Hva smøre kaker?
 Duftende og deilige kaker - det er alltid en virkelig godbit, ikke bare for magen, men for sjelen. De liker alle, fra barn til voksne, fra elever og studenter til forretningsmenn og viktige tjenestemenn. Å bake en suksess, må det fremstilles i henhold til de regler. Men mange kvinner ikke vurdere obligatorisk smurt før baking paier, absolutt ingenting. Baking med en sprø gylden brun har aldri forlatt noen likegyldig. Å vite hva fett før baking paier, vil du ikke bare gjøre dem mer attraktive, men også forbedre smaken. Det finnes mange oppskrifter på frosting kaker. Hvordan du skal velge - det er bare deg.
 Vann
 Hvis du ikke ønsker å bry deg med matolje, komme til unnsetning rent vann. Bare litt suge kaker, og etter baking skorpen vil ikke bare endre farge, men blir myk.
 Egg
 Egg glass - en av de mest vanlige og enkle, passer det perfekt for alle typer test. For å forberede denne oljen, ta egg og visp det sammen med en gaffel. Du kan skille plommen fra protein og fett separat som første og andre. Men svært høy glans og rik brun farge gir det eggeplomme. Grease egg patties hlazyrovkoy må være forsiktig og prøve å holde det falt på en stekeplate, eller i ferd med bakervarer produkter hold deg til den.
 Plommeoljeblandingen
 Til skorpen var ikke bare skinnende og lyse, men myk på samme tid, er det nødvendig å anvende et smøremiddel som består av smør og eggeplomme. For dets fremstilling skal gni smør og egg i et forhold på 1: 2.
 Vegetabilsk olje
 Smøring paier olje, høres paradoksalt nok, at de ikke legge glans i stedet gjøre skorpen er ekstremt myk. For frosting bruke vegetabilsk olje, mais, oliven, solsikke.
 Te
 Te glass trygt kan brukes i tilfelle at det er nødvendig å få gylden brun laber. For å gjøre denne oljen bør være sterke nok teblader legge litt sukker til blandingen er avkjølt for å vente og bare så smøre hennes kaker.
 Melk
 Melk også gi frosting kaker og deilig skinnende skorpe. For å gjøre dette, trenger bare varm melk. Hvis du ønsker å smøre søte kaker, kan melk tilsett litt sukker.
 I alle fall, uansett hlazyrovke du sluttet å smøre karbonader nødvendige med en myk børste og bare lys, nesten vektløs bevegelser. Ellers kan det hende at baking bosette forrædersk.  
Sennep hjemmeSennep - en av de mest populære hot krydder til retter rundt om i verden. Det kan finnes i alle nasjonale retter. Men i dag var ikke bare sennep krydder, og også en av ingrediensene for utarbeidelse av ulike retter, salater, kjøtt, pølser, kylling og mer.
Den klassiske oppskriften sennep
På hyllene kan du se mange typer sennep. Dette er et billig produkt med lang lagring, men hvis du ønsker en virkelig høy kvalitet, er det best å lage sennep eier. Videre sennep laget hjemme, hjelper fordøyelsen, øker appetitten og selv kurer hoste og eliminerer de første symptomene på forkjølelse.
Sennep hjemme

Klassisk sennep - en saus, tilberedt med vanlig sennep pulver. For å gjøre det hjemme, må du legge litt sennep pulver kokende vann, slik som å få en blanding som ligner konsistensen av tykk fløte. Det måtte forlate på et lunt sted i 10 timer (dette vil vise all bitterhet). Når du mottar din mix, vil du se at det er en bit av overflødig væske, bør den tømmes og deretter tilsett eddik i en bolle, salt og sukker. Alle ingrediensene bør velges "smak" som sennep var slik at like deg. Når du begynner å blande alle ingrediensene i kjøkkenet spredning sennep karakteristisk lukt, noe som betyr at du er på rett spor, og bare et par minutter sennep er klar.
Sennep hjemme

En annen klassisk oppskrift sennep på som det ble utarbeidet i slutten av det 19. århundre, basert på sennepspulver og agurk saltlake. For å forberede sennep, må en emalje beholdere blande 100 g pulver sennep med to knuste fedd knopp, 15 gram gurkemeie og en klype malt koriander. Når du legger til gurkemeie, vil du se i bare et sekund gråaktig pulver blir gul sennep og krydret duft. Agurk saltlake før du heller i blandingen skal varmes opp til 40 grader. For å gjøre sennep, trenger du 160 ml saltvann, er det oppvarmet og helles i en liten bekk i krydder, under stadig omrøring. Den resulterende blanding er konsistensen av tykk fløte vil minne og det må tilsettes 20 g honning og 7 gram sukker og salt. Du bør være forsiktig med å justere mengden av ingredienser som saltoppløsninger er veldig salt, og kanskje du vil klare helt uten salt, og kanskje legge litt.
Etter at alle de viktigste produktene er blandet, er de igjen i samme kapasitet som dekker med lokk og plasser i et varmt sted for en time 6. Det er nødvendig å sennep mistet all bitterhet, men forble "sterk" smak.
Sennep hjemme

Etter en viss tid bør blande sennep blandingen og legge til det saften av en halv sitron og 35 ml vegetabilsk olje (helst rå). Alt! Sennep er klar! Så det bør oversettes i en keramisk eller glasskrukke og forsegle lokket. Butikk sennep laget hjemme, bare i kjøleskapet.
Populære oppskrifter sennep

Med denne klassiske oppskriften matlaging sennep hjemme kan eksperimentere. For eksempel, tar som utgangspunkt de forskjellige varianter av sennep pulver, legge til andre krydder og ingredienser. Dette gjør at du kan få forskjellige nyanser av smaken slik tilsynelatende identisk å smake på produktet.
Sennep hjemme

De mest populære oppskrifter av sennep er:
5 mellomstore epler Stekes i ovnen, rist dem til en puré. Bland 120 g eplemos med 60 g tørr sennep, 100 gram sukker og 50 gram salt. Rør ingrediensene og legg dem til de 70 ml 3% eddik, som tidligere koke med nellik, anis, anis og basilikum. Skyve dette sennep er nødvendig for 3 dager.
Bland like mengder av sennep pulver, honning og eddik varmet opp til 40 grader, lukke beholderen med et tett dekke blandingen og la den trekke i syv dager;
Sile 300g pulverisert sennep og fylle det med 175 ml kokende vann under omrøring. Når blandingen er glatt, tilsett mer kokende vann til den, slik at den dekkes av den resulterende massen 2 cm. I denne tilstanden den kapasitet som er nødvendig for å sette på et mørkt sted i 12 timer, deretter tappe alt overflødig vann og tilsett noen triks 100ml vegetabilsk olje, 75 g sukker, 200 ml eddik (9%), kokt med laurbærblad, pepper , nellik og kanel. Så du putter sennep i en bolle av glass, dekk tett med et lokk og la det trekke i 20 timer.

Sennep hjemme

Sennep, tilberedt hjemme for hver av oppskriftene kan ikke lagres i mer enn 45 dager. Matforgiftning skjer hvis skushaete litt sennep, som er utløpt holdbarhet, men ikke motta ytelser, i tillegg mister derfor sin smak og aroma.
Sennep hjemme

Noen vertinner til bedre beholde sin sennep smak, under dekke av stridsvogner, som lagrer sennep, legg en tynn skive sitron. Det hjelper virkelig å holde skarphet og krydret sennep, men du må være sikker på det mens du står i kjøleskapet.
Hvis sennep tilberedes hjemme, litt posisjonering, kan det oppdatere. For å gjøre dette, bare legge den i 10 ml sitronsaft og en klype sukker, vel peremishavshy.
Sennep hjemme
Kyiv kake hjemme
 Oppskriften at over et halvt århundre holdt hemmelig har nå blitt en realitet, og fans av den berømte Kiev kake kan forberede gourmet godbiter hjem. Fremstår som en eksklusiv Kyiv kake ble raskt den mest populære kake tidlig på sekstitallet, og er fremdeles et kjennetegn på Kiev. Overraskende velsmakende kake ser Kyiv, som består av to luft valnøtt kake med et lag av delikat krem ​​og drysset med valnøtt smuler. Ifølge den opprinnelige oppskriften for å lage mat Kyiv kake hjemme er vanskelig fordi husmødre bruker ofte litt annen variant av ingredienser. Smaken av en liten kake permutasjoner praktisk talt ikke berørt, fordi den fullstendige oppskriften og grundige forberedelser beholder den opprinnelige balanse, og derfor Kyiv kake hjemme like deilig som fabrikken.
 Produksjon av kaker Kiev kake
 For å forberede to kaker trenger du:
 - 200 g Egg proteiner (proteiner syv store egg);.
 - 50 g sukker;
 - 1 pose vaniljesukker;
 - '45 Hvetemel;
 - 150 g nøtter;
 - 185 gram sukker.
 Proteiner forlate å gjære i 12 eller 24 timer i et varmt, men ikke varmt sted. Deretter komme i proteiner fluffy skum. Tilsett pisket eggehviter 50 g sukker, ferdigblandet med vaniljesukker, visp igjen for å bevare skummet. På forhånd forberede seg godt blandet blanding av mel, sukker (185m) og finhakkede nøtter (cashewnøtter eller hasselnøtter). I hvite slått to ganger ved å legge til en blanding av nøtter og bland igjen.
 Spread blandingen i forberedt to former i ulike størrelser, pre-lined papir. Siden stenket sidevegger mutter smule kake behov, for å bedre ta form 23 og 20 cm, etter baking å trimme en del av den større kake. Høyden på bakt kake vil være ca 2-3 cm.
 Bake kaker må samtidig til protein blanding avgjort før baking, så formen bør plasseres på ulike nivåer i ovnen. Stek kaken på eller over 150S ca 10 minutter, deretter redusere temperaturen til 20 grader og stek ytterligere 10 minutter. Deretter blir deigen grundig tørket på gløtt ovn (temperatur ca 100 grader) i ca tre timer. Kaker kan stå over natten i ovnen etter utkobling. Hvis du gjorde alt riktig, vil kakene være klar til å melke og kremfarget.
 Å forberede kremen "Charlotte" Du trenger:
 - 200 g sukker;
 - 1 egg;
 - 150 ml. melk;
 - 250 g smør;
 - 10 g kakao;
 - 1 pose vaniljesukker;
 - 1 ss brandy.
 Ta ut smør fra kjøleskapet (250 g), la til å mykne.
 Å plomme ikke er krøllete - etter å ha lagt sukker melk og egg bland godt i en kasserolle, og deretter sette sukker under omrøring, rør igjen.
 Sett kjelen på varmen og kok opp. Stek 4-5 minutter til blandingen vises på sirup bobler. Riktig tilberedt sirup utenfor og smak som en kondensert melk. Olje og vaniljesukker bør slå ned mye lys, deretter gradvis tilsett sirup og bringe ned igjen.
 Egen del av det ferdige krem, legg denne delen av kakaopulver og visp til å blande frodig mikser. I resten av den hvite kremen, tilsett en spiseskje konjakk, visp grundig.
 Dannelse av Kiev kake
 I et brev voks papir, plassere en stor kake, hvit kake promazhte krem, dekk med andre kake (mindre størrelse). Trimme den nederste kanten av kaken til kaken ble like. Festet til maling av kakesmuler, bruker det for shortcrust pai. Sidene og toppen av kaken Kiev promazhte sjokolade krem, dryss med smuler. Dekorere en kake Kyiv på vilje, men etter dekorasjon klar jeg satte kaken i kjøleskapet.  
Яндекс.Метрика