Hva gjør gelatin?
 Husmødre ofte lurer på hva som gjør gelatin som brukes i utarbeidelsen av mange retter. Besvare noen enkle osheleshuye: bein, hud og sener. Det er imidlertid, og et vegetarisk alternativ - med tang agar-agar. Imidlertid er omfanget av gelatin meget høy. Og for kroppen det er også ikke forgjeves.
 Gelatin - er animalsk protein
 Tradisjonelt gelatin tilberedt med storfe bein. Som et resultat av behandlingen går substans som ikke har noen lukt, ingen smak. Men noen produsenter bruker ikke bare bein. I behandling sendes også skinn, hover og sener griser, kuer, noen ganger av fisk. Faktisk er det viktig å få animalsk protein, som kan brukes til å lage en geléaktig masse eller som et fortykningsmiddel.
 Hvis du fordype deg i prosesser, er gelatin avledet fra naturlig kollagen. Og han er den viktigste protein av bindevev fibre del av en levende organisme. Bein og hud av dyr er ikke tilfeldig - de er rike på fiber av bindevev. Produksjon av gelatin basert på det faktum at kollagen blir brutt ned ved hjelp av syrekatalysator, og alkalisk hydrolyse. Som sakkyndige si, inntil det ble ekstrahert med vann. Vi har også klart at rensede og tørkede produkt har en mat og gelatin.
 Anvendelsen av gelatin
 Uten gelatin kan ikke lage mat kjøtt eller hermetisert fisk, søt gelé, gelé retter, desserter. Det er lagt til noen typer iskrem, sjokolade, kremer, godterier. At vi spiser gelatin med mange produkter, og med noen ganger uvitende om at de har det.
 Hvilken rolle gelatin tar i mat:
 - Forbedrer smaken og fargemetning brukes som et beskyttende skall i pølser og kjøttvarer;
 - Er en emulgator og stabilisator for desserter og meieriprodukter, med en nøytral smak;
 - Oppretter en form for diverse godterier;
 - Lyser drinker - de samme vin eller fruktjuicer;
 - Er en skummende agent i kaker, bakevarer og desserter.
 Imidlertid er bruken av gelatin er ikke begrenset til dens anvendelse i matvareformål. Gelatinkapsler blir brukt til medisin, er det grunnlag for å få kunstig plasma, basert hemostatisk dressing. Gelatin brukes også for fotografisk papir og film, renthenoplenky, faksimile bilder, lim dem høyere karakterer av papir og det er nok av tilfeller der det er brukt.
 Fordelene med gelatin
 Gelatin - det gjør ikke vegetarisk produkt. Det er derfor folk som nekter mat kjøtt erstatning dyr gelatin på den ene laget av tang agar-agar. Den har de samme egenskapene for zheleobrazovanyyu, men ikke et produkt av kjøtt.
 Men vi må forstå at gelatin (som betyr kjent for de fleste, redesignet med bein) og har noen fordeler for kroppen:
 - Gir styrke og elastisitet av leddbånd og sener;
 - Bidrar i utvinningen av leddbrusken;
 - Styrker bein;
 - Bidrar i behandling av osteoporose og artrose;
 - Forbedrer huden, styrker negler og hår;
 - Passer perfekt i kosthold idrettsutøvere.
 Sammensetningen av gelatin
 Noen kreves nøyaktige sammensetningen av stoffer som finnes i produktet. Her disse data for 100 gram gelatin:
 - 872 gram protein;
 - 10 g vann;
 - 17 g aske;
 - 07 g karbohydrater;
 - 07 g stivelse;
 - 04 g fett;
 -700 Mg kalsium;
 - 300 mg fosfor;
 - 80 mg magnesium;
 - 11 mg natrium;
 - 12 mg kalium;
 - 2000 mg jern.
 Kalori produktet er 355 kalorier.  
Hermetisering tomater for vinteren, hjem oppskrift

 Sjelden vertinne forbereder for vinteren ingen pickles, frukt, marinert sopp og bær. Dette er en fin måte å spare familien budsjett, noe som gjør at alle vintermånedene å mate nyttig og variert. En av de mest populære stykker er marinert agurk. Denne retten, til tross for sin enkelhet, vil gjøre noen ferie tabellen. I tillegg tjener de som en uunnværlig ingrediens i mange retter av russisk og ukrainsk mat.

 Ikke bare deilig, men også nyttig
 De færreste vet at pickles er veldig bra for fordøyelsen og kroppen som en helhet. De stimulerer foredling av mat i magen og fungere som en mild vanndrivende.

 Periodisk deres anvendelse i næringsmidler bidrar til å regulere væske- og elektrolyttbalansen, hvilket er viktig for generell helse vedlikehold. Bruke hermetisert agurker og folke kosmetiske oppskrifter. Masker, de tilhører, hjelpe slå pløsete huden frisk og lette pigmentflekker.

 Velge riktig utvalg
 Ikke alle er egnet for hermetisering agurker og langtidslagring. Ikke velg grønnsaker med skarpe hvite pigger. Agurker denne typen er ikke egnet for beising, som de forholder seg til hvilke typer dekorative og svært forgjengelig. Ofte er det feil utvalg av grønnsaker og hermetikk årsaker skade, turbiditet og eksplosjoner bokser.

 De store, svak eller frukt er gulnet og ikke egnet for marinaden. Bedre bruk av mat på en gang, i løpet av sommersesongen. Ideell agurk, egnet for beising kvalitet - liten, med svarte pigger. Disse fruktene etter lagring i en marinade forbli skarp og saftig som.

 Hva en måte å bevare?
 Hermetisering tomater på zymumozhet gjort på to måter: med og uten sterilisering. Den første versjonen av en lengre, som elsker krever tålmodighet og dyktighet. Grønnsaker har å helle kokende vann flere ganger for å fjerne alle mulige bakterier fra overflaten av agurk og grønt. Det er flere oppskrifter, som hver krever et visst antall fyllinger kokende vann, og en spesiell sammensetning av marinaden.

 Hermetiske tomater uten sterilisering finner sted i en scene, grønnsaker og urter lagt ut i banker, og deretter fylle beholderen med kokende marinade forberedt på forhånd og tett vri lokket.

Hermetisering tomater for vinteren, hjem oppskrift


 Årsakene clouding forberedelser
 Den viktigste grunnen til at et par dager etter matlaging væske i glassene begynner å bli grumset - feil eller utilstrekkelig sterilisering av grønnsaker og emballasje. Det anbefales derfor å nøye håndtere agurker og urter du ønsker å bevare. Bedre gjentatte ganger vaske dem under rennende vann og dill, persille og andre tilsetningsstoffer i tillegg hell over kokende vann. Dette vil sørge for ødeleggelse av bakterier og mikroorganismer som forårsaker forringende saltlake.

 Bankene som brukes til å blanks før sterilisering vaskes med såpevann og skyll grundig. Lokker for rullende behandlet et par minutter i kokende vann og ta ut derfra med pinsett.

 Funksjoner lagring
 Hermetiske grønnsaker er spesielt krevende lagringsforhold. Etter flere dager med banker sto varm saltlake, og de klarte å nå normal temperatur, høsting i renses, helst kjølig sted. Under temperaturforholdene banker med hermetiske grønnsaker for 1-2 år kan beholde sin smak og ikke forringes.

Hva Mr yut cognac?
 Cognac er en såkalt edle alkoholholdige drikkevarer for forbruk på de rolige partiene i nær krets av venner. Drikking denne drikken gir for samsvar med visse regler for å fullt ut nyte sin utsøkte smak. Så, prøv å finne ut hvordan og hva du skal drikke konjakk.
 Først av alt, bør det bemerkes at ikke bare drikke konjakk som nipper, nyter sin opprinnelige smak og lukt. Gourmet mener at mer enn halvparten av gleden avledet fra cognac, er ikke grunn til å smake og aroma av drikke.
 Under lagring og tilførsel av konjakk på bordet, kan du ikke helle det fra en tank til en annen, og før tapping i glass skal riste. På forhånd, i 20-30 minutter før bruk anbefales å åpne flasken til cognac smak skapt sin egen unike atmosfære og ikke lukke den før mot slutten av festen. Temperatur klar for forbruk bør drikke litt mer enn et rom, det gjorde det for varme, lange varetekt briller i hånden.
 Å bruke konjakkglass bruke en spesiell form, som er glass på toppen avsmalning etappe. Disse brillene er laget av glatt gjennomsiktig krystall eller glass og kalles "snyfterы." Kapasitet snyfterov kan variere mellom 70-400 gram, med konjakk strømmet inn i dem til kantene av hva som regnes som dårlig form, men bare til den bredeste delen av glasset.
 Den optimale andel av 30-40 gram er ansett som en drikk. Gjennomsiktigheten av glasset gjør det mulig å visuelt nyte den gylne touch av konjakk. Det er også antatt at hvis fingeravtrykk på snyftere sett på motsatt side gjennom drikke, står det at du drikker konjakk av høyeste kvalitet. Og hvis du roterer rundt sin akse glass og drikke for å se sporene på innsiden av veggen, kan du bestemme tidspunktet for eksponering brandy. Hvis spor sett ca 5 sekunder, har drikke 5-8 års eksponering, 15 sekunder - 20 år. Således er det mulig å bestemme kvaliteten av drikken og med før det smaker.
 Matbit
 Som forretter ofte brukt til cognac sjokolade. Berømt fransk styre av tre "C": Cognac, Cafe, innebærer Cigare en kombinasjon av konjakk og en sigarett med kaffe, mens i Frankrike som ble vedtatt på første drink kaffe, deretter brandy, og endelig zakuryuvaty sigar.
 En av de moderne metoder for å bruke brandy er å bruke det som en aperitiff. Denne drinken Martini blandet med is, melk, fløte, kaffe, te, sirup, fløte, appelsin eller sitron juice, brennevin, brus og andre.
 Til cognac er ideelle frukt, særlig druer, epler, pærer, sitrusfrukter, ikke for søt eksotiske frukter, bær med yoghurt eller pisket krem. Spesielt originale smaken cognac har kombinert med granateple eller tranebær. Blant de tradisjonelle mat som passer best til drikke egg, kjøtt, grønne salater, oster.
 Det er en misforståelse om behovet for å spise sitron brandy. Faktisk, sitron, derimot, ødelegger bare smaken av drikken og ikke nyte det fullt ut.
 Brandy er ofte brukt som en ingrediens for å lage ulike tinkturer, balsamer og likører. Det er best å ta denne drinken kaffe eller te, og anbefales ikke å drikke det med måltider fordi maten vil smake drukne. Noen ganger, på grunn av god tonic effekt, brandy brukes til medisinske formål, men må du ta kontakt med legen din.  
Яндекс.Метрика