Hva er salat?
 Salat - en blanding av forskjellige produkter, noen ganger uventede, gir et veldig originalt resultat. Ikke bare er en rett som kan tilberedes i en hast for å raskt tilfredsstille din sult, men heller kompliserte skapninger, i stand til å fange opp enda subtil gourmet.
 I tillegg er det svært nyttig parabolen. Først av alt, fordi salat kan brukes rå (og dermed beholde vitaminer og mineraler), frukt og grønnsaker.
 For eksempel, inneholder kål sårt tiltrengt menneskelige agenter. Den har vitamin C, B ,, PP. I tillegg er det en av de viktigste kildene til kalsium, det er proteiner og karbohydrater. Fordi i et slikt nyttig produkt heller lav kalori, kål ofte spiser folk som sitter på forskjellige dietter.
 Fordelene med poteter skrevet og sagt så mye at det er vanskelig å legge til noe nytt. Det har også vitamin C (selv om en liten, men fordi dette vegetabilsk vanligvis vi forbruker i store mengder) og C, kalsium og jern.

 Til tross for den utbredte troen på at agurker enn vann, ingenting, de inneholder mange mineraler og vitamin C.
 Gulrot er en av de viktigste kildene til karoten, som kroppen blir til vitamin A, noe som bidrar til å opprettholde normalt syn. I tillegg, røde gulrøtter - en av de viktigste kildene til vitamin C.  
Oppskrift ruller hjemme
 For ganske lang tid i livene våre oppskrifter inkluderte ulike eksotiske retter. Disse inkluderer, først av alt, inkluderer retter av japansk og koreansk mat.
 Rolls - en slags sushi. Koreanere ruller kalles "kymbal." Sjømat, bestående av rundstykker, veldig nyttig. Det er derfor den japanske har meget høy levealder. Dessverre, kjøpe en ferdig måltid i butikken eller på markedet, vi kan ikke være sikker på at det er helt frisk.
 Ganske enkelt ruller kokk hjemme. Selvfølgelig, den første gangen må jobbe hardt, kanskje ikke alt vil gå, men det spiller ingen rolle. Det viktigste er at du vil være sikker på at fersk mat, og du vil ikke ha noen problemer et par timer etter et måltid.
 Ingredienser og attributter.
 Til å begynne, må du kjøpe de nødvendige produkter og attributter for å bake rundstykker. For å gjøre det klarere, som det ser ut, ser på bildet her viser en "bambus matte":
Oppskrift ruller hjemme
Hvordan koke bygg
 Byggryn er bygg polert uten skall. Dette er den billigste av alle korn på grunn av det enkleste å forberede råstoff for kommersielle formål eller for fiske.
 Men bygg er også kalt dronningen av korn på grunn av sine mange fordeler. Byggryn inneholder mye proteiner (fordi det kan brukes til diett), lysin (motstår virus), kiselsyre, polysakkarid (senker blodsukkeret), fiber (eliminerer betennelse i tarmen), mineraler, vitaminene A, C, D, E og mer - jern, kobber, jod, kalsium, fosfor.
 Bygg inkluderer supper, som er utarbeidet på grunnlag av gulasj, side retter, utstoppet. Mange undervurderer dette frokostblanding fordi de ikke vet hvordan de skal lage mat bygg at hun var overrasket over å smake og bringe ekte glede mens du spiser.
 Noen tips
 En virkelig deilig bygg oppnås dersom det suge før steking i 12 timer i vann, melk eller yoghurt (hele korn i et glass - liter væske). Volumet av korn øker etter soaking to ganger.
 Det er best å pot plass, som fremstilt grøt økning i volum på nytt i fem (halv kilo av bygg nok for 20 porsjoner).
 Vann er det bedre å bruke ren, filtrert.
 Gryn bedre å bruke ekte, ikke dampet, som å kjøpe hurtigmat.
 Den klassiske måten å tilberede bygg
 1. For å bygg grøt ut saftig og myke maisgrøt bør være sikker på å suge i flere timer i vann, er det best for 10-12 timer. Suge glass av bygg i 2 liter vann og la over natten.
 2. I morgen, drenere vannet og skyll gjentatte ganger rumpe.
 3. Kok opp en liter vann, kok bygg 5 minutter uten lokk.
 4. Fortsett å koke med lokket en halv time.
 5. Deretter prøver å etablere rotet til kokt i vannbad (ved skjønn av 3-4 timer).
 6. Forbered rotet fylle med smør og la stå i noen minutter med lokket på.
 7. Du kan kombinere tradisjonell matlaging med utryddelse i ovnen i stedet for et vannbad (f.eks 40 minutter), og deretter slå av ovnen og la til å vansmekte rotet et par minutter.
 Under utarbeidelsen må du sørge for at ingen podhorala grøt, rør, toppet opp med kokende vann.
 Hvordan koke bygg
 Steketiden varierer fra 50 minutter til 15 timer. For bygg suppe heller koke 30 minutter av pre zamochyvshy i 2-3 timer. Matlaging bygg grøt er også avhengig av tykkelsen av retter, fra forberedelse metode, fra soaking tid høster korn og dens varianter. Klar bygg ser myk, smuldrete og hovne korn, men ikke henger sammen. Klar signal - ikke nødvendigvis tidsbestemt, definerer du det i beige korn av fawn farge.
 Hvis du ønsker å forkorte koke bygg, erfaren vertinne anbefales å ta med bygg til en byll over høy varme, og hell ut vannet, fylle potten med vann nytt, men nå fortsette å koke til de er møre over middels varme, og legger til ingredienser i henhold til oppskriften.
 Hvordan koke bygg i multyvartsi
 Trykkokere sparer tid og krefter på kjøkkenet. Noen vertinner foretrekker å suge byggryn på forhånd hvis kommer til å koke den i multyvartsi. Faktisk, uavhengig av soaking og vann, tar grøt multyvartsi en spesiell prakt og mealiness, og kokte det samme tidsperiode. Andre med Trykkokere kan ikke gå glipp av den klassiske metoden for matlaging.
 Til frokost deilig og velduftende bygg grøt, hvis ønskelig, kan laste forberedt panorere kornblanding i kveld. For å unngå sprut gjennom ventilen, smøre innsiden kanten av pannen med olje. Bygg kan kokes i melk på 40 grader. Pass på å ikke rote "run away" og ikke overbelaste Trykkokere følgende normen av hele korn og væsker.
 Derfor beskriver vi trinnvis prosess med matlaging.
 1. Hvis det er absolutt ingen tid til å suge, før kokk bygg i multyvartsi, helle frokostblanding i ti minutter med kokende vann og suge lokket (2 kopper korn for 45 kopper vann).
 2. Krydre med salt og kok bygg i "crap".
 3. På slutten av matlaging, tilsett smør, dressing, biff lapskaus eller stekt i smør grønnsaker (når "baking") og la fatet er tilført i ti minutter.
 Hvis du etter å lage fremdeles for mye væske kan inkludere Trykkokere modus bruning å fordampe vann.
 Melk bygg i multyvartsi
Hvordan koke bygg
 For å fremstille et multyvartsi et glass bygg må tre kopper melk (og melkeblanding blir alltid målt i en 1: 3).
 1. Vask og suge bygg for et par timer.
 Igjen 2., skyll og helle frokostblanding med melk.
 3. Legg en klype salt, to spiseskjeer sukker, smør, cover.
 4. Vri Trykkokere i "brann" i 3 timer.
 5. Etter denne tid sette varme modus i 3 timer.
 Hva kombinere bygg grøt
 Byggryn perfekt i harmoni med alle desserter, grønnsaker, sopp, kjøtt, krydder. Spis bygg varmt, mister kjølt grøt smak og mindre fordøyelig.
 Flere oppskrifter med bygg
 Pilaf
 1. Sug bygg i tre timer, hell kokende vann i et forhold på 2 til 3 korn av vann, koke i en rolig brann.
 2. I en tykkvegget potten yngel svinekjøtt med grønnsaker, tilsett tomatpuré og krydder.
 3. Del bygg suppe kokt på svinekjøtt kjøttkraft og fordampet til et nivå av gryn.
 4. Dekk gryten med lokk og legg i forvarmet ovn til 200 grader.
 Fylt
 200 g bygg ferdig, 50g bacon, løk, 2 ss rosiner, 2 ss olje, 1 liter kyllingbuljong, persille. Fres løk i smør med bacon, kontakt med byggryn, rosiner og urter, hell litt buljong og fortsette putre på svak varme i ti minutter.
 Forbered fyllet kan pakkes inn i kålblader, etter slippe dem i kokende vann. Dannet utstoppet stuet en halv time med tillegg av kjøttkraft som trengs. Drinker Server med rømme.
 Pickle
 1. Bløtlegg bygg i to timer.
 2. Beef satt i en tre-liters gryte, dekk med kaldt vann, kok i en time, fjerne, dele inn i stykker.
 3. Tilsett bygg og fortsette å lage mat for en halv time.
 4. Skjær potetene og legg til potten.
 5. Skjær løk og gulrøtter og stek løken i en gryte, etter fem minutter tilsett gulrøtter.
 6. hogge agurker, satt ut med litt buljong separat.
 7. Legg til pan løk, gulrot, agurk, sylte, oliven valgfritt og noen tomat eller to fedd hvitløk.
 8. Serve, drysset med urter.
 Etter å ha smakt tallerken med byggryn, vil du føle en bølge av styrke og legge merke til hvordan trekke tilbake din spenning akkumulert i løpet av dagen. Hvis du koker bygg riktig, ikke nevne det for fisk korn se på livet mer moro og ufrivillig husker hvorfor det var en favoritt grøt Peter I.  
 I de fleste tilfeller hellig forbereder salater fordi det er enkelt å tilberede, men de vil sette pris på alle gjester. Det er grunnen til artikkelen vil være mange oppskrifter på salater, hvorav kanskje du aldri har hørt om.
 Så, hva du skal lage bursdag?!

 Hva du skal lage bursdag rask og velsmakende

 Hva du skal lage bursdagsbarn

 Hva du skal lage bursdag på jobben

 Hva du skal lage bursdags mann

 Hva du skal lage bursdags mamma

 Hva du skal lage bursdag på naturen


 Hva du skal lage bursdag rask og velsmakende

 Deilig salat med syltet løk, skinke, agurk og tomater
 Ingredienser

 Agurker, tomater og skinke - 200 gram.

 Eddik - 200 ml.

 Løk - 150 gram.

 Vann - 250 ml.

 Sukker - 60 gram.

 Sort pepper.

 Salat.

 Sennep.

 Vegetabilsk olje.

Hva du skal lage bursdag
 Forberedelse
 Klart fra skrelle løk rød løk, og deretter vaske det og kuttet i halv ringer. Deretter må du lage marinaden, så ta en egen plate eller bolle og tilsett eddik og vann, deretter tilsett sukker og bland alt grundig for å oppløse den. Plasser løk halv-ringer i marinaden i en halv time, så det lekket. På dette tidspunktet, kan du kutte skinke i strimler. Deretter vaskes agurkene og skjær i strimler også, samme tykkelse som i skinke. Vask tomatene og skjær i små terninger. Deretter kan du begynne å forberede fylling, må du blande eddik, olje og sennep. Vask salat og skjær i strimler bladene, og deretter fjerne en dyp skål. I salat bland alle ingrediensene du trenger, men først helle marinade av løk. Til slutt legger du dressing og bland godt alt. Tjene salat på bordet, og du kan la bladene for å dekorere salaten.

 Hva du skal lage bursdagsbarn

 Vakker og deilig pai "Zebra"
 Det er veldig enkelt og deilig kake som ser spektakulære på ferie bordet. Forberede det enkelt.
 Ingredienser

 Sukker - 2 kopper.

 Egg - 5 stk.

 Rømme - 200 gram.

 Smør - 200 gram.

 Mel - 300 gram.

 Soda - en halv teskje.

 Kakao - 50 gram.

Hva du skal lage bursdag
 Forberedelse
 Visp egg og sukker for å få et hvitt skum glatt. Legg natron, mel, smør (smeltet) og krem, og rør. Del deigen i to like deler, og en av dem helle 50 gram mel, og den andre så mye kakao. Bland deretter deigen, slik at konsistens som rømme. Ta brede retter og tilsett olje, og hell i midten av deigen første, og deretter den andre. Vi må gjøre et par lag og i alle fall ikke å forvirre dem. Deretter varme opp ovnen til 200 grader og legg kaken der. Etter en halv time kaken er klart, hvis ene halvdelen klar, og den andre er rå - senke temperaturen til 180 grader og dekke den med folie. Hvis du vil, kan du legge krem ​​mellom lagene, at han er søtere og mer smakfull.

 Hva du skal lage bursdag på jobben
 Du kan ikke gå galt hvis du koker salat "Caesar", spesielt siden det er lett å tilberede.
 Ingredienser

 Tomater - 1 stk (krever stor tomat).

 Kyllingbryst - 200 gram.

 Ost - 50 gram.

 Hvitt brød - halvparten.

 Salat.

 Hvitløk - ett fedd.

 Pepper.

 Olivenolje.

 Salt.

 Egg - 2 eggeplommer.

 Sitronsaft - 50 ml.

 Sennep - 10 gram.

Hva du skal lage bursdag
 Forberedelse
 Denne salaten er så attraktiv på grunn av sprø kylling, salat, tomater og parmesan. Han er kjent for en lang tid, men likevel var det en annen oppskrift, og det var bare kjeks, salat, egg og ost. Men i dag er forberedt på ulike måter, og alle kokker deres preferanser for denne salaten. Han la selv laks, tomater, kylling og reker. Som fyllet er brukt eller kokte eggeplommene rå, kokt eggeplommer kan legges. Siden kyllingbryst som nesten alle mennesker - helst legge den til salaten.
 Det starter med det grunnleggende matlaging salat, deretter forberede fylling. Skrelle et fedd hvitløk og deretter presse den. Fjerne nellik i en dyp skål og hell tilbake 40 milliliter olivenolje, deretter fjerne i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. På grunn av dette oljelekkasje eterisk olje og hvitløk blir duftende. Skjær brødskorpe brød og skjær den i terninger, legg på en stekeplate og hell oljen, deretter røre. Ta ut brød fra ovnen med en temperatur på 150 grader, 20 minutter, fjern og vente til kjeksen er avkjølt.
 Deretter forberede fylling, du trenger å koke eggene og avkjøl med kaldt vann, og deretter bli kvitt proteiner. Neste, hvitløk, sennep og eggeplommer trenger å presse og gni grundig. Smak til med salt påfyll, tilsett litt sitronsaft og bland. Så er det hell olivenolje og bland igjen for å etterfylle lekket den trenger å stå i en halv time.
 Deretter skar kyllingbryst i to og tilsett salt og pepper. Varm en stekepanne med olivenolje og legg kyllingen, det må prosmazhytsya 10 minutter. Yngel ene siden fem minutter, og deretter en annen. Rør igjen og begynne å fylle bland alle ingrediensene salat. Vask salat, tørr og legg i en bolle, og deretter plassere kyllingen med brødsmuler, må du kutte kyllingen i små biter. Deretter legger du ost, pre-revet natershy det. Til slutt, legge fylling, sette den hakkede tomater, salat og tjene ved bordet.

 Hva du skal lage bursdags mann

 Steke kylling med sopp
 Ingredienser

 Kyllingbryst - 600 gram.

 Vegetabilsk olje - 50 ml.

 Sopp - 400 gram.

 Mel - 50 gram.

 Ost - 100 gram.

 Pepper og salt etter smak.

Hva du skal lage bursdag
 Å forberede saus vil trenge kylling buljong (100 ml), timian, salt og balsamicoeddik. Først kuttet kyllingbryst horisontalt i to deler og vask deretter soppen og skjær dem i flere skiver. Rist ost på et fint rivjern, og bland i en bolle 40 gram mel, litt salt og pepper og rull kyllingen i denne blandingen. Varm oljen i en stekepanne over middels varme og legg kyllingen, og stek dem i fem minutter på alle sider. Deretter fjerner kylling og legg i en bolle. Sopp kan du steke i samme panne, tilsett kyllingbuljong, salt, balsamicoeddik. Stek alt i ca fem minutter over middels varme, rør av og til. Neste må du gjøre blandingen var tykk, bare legge litt stivelse. Soppsaus helles i en annen dyp skål. Igjen, legg kyllingen i pannen og slå på middels varme, legge til den samme soppsaus. Så alt du trenger å småkoke i ca fem minutter, men det tidligere satt revet ost. 

 Hva du skal lage bursdags mamma

 Salatdressing med kiwi
 Forberede en salat kan være veldig fort, men det surt og syrlig smak som absolutt alle.
 Ingredienser

 Kylling - 500 gram.

 Sour - 50 gram.

 Kiwi - 2 stk.

 Pepper, sukker og salt.

 Mango - 1 stk.

 Hermetisk ananas - en bank.

 Kinakål - 1 brød.

 Valnøtt.

 Olivenolje.

 Sitronsaft.

Hva du skal lage bursdag
 Forberedelse
 Tine kyllingen og legg den koke til kokt. Deretter tar kål og skjær forsiktig, så også kutte mango og bland alt. Dette er det første laget av salat, legg den i en dyp skål. Videre kylling chop og sette den neste lag, blant annet hermetisk ananas. Ta en blender og slipe kiwi, deretter tilsett sukker, fløte og salt (antallet avhenger av dine preferanser). Hvis det - Bytt rømme, majones, selv om du ikke kan bruke dem til å fylle alle olivenolje er stor for dem som holder et lavt kaloriinntak. Lag salat å helle sausen bruker kiwi, deretter legge lag og legge til saus. Når salaten er klar, tilsett hakket valnøtter skjønnhet, i tillegg er det veldig godt. Deretter la salaten for en halvtime eller en time han lekket.

 Hva du skal lage bursdag på naturen

 Kake av leveren med hvitløk krem
 Denne kaken er attraktiv på grunn av kremlaget, som har en rik hvitløk smak. Spesielt akutte fans kan legge masse hvitløk smaken fordi det ikke går dårlig.
 Liste over ingredienser

 Svinelever - 500 gram.

 Egg - 3stk.

 Rømme - 100 gram.

 Løk - 3stk.

 Majones - 300 gram.

 Gulrøtter - 4 stk.

 Svart pepper, salt, to fedd hvitløk.

 Persille eller dill

 Mel - 100 gram.

Hva du skal lage bursdag
 Forberedelse
 Vask leveren rennende vann og deretter årer klippe og tape. Deretter må du hogge leveren, for eksempel i en mikser. Du kan imidlertid bruke en kjøttkvern, mikser hvis hånden er det ikke. Deretter legger rømme, egg, pepper, salt og siktet mel, og bland alt og visp å feie gjennom glatt konsistens for å unngå klumper. Konsistensen av deig for tortillas som ligner på yoghurt. Deretter satte kjelen på bålet og vente til det varmes opp. Hell vegetabilsk olje trenger ikke mye når du bake kaker. Hell røren ved hjelp av en øse et tynt og jevnt lag til det obzharylos på begge sider. Ikke stek tykke tortillas fordi de ikke kan snu. Hvis kaken vil komme tykk, kan du dele den i fire like store deler.
 Deretter kan du forberede fyllet, lett Surr gulrøtter i vegetabilsk olje, mens du legger en bit av gulrot. Kuttet grønnsaker kan være som du foretrekker, eller store eller små. Deretter vaskes friske urter og fint kuttet og fjern i en egen bolle. Deretter sette tilbake løk og gulrøtter, sette et par spiseskjeer med majones og hvitløk tidligere presset. Deretter kan du ta matlaging kake, trenger du en flat plate lunsj av tilstrekkelig størrelse til å konkludere med flere lag. Pre rist plate smør. Plasser det første forsøket i leveren og tilsett fløte på toppen med majones og hvitløk. Deretter legge et lag med løk og gulrøtter, og tilsett persille eller dill du allerede knust. Plassere den andre kake, og deretter smøre det med fløte og hvitløk majones og sette løk og gulrøtter. Sett kaken i kjøleskapet i noen timer for å nastoyavsya og det lekket.
 På slutten må du koke noen egg og riv å dekorere kaken. Toppen av kaken fett med majones, dryss med urter og egg. Denne kaken matlaging er fullført og det kan tjene.  
Яндекс.Метрика