Hva snack absint?
 Kom på moten i Ukraina, viden annonseres kjent sang, absint - er ikke noe annet enn en sterk urte infusjon. En spesiell karakteristisk aroma og bitterhet av malurt smak av drikken gir verdighet og selvbeherskelse, spesielt hvis du spiser riktig absint.
 Hovedreglene
 Få ta denne drinken er ren. Selv kjølte og små porsjoner absint er ikke dårligere enn andre ånder, ofte det er ofte utvannet søtet vann eller tonic. Det myker litt bitter smak.
 Forberedelse drikke ser ut som en mystisk ritual. I en gjennomsiktig glass helle tjener absinthe glass er plassert på toppen av gaffelen, og hennes sukkerbit. En tynn strøm av sukker helte kaldt vann, fortynne sterk skjær og magisk meg sin farge fra grønt til melke grumset eple. Denne transformasjonen blir kalt "effekt louche».
 Bedre spise absint som understreker subtile toner av salvie og avbryte bitterhet. I de fleste tilfeller brent sukker eller sitron på forskjellige måter.
 Flere oppskrifter på snacks
 Ufortynnet absint strømmet gjennom sukkerbit og satt i brann. Det ser veldig imponerende, sukker smelter og oppløses i et brennende drinker. Andre raffinert kube satt fyr på en plate for et par sekunder, slukke flammen og snack.
 Rengjøres appelsinskive rull i sukker blandet med kanel. 50 gram absint helles i et glass og satt i brann, holder et stykke av sitrus over en flamme. Deretter slukke brannen, et lite glass kjølig og drikke absint, biting hans brent sukker og kanel.
 Absinthe ren drikke små slurker, holder pusten for ikke å brenne luftveiene. Snack søtet sitron eller lime.
 Kanskje den mest originale "snack" kan kalles ut på denne måten. Drikken er utarbeidet i to containere. I høy glass hell 15 ml champagne og mint likør, deretter legge til 60 ml vodka. I konjakk glass blandet i 15 ml absint og Sambuca, deretter ble blandingen er antent, og behovet for å vri glasset for å hindre den fra å sprekke. En blanding av absint og Sambuca helles i et glass, og glass veltet på en serviett for å holde paret. Et annet dekkglass med en cocktail serviett dramatisk riste og drikke i ett jafs. A "snack" dette eksotisk drink, inhaling damp fra konjakk glass.  
Hvordan å drikke absint?
 Ingen alkoholholdig drikke i verden nyter den mystiske og forlokkende aura som absint. Grønn fe, alv, grønn heks, djevel potion galskap i en flaske Siden fødselen, hadde drikke vokst mange legender og myter som forårsaker ærefrykt, den ukuelige latter. Og siden tilhengere av denne mystiske drikke oftere det er vanskelig å skille klinten fra hveten.
 For å forstå hvordan å drikke absint, må du først forstå hvorfor denne mystiske drikke egentlig er. Faktisk absint - er det ikke en magisk eliksir som relaterer våget ham til å ta mannen inn i drømmeland, og den vanlige alkoholatet urter og malurt. Ingen overnaturlige komponenter i sin oppskrift og det var aldri. Men moderne absint ikke liker skjær, vanlig i XVIII, XIX-th eller i begynnelsen av XX-århundre. Første del absint inkluderte flere dusin urter (estragon, kamille, anis, fennikel, sitronmelisse, isop koriander og mange andre), men i dag de fleste plantekomponenter erstattet ekstrakter (i beste fall) eller fargestoffer og aromaer (i de fleste tilfeller).
 Bestemme påliteligheten drikke
 Avgjøre ektheten av absint enkel: bare se på flasken. Hvis emballasje, som selger absint, laget av lys glass, så før du ikke absint og grønn alkohol løsning med lukten av urter. Grunnen er enkel: ekte absint inneholder klorofyll, som er ødelagt av lys, så ekte absint holdt i mørke flasker.
 En annen enkel måte å avgjøre ektheten av absint er som følger: den helles i et glass med klart lys og fortynnet med vann. Ekte absint pomutneet (jo mer jo bedre) fordi turbiditet - en indikator plante eteriske oljer innhold i drikkevarer. Logikken er enkel: ingen turbiditet - ingen essens, og dermed erstattet gressfargestoffer og smaker.
 Hvordan å drikke absint
 Men absint (selv moderne fabrikk skjær) - tiltrekker seg en veldig spesiell drink som krever spesiell behandling og tilslutning til et sett av bestemte ritualer og skaper en unik atmosfære, estetikere og spenningen.
 Så, er det første du bør ta hensyn: absint kan drikkes som ren og utvannet. Det første alternativet er å foretrekke, spesielt hvis kvaliteten absint. Andre - enklere og morsommere og perfekt for et første bekjentskap med den grønne fe.
 Siden festningen absint kan være opp til 85% (gjennomsnittlig styrke varierer 55-70%), er det viktig å velge riktig drink eller snack som fremhever smaken av drikke og gjøre prosedyren mer følsom bruken. Det beste alternativet for absint snacks - frukt. Ideell for søt og sur grønt eple (Semerenko - et godt valg), skåret i skiver, skiver av sitron, appelsin eller sitron (i en lett "damer" alternativ du kan strø med sukker). Snack trenger hvis du har tenkt å rense drikkevann absint. I dette tilfellet, vil algoritmen bruker meget enkel: rengjøre kald drikke absinthe i ett drag, og umiddelbart zakusыvaetsya valgt stykke frukt.
 Hvis ren absint - for radikal for deg, kan smaken og styrken av drikken bli utvannet. Du trenger avkjølt kokt eller mineralvann uten gass, knust is, sukker, raffinert og spesiell absentna skje (dette dessert skje med en liten firkantet hull). Avl absint - et ritual. Selvfølgelig kan du bare fylle opp et glass med knust is eller absint helle kaldt vann, men i dette tilfellet være tapt magi forberede absint og du sparer deg glede.
 Så, for å forberede brus bør:
 1.  Hell absinthe (omtrent halvparten av den tiltenkte dose) i et glass med tykke vegger.
   I absentnuyu sette en skje med raffinert kube.
   Hopp gjennom den andre halvparten absint sukker, slik at drikken dryppet inn i glass, soaking med sukker.
   Brenne sukker, vente til sirup er dannet ikke renne ned i glasset.
   Fortynne med knust is eller kaldt vann for å smake.
   Når du gjør absint Sørg for å drikke et glass ikke sinne. Hvis lampene brennende sukker i absint glass, umiddelbart fortynne det med vann eller is (som absint opphøre å brenne).
   Justere forholdet mellom sukker, vann og absint kan være til din smak, ved prøving og feiling. Ikke alle lykkes første gang, men etter et par forsøk, er du garantert å finne en balanse av smak.
   Som for de hallusinogene effektene av absint, er det på grunn av innhold i drikkevarer substans thujone. Dessverre, vil hallusinasjoner jegere bli skuffet: fabrikken absint inneholder thujone for lite til å forårsake hallusinasjoner. Denne effekten kan gi svært god eller absint, eller hjemmelaget absint.
   Snakker av de mest berømte og kjente merker av absint, er den høyeste kvalitet tsjekkiske Absinthe King of Spirits (eksklusive svært dyrt drikke), italiensk Absinthe Xenta Absenta (god budsjettalternativ) og Tsjekkia som Red Absinthe (eksotisk drikk med uvanlig smak).
   Forresten, ikke rush sendt på nytt hvis du finner øyet svart, rød, gul, blå eller klare absint. Farge annet enn grønn - ikke en indikator på dårlig kvalitet. Han sier bare en spesiell måte å tilberede.
   Og, selvfølgelig, ikke glem at absint - er, først av alt, en av åndene. Men overdreven drikking er det verste bakrus. Så nyt absint sakte, med verdighet. Så vil du spare deg selv fra massene nepryyatneyshyh konsekvenser.  
Hvordan marinere kylling grillspyd
 Sommer - det er på tide å forlate, søndag piknik i naturen, og dermed grillen. Grilling kan lage mat kjøtt, fisk og kylling. Grillspyd av kylling kommer kanskje den mest delikate og er forberedt svært raskt. Det viktigste - å vite hvordan å marinere kylling grillspyd som han gikk myk, saftig og velsmakende.
 Metoder for marinering kylling kebab
 Måter å forberede marinader for grilling - mye. I hver familie har sin egen, hemmelige oppskrift som marinerte kyllingspyd. Vi vil ikke holde hemmelig de kjente metoder og dele dem med alle comers.
 For å forberede grillspyd kan brukes bryst, ben, vinger. Du kan marinere kyllingen og helhet, og deretter steke den på grillen. Alt avhenger av hva slags kylling som foreldrene dine.
 Dermed blir lagret kylling, løk og krydder, og fortsett å marinere. Alle oppskriftene er tatt av krydder etter smak.
 Marinade med majones
 Produkter: tørr Adjika, pepper, tørr dill, majones, løk ringer, noe krydder for grill.
 Kyllingkjøtt med salt og legg i en kasserolle. Tilsett løk. Alle krydder strø på kylling og bland med hendene. Legg majones.
 Pan holde et rom for omtrent en time, deretter kjøle en dag.
 Matlaging en kebab på grillspyd eller kan være på nettet.
 Majones med hvitløk
 Ingredienser: svart pepper, tørket dill, salt, tørket urter timian, løkringer.
 Hvitløk skåret i små biter og gni på et fint rivjern, og du kan bruke og "chasnykodavkoyu."
 Tilkobling hvitløk og krydder og bland med majones. I kylling sette løk, hakket ringer og hell marinaden. Marinere over natten.
 Stekt på grillen eller i ovnen grillen.
 Marinade av eddik
 Ingredienser: svart pepper, salt, laurbærblad, timian, løkringer, eddik 9% av den første tomatjuice.
 I stedet for eddik kan ta sitron masse, sitronsaft eller sur tørr vin, ett glass.
 Bland ingrediensene, legg kyllingen til løk og hell marinaden.
 Kylling marynuyetsya par timer. Matlaging kebab på grillspyd.
 Marinade av soyasaus
 Produkter: bakken rød pepper, salt, soyasaus, sitron, løk ringer, persille, dill.
 Grønn overtar og min under rennende vann. Vi kuttet greenene og bland den med soyasaus. Tilsett sitronsaft, hell marinaden kylling og pickle for omtrent en time.
 Stekt på bålet.
 Kylling i vin
 Produkter: rød pepper, svart pepper, hvitløk, laurbærblad, salt, løkringer, syrlig hvitvin, sitron.
 For denne oppskriften krever kokende vann, som legger krydder og vin (15L + 14L vann vin). konkludere grill lag, alternerende kylling og sitronskiver med løkringer. Deretter hell marinaden og er satt under press en dag.
 Kylling i yoghurt
 Ingredienser: svart pepper, salt, løk skiver, yoghurt.
 Kylling med krydder helle yoghurt og pickle om en dag. Når du tilbereder kylling kebab marinade bør vannes med yoghurt.
 Tomato Marinade
 Ingredienser: svart pepper, tomater eller tomatpuré, salt, løk skiver.
 Friske tomater bør skrelle og mos til en tilstand av lime. Tomater kan erstattes ferdig tomatpuré.
 Krydder bland med tomatpuré og hell marinaden kylling mottatt. Marinering tid - dag.
 Kylling med soda vann
 Ingredienser: svart pepper, salt, soda glitrende, yoghurt (valgfritt), løk skiver, sitron og kardemomme.
 Kylling blandet med løk og krydder, og deretter helte vann med kullsyre uten gass. I marinaden blir lagt til eller yoghurt eller sitron masse.
 Marynuyetsya fire timer.
 Kylling med vodka
 Ingredienser: svart pepper, salt og eventuelle krydder etter smak, løk skiver, koriander, vodka.
 Kylling blandet med krydder og hell vodka. Marynuyetsya 20 minutter.
 Kylling tilberedt i hver av disse oppskriftene til en meget velsmakende, mørt og saftig.  
Яндекс.Метрика