Hermetisk tomater med sitronsyre: detaljerte oppskrifter

 Si meg, som blant oss ikke liker smaken deilig kokte agurker? Dette grønnsak elsker vårt folk, slik at det blir brukt i store mengder som fersk og hermetisert. Spesielt kjører pickles.

 Oppskrifter for høsting agurker
 Det finnes mange oppskrifter som spør utsøkt dame, hvordan å forberede seg på vinteren velsmakende og sunne agurker.

 Hermetisk tomater med sitronsyre - en av de mest populære og favoritt oppskrifter. Hva er hemmeligheten? Det faktum at agurkene kommer svært velsmakende og sprø.

 Oppskrift 1:
 Vi trenger:
 - Identiske i størrelse små trange agurker;
 - Vann (kokende vann);
 - Pod pepper;
 - Urter (persille, dill paraplyer, blader og kirsebær, hvis ønskelig, solbær blader);
 - Gulrøtter;
 - Allehånde;
 - Hvitløk;
 - 2 spiseskjeer salt;
 - 3 spiseskjeer sukker;
 - Sitronsyre.

 Forberedelse:
 - liters sterilisert glass;
 - Vask agurker og kutte haler;
 - Avslutt agurker i krukker;
 - Mellom agurker sette bitene finhakket paprika, 6-7 erter allehånde, kirsebær og rips blader, fennikel paraplyer kuttet gulrot stjerner, hvitløk fedd;
 - I krukker, hell kokende vann og dekk med lokk;
 - Insister 20-25 minutter;
 - Drain, koke igjen og hell tilbake i tillaging av 20 minutter;
 - Nå helle vann i pannen og satt i brann for å koke saltlake;
 - Vann i potten skal være 15 liter;
 - Antallet hell 2 spiseskjeer salt 3 spiseskjeer sukker;
 - Kok saltlake fem minutter;
 - Hot hell den i krukker og det også legge en teskje sitronsyre uten lysbilder;
 - Banker ruller og satt i et varmt sted å kjøle.

 Denne oppskriften sitronsyre er ikke bare å gi en spesiell smak av vår stykke, men for å unngå bruk av eddik for de som ikke liker dette produktet.

 Oppskrift 2:
 Vi trenger:
 - Små agurker;
 - 1/2 paprika og gulrøtter;
 - Pod pepper;
 - Allehånde;
 - Et par fedd hvitløk;
 - Noen dill paraplyer;
 - Blader av kirsebær og solbær;
 - En teskje sitronsyre uten lysbilder;
 - 15 liter filtrert vann;
 - Pepperrot;
 - 4 spiseskjeer sukker og 3 spiseskjeer salt.

 Forberedelse:
 - steriliserte glass;
 - Vask agurker;
 - Kutt haler og bløt i kaldt vann i 2 timer;
 - Nederst i hver bank parasoller lagt dill, solbær blader og kirsebær;
 - Det er satt et par skiver av gulrot og paprika, hakket chilipepper, paprika og hvitløk fedd;
 - Sett agurkene tett lag;
 - Nå forberede marinade;
 - 4 spiseskjeer sukker og 3 spiseskjeer salt hell kokende vann, og legger de hakkede fedd hvitløk, allehånde pepper og revet pepperrot Lavrushka;
 - Insister 2 minutter og flette saltlake;
 - Ta det til en byll;
 - Fyll den igjen og legge en teskje sitronsyre (ingen lysbilder);
 - Nå klar til å helle marinaden agurker;
 - Prosterylyzovannыmy pre-ruller lokk;
 - Vender opp ned og satt i et varmt sted, helst pakket et teppe.

 Fordelen ved å bruke sitronsyre
 Det fine med hermetikk agurk med sitronsyre som grønnsaker kommer mindre skarp i smak enn hvis det legges til zakatku eddik. I tillegg har de ikke irritere mageslimhinnen, noe som er viktig for folk som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen, og ikke ønsker å hengi seg til litt gastronomiske gleder.  
Saltede agurker rask matlaging velsmakende og crunchy oppskrift

 Blant de mange retter av russisk mat spesielt sted pickles og snacks. Men blant dem spesielt populært saltet agurk. De kalles slik fordi selve formuleringen innebærer en svært kort periode av salting. Hva de er, faktisk, forskjellig fra de klassiske pickles.

 Noen teori
 Selvfølgelig har hver familie sin egen oppskrift saltet agurker, som trolig har en hemmelig ingrediens. Men i klassisk form, ser denne prosessen ut. Valgt ferske agurker og kvalitativ (og de er sortert veldig nøye). Naturligvis vil de være i potten, sørg for å emalje, med hele og intakt overflate, som også helle varmt saltvann. Den kan inneholde en rekke forskjellige krydder.

 Det mest populære alternativet - det etterlater kirsebær og solbær, hvitløk, dill kranser, laurbærblad. Noen husmødre legges korn sennep, pepperrot blader, nellik eller sukker. Som allerede nevnt, er det ulike oppskrifter.

 Men ikke nødvendigvis ta potten saltet agurker mulig i konvensjonelle glasskrukker. De er vanligvis holdt i saltlake i flere dager (bare ett eller to). Men det er saltede agurker rask matlaging - deres saltholdighet tar et par timer, bare i fostre er nødvendige for å trimme endene. Alternativt - du kan kutte agurken i to.

 Disse agurker er gode i seg selv, at de ikke krever ytterligere behandling. I tillegg kan du legge til et utvalg av salater. Og, selvfølgelig, er en god matbit til vodka.

 Interessant, saltlake ved disse agurker - en meget nyttig produkt. Selv konvensjonell medisin har erkjent at det er rikt på magnesium og kalium salter, og dermed kan hjelpe i behandlingen av kramper eller spasmer.

 Tips for matlaging saltede agurker
 Velge oppskrift som du sylte agurker, må du huske noen viktige punkter. Som allerede nevnt, i en hvilken som helst oppskrift er duftende urter. Imidlertid bør urbane beboere ikke rykke blader solbær eller kirsebær i din egen hage - de bosette alle tungmetaller og skadelige utslipp som er til stede i det urbane atmosfære. Bedre legge dill, laurbærblad, forskjellige krydder.

Saltede agurker rask matlaging velsmakende og crunchy oppskrift


 Hvordan å lage mat saltede agurker?
 Først, de må nøye sortere velger fast og stram, omtrent samme størrelse. Hvis dette er frukten av din forstadsområde - det er bedre å samle dem i morgen. Hvis du kjøper agurker i markedet eller supermarked, du vet ikke tidspunktet for samlingen. Disse agurker skal være grundig vasket, og deretter bløt i kaldt vann i noen timer.

 En viktig påminnelse - du kan ikke sylte agurker i en aluminium potten fordi saltlake ødelegge en tynn beskyttende film på en slik gryte. Så bør bunnen kokekar sette hakket hvitløk, pepper (svart), urter, blader av kirsebær og rips. Deretter satte agurker. Legging være stramt, men ikke ram ned dem - eller de vil miste sin fantastiske knase.

 Saltlake er forberedt veldig enkelt. Trenger å rense vann, tilsett salt til det på frekvensen av to spiseskjeer per gallon av væske. Deretter saltlake kok opp (du kan legge ham og krydder). Da de helle agurker - men ikke med en gang, venter på å sette ut litt kaldt (ca 5-10 minutter), eller, igjen, kan agurker miste sin hrustkost.

 Og ikke glem at kapasiteten på pickles og saltlake bør oppbevares i romtemperatur hele tiden mens de er solytys. Og bare en dag eller to, kan klare agurker fjernes i kjøleskap.

Saltede agurker i vinter, velsmakende og crunchy oppskrift

 Nesten hver familie har en kjeller eller pantry hvor du kan finne mange krukker med ulike forhåndsinnstillinger. Blant dem vil du helt sikkert være i stand til å finne og saltet agurker i vinter. Fra denne artikkelen vil du lære fantastisk oppskrift zasolky agurker, og hvordan du velger de riktige agurker og salt dem. Tross alt, ønsker du dem til å ha overlevd vinteren og brakt et stykke varme minner fra sommeren.
 Ingredienser:
 For å laste ned:
 - 3 eller 4 blader rips og dill på banken;
 - Syv hoder av hvitløk.
 For beising:
 - 5 kg av fersk agurk;
 - 7 liter vann;
 - 7 ss god rock salt;
 - 8 fedd hvitløk;
 - 6 korint blader, dill og pepperrot.
 Oppskrift saltet agurker
 Trinn 1: Utarbeidelse av agurker
 For pickling agurker unge velger samme gjennomsnittlig størrelse at de er jevnt plassert i banken. Agurksalat varianter for denne hendelsen er ikke egnet. I zasolku bør de være med bobler, salat zheotlychayutsya glatthet.
 Først av alt er det nødvendig å skylle agurkene fra skitt og støv. Skjær av endene på begge sider og legg i en stor bolle eller annen beholder. To timer å fylle dem med kaldt vann, takket være dette mottaket saltede agurker vil knitre.
 Trinn 2: Hot salting
 Først må du bygge bro emalje eller glassfat og grundig rengjort, vil det være der zasalyvatsya agurker.
 Det er nødvendig å vaske greener og hvitløk, pre-clean det.
 For å fremstille saltoppløsning bør koke vann og oppløser alt saltet i kokende vann.
 Deretter satte agurker i en bolle, som alternerer med grønt. Hell så saltlake, slik at den er helt dekket. Hvis din forståelse av nevnte vann er mangelvare, kan det legge opp til det nødvendige antall.
 Agurker må stemple topplaten og sette en belastning. Ved romtemperatur må agurker promarynuvatysya to dager.
 Stage 3: Forberede krukker
 Mens marinerte agurker, kan du forberede banker. Du trenger ti liters kanner for å bli sterilisert. Bruk grytekluter fordi de har å holde på varm damp. Er utarbeidet i tilfelle at parene det ikke lenger sitter.
 Før injeksjon bør kokes lokk. Når du får dem ut av pannen, slik at du ikke brenner deg, bruke en hullsleiv.
Saltede agurker i vinter, velsmakende og crunchy oppskrift

 Stage 4: Nedlasting av agurker
 Så vi får agurker fra saltlake og vaske dem godt med kaldt rent vann tidligere kokt.
 Saltlaken bør press gjennom cheesecloth. Hell over i en kasserolle og kok, fjerne med gjørmete skum.
 Deretter legge ut agurker i kalde preparerte krukker med 5-6 fedd hvitløk og vasket greener. Ikke legg dem for stramt. Hell kokende saltlake agurker og nære syltetøyglass ved hjelp av en spesiell maskin for injeksjon.
 Klar Bankene satt i et varmt sted og dekk med lokk ned med varme håndklær. Så de må holde en dag.
 Trinn 5: Sette agurk rullet opp for lagring
 En dag sørge for at alle glassene forseglet. Og den kommende vinteren, fjerne dem på et kjølig sted, kjeller, kjeller eller kjøleskap. Og før du prøver agurker, vaske dem i vann fra raidet.
 Denne enkle, men deilig oppskrift vil bringe deg kalde gode minner fra sommeren.

Яндекс.Метрика