Hva snack rum?
 De fleste av oss forbinder med rum Pirates of the Caribbean. Fra dette synspunkt virker det ganske demokratisk drikke. Imidlertid bør bruken følge viss etikette. Så, er det viktig å vite hva snack rum i en bestemt sak.
 Hva er rum
 Det finnes flere varianter - gull, hvit og svart. Hver av dem er gode i seg selv, og har sine egne fordeler og ulemper. Valget av forretter i stor grad avhenger av hva slags rum du sender til bordet. Hvit rum er det mest lett. Det blir servert i begynnelsen av måltidet. Følgelig er ingen alvorlig mat for seg nødvendig. Nok til å være en skive sitron eller lime.
 Svart rum drink etter et måltid. I teorien - for å bedre fordøyelsen. Derfor, som det tjener snacks nekaloriyni produkter. En god kombinasjon av sjokolade vil være, men svart, ikke hvit eller søt melk, lett ost smak uuttalte, nøtter, appelsiner. Taste of Rum perfekt understreker den kubanske sigar - selvfølgelig, hvis du ikke støtter en sunn livsstil. Jo bedre spise golden rum? Dette er den slags tørt alt, og han trenger ikke å snack.
 Perfekt harmoni: typer snacks
 Hvis rum er hoved drikke, så det bør forelegges et solid måltid. Perfekt fylt med ost og urter kalkun, som bør deles i små biter og hogge deler på separate grillspyd. Få parabolen ikke bare vakker, men også enkel matbit.
 Med Rum perfekt kombinert sjø fisk. Ideal - salat eller smørbrød med hermetisert tunfisk. For å komplettere det godt egnet sylteagurker og sitronskiver. På bordet kan serveres helst forrett av fisk, bortsett fra, selvfølgelig, sild og cocktail sjømat (kamskjell, blekksprut, reker, blåskjell).
 Alle drikke perfekt blandet med lav-fett kjøtt, skinke, pølser. Med ulike oster anbefaler Gouda. En interessant kombinasjon - rum og oransje, drysset med kanel, som gir en fantastisk smak, men ikke avbryt smak av drikke. Noen ganger rum servert kaffe og varm sjokolade. Dette er et alternativ for ekte gourmeter. Selv om en vennlig parti dress og Coca-Cola - få en god cocktail.  
Hermetisk tomater, klassiske, grønne varianter, kirsebær. Oppskrifter hermetisering tomater

 Det etterlengtede sommeren, noe som betyr at det er på tide å høste tomater. Hvor fint lang vinterkvelder til å nyte sommeren frukt som med kjærlighet og omsorg ble høstet for vinteren.

 Deilig grønnsak
 Tomater - en av de mest prisgunstige produkter, og selv om du ikke har sine senger, som kan vokse denne fantastiske grønnsaker, synes det er i urbane markeder til en fornuftig pris vil ikke fungere, spesielt i høysesongen.

 Oppskrifter tomater for vinteren

 Så kjøpte grønnsaker, hva blir det neste? La oss se på oppskrifter som vil hjelpe velsmakende og enkelt kan gjøre hermetisk tomater.

 Tomater i tomatsaus:

 Vi trenger (per porsjon - tre-liters krukke):
 - 2-pounds modne tomater (perfekt slags "Slivka");
 - 15 liter tomat (helst hjemme);
 - Vann (kokende vann);
 - Salt;
 - Krydder (svart pepper, nellik, laurbærblad, allehånde, sort pepper).

 Forberedelse:
 - Tomater vasket grundig, fast plassert i glass, slik at den plass igjen mellom dem så liten som mulig;
 - Fyll opp med kokende vann;
 - Insister 15 minutter;

 La oss egen matlaging tomatsaus:
 - Det er moden (kan være litt over-moden) tomater kjøttdeigen;
 - Kok i 20 minutter, og legger krydder etter smak;
 - Så snart slutte å vises tomat skum - det er klart, du kan fjerne fra varme;
 - Nå renne fra kannene og hell varm tomattomatsaus;
 - Rolls (dekselet pre-steriliseres);
 - Ferdig zakatku sette lokket ned og zakutuyemo et varmt teppe.

 Av spesiell glede er i husholdningen med kirsebær høsting. Disse ryddig og lyse frukt stemningsfull av sommeren, og med riktige forberedelser du nyte fylden av smaken av denne varianten av tomater.

 Kirsebær i vinter
 Vi trenger:
 - Vann;
 - Cherry tomater;
 - 4-5 fedd hvitløk ung;
 - 2 paprika;
 - Grønn;
 - 8-9 stilker selleri (valgfritt);
 - Søt pepper;
 - Bay blad;
 - 2 ss salt;
 - 5 ss sukker;
 - 1 ss eddik.

 Forberedelse:
 - steriliserte glass;
 - Bunnen tett lagt krydder, tomater og drysset med krydder;
 - Tomater hell kokende vann i noen minutter;
 - Da vannet dreneres;
 - Ved hjelp av vannet, forberede marinade ved å legge salt, sukker og eddik;
 - Ta det til en byll;
 - Klar hell tomat marinade;
 - Rolls banker prosterylyzovannыmy lokk;
 - Bankene snu og sette kjølig, innpakket i et varmt teppe.

 Relativt utbredt og bevare grønne tomater for vinteren. Ofte en slik arbeidsstykket laget av hvitløk for å legge til flere krydder etter smak.

Hermetisk tomater, klassiske, grønne varianter, kirsebær. Oppskrifter hermetisering tomater


 Grønne tomater velsmakende
 Vi trenger:
 - 3 kg grønne tomater er små;
 - 1 fedd hvitløk ung;
 - Søt pepper;
 - Urter (persille, dill paraplyer, kirsebær gir);
 - Bay blad;
 - 100 gram løk;
 - 3 liter filtrert vann;
 -11 Dessert skjeer av sukker;
 - 3 spiseskjeer salt (havsalt kan brukes);
 - En kopp eddik 9% av den første;
 - Vegetabilsk eller olivenolje.

 Forberedelse:
 - Sett glassene godt vasket greener, hvitløk og hell 2 ss vegetabilsk dessert (oliven) olje;
 - Sett det øverste laget av tette, grønne tomater;
 - Fullfør forberedelse av undervisning tomater hakket løk halv ringer;

 Nå gjør fylle:
 - I kokende vann, tilsett salt, sukker, eddik (etter smak);
 - Dette marinade helle tomater;
 - Steriliser krukker i 15 minutter;
 - Rolls og satt i et varmt sted å kjøle seg ned.

 Som du kan se, oppskriftene er enkel mat å lage mat dem tilgjengelige for noen eier. Etter å ha gjort disse deilig stykke for vinteren, vil du ikke å puslespill over hva som ville bli representert som en snack på festbord eller til middag.


Oppskrifter og fordelene av te med sitron og ymberem
 Nå menyen og lokale restauranter ostekake - er ikke uvanlig.
 Mange måtte prøve denne deilige desserten, egentlig er det gledelig "ost" (smil), som er det beste beviset på god smak.
 Det finnes mange oppskrifter, de skiller seg hovedsakelig flere ingredienser: jordbær eller sjokolade, plommer og vanilje. God plass til fantasi stort, kan du prøve de originale versjonene.
 Vi lærer deg hvordan å forberede en klassisk ostekake hjemme, og videre forsøk med smak og fyllstoff - etter ditt skjønn.

 Noen varianter av ostekake


 Dette dessert vanligvis referert til amerikansk mat, som lånte oppskriften på engelsk og det har endret seg lite i retning av forenkling av forberedelse. Måltidet er dessert ost som ligner vår OST gryte eller souffle.
 "Viktige historikernes foreldre registrere retter av de gamle grekerne, men vi tviler sterkt på at grekerne på den tiden snakket engelsk og kunne komme opp med navnet. En kokk ulike retter med ost var alle nasjoner, mange av disse rettene som minner om ostekake.
 Men deres "foreldre" er ikke registrert, vil ingen lyd være prestisjetunge. I Amerika ostekake forberedt med ost, ricotta ost og Hamat å dekorere legge ulike frukter, sjokolade, kjeks og krem. Kort sagt - et komplett plass for fantasien.
Oppskrifter og fordelene av te med sitron og ymberem
 Dette dessert er svært populært med mange filmstjerner og artister. Bakgrunnen for en slik popularitet er ganske enkel - Cheesecake har utmerket smak med svært lite kalorier (per porsjon ikke mer enn 220 kalorier), er det tillatt å bruke de fleste dietter.

 Oppskrift klassisk ostekake


 For matlaging må du ha følgende ingredienser:
 For kjeks. 200 gram mel og sukker, fire egg.
 For fløte. 1500 gram Philadelphia ost, 300 gram melis, seks egg 600 ml kremfløte (minst 38%) og 80 gram stivelse.
 For glasuren. To egg, 4 g gelatin, 80 g Philadelphia ost og 100 g pulverformet sukker.
 Selvfølgelig kan du erstatte Philadelphia ost eller annen ost varianter, men vi snakker om den klassiske oppskriften, og den bruker denne osten.

 Forberede kake


 Egg og sukker, slo til den tykke skum, tilsett små mengder mel, rør hele tiden tatt. Smører ildfast form med smør, hell Negus deig, sett i ovnen i sju minutter, temperaturen i ovnen + 180 ° C.
 Forberede deigen forsiktig ta ut skjemaet og satt til å avkjøle på steke avkjølt kutte ut midt runde fordypningen.
Oppskrifter og fordelene av te med sitron og ymberem

 Cooking Cream


 Pisk egg med melis for å få tett skum, separat, slå fløte med stivelse og legge dem i pisket egg. Bland mens du legger slitt Philadelphia ost. Forsendelse krem ​​i 20-25 minutter i kjøleskapet.

 Bake


 Danne ustelyayemo pergaminom, smører smør. På asfalt lagt avkjølte kaken med en runde i midten dypere, dypere sette den avkjølte kremen i kjøleskapet. Bake 80 minutter ved + 70 ° C og tyve minutter ved en temperatur på + 120 ° C, avkjølt og frosset.

 Glasur


 Pisk egg og melis, tilsett revet ost Philadelphia, bland alt godt og tilsett gelatin. Vi tok ostekake fra kjøleskapet, hell glasur det og deretter sette avkjøles. Omtrent en time senere får vi klar dessert, satt på bordet og få en velfortjent komplimenter!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage ostekake hjemme.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика