Hjemmelaget chipsChips - en favoritt snack av mange av oss. Kjøpe chips med ulike smaker i butikken, vi sjelden tenker over hvordan de er skadelige. Men ernæringseksperter verden rundt er å snu til fans av denne type mat med en forespørsel om å redusere sitt forbruk, fordi produksjonen butikk chips som brukes er vanligvis skadelige tilsetningsstoffer som negativt påvirker helsen. Hvis du bryr deg om din helse, men nekter å bruke chips fortsatt ikke kan prøve å forberede naturlige hjemmelaget potetgull.
Ingredienser for hjemme chips

- poteter;
- Bouillon kube (valgfritt);
- Tørket timian;
- Vegetabilsk olje;
- Chili pulver;
- Salt;
- Tørket løk (hvis det er en i kjøkkenet ditt).

Hjemmelaget mat chips
Det første du trenger å gjøre er ganske tynt slice poteter for matlaging måltider. For dette idealet sыrorezka. Den finnes i alle tilhengere av ost. Hvis du gjør dette, er det best å kjøpe den som en vanlig kniv usannsynlig å lage tynne skiver, før du risikerer å klippe selv. Men sыrorezkoy trenger også å bruke forsiktighet. Den beste måten - sette den på bordet og kjøre på sine blad skrelte poteter, slicing en bit for bit. Antall skiver avhenger av hvor mye du vil ha en matbit.
Hjemmelaget chips

Kuttet sirkler sette dem i en bolle med vann for å forhindre mørke poteter. Når du narezhete hele poteter, legg skiver på et papirhåndkle for å tørke dem.
Hjemmelaget chips

Sett kjelen på en brenner og hell vegetabilsk olje, slik at det er to fingre slør bunnen av kjelen. Varme litt og sette den i skiver av potet. Ikke legg alle potetene umiddelbart eller snacks i stedet du får oljet uspiselige poteter. Nok til å sette denne mengde poteter som det vil dekke bunnen av et lag.
Hjemmelaget chips

Når brikkene vil bli en gyllen farge, begynner å få de som er forberedt (de vil ha en brunlig farge). Ikke perezharte potet snack som hadde brent smak. Ferdige stykker trakassere en hullsleiv til overflødig olje dryppet tilbake i kjelen. Undervise klar chips til papirhåndklær til papiret absorbert overflødig olje og skiver av poteter var fettete.
Hjemmelaget chips

Deretter lage ferdige chips i en stor container. Du kan strø skiver av potet, som krydder, men i dette tilfellet har vi forsøkt å gjøre dem krydret kylling smak. For å gjøre dette, snarere kilo kylling buljong i mindre granulater smak, tilsett litt chili pepper, timian og tørket løk, salt. Par stykker mix og rist flasken til skytende krydder avgjort på bunnen. Ta ett stykke, prøver å smake. Hvis nok krydder, legge til flere. Det er bedre å legge til litt krydder, spesielt hvis du koker chips for første gang. Så du redusere risikoen eller pereperchyt drive det.
Hjemmelaget chips

Hjemmelaget chips, selvfølgelig, kan spises umiddelbart. Men bedre opprettholde sin dag i bundet plastpose, slik at de blir sprø og få en mer intens smak.  
Hvor fort håndpumpeMange nybegynnere vil være store og sterke hender, på jakt etter oppskrifter speed dial muskel, ønsker å vite hvor fort håndpumpen. Og oppskrifter er tilsynelatende veldig enkelt - er å gjøre øvelsene riktig og tydelig ikke hjelpende hånd kroppen, det vil si å unngå rocking kroppen mens du løfter byrden.
Det er bedre å gjøre litt reps enn å gjøre det ved å hjelpe kroppen. Og, ikke ta kosttilskudd for vektøkning i store mengder. Det er bedre å inkludere mer protein i kosten av naturlige matvarer som kjøtt, fisk, melk.
Teknikken er utviklet for kategorien "små", som er designet for de som vil, ikke gjør på treningsstudio raskt et par måneder for å øke hånd.
Først må du huske:
bøye armene, jobber biceps;
med forlengelsesarmer, triceps arbeid;
Hvis du trener der du ønsker å holde vekten hendene, trener du underarmene.
Sekund, ikke tortur selv grunnleggende tilnærminger i denne forstand først litt.
Og for det tredje, for å fange vekt, må du svinge leggmusklene. Lemmene er alltid proporsjonale med hverandre.
Nå til de fleste metoder. For å bruke det trenger vi en vektstang, manualer, benk, parallelle barer og horisontale linjen. Merk at alle øvelsene er enkle og styrke hendene fra hverandre og mange andre muskelgrupper.
1) den viktigste øvelsen: benkpress. Denne øvelsen kan utføres i tre forskjellige grep:
Den første smalt grep, rister triceps. Den andre grep: gjennomsnitt. Med det kan du øke den maksimale vekt stang. Bruk det tilrådelig bare hvis du angir et mål å øke vekten podnymaemыy heftelsen. Tredje bredt grep. Rister på brystmuskelen. Anbefalt utføre 2 sett med bredt grep og to smal tilnærming, det vil si 3-4 sett med 8-10.
2) Push-ups på barene.
Denne øvelsen er også viktig å styrke armmusklene. Svingende en brystmuskel og triceps. Fremfor alt, ikke gjør noen brå bevegelser - kan forrykke hånd. Som du vet, behandlet forvridning lang. For denne type trening 6-10 ganger være nyttig, 2-4 tilnærming. Husk at hendene anses sterk når lett løfte din egen vekt. Og derfra makt og volum. Så mens du vil være i stand til å enkelt push-ups 20-25 ganger minst 2 sett - store hender ser du ikke.
3) Trekk-ups på baren.
Veldig effektiv øvelse for å øke vekten og hånd styrke. Denne øvelsen er bedre ikke å hjelpe kroppen og gjøre å trekke i enden (hake). Prøv å gjøre 8-10, 2-4 tilnærming. Krav identiske pushups trekke på barer - ennå ikke lære å fange opp til 25-30 ganger per tilnærming, hender du vil ikke øke.
4) Push-ups på gulvet (kan bli rammet).
Den klassiske øvelsen hvis du ønsker å pumpe opp ditt bryst og triceps. Tilnærminger og antall ganger - etter ditt skjønn, men jo flere repetisjoner, jo mindre tilnærminger (men ikke mindre enn 3).
5) curls med manualer sitter vekselvis (noen ganger kalt "Stampede").
Denne øvelsen er ferdig sitter på benken, ble stiftet for å forbedre arbeidet med biceps. Ta to manualer og løfte den ene armen til skulderen og tilbake, deretter den andre hånden. Og også i sin tur motet. Dette bør holde ryggen rett.
Øve 3-4 ganger i uken, la oss ikke over-hånd hvile. Når smerter etter trening var (dette er vanligvis nok for 1-2 dager) - tilbringe den neste treningsøkt. Denne metoden kan følges i 4-5 måneder, deretter for mer detaljerte studier armmusklene bedre start gym.  
 Høst tid - den beste tiden for lange samlinger rundt bålet, lyden av gitar og raslingen av varme dager proschayuscheysya blader. Mange familier går i disse dager for byen til landet for å tilbringe en varm sirkel av Indian Summer. Og nesten ingen er som en piknik er komplett uten de tradisjonelle retter - grill. Kanskje den mest vanlige er matlaging grillspyd av svinekjøtt - om det i dag, og vi skal snakke.

 Hvordan velge kjøtt for grilling?

 Standard grill svinekjøtt oppskrifter foreslå å bruke svinekjøtt nakken for å forberede denne retten. Faktisk kommer grill svinekjøtt hals ut saftig og deilig, fordi denne delen av grisen er den mest myk og øm, det praktisk talt ingen fett.
 Hvordan å forberede en marinade for grilling svinekjøtt?
 Marinade til grillet svinekjøtt - noe veldig viktig. Riktigheten av sin forberedelse vil avhenge av hvor deilig rett vil bli. Det finnes flere oppskrifter på grillmat marinade svinekjøtt.
Hvordan å lage mat grill svinekjøtt?
 Marinade til grillet svinekjøtt med eddik. Svinekjøtt kjøtt (2 kg) kuttet i biter. Skrell og skjær i tykke ringer i en halv centimeter 3 medium løk. I en dyp panne grundig blandet kjøtt, løk, salt og pepper. Banken (1 L) ble fortynnet 100 gram 9 prosent av eddik og vann slik at den resulterende løsning var moderat sure (trenger å prøve på tungen). Del eddiksyre helle vann inn i kjøttet, igjen tatt grundig blandet, helle resten av vannet ovenfra, slik at kjøttet var dekket med marinade. På toppen av kjøttet er bedre å sette veken - så det er vel promarynuyetsya. Marinere en grill svinekjøtt bør minst 3-4 timer.

 Marinade til svinekjøtt grillspyd med yoghurt
. Å forberede marinade trenger slike liter yoghurt, til fem mellomstore løk, salt, krydder og urter (koriander) smak. Oppskåret kjøtt (første lag), sette bunnen enamelware, og deretter sette et lag med hakket løk, koriander lag, tilsett salt og krydder, hell yoghurt. Igjen, legg et lag med kjøtt, et lag med løk, koriander lag, sesong og hell yoghurt. Slik Svinekjøtt marynuyetsya over natten på et kjølig sted.
 Marinade til grillet svinekjøtt med majones. Strimlet svinekjøtt og skiver ringer (1 cm tykk) løk blanding i en dyp panne, hell majones (2 kg kjøtt - 500g majones), salt, tilsett krydder etter smak. All mix grundig, legg på et kjølig sted for en dag. Før matlaging igjen alt grundig.
 Svinekjøtt hjemme
 Svinekjøtt i ovnen. Hvis du får på naturen ikke fungerer, og Kebab er svært ønskelig, kan brukes hjemme denne originale oppskriften Grill svinekjøtt. For å gjøre det, trenger følgende ingredienser: £ 2 svinekjøtt, ananas mellomstore pod hot rød pepper 3 mellom løk, 80 g av vegetabilsk olje, til saften av en halv sitron, en kopp rømme, salt etter smak.
 Skjær løk ringer, benyttet i en dyp bolle med saltet vann. Skjær kjøttet i skiver. Klart ananas skall, skåret i terninger (du kan bruke hermetisk ananas, da kunne spare litt tid). Rød pepper renset for frø, skåret i terninger og stek i en spiseskje vegetabilsk olje. Bland i en blender ananas kuber, ristet skiver av rød pepper, sitronsaft og vegetabilsk olje. Den oppnådde masse helle kjøtt puré, mikse og mariner i en time. Tilsett salt kjøtt, stressede hans stykker på grillspyd av tre, som alternerer med løk (løk bør overlates del). Spør innhentet grill i ovn forvarmet til 220 grader i 40 minutter. Utarbeidet grill sette på en plate med rømme og syltet løk rester (som er dynket i den før bruk).
 Det er viktig å vite
Hvordan å lage mat grill svinekjøtt?
 Matlaging Grill svinekjøtt har visse regler, strengt følgende som du vil oppnå excellence i etableringen av denne retten.
 Kebab ikke marynuyetsya i en aluminiumsbeholder. Det er bedre å velge en emalje eller keramiske container.
 For å gjøre mørt og saftig svinekjøtt gammel, marinere hans feil, fersk melk eller yoghurt.
 Pinne kjøtt på spidd burde strengt langs fibrene. Samme størrelse stykker av kjøtt skal sitte tett sammen, ikke henge og ikke henge ut.
 Frisk plante på grillspyd med kjøtt er ikke nødvendig - det vil brenne. Bedre å bruke den gjenværende marinade og løk for å slukke lysene av kjøtt dryppende med fett brann.
 Kebab er forberedt på varmen av kull, i stedet for på en åpen ild.
 Spydene under tilberedning kebab snudd 1-2 ganger. Hvis du slår spydene ofte overtørket kjøtt ut.
 For å teste beredskap av kjøtt trenger å gjøre et snitt langs en av bitene. Hvis saften frigjøres fra det vil være klart (ikke rosa) - grill klar.
 La svinekjøtt tilberedes du ut saftig og mør. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика