Thailand - fjernt og lys, sol og varmt, sted av kontraster og minneverdige funksjoner: i sentrum kan du finne et stort kompleks av skyskrapere, og i utkanten av feriebyene - små hytter som er basert på haugen, og direkte fra lokale fiskere er fiske, elskerinne er på gata og svevende forberede flavorful retter.
 Thais - overraskende munter, religiøse og vennlige mennesker, den viktigste inntekts av ferie landsbyer - en turister som ikke tankene å bli bedre kjent med kulturen og, selvfølgelig, mat slike mennesker.
Hva eksotisk thailandsk mat?

 Mange erfarne reisende kan attest til det faktum at de deux, og Thailand vil forbli sultne selv de fleste budsjett turister, fordi her maten - svært rimelig, billig, men ikke mindre velsmakende og interessant enn i andre land.
 Ifølge de samme reisende, gjør Thais ikke vet betydningen av det russiske ordet "sult", fordi det er ingen mangel på mat, klandre utmerket klima som gjør det mulig å samle flere avlinger per år, trenger Thais ikke kjenner mangel på frukt, grønnsaker og fersk grønn, og nærhet til sjøen har sikret sine vanlige sjømat.
 De som er veldig glad i fisk, reker, blåskjell, blekksprut, tang, har denne tilnærmingen veldig liker det, fordi lokalbefolkningen ikke spise Thai praktisk vanskelig kjøtt, sjømat erstatte det til dem, men noen ganger gjør de endre dem med kylling .
 Andre kjøtt er også avlet, men hovedsakelig for turister og besøkende. For å forstå hva ekte thailandsk mat, bør du gå rett til hvor hennes hjemland, nemlig Øst-Asia, spesielt i Thailand.
Hva eksotisk thailandsk mat?

 Du kan prøve å snakke om funksjonene i Thai mat, men hvis du ønsker å nyte den ekte smaken av det, må du selv lære dette mirakel, du bare ikke vil fungere. Interessant, i Thailand er det enda lite kokkeskole, hvor turister fra forskjellige land kan passere små kurs av thailandsk mat, som kan begrense en hel leksjon eller ukentlige leksjoner.
 Erfarne kokker og mestere fortelle deg hvordan du skal tilberede sjømat for matlaging krydder som kan brukes til å skikkelig kutte produkter, og mer, kan ikke lese vanlige kulinariske lærebøker.
 Thais er stolte over at i motsetning til europeisk eller amerikansk mat, er de sjelden brukt i sine retter skadelige ingredienser, så maten er ikke bare deilig, men også utrolig nyttig.

 Fra antikken til i dag


 Det antas at dannelsen av moderne thailandsk mat hadde en mektig innflytelse mektigere naboer Kina og India, men fortsatt underholdende av det faktum at, til tross for sin sterke innflytelse, thailandsk mat likevel beholdt sine egne og meget karakteristiske trekk.
 Kinesisk mat ble vedtatt mange funksjoner: liten skjære produkter, nå den tradisjonelle kombinasjonen av alle fem smaker, kjærlighet Risu (i Thailand er det forbrukes som mat i Europa), og kjærlighet til alle typer sauser (spesielt fisk) .
 India er delt av en annen kjennetegn: de mest frodige, lyse og mange krydder, curry spesielt saus og mange retter laget med ham. I moderne thailandsk mat alt forble uendret, selv om Thais var svært oppfinnsomme mennesker som elsker å eksperimentere og, tilsynelatende, ikke liker konsistens.
 Den samme retten to thailandske kokker kan lage ganske annerledes, og skylden - de elsker å blande til din smak og aroma, og sammensetningen og mengden av krydder kan variere avhengig av hva du vil, for eksempel, stemningen i kokken.
 Men, overraskende, fortsatt retter ut deilige, krydrede og velduftende, og skjule, ekstremt eksotisk for det russiske folk.
Hva eksotisk thailandsk mat?

 Hemmeligheten av slike funksjoner er enkel: Thais flytende i alle fem smakselementer og for dette formålet de mest uventede krydder. For eksempel, akutt - en chili eller karri, salt - en fisk eller marine smak søt - moden ananas, sukkerrør eller basilikum, bitter - friske urter, sur - sitron, lime, sitrongress (personlig oppfinnelse Thais).
 Det bør bemerkes at tradisjonell thailandsk mat for europeiske turister kan virke utrolig varmt, og skylden - en favoritt Thai krydder - chili.
 Uten den ikke gjør nesten ingen lokal rett, det aktivt legges til salater, forretter, supper og til og med desserter, og dette er ikke de eneste varme krydder!
 Faktum er at i varmt klima er meget vanskelig å unngå forekomst av forskjellige infeksjoner, slik som visuell - de beste assistenter i dette tilfelle dessuten kan opprettholde legemet i god form.

 Mange reisende rådes til å være veldig forsiktig med å lene seg på tradisjonelle lokale retter og retter å bestille i restauranter uten pepper («ingen krydret»).
 Men den sorg at samme måltid uten pepper for å miste sine typiske Thai sjarm, og det er derfor mange modige menn fortsatt føler avgjort nasjonale smak i sin helhet.

 Karakteristiske trekk og tradisjonelle retter


 Det bør bemerkes at kjøkkenet lokalbefolkningen Thailand - veldig fort, kan vi si lyn, fordi utarbeidelsen av en slik tallerken tar ca 5-10 minutter. Hemmeligheten er at alle, uten unntak, produktene er utsatt for små kutt, slik at de kan forberede seg på en svært kort tid, og samtidig beholde alle sine næringsstoffer og vitaminer.
 De fleste thailandske retter tilberedt i en spesiell panne med brede avrundede vegger - Sion, som også bidrar til den mest rask matlaging.

 De fleste grønnsaker og kjøttstykker kun bevise for dannelse av en skarp, som er stekt i varm olje, pre-krydret med pepper, ingefær og en rekke andre krydder. Hvis kokken bestemmer seg for å lage suppe eller stuing, det bare fyller hele innholdet protushyt buljong og ulmet.
 Forberede din egen hender noe sånt, selvfølgelig, du kan, men du minst må ha et standard sett med Thai krydder, og, på det meste, for å gå til det indiske hav og der, i friluft for å prøve å gjenskape noe som ligner på det som serverer lokal beboere.
Hva eksotisk thailandsk mat?

 En annen funksjon - Thai vertinne nesten aldri koker huset, som alltid utplassert på gatene i en voldelig kjede av billig og rask fôr, der tilberedt i friluft og fôres på noe, vogner, sykler, båter eller små kafeer.
 For eksempel, er oppskriften enkel thai suppe nudler, grønnsaker, kjøtt. Men nudler er også uvanlig - det er utarbeidet med din favoritt ris eller bønne mel, men i formen ligner den italienske fettuccine.
 Kort sagt, thailandsk mat - et kaleidoskop av fargerike frukter, grønnsaker, kjøtt, urter og et stort antall av krydder, som går over til en unik, utrolig velsmakende og sunne trenden med mat fra hele verden.  
 Duck - ikke den vanligste fuglen i den daglige menyen for den gjennomsnittlige person, men likevel er det tradisjonelt ansett å delikatesseprodukter, som er skapt er i hovedsak religiøse retter - steke andebryst med epler som et symbol på det nye året, eller pate foie gras som er så glad i fin fransk på alle måter.
 Unektelig nytte av denne delikatessen er det faktum at råd til det, selv i løpet av ferien, er det realistisk, fordi prisen er alltid rimelige serier. De fleste husmødre foretrekker å lage denne fuglen på den mest utbredte oppskrift: Duck fylt kadaveret av ulike typer fylling og deretter bakt i ovnen i sin egen juice.
Hvordan å lage en deilig stekt and i ovnen?

 Men koker anda er helt annerledes, og baking - det er bare ett av alternativene selv, uten tvil, den mest festlige og deilig, spesielt hvis fuglen helt bakt.
 Duck - en av de eldste tamme fugler, som ble avlet lenge før vår tidsregning. Nå er det tre hoved arter av ender, som kan bli funnet på salg: kjøtt, egg og myasoyaychnыe.
 Best å forberede velsmakende og deilige retter er kjøtt representanter fordi deres kjøttet er mørt og saftig. Duck Egg utformet for å samle inn egg, slike individer dårlig egnet for matlaging og myasoyaychnыh ender, for det meste vokst som å samle inn egg og for mør og velsmakende kjøtt.
Hvordan å lage en deilig stekt and i ovnen?

 Mange husmødre side bypass et produkt, ikke mange vet hvordan å lage deilig and, bakt i ovnen, da denne prosessen er egentlig mer komplisert enn for eksempel matlaging kylling. Mange klager over at etter en lang matlaging kjøtt er fortsatt tøff, selv med karakteristisk duck, ikke den mest behagelige lukt.
 Vi kan trygt si at alt dette - konsekvensene av svekket eneste prosess egentlig koker deilig, veldig rosenrød og øm duck - enkel, viktig å overholde grunnleggende reglene. For å oppnå dette, har vi utarbeidet en liste over anbefalinger og hemmeligheter å hjelpe noen, selv den unge damen, for å takle den tøffe, tilsynelatende tilfelle.

 Hvordan velge en god duck?


 Hvordan å starte matlagingen en annen rett? Det er riktig, valg og valg av produkter enn de er friskere og bedre blir sluttresultatet kommer til å bli mer positive.
 Vanligvis selges i obschypannom duck og frossen, som sannsynligvis er det beste stedet for vertinne fordi hun vil bare nødt til å tine det og, om nødvendig, rozpotroshyty. Hvis du fikk til kjøtt av ville fugler, vil det mest sannsynlig nødt til å obschypat, prosess og rozpotroshyty.
Hvordan å lage en deilig stekt and i ovnen?

 Det antas at kjøttet av innenlandske ender som er oppdrettet i husholdninger eller på gårder, mykere og bedre enn kjøtt av ville dyr, sanne elskere er sikker på at en villand i kokeprosessen kan bli veldig smakfull og saftig.
 Når du velger å kaste sikker på å ta hensyn til farge og lukt: kadaveret med lys hud - en ung fugl, og derfor mer øm og mild, men hvis du elsker mer intens og karakteristiske smaken, velge en and eldre.
 Oppmerksom på isen - hvis noen ganger gjørmete, betyr det at fuglen har tint, muligens mer enn en gang at påvirke kvaliteten på måltidene.

 Når du har hentet hjem en kylling, må det frigi det beste alternativet - på nederste hylle i kjøleskapet, bare la den i en bolle i kveld. Neste - bearbeiding skrotter, er sysselsettingen absolutt ikke den mest behagelige, men gjør ingenting.
 Hvis du bestemmer deg for å bake anda også, slik som epler eller noen kjøtt inni, må du skjære av beinet rett under kneet, og deretter vingene - den første felles.
 Da må du fjerne halsen - det kuttet huden på ryggen, lindre nakke og kuttet av i bunnen av den. Det må gjøres forsiktig slik at den gjenværende huden nok til å skjule sin plass kutt. I behandlingen ender ikke glem å fjerne avlingen og spiserøret som vanligvis er fjernet gjennom livmorhalsåpningen.
 Sørg for å inspisere overflaten av huden - det må være helt ren, uten "stubber" som kunne bo på pennen dekselet. Slette dem lett - kadaveret skylling under vann og kniv podderhyvayte basen.

 Forresten, det er en hemmelighet som gjør det lettere å fjerne fjær, dukke lavere i 30-60 sekunder i varmt vann (60 ° -70 °), så vil prosessen gå raskere.

 Hva og hvordan kan du gjøre?


 Det finnes mange oppskrifter som lar deg ta med hardt utynomu kjøtt, myke, krydret og aromatiske noter, det kan brukes ikke bare ovnen, men Trykkokere grill, spille eller selv en vanlig pan!
 Hvis du bestemmer deg for å bake and, for disse formålene, er det best å bruke en kulinarisk ermet eller folie, noe som er viktig for å kutte 20 minutter til kokt, kjøttet er dekket med gylden brun.
 Denne fuglen kan bli fylt med nøtter, frukt, løk og poteter, bokhvete, epler, sopp og braised kål, kylling kjøtt eller ris med svisker og mange andre!
Hvordan å lage en deilig stekt and i ovnen?

 På grunn av det faktum at kjøttet er klar til å dukke har en litt søt smak, så det går bra med en rekke søte, bær og frukt sauser, for eksempel i oppskriften Peking Duck som blir servert med plommesaus, syltetøy, eddik og chutney.
 Det er en annen mulighet for matlaging - duck er utarbeidet i klartekst på en stekeplate eller i utyatnytse, men da må det stadig vannes fett, som vil vыtaplyvatsya under hele forberedelse. Han, forresten, produsert mye mer enn for eksempel kylling, noen husmødre vet ikke om det og de duck går for fet.
 For å unngå slike problemer kan stikke hull på huden uten å påvirke kjøtt, fett steder en kniv eller tannpirker, slik at fett under varmebehandlingen gradvis komme ut av disse hullene, og kjøttet vil bli utarbeidet i saltlake.
 Det er en annen liten hemmelighet: hvis du pre-kokk anda i 20 minutter, så er det mulig å forberede den valgte oppskriften kjøtt nå bare stå inne fuktig og smaken av parabolen er ikke berørt.

 Oppskrift andebryst med honning og appelsiner


 •  Duck - 1 stk;.

 •  appelsiner - 2 stk;.

 •  honning - en kopp;

 •  krydder for fjørfe - 1 ss. skje;

 •  salt, vann, olje.

 •  Obschypannuyu, bør vypatranu duck grundig vask, gni med salt og krydder. Magen servert med skiver 1 appelsin, deretter stikker underliv tannpirkere Sett skrotten i form av opp igjen.
   I en separat kjele, bland smør, appelsinjuice og honning andre, blande og koke på lav varme for å løse opp ingrediensene domahayemosya tykk lett vekt. Deretter dekke med andebryst saus innhentet, la for en halv ytterligere smøring under baking.
   I form hell 1,5 kopper vann, varme ovnen til 190 ° og bake den en and, timing baking enkel: for hver kilo kjøtt er avsatt 45 minutter.

   Etter 1 time knipser anda buken opp, og til slutt lukke folien og redusere temperaturen til 150 ° i det tilfelle at skorpen begynner å brenne. Husk når du baker stadig klatte duck forberedt saus.  
  Яндекс.Метрика