GresskarsuppeGresskar - en meget nyttig produkt som kan brukes for å fremstille forskjellige retter. Gresskar er lav i kalorier, hjelper det å rense blodårene, bidrar til å fjerne kolesterol fra kroppen. I tillegg, gresskar - en kilde for vitaminer og essensielle sporelementer for menneskeliv. Alle som bryr seg om deres helse bør gjøre gresskar integrert produkt av kostholdet ditt. Gresskar kan tilberedes havregryn med ulike tilleggs ingredienser, er gresskar godt egnet for zapikayemyh retter, som med gresskar papirmasse kan forberede ulike supper.
Gresskar suppe tilberedt på resept, som er beskrevet nedenfor, vil overraske deg med sin uvanlig smak. Kombinasjonen av tilsynelatende uforenlige produkter tilfredsstille selv de mest kresne ganer.

Ingredienser for gresskar suppe

- Et par små gresskar (du trenger ca tre kopper hakket kjøtt);
- Et glass vann;
- Seks spiseskjeer smør;
- Salt og pepper;
- Om en kilo blåskjell;
- 750 ml tørr hvitvin;
- En løk sjalottløk (eller løk normale);
- En spiseskje karri;
- To spiseskjeer med frisk hakket persille.

Matlaging gresskar suppe

Sett blåskjell i et dørslag, skyll dem rene av all unødvendig. Finhakk løk for gresskar suppe. Sett stekepanne over middels varme, varme. Sette smør og smelte det. Løk satt på pannen og stek til de er gyllenbrune.
Gresskarsuppe

Å legge løk vin og vann, deretter legge ut blåskjell. Stek over middels varme til det tidspunkt blåskjell ikke åpne. Deretter fjerner suppen fra varmen og hell suppen, forlater blåskjell i tanken for gresskar suppe. På dette stadiet, drenert væske var minner om gresskar suppe til suppe, men under matlagingen smak endring.
Gresskarsuppe

Rengjør gresskar for gresskar suppe fra huden og frø og skjær den i biter. Frø du ikke kan kaste, og vaskes, tørkes og venstre for ytterligere baking. I en beholder med blåskjell legge til to spiseskjeer smør, og gresskar.
Stek over middels varme til gresskar suppe er myk og ikke få litt brun. Deretter legge resten av oljen. Mens forbereder gresskar suppe, skille blåskjell fra skjellene. Blåskjell plassere i kjøleskapet.
Tilsett gresskar suppe, stek over middels varme i tjue eller tretti minutter til den er tykk kjøttkraft. Slå av brann, salt buljong, tilsett pepper og karri.
Gresskarsuppe

Slipe gresskar massen i en blender eller food prosessor, til puré konsistens få suppe. Hvis ingen blender, kombinere eller du ikke gjør det, kan du hogge gresskar Tolkuchka for poteter.
Gresskarsuppe

Sett blåskjell i en gryte med gresskar puree, cover, og la det småkoke på svak varme før servering. På toppen dryss med hakket persille. Pynt med persille, tjene gresskar suppe med hvitvin.
Gresskarsuppe

Varianter av denne oppskriften suppe - mye. Du kan endre det på vilje, og legger til forskjellige ingredienser. Hvis du velger å følge denne oppskriften matlaging gresskar suppe, er det best å bruke tørr hvitvin. Erstatte den med en annen kan negativt påvirke smaken av suppe.  
Som salt i bacon løk?
 Til tross for at det finnes ulike alternativer for masse høsting og forberedelse for fremtiden, det er en måte å bidra til å forberede anbud, deilig, duftende og god fett.
 Som salt i bacon løk?
 Denne oppskriften er veldig enkel og krever ikke at du en stor arbeidsinnsats. Nok til å ha på hånden de nødvendige ingrediensene og begjær.
 Så, for å lage dette mesterverket av kulinariske behov:

 1 eller 15 kilo fett (fra kjøtt kan lag);

 en håndfull av løk (for å få det, tar ca 6-7 medium løk);

 Hvitløk - 6-7 fedd;

 krydder: pepper - 10 stykker, og allehånde - 5 stk, laurbærblad - 6 brikker;

 salt - halv kopp;

 en liter drikkevann.

 Teknologi
 For å legge til salt til de fete pærer må bruke praktiske retter. Det er bedre å ta en bred og ikke altfor dyp panne. Bunnen vil sende godt vasket løk skall, stramme topp Salgs skiver bacon, sprinkling av krydder i lag. Nå helle vann høsting og dekkplaten (dette gjøres for å ikke fett fløt).
 Den neste fasen av matlaging, sette potten på bålet (dekselet ordentlig lukket), ta med vann til en byll med bacon og holder på middels varme i ti minutter. Reduser varmen og kok femten eller tjue eller tretti minutter, jo mindre tid kokk bacon, jo vanskeligere vil det bli utgitt.
 Lagring bacon, kokt i løk
 Når pannen av varmen, avkjøle det ved å plassere i en bolle med kaldt vann. Salou må ligge i den resulterende saltlake dag, fortrinnsvis i kulden. Derfor anbefaler vi sterkt at du sette potten på balkongen, kjøleskap eller andre kalde omgivelser.
 Når infusjonstiden er fullført, fjerner produktet innhentet fra saltlake og la det tørke. For å legge til krydder og smak, gni hans pre-forberedt saus med knust hvitløk og krydder. Nå kan du pakke i pergament og sende i kjøleskapet for oppbevaring.
 Salo, fremstilt på en måte utover den farge som røkes og følelsen smakomTsi ikke uttrykkes i ord. En perfekt supplement til de mottatte godbitene vil sennep, brunt brød og syltet løk. Bon appetit!  
Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter

 Om sommeren er hver kvinne forpliktet til å sikre så mye stykker å glede sine gjester vinter hjemme og diverse godsaker. Alle typer grønnsaker salater, marinert sopp, sylteagurk, tomater - hva er det i kjelleren!
 Pickles tradisjonelt stede på hvert bord, uten denne deilig snack ikke gjøre noe fest. Noen ganger hender det at en åpen krukke med syltede agurker ikke spises umiddelbart og permanent "avgjort" i kjøleskapet. Men man kan lage deilige salater. Som oftest brukt for å lage pickles og salat Olivier, men det er nok av andre alternativer salat med pickles. Her er noen av dem.
Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter
 Salat "Lett"

 Denne salaten av pickles svært enkle å tilberede og krever svært lite tid. Nok til å holde i kjøleskapet for nødvendige produkter. Du vil trenge:
 - Tre pickles;
 - Bank of hermetisert mais;
 - To kylling egg;
 - Pakke krabbe pinner;
 - Enhver majones.
 1 hardkokte egg skåret i terninger.
 2. agurk og krabbe pinner kuttet i strimler.
 3. Ved bredden av mais helle flytende, og mest mais kontakt med andre komponenter.
 4. Fyll den resulterende salat med majones (ta noen brukte) mix. Salt er ikke nødvendig!
Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter
 Salat "Obzhorka"

 Dette deilig og næringsrik salat er trolig appellere til alle.
 1). Ta 500 g lever (biff eller svinekjøtt, til din smak), skåret i tynne terninger.
 2). I en dyp stekepanne gløde vegetabilsk olje, satt tilbake bitene av leveren og yngel, snu hele tiden. Når fargeendring av leveren, fjern kjelen fra varmen. Leveren Sett i en dyp salatbolle.
 3). På samme olje, hvor stekt lever, spaseruyte hakket løk og riv en stor gulrot.
 4). Koble en leversalat, brunet grønnsaker, kuttet kuber 3 pickles og tre hakkede kokte egg.
 5). All god blanding, salt, pepper og smak til med majones.
 6). Om ønskelig, kan denne salaten med pickles legge en liten marinert sopp og erter.
Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter
 Salat "Spicy"

 Denne salaten vil erobre deg med sin uvanlig smak, dessuten er svært rik på vitaminer.
 1). 3 wedges kutte pickles.
 2). Skrell to grønne epler skåret i terninger, dryss med sitronsaft til massen ikke blir formørket.
 3). Rør i salat agurk, epler, finhakket persille, hakket hvitløk.
 4). Krydre med salt og pepper. Fyll majones.
Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter
 Salat "vinaigrette"

 Denne salaten vil tilfredsstille elskere av varme forretter.
 1). Koke ett mellomstore rødbeter, fjerne hud og skåret i små terninger og gni på et grovt rivjern.
 2). Skåret i terninger 2-3 pickles, kontakt med rødbeter.
 3). Legg grønnsakene frisk eller hermetisk revet pepperrot (antall ditt valg).
 4). Alt salt og smak til med rømme.

Salat med pickles: detaljert salat oppskrifter
 Salat "Uten visdom"

 Denne salaten er forberedt med de enkleste produktene, deres antall er vilkårlig. Hvis du foretrekker det, kan du improvisere med oppskriften, og legger til andre komponenter.
 1). Tilfeldig kutte noen pickles.
 2). Flere koke poteter i deres skins, kjølig, skrell og skjær i terninger.
 3). Hogge løk halv ringer (du kan ta en rekke rød eller hvit løk).
 4). Alle komponenter bland i en salatbolle.
 5). Krydre med salt og pepper sjenerøst fylle noe olje.  
Яндекс.Метрика