Når tunge laster er menneskelige muskler, men ikke stor, men skaden. Deres restaurering i 24-48 timer. Det er derfor fagfolk ikke involvert treningsøkter to dager. Føler kronisk tretthet, kan du ikke oppnå dine mål. Det er derfor du kan finne så mange treningssentre, kroppsbyggere tapere. Ikke engang tenke på trening til du føler at kroppen din er fullt uthvilt. Ikke press deg selv med nye treningsøkter fristelsen og slappe av! Intensiv og daglig mosjon vil ikke gi gode resultater uten hvile musklene!
Gjenoppretting av muskler etter trening
 Hvor mange dager er nødvendig for muskel utvinning avhenger av deg
 Hvis du er ca 20-25 år gammel, og du kjører en sunn livsstil: spise rett, ikke føler stress og vysypayetesya, kroppen din enkelt kan gjenopprette enkelt, og du kan fortsette med den nye opplæringen på den tredje eller fjerde dag. Men hvis du har bestått i 30 år, og du har et lite barn som får deg til å sove om natten, hardt arbeid - ikke forvent at du enkelt kan gjenopprette. Deretter vil det være nødvendig å ha en god seks eller syv dager. Hvis du er konstant omgitt av stress, har du ikke et problem vysypayetesya og restaurering av kroppen, og glem tid for gym. Tilbake til trening bare etter skikkelig hvile, hvis målet ditt - for å finne den perfekte figuren.
 Men det er faktorer som bidrar til utholdenhet av kroppen og akselerere muskelbygging. Det handler om genetikk, bruk av steroider og fagfolk. For profesjonelle krever mindre tid for å bli frisk, og de kan delta på treningssentre oftere enn vi gjør. De er forskjellige lover enn vi gjør.

 Hvordan å gjenopprette muskler etter trening
 Derfor er det nødvendig å gjenopprette kroppen etter trening?!
 Mange menn søker å øke muskelmasse ved å kjøre noen masser flere ganger i uken, noe som gir opp markløft. Ikke vær redd for å eksperimentere med trening. Mindre enn lytte til folk som iherdig rådes til å engasjere seg i trening 5-6 ganger i uken. Ikke følger en streng tidsplan. La kroppen slappe av så mye som nødvendig. Det spiller ingen rolle - dag to, en uke, men vente til kroppen vil tre i kraft, og du føler deg bra. For at du skal være én viktigste - resultatet, ikke planen.
Gjenoppretting av muskler etter trening
 Å nå ut til treningsøvelser, vurdere ikke bare generell tretthet og utmattelse, men hver kroppsdel ​​separat. Hvis du føler at leggmusklene er fortsatt sår, deretter vente et øyeblikk. Før trening hver muskel i kroppen bør ikke vondt.
 Hvis du henga i trening, og den mest tidkrevende fase av trening bare fremover, kan du merke bare generell tretthet. Få øvelse i å tenke at du har ingen smerter, er du feil. Delta på treningsstudio er bare etter en full gjenoppretting, så vil generell og lokal tretthet.
 Resultatet av din innsats er avhengig av hvor mye trening du kan bruke. Således hvis du har tid til å komme seg raskt, vil du få mer effektive treningsøkter for å bygge muskler du trenger.
Gjenoppretting av muskler etter trening
 Den nødvendige oppmerksomhet å sove. Fra denne generelle helse ikke kan lide, men konstant mangel på søvn noensinne påvirke kroppsbygging. Å se fremdriften av saken, må du opprette de nødvendige forutsetninger for søvn. Det er bedre å sove enn nedospaty. Gå til kvelden før, ikke senere enn 2400 timer zasydzhuytesya, ikke glem at normal søvnlengde bør være minst åtte timer. Dårlig hvis du våkner. Prøv å sette en modus den morgenen du våkner opp alene på egen hånd uten en vekkerklokke. Du spør hvordan? Så lett og enkelt. Igjen, kvelder zasydzhuytesya ikke lenge før TV og datamaskin. Still Lie kl 23.00 på hverdager og sette alarmen for 07:00 etter at kroppen forvandler til en ny modus og alarm du ikke lenger trenger.
 Noen tips for muskel utvinning

 Under utvinning av kroppen ikke glem om overdreven drikking. Etter trene kroppen vår mister mye væske.

 For å oppnå best mulig resultat ved å ta en kald dusj. Når kaldt vann veggene i våre blodkar constrict og utvide seg i varme, som virker positivt for fleksibiliteten i musklene.

 Gjøre kvelden avslappende massasje. Han kan gjøre seg selv, men heller at det er noen du gjorde. Massasje trinn forbedre sirkulasjonen, samt transport av næringsstoffer i hele kroppen. Dette fremmer raskere bedring av kroppen.

 Og husk, ingen tid å komme seg etter noe stress, kronisk tretthet kjøpe, kan du ikke bygge mer muskelmasse. Ikke overraskende, hvis du vil følge kronisk sykdom og ulike skader, latskap, dårlig humør, depresjon, etc.

Gjenoppretting av muskler etter trening
 Derfor, prøv å velge riktig hvile mellom treningsøktene. Glem gym til du føler deg fullstendig uthvilt. Hvis du er på dette emnet i tvil, må du vente en dag eller to. Men samtidig ikke misbruker din ferie slik at du ikke kan oppnå sine mål!  
Hvordan lage eclairs hjemme?
 Eclairs - en deilig fransk dessert, som er en kringle basert Choux bakverk og kremaktig fylling. Oppskrift kaker fortsatt holdes hemmelig, eclairs tjente bare til luksus tabeller og spesiell anledning. De er deilig, bakt raskt, gjør de råd til uerfarne kokker. I klassisk forstand i myke kremkaker eller ost fylling. Men alt i din makt for å endre: eclair kan være inne i kaffe, vanilje, protein, karamell. Mest bakverk drysset med glasur hvit eller mørke farger. Hvis du ikke liker for cloying smak, kan sukker ikke legge så mye som angitt i oppskriften - dette produktet smaker ikke dårlig, tvert imot, vil det bli myk søt tone. Forbered eclairs hjemme er enkelt, det er den kreative prosessen!
 Deigen for Eclair
 I brownie oppskrift kan variere fyllet og glasur, men deigen forblir uendret. For å forberede 20 Eclairs trenger du:
 - 150 gram. margarin;
 - Høy grad av mel - 1 ss;.
 - Egg - 4 stk;
 - Salt vann - 1 ss.
 Metode:
 1.  I en kjele hell vannet tilbake og legge margarin, hakket med en kniv. Spør innholdet på lav varme til helt smeltet margarin, salt og kok opp.

   Når vannet gikk bobler, er det nødvendig å legge en tynn strøm inn i melet under omrøring med en skje innhold.

   Fjern fra varmen og la avkjøles tekstur til romtemperatur, etterfulgt av en å gå inn i deigen baller. Forvarm ovnen til 180 ° C og legg en spiseskje av deigen på en stekeplate. Forberedelse tid grunnlag for Eclair - 25-30 minutter.

   Når deigen er bakt, åpne stekeovns kan ikke være annerledes eclairs falle av etter matlaging i ytterligere 5 minutter bør de holde seg inne til Choux kringle litt "odervenelo."
   Fyllet for eclairs
  Hvordan lage eclairs hjemme?
   Oppskrift Eclair vil variere avhengig av de valgte pålegg.
   Klassisk farse
   Vi trenger:
   - 05-tallet. sukker;
   - 1 ss stivelse;
   - Smør - 250 gr.;
   - 1 ss. vann.
   Cream er utarbeidet i 5 minutter. Hvis du vil starte, rør sukker og stivelse i kaldt vann, legg alt på svak varme og kok opp. Må få ut gelé, bør det avkjøles litt, og deretter sette inn mykt smør. Pisket krem ​​med mikser til å øke i vekt i to, vil du se det blir frodig og luft. Deretter lage et lite snitt i kake og satt i kremet masse.
   Sjokolade krem
   En annen enklere måte - sjokolade krem, som krever:
   - Sukker - 100 gr;.
   - Cream 38% -s 'fett - 400 gr.;
   - Bitter Chocolate - 50 oz.
   Pisket krem ​​med sukker ved hjelp av en mikser (vil frodig skum, krem ​​om ønskelig være fett, og skyte dem ned hvis nedkjølt). Deretter smelte sjokolade over svak varme og hell det i den resulterende kremet masse. Skygge kaffe kan være hvis stedet for sjokolade krem ​​du legge til et par spiseskjeer med pulverkaffe dynket i vann og fortynnet med sukker.
   Vaniljekrem
   For flere anledninger krem ​​kan bruke mer tid og oppmerksomhet. Elskere av søt vanilje fylling høyt verdsatt som du vil:
   - 4 kylling eggeplomme;
   - 100 gram. sukker;
   - 40 oz. mel;
   - 2 ss. melk og 5 gram. vanilje.
   Fløte går ekstremt frodig. For ham å få ned til de hvite plommer med sukker, hell mel, banke igjen. Deretter helles en masse oppvarmes til 60 ° C, melk og vanilje ble oppløst i den. Deretter blande innholdet med en skje og legg i kjøleskapet for en fullstendig frysing i 30 minutter.
   Glasurer for Eclairs
   Klassisk ansett hvit glasur, for det trenger du:
   - 4 ss vann;
   - Sachet vaniljesukker;
   - Melis - 200 gr.
   Vann og melis du trenger for å lage mat til konsistensen blir tyktflytende (ca 5-10 min.). Helt avkjølt eclairs vannes med varm glasur og legg i kjøleskapet for fullstendig størkning.
   Sjokolade glasur utfyller også smør krem ​​inni. For hennes behov: 2 ss. l. kakao 2 ss rømme, 2 ss sukker. Kakao blandet med sukker og fløte, alt du trenger å sette på en langsom brann for tykk og helt oppløst sukker. Frosting bør bare brukes frisk, ellers er det fort stivner, og det vil være umulig å helle eclairs 5-10 minutter.  
Hvordan å lage mat biff innmat?
 Sammen med rent kjøtt biprodukter som brukes til fremstilling av retter. Dette arr og pølse, gelé, Salceson og hem. For smak, de på ingen måte underlegne otbyvnыm og kjøttboller, så lenge alle biprodukter har blitt grundig vasket, skrelt og innmat kokt i lang tid. I oksekjøtt vommen (den øvre del av magen på en ku eller kalv) inneholder "strukturert" protein, er det ansett for å være lite fett, så nyttig for mennesker på to måter. Hvordan å lage mat biff innmat fra magen og innmat legge nå at det var egnet for å fylle i kaker og paier?
 Hvordan du rengjør biff innmat?
 I butikken kan du kjøpe rå innmat - det er mange ganger billigere enn en som er helt klar for matlaging. Hvis du bestemmer deg for å lagre, de grunnleggende reglene for clearing slakteavfall er:
 1.  Det øverste laget av grå helt fjernet, må det være god ripe og skrape av skitt og slam.
   Å vaske alle deler av arret, bruk rennende vann.
   Hvis du har tid, er det best å suge i saltet vann i 1-2 dager innmat som den øverste filmen "forrådt" seg, deretter rengjøres biff innmat kan være ingen innsats fra din side.
   Kjøpe ryddet arr, du frata deg av intens jobbing, som biprodukter trenger bare å vaske, og du kan begynne å lage mat.

   Oppskrifter arr
   Jo større utvalg av krydder og smaker smaker du putter i pannen under matlaging, vil smaken bli rikere biprodukter.
   Oppskrift №1
   Ingredienser:
   - Innmat - 1 kg;
   - Olivenolje eller solsikkeolje 100 gr;.
   - Vann - 10 liter;
   - Løk og gulrøtter - 1 stk.;
   - Salt, krydder, selleri - etter smak;
   - Cheese "Parmesan" - 100 gr;.
   - Skrelte tomater - 3 stk.
   Metode:
  1.  Pre renset arr, legg den i en 10-liters kasserolle og la det småkoke på svak varme i 4 timer etter koking.
    Når vannet har nådd 80 ° C, til å sove på innsiden salt og krydder smak.
    Etter en viss tid og ta ut arret igjen soskablyvaem skitt på overflaten med en kniv (krever at det var ganske lett).
    I en kjele helle vann ved romtemperatur og gi magen til å stå opp, deretter gni arret bør være stor salt er noe som minner om peeling, som saltpartikler skrape restene av smuss og desinfisere overflaten samtidig.
    Videre mage igjen vasket og kuttet i flere biter, kokt i ca 20 minutter. Vann er den tredje gangen sikringer, og først da begynner "behandling Cooking" varer i 4 timer.
    Klar kniv kan sjekke om det er et arr som kokt pølse, deretter slakteavfall klar. Nå kan den brukes som en egen rett eller som stuffing til paier og pannekaker.
    For å sende inn et arr med en siderett, må det antas lett i en panne med grønnsaker (løk, gulrot, selleri). Til slutt legger så få tomater saus og la det småkoke på svak varme i 5-6 minutter. Fjern fra varmen og dryss på toppen "Parmesan".
    Oppskrift №2
    Ingredienser:
    - Innmat - 1 kg.;
    - Løk, gulrøtter - 1 stk.;
    - Tørr sennep, svart pepper, allehånde, laurbærblad, salt og krydder etter smak.
    Metode:
    Teknologi for arr forblir den samme: det er nødvendig å tappe ut vann to ganger, gitt vommen i 12 timer, etterfulgt av en avsluttende fase av matlaging. Deretter må du spre arret på bordet og gni inne med salt og sennep, satt i en gulrot, hakket langs og hakket hvitløk. All lønn roll og linker fra hele tråden, legg i en kjele og ta med til en beredskap: 2-25 timer. Før du sender en tallerken på bordet, må det være kjølig i kjøleskapet, og deretter klippe og pynte med friske urter. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика