Havregrøt søt

 Ingredienser


? 2 kopper havregryn,
? 1 liter vann,
? 05 liter melk,
? 05 h. Teskje anis
? 05 h. Ts kanel
? 05 t. Ss koriander,
? 4 fedd knopper,
? 1 sitron (zest frisk)
? 05 kopper fløte,
? 5-6 århundrer. skjeer av sukker,
? 1 ts. Salt.

 Forberedelse


 Solsikke vann, kok viskositet flak, fjerne skum, før du begynner å koke.
 Deretter helle frokostblanding med melk, rør, kok opp, tilsett
 Etter 10-15 minutter, sukker, krydre med krydder, kok i 5-7 minutter, tilsett fløte, rør, fjern fra varmen.
 Du kan strø de beste grøt svisker.  
Hvordan koke bygg grøt? Nyttige egenskaper og oppskrifter bygg grøt

 I dag, bør ingen argumentere fordelene med ulike korn for et balansert kosthold. Men de fleste av oss foretrekker vanlig mel eller bokhvete grøt. Ikke på avtagende fortjeneste av disse rettene bør bemerkes at kostholdet kan bli mye mer mangfoldig, hvis han går inn velsmakende og sunn bygg grøt oppskrift som er ganske enkel.

 Hvorfor nyttig bygg grøt?
 Bygg grøt laget av korn, som består av knust bygg. Og så den har alle funksjonene som denne berømte gress. Og siden dette rotet er ganske myk, men også, velsmakende og sunn, er det ofte anbefalt for babymat. Og voksne som ser til at deres menyen var balansert, er dette produktet et must. Spesielt bygg grøt kan lage mat både vann og melk - den første versjonen for den beste dietten mat, og den andre til å mate babyen.

 Sammensetningen av bygg grøt er en rekke vitaminer og aminosyrer (som er bra for våre hår, negler og tenner). Denne rike korn og fosfor, som er påkrevd for voksne og barn. Dette bygg grøt refererer til lavkalori-næringsmidler, er det forbedrer fordøyelsen, hindrer dannelsen av overvekt, forbedrer immunitet.

 Hvordan koke bygg grøt?
 Som med alle andre mat, her er noen oppskrifter, og hver og en har en rett til å eksistere. Men uansett hvordan du koker bygg grøt, bygg kokt myk den i minst 40-45 minutter og bør dermed øke i volum er nesten fem ganger. Dermed slike havregrøt kan legges til supper, dumplings gjøre med det, siden retter med sopp Serveres med melk eller yoghurt, stappet henne fjærfe.

 Oppskrift bygg grøt
 For å kunne lage mat bygg grøt, bedre å tykke vegger potten metall eller keramikk bolle. Andel med neste - et glass grøt bør helle to glass renset vann. Ikke glem at grøt bør øke i mengden av fem ganger, slik at volumet og andelen av retter å være relevant.

 Gryn, forresten, bør være grundig forhånds skylt med kaldt vann, ikke glem å blande til vыmыlas alt fint støv. Så vasket frokostblanding med kaldt vann, tilsett litt salt og bare noen få dråper av vegetabilsk olje, helst solsikke.

 Alle bland godt og stek over middels varme til kokende vann (dette skjer gjennom 40-45 minutter). Etter dette rotet må fjernes fra brenneren og la den stå under lokket stengt i 10-15 minutter for å gjøre det, som de sier "komme ned". Deretter kan du ta med til bordet - med melk, yoghurt eller et lite stykke smør.

 En annen måte å tilberede
 Imidlertid kan bygg grøt kokes på mange måter. I kasserolle helle vann, legg salt, litt smør og bringe blandingen til en byll, og deretter vi hell den vasket gryn og kok til jevning.

 Du kan finne oppskrifter og hvor bygg grøt kokt på svinekjøtt eller fårekjøtt fett. Men den kosten kvaliteten på slike måltider har å bli avhørt. Og babymat er ikke det beste alternativet.

 Meieri
 Bygg grøt kan kokes i melk. Dette koker det på samme måte som i den første oppskriften - som helle vann, kok opp og stek over middels varme til jevning. Men når grøten starter zahusaty, helle melk - så lenge det er nødvendig, kan det bestemmes "av øye", og fortsette å koke til melken ikke koker. Serveres bord med smør.

Hvordan koke havregryn i vann og melk?
 Havregryn - den mest populære frokost, er det svært nyttig, fordi havremel omfatter et kompleks av vitaminene A, C og D, fluor, jern, magnesium, jod, sink, normaliserer aktiviteten av mage-tarmkanalen, og fjerner overflødig væske fra kroppen med toksiner og slagg. Med diabetes grøt er innført i den daglige menyen fordi det kan redusere kolesterolnivået i blodet. Havregryn kan være ikke bare nyttig, men også deilig produkt. Det hele avhenger av dyktighet av elskerinne og metode for matlaging. Til tross for den lave kalori (100 gr. Av tørt korn ca 350 kalorier), det gjør en person føler seg sulten raskt, så regnes som et produkt som reduserer kroppsvekt og brukes i kostholdet til de som er på diett.
 Cook havregryn i vann
 1.  Havregryn, kokt i vann, fordøyd raskere og bedre renser tarmen. Men hyppig bruk over tid utarmer kalsium (husk at havregryn forenkler rask fjerning av væske med enzymer).

   Til en tykk grøt, trenger du 3/4 kopp havregryn helle to kopper vann og sette lapskaus. Til næringsstoffer ikke "uvaryuvalysya" du umiddelbart etter koking skru av gassen og unngå rot med noe varmt. Gi henne litt, omtrent en halv time, potomytysya "i pels." Deretter kan du legge havregryn ingredienser til å smake: salt, sukker, honning, tørket frukt, litt smør eller vegetabilsk olje.

   Hvis du ønsker å gjøre havregryn mer behagelig og delikat smak, tilsett litt vann i melk (en halv kopp), og la grøten er kokt over svak varme i ca 10 minutter. For denne oppskriften grøt servert med yoghurt, syltetøy eller honning.
   Cook havregryn med melk
  1.  Barnas bedre å gi grøt kokt i melk, da den inneholder stoffer som fremmer vekst. I tillegg er mange av kalsium i melk, og hvis man husker, havremel fjerner kalsium, og i kombinasjon med melk, vil forbli i kroppen til rett tid.

    I vannet suge over natten flak, mens melken de blir vanskeligere på grunn av sin kjemiske sammensetning. Så flak gjennomvåt før matlaging for 5 minutter. varmt kokt vann. Først må du koke melk (2 kopper), deretter gradvis introdusere gjennomvåt havremel flak, røring Treskje, for å unngå klumper dannet. For dette beløpet av melk vil du trenge 100 gram. tørr havregryn. Grøt med melk må koke til de er møre. Forberedelse tid - 10 minutter. Når fjernet fra varme, salt etter smak og slastym. Hvis du liker søt, tilsett litt honning, friske bær også gå bra med melk frokostblandinger.

    Hvis en person har en sykdom i mage og tolvfingertarm, må han spiser kornblanding med melk, at med det assimilert alle stoffer, inkludert kalsium.
    Flytende Havregryn
   1.  For magen nyttig klissete rot. Graden av viskositet er ikke avhengig av hva hun tilberedt. Du kan veksle mellom havregryn i vann og melk, hvert legge nøtter, frukt fylling og friske bær.

     Til ferdige grøt var vassen, hvor mye det er behov for å doble, i en glassflak trenger 3-4 glass vann eller melk. Vi vet at hvis du legger vannet en spiseskje vegetabilsk olje, vil flak i det ikke være rozvaryuvatysya til tyktflytende masse, så hvis du vil ha en tykk grøt kan legge olje i pannen, og for væske det vil ikke fungere. Fylling til tyktflytende grøt - smør å forbedre delikat smak og frisk revet eple.

     Barn kokk bedre "grøt-malashku" pre-sortering av korn skall og zamachivaya dem over natten i kaldt vann. Koke havregryn, som sto i vannet reduseres til 1-2 minutter.  
Hva gjør øl 100-1: husmannskost oppskrift
 Øl - en av de eldste og mest populære alkoholholdige drikkevarer. Den er produsert på en måte som kalles fermentering. Hva gjør øl? På Surt (basert på bygg), humle og ølgjær. Men, selvfølgelig, det finnes andre alternativer, fordi i dag er det over tusen varianter av drikken.
 Hva er øl?
 Så er det øl som er laget av malt fra bygg. Men dette er ikke et dogme. Barley kan erstattes av andre kornsorter som hvete eller rug. Det er også mer eksotiske alternativer, for eksempel ris eller mais øl. Og du vil sikkert finne omtale av banan, gress, potet, grønnsaker eller frukt øl. Selv fra et europeisk perspektiv er det ikke i det hele tatt en øl.
 Du kan dele denne drinken og andre kriterier. For eksempel i form av farge, er det øl lys og mørke. Det avhenger av hva farge malt ble brukt i sammensetningen av råmaterialene. Selv om du kan møte andre divisjon - en rød, mørk og hvit lettøl.
 Annerledes er hans slott, og metoden for gjæring. Typisk bør øl alkoholinnholdet ikke overstige 3-55%. Selv om man kan finne den hardere grad, allerede inneholdende 6-8% (som indikert av volumfraksjonen av etanol).
 Secrets av innenlandsk øl
 I dag hjem brygge noe mistet sin popularitet. Dette er ikke overraskende, fordi det er så mange varianter fabrikkert i noen supermarked hundrevis av fargerike bokser og flasker med fargerike etiketter tiltrekke seg kunder! Men kan du fortelle hvor godt øl er klar? Holde alle produsenter i dag prosessen, kan tåle perioder med gjæring uten tilsatt konserveringsmidler, konditorfarge? Men hjemmelaget øl - et produkt som du kan være helt sikker. Den viktigste bruk for denne oppskriften til høyre og du vil lykkes!
Hva gjør øl 100-1: husmannskost oppskrift

 100-1
 Vel, nå snakker vi om tall og proporsjoner, er det verdt å nevne en måte som kan kalles "øl hundre til," fordi drikken ville trenge 100 gram humle per 1 kg av rug eller bygg malt. Hvis sistnevnte klarer å kjøpe, kan du gjøre det selv, dette rug eller bygg korn strømmet på en stekeplate og fyll opp med vann. Etter en stund begynner de å spire, så de er tørket og malt - kommer malt.
 Således, i tillegg til 1 kg malt, trenger så mye rugmel, 100 g av humle, omtrent 10 liter vann, 50 g gjær og 400 g honning. Hops gnidd med mel og deretter blandet med malt. Så en pose med hvit duk, helst konisk, helte han blandingen og henge på et stativ og sette den i pannen. Hvorfor gjøre det? På toppen av en pose hell kokende vann slik at vørteren kjører ned en smal stråle. Da væsken avkjøles til en temperatur på omtrent 40 ° C, tilsett honning (kan man erstatte den med melasse), og gjær, og blandingen får stå for å gjære videre. Når prosessen er fullført, er ølet filtrert, flaske, forseglet og venstre for å gjære i ytterligere 3-5 dager. Drikk klar for bruk.
 Express oppskrift
 Det er også en rask oppskrift. For ham også, trenger om en kilo rug malt og humle 100 g, men bare vann - 6 liter og honning - bare 200 meter, i tillegg må teskje salt. Malt blandes med kaldt vann og la over natten. I morgen, hell blandingen i pannen, tilsett salt, kok opp og la det koke over svak varme i ca 2 timer. Deretter legger humle og kok i ca en time. Neste, stamme, kjølig, tilsett honning og gjær og la i kveld. Så igjen filtrert og tappet. I morgen kan du ha hjemmelaget øl å prøve.  
Яндекс.Метрика