Hermetisering tomater, teknologier og metoder, hjem hermetisert tomater oppskrifter

 Sommersesongen rikt utvalg av grønnsaker, frukt og bær. Dessverre har vi slike gaver vinter ikke ødelegge. Men det ønsker vinter kveld, følte sulten på grønnsaker, åpne en krukke med pickles, høstet i vinter. Hjem hermetisering agurker kjent siden besteforeldrene som passerte sine hemmeligheter bevare våre bestemødre og mødre, og de i sin tur, fortalte dem til oss.

 Den tradisjonelle oppskrift zasolky agurker

 1). For pickling agurker må velge fra tynn hud, liten størrelse: 8 til 12 inches, er det best om de er plukket fra hagen på dagen av arbeidsstykket. Bortskjemte, overmodne, kurver og gulnet agurker for bevaring er ikke egnet.

 2). Før bevare agurker anbefalte å suge i noen timer til alle av dem gikk til luft. Skylles under rennende kaldt vann og skåldet med kokende vann.

 3). Banker og dekke grundig sterilisert, urter og blader parboiled.

 4). På bunnen av bankene vasket og skåldet Pave blader av bjørnebær, kirsebær eller eik paraply sette dill, pepperrot blader, estragon, hvitløk, allehånde pepper.

 5). Deretter konkludere agurker pryzhymayadruh tett sammen og hell kokende vann. Dekk med et lokk og la stå i en halv time. Drenere vannet fra glassene, koke det.

 6). Banken sette en spiseskje salt og sukker, hell kokende vann og hell i slutten av en stor skje med eddik.

 7). Bankene roll forsiktig sette lokket ned på gulvet, wrap og la om natten.

 Syltede agurker med sennep
 Foreløpig oppskrifter høsting agurker forskjellige utvalg. Hermetisering tomater med sennep gir unike krydret smak tradisjonelle crunchy agurker.

 1). På bunnlinjen bankenes blader av bjørnebær, kirsebær eller eik, hvitløk og pepperrot etter smak, 1 bunt dill, allehånde og pepper 3-5 stykker pod hot rød pepper.

 2). Deretter legge ut agurker vertikalt, kan toppen være dekket med blader og krydder.

 3). Hell kokende vann, dekk med et lokk og vent i 10 minutter. Tom og re-doing prosedyren.

 4). Så igjen, drenere, legge inn 1 ss bank. skjeen av sennep og hell 1 ss. skjeen av vodka og fylle forberedt saltlake.

 5). For å fremstille saltoppløsning bør koke 5 liter vann, oppløse den i 250 g salt og 200 g sukker, tilsett 200 gram eddik.

 6). Banker roll, flip nøye og sette lokket ned, pakket et teppe, vent å kjøle.

Hermetisering tomater, teknologier og metoder, hjem hermetisert tomater oppskrifter


 Bulgarske oppskrift pickles
 Å diversifisere alternativene for pickling agurker, kan du prøve oppskriften agurk i bulgarsk.

 1). En gulrot, løk og en enkel paprika skåret i ringer. På bunnen av bankene sette halvparten av hakkede grønnsaker, dill paraply og sort pepper. Deretter rader med tett konkludere agurk (agurk er bedre å ta små, ca 8 cm) mellom rader og topp polstring for å gjøre den andre halvdelen av de hakkede grønnsaker og krydder.

 2) .Zalyt alle kokende vann og vente i 10-15 minutter for å drenere og re-fyll opp med kokende vann, vente til avkjølt.

 3). På denne tiden, forberede marinade, til andelen av 1 liter vann ta 4 ss toppløs salt og en spiseskje sukker toppen, kok opp og tilsett 100 g på 9% eddik.

 4). På bredden avløp og hell alt marinaden. Bank trenger litt shake å lufte ut en gang, cover and roll. Akkurat som i tidligere oppskrifter banker skal sette opp ned på et varmt sted, pakket et teppe for å kjøle seg ned.

 Eksperimentere med ulike måter hjem hermetisering, hver kvinne vil velge den beste for deg som vil tilfredsstille de mest raffinerte gourmet smak og gjøre en rekke hjemmelaget måltid.

Hvordan å lage mat med svinekjøtt gelé ben? Oppskrift

 Hvordan å lage mat med svinekjøtt gelé ben tradisjonelle måten vet mye. La oss se på oppskriften med svinekjøtt gelé ben i en trykkoker. Denne metoden er rask og effektiv.

 Bena skal vaske og skålde, etter å kutte av hover. Ta et stykke biff, ca 05 kilo i vekt, en biff tungen. Det er dekorert med en smak av gelé, men også kan ta hans plass kylling skinke. Alle satt i en trykkoker. Hell 4 liter vann. Bare lukke lokket og kok forsiktig fjerne skum.

 Legg innhold ss saltverket, små gulrøtter, skrellet løk, et par stykker av laurbærblad. Lukk lokket klipp, kok opp, redusere gass og kok i 15 timer. Reset press og litt kjølig.

 Få en hullsleiv kjøtt fra kjøttkraft, skåret i stykker. Det også skrelle og hogge.

 Buljong press gjennom en sil eller flere lag med cheesecloth. Gelatin i en gelé put er nødvendig. I benet ganske geleringsmidler for slikt vann. Forbered gelé tanker. I hver rist 1-2 fedd hvitløk, ordne kjøttet og hell suppen.

 Legg igjen en beholder med hell gelé på bordet for 1-15 timer. I løpet av denne tid, flere ganger røre det til fett ikke stiger til overflaten og ble jevnt fordelt i fluidet. Deretter kan du rengjøre kjøleskapet.

 Mens gelé stivner i kjøleskapet flytte fra utarbeidelse av sennep. I butikkene nå stort utvalg av alle typer krydder og krydder og tilberedt sennep inkludert, men prøve å lage din egen.

 Klar til å helle sennepspulver i en bolle for fremstilling av sennep. Om tre spiseskjeer. I dette nummeret må du ta en halv teskje salt og sukker, ufullstendig ss eddik, en spiseskje smør, olivenolje eller solsikke luktfri. Hell alt (Advarsel) saltlake. Enhver hvordan, agurk, tomat og kål. Oppløsninger tar omtrent et halvt glass. Røre. Dekk til og stek i varmen. Etter 20 minutter, rør igjen og fjerne varmen under panseret. Hvis du finner ut at hustovata sennep, tilsett litt saltlake. Bland. Etter ytterligere tjue minutter, åpne lokket og du kan prøve, sennep klar.

 Mange liker å spise gelé med pepperrot. Å slipe pepperrot hjemme er en enkel hemmelighet: å bære utløp jeksel plastpose gjennom normal bank tyggegummi. Nå nesten ingen lukt. Når rulle pepperrot root, legge til det salt, sukker, eddik, og - mer å velge mellom: tomatpuré, rødbete juice, majones og sitron pepper.


Hvordan å lage hjemme pepperrot. Hemmeligheter matlaging hot saus med pepperrotForetrekker å kjøpe klar til å knulle i en butikk? Det er ubrukelig. Å vite noen triks du kan forberede raskt, enkelt og uten tårer.
Fordeler pepperrot
Eteriske oljer som finnes i pepperrot, har uttalt antiseptiske egenskaper ødelegger patogene virus og bakterier ikke verre antibiotika. Faktisk, pepperrot og er en naturlig antibiotika som beskytter kroppen mot de fleste infeksjonssykdommer. I små mengder øker appetitten og stimulerer tarmer.
I et stort antall pepperrot inneholder vitaminer PP og B, og C-vitamin i den flere ganger høyere enn i sitron og andre sitrusfrukter. Spormineraler natrium, kalium, fosfor, jern og svovel gjør det svært nyttig. Men det er ikke nyttig for alle. Forsiktig spise pepperrot mennesker som lider av sykdommer i nyrer og fordøyelsessystemet, og gravide kvinner det bare er kontraindisert.
De fleste av de næringsstoffene "live" i nylaget pepperrot ikke mer enn en uke. Etter denne tid det blir til en pikant krydder. Det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å finne en butikk pepperrot, gjort mindre enn en uke siden. Det er derfor vi vil snakke om mer uavhengig forberedelse av pepperrot saus.
Forberedelser
Å forberede krydret krydder tas ryddig, fast og saftig røttene av pepperrot, fri for feil og skader. Det er ønskelig at tykkelsen av røttene var ikke mindre enn tykkelsen av pekefingeren som en saus med pepperrot gode røtter vil ha en sterk nok skarphet.
0, 5 kg eller ca 10 mellomstore røtter bør rengjøres grundig med en skarp kniv og skyll under kaldt vann. Lang skylling, enn si røttene soaking i vann fører til utvasking med pepperrot brenn haster, som er dens høydepunkt.
Shredding pepperrot
Det pepperrot elskere foretrekker å male sine røtter ved hjelp av liten dupp. Foruten det faktum at denne prosessen er tidkrevende, er det også forbundet med utgivelsen av enorme mengder av essensielle oljer, som resulterer i luft brenner på kjøkkenet og har et rikelig utvalg tårer.
For ikke å gråte og ikke å forlate tårer i løpet av denne "krydret" prosess anbefales å bruke en kjøttkvern som drevet og elektrisk. Det viktigste - å sette på sitt utløp plastpose ved å plassere den på jeksel bell viskelær. I denne fremgangsmåten, er luften i kjøkkenet friske og som ikke irriterer slimhinnene i øyet.
Finaler
Strimlet pepperrot bør oversettes til en glasskrukke, tilsett 1 ss sukker og 1 ts salt. De fleste oppskrifter foreslår å legge til behovet for flere og pepperrot 2 ss eddik, men mange eksklusive eddik oppskrifter hjem pepperrot, å tro at uten pepperrot eddik har en mild smak og anbud samtidig med brenn haster. I alle fall må du pepperrot eddik eller ikke - du bestemmer.
Som for rødbeter. Å lage varm saus attraktiv og fancy slag bete gnidd på et fint rivjern, da juice fra sukkerbete gjennom en bomulls klem i en krukke av pepperrot. Ikke-tilsetning pepperrot og i de fleste slurry. I dette tilfelle zhguchest og alvorlighetsgraden av pepperrot betydelig redusert.
I alle fall må det resulterende produkt grundig blanding og, om nødvendig, tilsett kokende vann på en slik måte at alle laget av pepperrot pasta ble meget delene er dekket med vann.
De resterende datoer modnes pepperrot og stå i kjøleskapet i 12 timer. I løpet av denne tiden, alle ingrediensene få samme skarphet, farge og smak.
Riktig bruk av pepperrot
Pepperrot bør sende i munnen din så snart etter en liten mengde mat som er i den, vil være litt prozhevano. I denne tilnærmingen, tårer og riving ekskludert pusten, mens bruk av enda ørsmå doser av pepperrot uten å overholde denne regelen truer nok ubehag.
Nyt appetitt!  
Яндекс.Метрика