. Det bør gjøres en gang om en hundre av disse trinnene. Klatre sokker, poluprysyadte, rette, satte fem på gulvet. Gjør denne øvelsen 20 ganger i flere tilnærminger, men ikke eggene sine peretruzhdayte utenfor mål.
  En annen måte å pumpe opp jenta kaviar - bruke elementer fra trinn aerobic. Du trenger en tykk bok, en bar eller en spesiell steg-plattform. Legge boken på gulvet eller plattform, sette opp topp til tå. Følg ups og senke fem første, deretter det andre benet 20-30 ganger.
  Visste du at walking trappa godt trent egg? Så neste gang du ønsker å komme hjem til heisen, klatre bedre gå trapper. Hvis du bor i første etasje, kan du gjøre treningen turer - klatrer til øverste etasje og tilbake.
  For å oppnå perfekt vakre ben trengs også kjører. Det hjelper å forme ikke bare leggene og føttene, men som en helhet, som vaklende ben og pumpet egg - det er ikke estetisk tiltalende. Den beste måten å gi skjønnhets ben - jogge. Start med en sprint, ikke peretruzhdayte selv, spesielt hvis du aldri har kjørt.
  I oppkjøringen kan fortsatt sykle. Dette er ikke bare bra for leggen, men hyggelig. Hvis du ikke kan sitte på en ekte sykkel kan praktiseres på simulatoren eller gjøre øvelsen "sykkel" hjem.
  Øvelser for å trene leggene er ikke vanskelig og kan gjøres når som helst, hvor som helst. Gjør kaviar virkelig vakker, du trenger bare litt arbeid, jo mer er det verdt det.  
Salat med kylling og agurker i oransje, uvanlig oppskrift og original design
 Hvordan å behage venner og husholdning deilig, mettende og vakkert dekorerte salat? Ingenting er lettere salat med kylling og agurker i oransje representerer den perfekte løsningen! Dette er lett å tilberede, men uvanlig parabolen vil være et høydepunkt på ferie tabellen.
 Obligatoriske ingredienser:
 • 300 gram kylling (kokt);
 • 4 appelsiner;
 • 3-4 agurk;
 • majones.
 Forberedelse
 1. Chicken koke i saltet vann (etter koking kokk i ca 25 minutter).
 2. Skjær den i små terninger.
Salat med kylling og agurker i oransje, uvanlig oppskrift og original design


 3. Mens forbereder fileter, vaske og finhakk agurkene.
Salat med kylling og agurker i oransje, uvanlig oppskrift og original design


 4. Nå må du forberede en "container", som vil lære den ferdige retten: for denne seredyntsi oransje sirkel lage sikksakk kutt med en kniv. Fordel frukten i to og fjern forsiktig massen. En del av det vil gå til en salat (det bør kuttes i små biter).
 5. Bland alle ingrediensene, tilsett salt etter smak og tilsett litt majones.
Salat med kylling og agurker i oransje, uvanlig oppskrift og original design

 6. Beauty kan være dekorert med en kvist av grønne bær eller tyttebær.

 Denne retten gjelder ikke bare originale og velsmakende, men uvanlig sterkt lys og lav-kalori.
 Nyt appetitt!
Яндекс.Метрика