Hånd øvelser hjemmeMange av damene ser i skjemaet, med øvelser for ulike kroppsdeler ofte glemmer hendene. Etter at hånden er ofte problematisk område, hvis de mangler de musklene trent. For å unngå slapp hud og muskler i armene, hjemme kan du enkelt utføre enkle øvelser.
Øvelser for armer med manualer hjemme
Hjemme, i nærvær av visse utstyr som manualer med en passende vekt for deg, kan du utføre ganske enkle, men svært effektive øvelser for hender. Noen av disse øvelsene.
Øvelser for å løfte manualer i hendene på partene
Hånd øvelser hjemme

For denne øvelsen, ta et par manualer, sette føttene hofter bredde hverandre og litt bøy kneledd. Bøye seg fremover på hofter, rette armene foran ham på skulderen. De håndflatene skal "se" på hverandre. Løfte begge hendene på hver side av kroppen din, er det nødvendig å redusere bladet, da, slippe hendene, deres rase. Kom tilbake senere til sin opprinnelige posisjon. Gjenta ti til tolv ganger,.
Øvelse Hånd biceps
Hånd øvelser hjemme

Ta en manual i hver hånd, armer posisjonere seg på hver side av kroppen din. Håndflatene bør rettes oppover, rygg og bryst bør holdes rett. Ikke flytte armen, bøye albuene og løft manualene til skuldrene. Sakte og forsiktig senk armene til startposisjon, med armene helt rette. Å gjenta øvelsen ti eller tolv ganger.
Mosjon kryss bevegelser manualer
Hånd øvelser hjemme

For å utføre denne øvelsen, plasserer føttene litt bredere enn bredden på hoftene, knærne litt bøyd. Hold manualer på brysthøyde, bør albuene bøyes og palmer "watch" hverandre. Trekk din venstre hånd over kroppen din inntil dumbbell ikke vises på samme linje med høyre skulder. Tilbake til startposisjon for øvelsen, og gjentar det samme for høyre hånd. Vennligst utøve ytelse i ti eller tolv ganger.

Utøve triceps fra en utsatt posisjon

Hånd øvelser hjemme

For denne øvelsen hjemme, ligge på benken vende opp. Hold manualene over hodet, skal hendene være rett og palmer ser hverandre. Ikke flytte armen, for å bøye armene på albuene senk manualene i posisjon på hver side av hodet. Ta litt tid og deretter løfte manualer opp til utgangsposisjonen. Gjenta denne øvelsen for hands ti eller tolv ganger.
Et sett med øvelser for armene hjemme
Øvelser for å spinne ballen
Hånd øvelser hjemme

Denne øvelsen fungerer best hånd til de som trenger å styrke overkroppen. Å utføre du kan bruke ballen stabel med bøker å skape en grov plan.
Å utføre stå i posisjon for push-ups, legger høyre hånd på ballen (eller annen motstand), og Hvil venstre hånd på gulvet. Stram magemusklene og skuldrene så langt som hvordan å dyppe til gulvet. Kom tilbake senere til sin opprinnelige posisjon. Gjøre fem push-ups for en hånd, og deretter flytte ballen i hans venstre arm og gjenta fem ganger for henne.
Øvelser i hans armer og lår
Hånd øvelser hjemme

For denne øvelsen anta en stilling for push-ups, nedre del av brystet og bøye albuene i en vinkel på nitti grader. Løft høyre arm og venstre ben motsatt, vri overkroppen mot høyre, mens venstre kne skal sendes gjennom kroppen til høyre armhulen. Komme tilbake på den høyre foten og fortsetter å gå tilbake kroppen, regi ansiktet opp. Løft hoftene inntil kroppen din ikke vil akseptere den posisjonen "bord". Øke din venstre arm og høyre bein, rotere overkroppen til høyre, bakre venstre benet til ryggen din ikke er "se" opp og du går tilbake til startposisjon for øvelsen.
Øvelse ball på vei oppover
Hånd øvelser hjemme

For denne øvelsen, sette føttene sammen, er det lett å ta en mellomstor ball på brystet nivå. Step venstre fot i retning tilbake og bøy høyre kne, gjør knebøy. Klikk på høyre fot, rett begge ben, denne gangen snu kroppen hans og trekke ballen for nivået på høyre skulder. Kom tilbake senere til sin opprinnelige posisjon, gjenta denne øvelsen flere ganger for hver side.
Øvelsen strekker armer og ben
Hånd øvelser hjemme

Trening er ideell for en høyverdig trenings musklene i armer og ben hjemme og bra for ryggmuskulaturen.
For denne øvelsen stå på kne, høyre hånd trekke frem. Samtidig trekker tilbake venstre ben mens benplassen belastende og trekke den. Hold lem i denne posisjonen i fem til syv sekunder, senk deretter arm og ben, gjenta for motsatte ekstremiteter, dvs fjerne venstre arm og høyre bein motsatt. For hver side, gjenta ti eller tolv ganger.
Jevnlig utføre disse øvelsene hjemme, kan du gjøre hendene vakker.  
 Bras - svømming stil, som regnes som den tregeste. Imidlertid, på grunn av den anvendte art av det er meget populære. Om teknologi som Brass stil kan lære av denne artikkelen.

 Sammenlignet med samme bryst butterfly, så det er mange forskjeller. I sportsarrangementer er det ikke så spektakulær - ikke rask nok og vakker. Imidlertid er fordelen destinasjonen. For eksempel, hjelper bryst svømmer ikke gi støy, samt vise et stort territorium. Det er interessant at denne stilen er lett å seile over lange avstander.
 Body
 Kroppen skal være rett, bo nær vannoverflaten, bør den samme personen slippe ut i vannet. Naturligvis, på ulike stadier av implementering av holdning endringer.
 Føtter
 Bevegelsen av bena kan deles inn i tre faser:
 Tegning
 Denne delen bør strekke ut beina, koble dem og trekke sokker.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Nå må du forsiktig bøye kne og hofteledd, men så ville hofter holdt nær vannet. Deretter svømmer sprer knærne i en symmetrisk retning i forskjellige retninger og ned. Denne foten bør også fortsette å holde nær overflaten.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Fortsetter bøye beina i bekkenet, ben og pidtyahaye svømmer presser dem til bredden av bekken. Denne delen avsluttes med hvert kne avlet i forskjellige retninger på tvers av bredden av skuldrene, er ben og føtter utviklet. Likeledes bør foten bøyes baksiden. Bevegelse skal være glatt og ikke utomlyayuschymy.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Frastøting
 Denne fasen er preget av en sprek bevegelser. Vi må akselerere leg extension på både kneet og bekkenet. Funksjons ben i denne delen er frastøting av vann, mens fremme zahlostuyuchi sirkelbevegelse. Først må du sende tilbake fots og på forskjellige sider. Som hvordan beina vil rette, vil de komme til staten når koblingen opp på midtlinjen av kroppen. Dermed lå det viktigste arbeidet på foten og leggen. De hjelper kroppen beveger seg fremover, starter fra vannet.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Konklusjonen av denne fasen kan betraktes som det øyeblikket da beina igjen og raspryamlenы trekker sokker.
 Slip
 Denne bevegelsen av bena ganske lett og jeg enkle å forstå. Benene er flyttet til overflaten, koble og holde i en horisontal stilling.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Dette skal gjøres uten unødig stress, jevnt og forsiktig.
 Hands
 Bevegelsen av hendene kan også deles opp i flere faser.
 Capture
 Håndflatene bør finne på en dybde på 15 cm under vannflaten. Bevegelsen av hendene skal rettes forover på hver side, å plassere dem under. Samtidig slår håndflatene utover, og pusse litt sving. Når den hånd nådde dybde på 25 cm, skal starte neste trinn av denne fasen.
Engineering svømming bryst. Hvordan å svømme bryst?

 Denne delen bør vie hender i forskjellige retninger, mens ikke glemme å senke dem nedenfor og tilbake. Hvis vi beregne vinkelen mellom vannflaten og underarmen, og det vil være omtrent 50 til 70 grader, palme og underarm trekking fullført. Den siste finpussen i denne fasen vil frastøting av vann. Merk at du trenger å akselerere bevegelsen, kraft og trykk.
 Trening
 Den første fasen var grunnlaget for hjerneslag. Etter slaget, må du ta armene til startposisjon. For å avslutte svømmeren bøye albuene for å få den rette vinkelen, senker deretter dem ned på dette tidspunktet hånd løft opp og ta hendene under brystet. Deretter styre børste tilbake og unbend albuen, og dermed returnere dem til startposisjon. Husk at stil bryst innebærer ikke jevn og intens bevegelse.
 Breathing
 For å puste svømmer nødvendig i en tid når hodet er over vannet. Vanligvis er dette tiden etter hjerneslag hender. Da og kan inhaleres. Akkurat som når du utfører stil butterfly, strukket ut på hele syklusen på opp til pusten.
 Hvordan å svømme bryst stil (video):

 Stil Brass var en lang tid, så det kalles frosk virkelig så ut som dette amfibier bevegelser. Men senere forbedret stil og heter bryst. Teknikken var litt komplisert. Denne stilen kan du trygt overvinne avstand på fem hundre meter, noe som gir svømmeren en god oversikt over området. Lære det ganske lett, men det er veldig nyttig for hverdagen.  
Яндекс.Метрика