Å forberede rask og velsmakende analog bilyashiv - ponadobtsya litt tid og produkter.
Fylte rundstykker

 Bagels (bagels, tørking) usøtet - 20 stk.
 Kjøttdeig - 200g
 Melk - 1 kopp
 Løk - 1 stk.
 Ost, olje, salt, krydder
 Bagels suge i melk i 20 minutter. I mellomtiden, tilsett finhakket inn hakket løk, salt og krydder.
 Fyll inn "bolle hull" kjøtt, dryss med ost og sammenligne bake i ovnen. Den samme retten, men uten ost kan rulle i mel og stek. I alle fall, komme raskt og velsmakende.  
Kanin kongelig
 Smaken av denne retten virkelig kongelig. Det er perfekt for ferie bordet, kan de nyte en eller annen måte nær.
 Forbereder samme kanin kongelig veldig enkelt.
 Ingredienser:
 Pepper - 2 ts.
 Salt - 1 ts.
 Greener - til en haug med selleri og persille.
 Løk - en gjeng.
 Tørr vin - en halvliter.
 Mel - 50 oz.
 Gulrøtter - 2 (medium størrelse).
 Snittebønner - 300 gr.
 Timian - 15 gr.
 Poteter - 6 stykker.
 Kylling kjøttkraft - 1 liter.
 Forberedelse:
 Vask, deretter kuttet i biter og mariner kaninen. For dette smører stykker med salt, pepper, tilsett hvitløk og løk. Alt kjøtt mix og hell vin.
 En time senere, kjøttet rull i mel og stek forsiktig i en panne.
 Deretter satte kjøttet i pannen, og det også - gulrøtter og grønne bønner. Fyll all marinaden, tilsett løk, hvitløk og timian. Top Sett potetene, skåret i små skiver, persille og selleri. Fyll fortsatt og kylling buljong, salt, pepper - og i ovnen i 40 minutter.  
 Selv de som fisk tilhører kjøle setter pris på den delikate smaken av laks fylling. Og denne lille karen namynayut bakverk på begge kinnene, selv om fisk, for å si det mildt, ikke veldig respektert. Oppskriften er enkel å stygghet og deilig - ikke trekke ørene!
Lett pai med laks Ingrediensene som vi trenger:
 · Laks (filet) - 600 g;
 · Egg - 2 stk;.
 · Flour - 6. skjeer;
 · Majones - 100 ml;
 · Soda - en klype;
 · Milk - 3/4 kopp;
 · Cheese - 200g (valgfritt)
 · Smør til smøring av fatet;
 · Salt.
 Fisk skylling under rennende vann, klapp med tørkepapir og skjær dem i små biter. Litt prysolyte. Ikke overdriv med salt, ikke glem fisken selv er litt brakkvann.
 Nå starter besvergelse over testen. Pisk 2 egg med majones. Legg siktet mel og bakepulver. Hell melk. Du trenger ikke engang en mikser, bare røre sammen ingrediensene til deigen med en gaffel. Den ferdig deig konsistens som flytende krem, ikke bekymre deg, alt går etter planen!
 Skru ovnen (temperatur 160 C). Smør en ildfast form med smør. Hellet i form av halvparten av deigen. Sett toppen av fisk og helle resten av testen. Alt! Forsendelse kake i ovnen. Vi gleder oss og ser på vår vanlige kaken slik at den ikke pryhoriv. Etter en halv time kan dryss overflaten med revet ost pai. Og en annen 5 minutter i ovnen. Uten den siste ingrediensen pai like vakker, ja!
 Vi tok en liten kulinarisk mesterverk fra ovnen. Gi avkjøles litt og skjær i firkanter. Den entusiastiske rop gjester teater himler med øynene og forsikre alle om at det er utrolig vanskelig. Oppskrifter med ingen deling, la misunnelse.
 Forfatter: Stasya44  
 For å gjøre dette enkelt, men deilig og smakfull rett vil ikke ta mer enn 40 minutter. Så, gjør en pott, trenger vi:
Kylling gryte med krem-ostesaus

 kylling - 100-120 gram;
 Frossen blomkål eller grønne bønner - 100 gram;
 fløte (fett ikke viktig - 100 gram;
 smør - 15-20 gram;
 ost - 20 gram;
 Provence urter eller andre krydder - etter smak.
 På bunnen av potten put frosne grønnsaker, toppen mørbrad, skåret i små biter. Dryss din favoritt krydder, hell fløte, legg den øverste stykke smør, dekker potten og satt i en forvarmet 210 graders ovn i 25 minutter. Åpne potter, dryss med revet ost, dekke i 5 minutter. Om ønskelig, kan dryss med parabol være. Kylling gryte med krem-ostesaus er klar!  
 I østlige mat er det flere tilhengere. Nå ingen er overrasket over retter som sushi ruller og miso. Mange husmødre har lang og glade for å lage mat hjemme, med mindre, selvfølgelig, eksotiske smaks folkens. Så hvorfor ikke lage mat og vårruller med hendene? I tillegg er det veldig enkelt, og resultatet vil glede absolutt alle. Denne retten er bemerkelsesverdig i at fyllet er innpakket i rispapir gjennomsiktig. I denne fantastisk velsmakende og krydret snacks med rispapir kan gjøre dessert, i dette tilfellet, bør fyllet være søt.
Våren ruller hjemme: deilig eksotisk


 Ingredienser:
 rispapir - 10 ark.
 reker 20-30 pc.
 salatblad
 selleri - stem
 søt pepper - 1-2 stykker.
 Agurk - 2 stk.
 Gulrøtter - 1-2 stykker.
 urter (løk, dill, persille)
 Saus:
 Chilipepper - halv
 soyasaus - 1 ss. l.
 urter (mynte og koriander)
 lime - saften av 1/2 lime
 korianderfrø
 sukker - 5 g
 Forberedelse:
 1. Kok reker, grønnsaker skåret i pinner (hvis koreansk gulrot rivjern, riv grønnsakene du kan på det vil se penere). Produkter for fylling kan velge hvilken som helst, hvis noe av det ovennevnte i oppskriften plutselig dukket opp i kjøleskapet - det spiller ingen rolle, og ikke en grunn til å forlate ideen å lage vårruller.
 2. Brev rispapir satt i varmt vann i 30-50 sekunder, bør papiret være fleksibel, men ikke revet. I ris blader sette grønnsaker, reker, salat greener - på egen hånd. Så pakk alt i konvolutten, kan du la den ene enden dekket.
 3. Akutt krydret saus - det er hemmeligheten av denne retten. For saus, finhakket koriander nødvendig, mynte og krydret chili pepper. Deretter mos korianderfrø, tilsett sukker, limesaft, soyasaus. Bland alle ingrediensene til en jevn røre. Serveres i en liten bolle til vårruller.
 Til tross for den enkle forberedelser, tallerken ser veldig fin og original, og sausen kommer til å smake utrolig. Og hvis du er villig til å eksperimentere, vil denne oppskriften ikke være like nyttig.
 Bon appetit!  
Som fisk stekepannen
 Hvordan å steke fisken i pannen? - Det ser ut til å være her for å snakke om det, ta fisken, ta en panne og stek. Faktisk, ting er ikke så enkelt. Fisk kan bli smakløst eller hard, f.eks. Derfor bør du kjenne noen matlaging hemmeligheter virkelig velsmakende fisk.

 Fisk, krydder og alt-alt-alt


 Først må du velge akkurat den fisken du vil yngel. Ung husmor bedre å filetere ikke å lide av fiskeforedling og slipp den fra beina, men erfarne damer kan steke fisk for denne oppskriften kadaveret med bein. Deretter må du bestemme krydder. Du vil trenge en sitron og svart pepper. Du kan legge ingefær eller oregano, passform og soyasaus. Den ferdige dressing kan kjøpes i markedet for våre gjester fra Kaukasus, de vet mye om dem, og enkelt for deg å blande aromatisk krydder for en annen rett. Men ikke la seg rive også krydder, fisk er deilig, selv om vi begrenser salt og pepper.
 Og sist ingrediens - denne oljen. Gjennomsnittlig Solsikkeolje (olivenolje eller erstatte det).

 Prosessen


 Feil som gjør den unge damen - tilsett salt og krydder i panering. Resultatet er et salt, duftende og deilig skorpe, men fisken selv ligner en gummisåle. For å forhindre dette, dryss med salt og krydder du trenger flest fisk, og var i ferd med steking, og før ham.
 Hvis du vil steke en hel fisk, fjerne den fra skalaene, avskåret hode og hale, forsiktig fjerne den fra innvoller kadaveret skåret på langs i to deler. Deretter dele fisken i porsjoner. Salt det på begge sider, dryss med sitronsaft, tilsett pepper og krydder for fisk. La fisken i dette skjemaet tjue minutter at hun lekket blandingen. Du kan nå begynne steking.
 Før du begynner å koke fisken, dyppe den i egg og rull i mel (eller rulle i mel). Utgitt lage skorpe fatet saftig og bidra til å bevare næringsstoffene. Varm pannen, hell det med solsikkeolje og sted fisk. Stekt fisk svært raskt. Ca 2-3 minutter på hver side.

 Boneless


Som fisk stekepannen


 Hvis du er i hendene på gruvedrift, som brakte folk fra fiske, kan du bli forvirret: Ferskvannsfisk er velsmakende og nyttig, men veldig beinete. Det er en liten hemmelighet: det deilige fiskeyngel i en panne slik, gjør hennes dype tverrgående snitt, ca 1,5 cm fra hverandre. Da fisken blir stekt for konvensjonell algoritme, og små bein blir myk.

 Flere oppskrifter


 Ways deilig fiskeyngel, det er så mange, og noen av dem vi er glade for å dele.
 Laks med sesamfrø
 Fisken med hvitløk ost souffle i
 Fried Flyndre  
 Kjærligheten til eksperimentering førte meg til denne fantastiske parabolen - mørt, saftig fisk med hvitløk frakk med egg og ost.

 Hva vi trenger:


 •  sea ​​fisk bedre solid (torsk, karpe, gjedde, karpe, kan du ta den myke hyse eller bass) - 2 kg;

 •  Gjennomsnittlig hvitløk;

 •  200 gram fersk dill;

 •  6 store egg;

 •  150 g ost.


 • Fisken med hvitløk ost souffle i

   Hvordan Cook


 •  Fisken skal tømmes, vaskes godt og kuttet i porsjoner. Dill og hvitløk finhakket hvitløk kan passere gjennom en spesiell presse, tilsett salt. Gni blandingen fisk, bland godt og la det marinere i de følgende 2-3 timer.

 •  Promarynovannuyu fisk stek til de er gyllenbrune på hver side i 5-10 minutter. Ikke glem, hvis du panorerer med no-stick belegg og det kunne steke uten olje, er det best å rulle fisken i mel. Faktisk allerede i en form klar for bruk fisk, men du kan fortsette å gjøre det enda bedre.

 •  Aksje eller fisk i god form, eller en liten del muggsopp, tidligere smurt litt vegetabilsk olje. Kjølt hvite separat for å slå ned en god tilstand av skum, tilsett eggeplommene å rive ost, kombinere alle ingrediensene og hell over fisken på toppen.

 •  Sett i ovnen ved en temperatur på 200-220 0 C og stek i 10-15 minutter i. Serveres umiddelbart ønskelig, eller 20-30 minutter souffle egg begynner å bosette litt. Bon appetit!

 • Яндекс.Метрика