Fordeler med svømmingEn aktiv livsstil og moderat trening er svært gunstig for menneskekroppen i alle aldre. Fysisk aktivitet vil ikke bare forlenge livet, men også gjøre det mye bedre - bedre helse, humør stiger, øker stress. Og mosjon - en flott måte å holde kroppen i god form og ikke få vekt.
Legene kaller en ideell form for moderat trening svømming. Fordelene med aktiv vannbehandling er at vannet støtter legemet, slik at overdreven belastning på en hvilken som helst gruppe av ledd og muskler oppstår. Denne seilasen - ikke bare trening, uinteressant og det utmattende, er det også en god tid, noe som bidrar til å slappe av både fysisk og psykisk.
Fordelene med svømming for fysisk helse
Svømming er gunstig for arbeid av mange systemer og organer. Det er nyttig for:
- Det kardiovaskulære systemet. Bevegelser utført ved sjøen kan tilskrives aerobic øvelser som trener det kardiovaskulære systemet ved å senke blodtrykket og redusere risikoen for alvorlige sykdommer. På grunn av aktiv vannbehandling reduserer hjertefrekvensen økt tykkelse av hjertet;

- Muskelsystemet.
 Svømming zadiyuvannya krever at alle muskler samtidig. Vann skaper mer motstand enn luft, så når du flyter, du napruzhuyetesya sterkere og musklene arbeider jevnt og effektivt;
luftveiene. Med regelmessig svømming oksygenforbruk blir mer effektiv, og lungene begynner å arbeide på full kapasitet.

Som for bading positiv innvirkning på den fysiske formen til mannen, da de positive aspektene inkluderer også:

- Øke fleksibiliteten i kroppen- Øvelser i vann, hvis de supplere stretching kan øke fleksibiliteten i kroppen din. Bevegelse i å finne din vann strømmer, slik at musklene blir strukket og langstrakt, og deres beløpet er ikke økt;
- modere laster- Navigere vannet fungerer som et beskyttende skall kroppen, mens betydelig redusere presset på muskler, bein og ledd. Plutselig og alvorlig bevegelse tilgjengelig, noe som er grunnen til at svømming er en av de tryggeste former for fysisk aktivitet;
- Hjelp i vektreduksjon- Tretti minutter med aktiv vannbehandling brent mer enn to hundre og femti kalorier. Lav vanntemperatur bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, så fettreserver er brent raskere.

Fordelene med svømming for psykisk helse
Regelmessig bading hjelper:

- Reduser vannskrekk.
 Dette er spesielt viktig for barn som for det meste føler rabies. Fra en tidlig alder må overvinne denne frykten, fordi hvert år vil det være vanskeligere å gjøre;

- Redusere tegn på stress.
 Når aktive vann prosedyrer som regulerer virksomheten i luftveiene, muskel-skjelettsystemet, som i sin tur uunngåelig involverer nervesystemet, fremme massasje og stressreduksjon. Vann gjør deg mer rolig og avbalansert;
- Vis sosial aktivitet. Besøker bassenget er ikke bare bra, det er en av de beste måtene å sosialisering og få nye venner.

Selvfølgelig, å føle effekten av vann trening, ikke bare bade i ferien, kommer til kysten for en kort tid. Svømming vis å være effektiv bare i vanlig aktiv vannbehandling. Hvis du ønsker å oppleve fordelene med alle vannbehandlinger, registrere deg til bassenget, som kan finnes i dag i mange fitness klubber.  
Hva snack champagne?
 Lett og sprudlende champagne sammenlign å kysse. Dette rusmiddel gir oss den samme følelsen. Kanskje dette er grunnen til at mange svarer at snack champagne kyss. Men selvfølgelig, det er egentlig bare en spøk.
 Fransk tradisjon
 Interessant, i Frankrike tatt en bit champagne og sjokolade godteri, som i vårt land. Hjemme denne magiske drikk ofte servert ham sylteagurk, oliven, pickles. Men det beste alternativet er ost. Selvfølgelig avhenger mye av hvilken type champagne. Å skylde på tørrdrakt klassiske Brie eller geitost. Med søte og søte varianter gå bra Эddam, Cheddar (men unge) og Horhonzolla. Og nesten alle typer champagne egnet Camembert, Gouda og Cheddar modnes.
 Som for frukt, alt er ikke så klart. Eksperter anbefaler å tjene champagne jordbær og epler. Også å være vellykket noen desserter basert på dem, og best av alt - bakverk. Iskrem, puddinger og kaker blandet bare med søte varianter av champagne. Og bare hvis ingen del i deres kaffe eller sitrus, som selv er også uttalt smak og aroma. Av samme grunn sjelden servert champagne til sjokolade. Er det en hvit varianter som ikke inneholder kakaopulver.
 Alternatives
 Faktisk den beste champagne spise de matvarer som ikke forårsaker hodepine senere. Denne vinen går bra med østers, sjømat, hvitt kjøtt og vilt. Bare koker det bør være uten sitronsaft og noen karakterer eddik. Med rosa champagne går perfekt duck (og best av alt - med epler).
 Retter fra svinekjøtt eller biff til champagne i alle fall ikke servert (unntak - Brut, det smaker godt biff strek). Men for å passe dem kjøtt og grønnsaker salater, kanapeer eller pannekaker med kaviar, litt frukt og nøtter (hasselnøtter og ristede mandler).
 Men Parmesan, prosciutto skinke og champagne å ikke passe. Og ikke bare i smak, men fra fysiologiske årsaker. Parmesan inneholder et stoff tyramin, som øker blodtrykket i kombinasjon med champagne kan forårsake hodepine. Av samme grunn er det anbefalt å avstå fra salte varianter av fisk og noen typer røkt kjøtt.  
Hva å tjene champagne?
 Champagne tilhører en kongelig drikke, fordi det regnes som en av de mest luksuriøse og raffinerte forslag til en aperitiff i dyre restauranter, kalt for mottakelser og spesielle arrangementer. Champagne er mest brukt for romantiske kvelder, helte de nygifte og vinnere i ulike områder av livet, og likevel er det denne drinken anses som et symbol på lykke, fordi de drikker champagne når risiko. Men sender til champagne å drikke denne glitrende avslørt enda mer?
 Snacks til champagne
 Ofte på bord eller på ulike mottakelser kan bli funnet uforståelig blanding av musserende vin og sjokolade. Sjokolade er absolutt kontraindisert for startere denne drinken. Smaken av sjokolade avbryter raskt tynn bukett og champagne fra bruken av denne drinken er bare en hop, ikke sin enestående smak.
 Den meget akseptabelt snack til champagne, servert på en buffet bord kalles er:
 - Harde og myke ostesorter;
 - Smørbrød med kaviar, helst sort;
 - Sjømat;
 - Frukt og grønnsaker;
 - Vegetabilske salater;
 - Snack av hvitt kjøtt, vilt og fjærkre;
 - oliven;
 - Iskrem.
 Noen ganger biter av frukt og bær servert direkte i et glass champagne. Dette fôret glitrende drikke er også ansett som upassende, som bær eller frukt juice interrupt bukett av drikke. Den beste snack å spise prikusku å drikke eller drikke dem spist som smaker ikke blanding.
 Cocktails basert på champagne
 Basert champagne kan også forberede et utvalg av cocktailer, for eksempel tillegg av juice. For dette formålet 2-25 champagne tatt en del fersken eller appelsinjuice er blandet og servert med is eller i kjøleskap.
 Champagne på nyttårsaften kan være søtet stykke raffinert sukker dynket i Riga balsam eller andre urteteer. Sukker leses som glass og hell 20 ml brandy, champagne og deretter legge om lag 2/3 av glasset. Så deilig og festlig.  
Hvordan koke grønnsaker

 Under termisk prosessering vegetabilsk mat vitaminer betydelig andel går ned i vannet. Derfor er når grønnsaker anbefales å utføre noen regler. Først må du velge riktig kokekar for matlaging grønnsaker. Det er ønskelig at det var gjennomsiktig og hadde en mørk farge for å panorere ikke er trengt inn i verden som ødelegger påvirker noen vitaminer.

 Når grønnsaker anbefalte å åpne lokket potten så sjelden som mulig, slik at ikke får inn massevis av oksygen, noe som påvirker askorbinsyre og noen typer vitaminer. I det sure miljø av celleveggene brytes ned lengre varighet øker når steke, som fører til store tap av nyttige stoffer. Derfor, om nødvendig, legge til pan sitron- eller eddiksyre, er riktig å gjøre det på slutten av matlaging.
 Etter varmebehandling grønnsaker bør umiddelbart satt på bordet, siden den lange lagringsgrønnsaksretter ødelagt vitamin C. Når du tilbereder grønnsaker, bør prøve å sørge for å minimere forberedelsestid. Deretter redusere næringstap. For å øke hastigheten på steketiden, er grønnsaker legges i kokende vann og kok i en kjele med et tett lokk lukket.
 En mer langvarig varmebehandling produkt Vitamin C ødelegges hurtigere. Hvis mat involverer ulike typer grønnsaker, pot opprinnelig lagt grønnsaker som krever en lengre tid for deres fremstilling, og deretter lagt mer skorohotovyaschyesya, slik som å gjøre sin endelige forberedelsestid matchet.  
Hvordan koke tørket fruktkompott? Oppskrifter kompott

 Til enhver tid, den store tørstedrikk hjem kompott. Selvfølgelig kan du kjøpe Shop juice eller nektar, men ikke det faktum at de ikke inneholder skadelige kjemikalier. Det er en helt annen ting laget av hender juice og fruktdrikker.

 Å hjelpe den husmor som ønsker å behandle hans husstand, kommer ferske kompotter, stuet frukt med frosne bær og tørket frukt kompott.

 Frisk frukt kompotter, fruktdrikker er mest nyttig med tyttebær, fersken, jordbær, bringebær, rips.

 Hemmeligheten for å bevare vitaminene C og PP i tyttebær er klemme saften med sukker og sveise den eneste måltid. Når buljong filtreres og blandes med saften.

 Fersken juice og fruktdrikker bidra til å gjenopprette styrke, forbedre hjerte-karsystemet og syn. En halvkilo fersken renset fra skinn og bein, fylt med vann og kok til de er møre i klar kompott fylt tre fjerdedeler kopp sukker.

 Jordbær allergener og derfor anbefales ikke for små barn eller personer med allergi. Jordbær er full av antioksidanter, pektin, makro og mikronæringsstoffer. Hemmeligheten bak vellykket Strawberry kompott - friske, ikke overmodne bær.

 Bringebær - kilden til salisylsyre, har diaphoretic egenskaper og er ofte brukt som et febernedsettende. Å kvitte seg med skadedyr, bær dyppet i saltet vann, vasket og deretter kokt.

 Hvordan rips kompott? Med rips komme akkurat som med tranebær, solbær, men kan kokes, er det vitaminer lagres etter varmebehandling.

 Du kan også gjøre frukt og bær kompott Assorted kombinere bær etter bær eller, eller blandet med frukt.

 Som vi har sagt, den nest største verktøyet - tørket fruktkompott. Ung husmor ofte ikke vet hvordan de skal lage mat tørket fruktkompott. Hvis frisk frukt og grønnsaker andel - 3 liter vann minst en halv kilo av produktet, er den tørket frukt plassert mindre - 250-300 gram sukker og det samme - tre kvart kopp. Først må du suge den tørket frukt i kaldt vann, skyll, deretter gradvis koke. Hvis kompott - assortert, den første dråpe epler og pærer, og deretter legge mer delikat frukt, sukker og sitronsyre for å smake (som tørket frukt søtere enn frisk). Gjennomsnittlig tid matlaging tørket fruktkompott - 30-40 minutter.

 I vinter også populære frosne bær kompott. De kan forberede seg i nærvær av fryseren eller kjøpe noe stort supermarked. Overflod av alternativer er imponerende. Frosne epler, pærer, plommer, fersken, aprikoser, kirsebær, jordbær, bringebær, svart, hvit og rød rips, stikkelsbær. Sørg for å grundig vasket før frysing. Før man kaster frukt eller bær kokt, blir de tint ved romtemperatur, kaster i et dørslag, som er plassert i en pott. Alle bær må få lov juice du legge kompott. Når du tilbereder frossen mat kompott sukker legge mer - i tre-liters glass potten.

 Nå kan du nyte deilig kompott.  
Яндекс.Метрика