Fordeler knebøyFor å gjøre figuren din vakker, velskapt ben og mage stram, mange kvinner tyr til kjedelige dietter og alle slags "universell" betyr at uten hjelp gjør arbeidet med å finne et stykke av sine drømmer. Ofte disse midlene ha forventet dem til handling, og som ofte kvinner glemme dette nyttige øvelser som knebøy, for å bidra til å løse alle disse problemene.
Fordelene med knebøy for generelle helse
Når dette er valgt riktig og utført knebøy teknikk er en enkel øvelse vil bare nytte for deg, vil forbedre kroppen, noe som gjør den mer holdbar, spenstig og motstandsdyktig mot ulike sykdommer.
Knebøy:
- Bidra til å normalisere blodsirkulasjonen;
- Betydelig forbedre metabolismen;
- Bidra til å styrke hjertemuskelen;
- Forbedre koordinering.

At knebøy gir styrkende effekt på kroppen, sykling en av de viktigste systemene i kroppen - det kardiovaskulære.

Fordeler for knebøy figur og holdning

Når du gjør knebøy i arbeidet inkluderte nesten alle av beinmuskulaturen og muskulaturen som holder ryggraden. Til alt dette begynner å jobbe aktivt kalv og rumpeballe muskler, korsryggen muskler, quadriceps, hamstrings. En del av belastningen blir fordelt på den nedre del av magen.
Fordeler knebøy like tydelig for både kvinner og menn. Menn gi knebøy for å styrke musklene for å gjøre dem sterkere og mer lettelse. Kvinner gjør disse enkle øvelser kan forbedre formen på baken, gå ned i vekt og hatet cellulitter. Videre knebøy bidra til å forbedre din holdning ved å styrke musklene i ryggen, lage en figur slank og tonet, gunstige effekter på fly, noe som gjør det lett og myk.
Knebøy hjelpe brenne kalorier. Telle antall brent ganske enkel, du må rett og slett øke vekten med en faktor på 0, 1 leser du får - antall forbrente kalorier per minutt. Følgelig, hvis vekten er ca femti pounds, deretter ett minutt sit-ups du vil være i stand til å brenne rundt fem kalorier, og ti - omtrent femti. Effektiviteten av å brenne kalorier kan økes med intensiteten av sit-ups, og med ekstra belastning (f.eks, knebøy med manualer).
Men det er verdt å huske at fordelene ved knebøy kan du bare komme inn hvis dere gjør det på riktig måte.
Vilkår knebøy ytelse
Hvis du bare starte å knebøy, ikke utsette kroppen for tung belastning. Knebøy dype, noe som gjør stopp på linjen parallelt med gulvet, med dine kneledd for de fleste øvelsene er bøyd i en vinkel på nitti grader. Ryggen du trenger for å holde rett, og kroppen litt på skrå fremover. Huk, bør du holde føttene skulder bredde hverandre for å hindre tap av koordinasjon, fall og skader. Hendene i øvelsene kan trekkes frem, ta på hoftene eller ta dem manualer.
Utføre knebøy bør jevnt, unngå plutselige rykk. Å ha knebøy nytterate må også være treg. Når du utfører øvelsene ikke kan rystes, rykk og lide smerte. Hvis under trening føler du smerte, må du stoppe dem utføre og vente til smertene vil passere. Hvis smertene er svært merkbar, tilbake til å utføre knebøy ikke tidligere enn dagen. For å unngå overbelastning og dermed smerte, følger øvelsen tilnærminger (optimalt - tre tilnærminger, hver med 10 knebøy).
Husk at maksimal effekt av regelmessig mosjon bare. Alternative ulike typer sit-ups for maksimal effekt.  
Mote på rokkeringer avkastning

 All den glemte plastfolie som er så elsket vri våre mødre og bestemødre, i lang tid ikke veldig populært. Men i det siste har ting endret seg og mote rokkeringer tilbake gjennom amerikansk førstedame Michelle Obama, som i fjor høst på en av idrettsarrangementer vist sin besittelse rokkeringer.

 Så begynte en masse å kjøpe amerikanske rokkeringer i sportsbutikker å trene hjemme. Mange idrett skoler har innført i sine øvelser med et spesielt program rokkeringer trener!
 Fitness Instruktør Wiki Lakyn lærer flere kurs med trening med en bøyle. Sine kurs er svært populære blant kvinner, og nå er hun tilbringer mer enn 12 klasser per uke. Dette er ikke overraskende, siden ringen utvikler fleksibilitet, koordinasjon, rytme, styrke, forbrenner kalorier, styrker det vestibulære system og forbedrer hudens elastisitet i hoftene, midjen og magen, trener musklene i armer, rygg, skuldre og tilbake. For å oppnå synlige resultater vil du ha nok 20 minutter om dagen.
 I de senere årene, ble rokkeringer noe forbedret. De er mye vanskeligere og mindre sannsynlighet for å falle ned fra talyy.Hulahupы tilbake på moten i begynnelsen av oktober i fjor, etter at verden så bilder Michelle Obama kronglete bøyle. Sangeren Beyonce og skuespiller Liv Tyler har også avtale med daglige rokkeringer.  
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)Ryggsmerter oppstår periodisk annenhver person. Oftest er det et resultat av dårlig muskeltonus i kroppen. Tilbake opplever enormt stress hver dag, fordi hun skal bruke "hele vekten av kroppen vår! Kan være syk i ulike deler av ryggen, men å glemme ubehag i alle felt, trenger du bare gjøre litt mosjon.
Warm-up øvelser for rygg
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

Det er viktig før du begynner på trening for å styrke musklene (hjemme eller på treningsstudio), for å varme opp. Det er fordi den øker strømmen av oksygen og blod til muskler, leddbånd og sener, noe som betyr at de er elastiske og fleksible, noe som reduserer risikoen for belastning og spenning til et minimum.
Den eneste betingelsen for kvalitet ytelse trening - en kronisk smerte stilnet. Øvelsene er laget for å styrke ryggmusklene, ganske tung og krever stor fysisk kostnader, så gjør det når smertene i ryggen ennå ikke har sunket, er strengt forbudt.
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

Oppvarmingen kan være kortvarig. Nok til å gjøre 5-7 øvelser eller øvelser 2-3, men i løpet av 10 minutter.Egnet for en rekke:
Stå oppreist og plasser føttene om skulder bredde hverandre. Ta to innblåsninger, fyller lungful av luft, og to fulle utpust.
Lavere og heve skuldrene og deretter umiddelbart gjøre noen sirkulære bevegelser bakover / fremover.
rulle hodet i begge retninger.
under gjøre håndbevegelser, øke radiusen sirkler.
Rulle hoftene, simulere trening med hula-hupom.
gå på bakken, trekke knærne høyt og viftet med armene.
innen 60 sekunder, trenger jogging på plass.

Styrke ryggmusklene hjemme
En av de mest effektive hjemmetrening som arbeidende muskler, en bro. For å gjøre det, ligge på ryggen og plasser føttene litt skulder bredde hverandre, bøy knærne. Deretter løfter baken slik at fra knærne til skuldrene gikk rett linje. Zafyksyruytes i denne posisjonen og sakte gå ned. Denne øvelsen styrker musklene i ryggen, du må gjøre 10-15 ganger. Hvis du bridge virker for lett, så under kjøring, løfter det ene beinet opp fra gulvet og løfte den opp så mye som mulig.
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

Også, for å styrke musklene i ryggen for å gjøre øvelsen "shuttle". Ligg på magen og løft begge bena og armene, holder dem opp. Denne øvelsen kan være komplisert. For å gjøre dette, løfter en arm (høyre) og ett ben (venstre), slippe dem, begynner å løfte det motsatte, altså diagonalt. Tilbake muskler vil fungere bedre hvis du holder toppen av foten og hånden i noen få sekunder. Muliggjør og en annen variant av denne øvelsen: trekke hendene tilbake, ikke fremover, stiger, løfter føttene og hendene på gulvet. Således bør bladet være begrenset sammen slik at tommelen var rettet mot taket. Tre gjentakelser bør være tilstrekkelig til å styrke ryggen, men holde seg i endepunktet er nødvendig så lenge som mulig.
For ryggmusklene er svært nyttig øvelse på yoga. Noen av dem kan gjøre, og ikke å ha kompetanse på dette området. For eksempel, asana bhudzhanhasana. Å gjøre henne ligge ned på magen og hendene gjør vekt i området av brystet gulvet. Musklene i ryggen vil kjøre når du starter sakte løfte overkroppen opp. Prohynaytesya så mye som mulig, men ikke med hendene, og det er på grunn tilbake. Den andre nyttige asana - Halasana. For å gjøre det, ligge på ryggen, løft beina opp (vertikalt) og deretter kaster dem tilbake, drar tærne i gulvet. Har gitt øvelser for å styrke ryggmuskulaturen påminnelse: det absolutt ikke kan gjøre for dem som lider av problemer som intervertebral brokk.
Øvelser for rygg i gym
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

I gymsalen er en fantastisk trener - hyperextension. Bruk den i en kort tid kan du utvikle ryggmuskulaturen. Hyperekstensjon øvelser utføres med og uten heftelsen som gjør dem til alle, siden det ikke er noen fare for ryggskader. Også positiv kvaliteten på denne simulatoren er at etter regelmessig trening på det vil du ikke bare styrke ryggen din, men også forbedre den generelle utholdenhet.
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

En utmerket øvelse, tvinge tilbake på jobb - er ute. Siden det er nødvendig å gjennomføre strengt i henhold til maskiner, nykommerne gjør det selv ikke er anbefalt. Trenger en trener som vil fortelle og gjennomføring av anslaget. For å gjøre denne øvelsen, må du bøye over, ta tak i stangen og klatre. Dette tilbake hele tiden for å være lik, og bena litt bøyd.
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

Thrust manualer i skråningen - effektiv trening som positivt påvirker styrke tilbake, spesielt lat. Sant nok, skiller den seg travmoopasnost. For gjennomføringen bør bøye det ene benet og sted på en benk nærmeste stolpe hånd. I den andre hånden til å gripe og løfte den opp. Pass alltid på at når du løfter arbeids skulder, ikke motsatt opuskalosya.
Øvelser for ryggmuskulaturen (bilder, video)

Vel tvunget til å arbeide ryggmuskulaturen trekker seg sammen. Menn kan gjøre dem hjemme, men det er nyttig for kvinner med denne simulatoren motvekt. Bare ved å gjøre øvelser på det, vil de være i stand til fullt ut å styrke den muskuløse mønet.
 Video øvelser for å styrke ryggen (del 1)

 Video øvelser for å styrke ryggen (del 2)

 Video øvelser for å styrke ryggen (del 3)
Яндекс.Метрика