Hvor nyttig styrketrening for kvinner

 Fordelene med styrketrening for kvinner. Vekttrening for kvinner. De er nyttige?
 Metabolisme
 Vekttrening akselerere metabolismen med ca 30-50 kalorier hver dag. Innen tre måneder med styrketrening, kan du øke opp til 14 pounds av muskel, noe som betyr at den primære metabolisme vil øke hastigheten med ca 7%.
 Styrke bein
 Hvis du minst to ganger i uken gjør styrkeøvelser, bein blir mye sterkere. Stoffet er komprimert virvler vesentlig, reduserer risikoen for spinaldeformiteter.
 Ta vekt
 Våre studier viser at trening med en vektstang styrke musklene mye mer effektivt enn mekaniske trening på simulatorer. En annen fordel med bar - kan du øve når som helst og hvor som helst.
 Slå to fluer i en smekk
 Under arbeid med manualer metabolisme er akselerert (i hvert fall for noen timer). I tillegg styrketrening hjelp brenne fett og bygge muskler, noe som betyr at tallet begynner å se mye slankere. I tillegg brenner muskel mer kalorier - slik at du får en dobbel gevinst!
 Pusten dypt, hender bredere
 Muskler forbrenner tre ganger mer kalorier enn andre stoffer, siden de spesielt intenst metabolisme. Inkludere i din daglige "helse kurs" styrkeøvelser for å hjelpe kvitte seg med ekstra kalorier og gjør vakker og slank figur.
 Liten vekt - til liten nytte
 Hvis vekten brukes i trening, for lite, trenger musklene ikke får noen fordel - med samme resultat kan løfte overhead blyant. For virkelig å styrke musklene dine, bør du velge en vekt som de får tilstrekkelig belastning.
 Skjør ikke hedret
 Med alderen, bein blir tynnere. Det finnes en rekke årsaker: hormonelle endringer, mangel på næringsstoffer og t D. Inkluder i det daglige sett av styrkeøvelser - de styrke bein og advare utvikling av osteoporose..
 Brenne kalorier
 Forskning utført av American Sports Medicine Corporation viser at i løpet av to timer etter styrketrening fart stoffskiftet forblir forhøyet. Dette betyr at kalorier blir brent, og du gjør dette noen innsats!
 "Er" svake bein
 Slike sykdommer som osteoporose, en viktig årsak til uførhet hos eldre kvinner. Men dette betyr ikke at du bør gi opp fysisk aktivitet: etter trening - det er det eneste verktøyet som kan hjelpe bein. Styrke øvelser bidra til å bygge muskler, og muskler - bærebjelken i skjelettet. Sterke muskler blant annet gi deg med riktig holdning, som forsikre bein fra ubehagelige overraskelser.  
Hvor nyttig aerobic

 La oss snakke om fordelene og behovet for å gjøre aerobic
 Vi går ut på dansegulvet
 Utgang til dansegulvet i alle aldre: dans - et flott verktøy for de som ønsker å gå ned i vekt. De zabarvlyat sunne friske kinn flush. Under normale omstendigheter, vises dette bare etter en 5-kilometer løp.
 Hvordan styrke det kardiovaskulære systemet
 Normal gange vil styrke det kardiovaskulære systemet og hjelpe deg å miste vekt. Når han går fort i kroppen akselererer stoffskiftet, levendegjør pulsen, vises på kinnene flush. Kjøp en skritteller pidpryazhnyy. Den gjennomsnittlige belastningen av enheten - ca 10 tusen skritt om dagen. Med det kan du også finne ut hvor mye fett i kroppen.
 Rist slitne årer
 Nesten 40% av kvinnene lider av åreknuter. Vanlige (flere ganger i uken) aerob trening vil gi deg store fordeler - muskeltonus har nok blod vil begynne å aktivt pumpet gjennom veneklaffene, og tilstanden til føttene mye bedre.
 Hvordan bekjempe cellulitter
 Kvinnelige idrettsutøvere sjelden lider av cellulitt, fordi under påvirkning av trenings fett er erstattet av muskelvev. I tillegg, fysisk aktivitet hjelpe rense toksiner fra cellene. Jogging, svømming, sykling, turgåing - alle disse idrettene stimulere blodsirkulasjonen og hjelpe rense kroppen.
 All gym!
 Aerobic gi deg en annen ungdom. Øvelser av dette komplekset øker blodsirkulasjonen, styrke det kardiovaskulære systemet, heve stemningen, stimulere hjernen, bedre søvn og fordøyelsen, styrke immunforsvaret, forynge huden og forbedre den generelle kroppen.
 Fordelene med hopping
 Ved første øyekast kan det virke som hoppe tau er lett - selv barn takle denne øvelsen. Men faktisk er det svært energikrevende klasser. Prøv å hoppe kontinuerlig i ti minutter - vil du se at det er ikke lett. Knærne skal være litt bøyd, føtter - helt opp fra gulvet, hoppe tau - fly høyt over hodet.
 Slå på big
 Rask gange er utvilsomt forbedrer helsen, men jogging - mer nyttig. Hvis du aldri har engasjert i fysisk trening og starte fra scratch, bør du gradvis øke belastningen.
 Total tid i utgangspunktet ikke overstige 30 minutter. Alternativ jogging og rask gange (jogging fem minutter, fem minutter intervaller). Gradvis du helt bytte til kjøre.
 Mest Pedal
 Tidligere studier har vist at, i motsetning til det mange tror, ​​inhalerer syklist på en travel gate giftige stoffer mindre enn sjåføren. Forskerne fant også at biologiske alder syklister opplevde reduksjoner på 10 år. Dette betyr at de som regelmessig pedal vil føle og se 10 år yngre kolleger.
 Rides ball
 Squash - kanskje en av de mest energikrevende idretter. Ved å jage en liten gummiball domstol, spillere tilbringe en enorm mengde energi. Du kan spille som én, og sammen med venner. Plutselige støt bitende perfekt avlaste stress. Etter å ha spilt bare 30 minutter, må du lade deg din energi for dagen, musklene blir sterkere og finne tonen.
 Gå til helse
 Mini trampoline - veldig praktisk og rimelig simulator: det tar ikke opp mye plass og kan settes direkte på soverommet. Hoppe på en trampoline - en flott allsidig trening. Eldre mennesker anbefalte myk hopping, kan unge få inn et element turner. Trampoline hjelp kvitte seg med smerter i rygg og nakke, vil slitne ledd trenger å riste. Øvelsen vil styrke leggmusklene, sikre flyten av oksygen til alle organer og vev.
 Logg ut uskadd
 Den største fordelen Rowers «Romaskin» er at det gir en omfattende kroppen full last og ikke overbelaste leddene. Sprek roing - en av de mest energiintensive oppgaver: i trening forbrenner mye kalorier. En annen fordel med denne simulatoren - du velger selv rytme og hastigheten på bevegelsen. Øvelsen vil hjelpe deg å bli kvitt magefett folder på den indre overflaten og hender.
 Roing for rygg og nakke
 Øvelser for å styrke det kardiovaskulære systemet inkluderer vanligvis under bevegelser (tennis, svømming, boksing). Dam - en fin leksjon for hele kroppen. Det hjelper ta presset av slitne muskler i rygg og nakke, og hindrer dannelsen av rynker i ansiktet.
 Rullet opp ermene
 Hvis du ønsker å styrke hjertet og blodårene, bør treningen ta ca 20 minutter, det bør engasjere seg 3-5 dager i uken. Opp for treningsprogram slik at "lette" og "tunge" øvelser i harmoni. Ved graven er de under hvilke puls økes med 70 til 100% av normalverdien.
 Fordelene med svømming
 Svømming - en av de mest energikrevende idretter. Når vi seile, kropp, overvinne motstanden av vannet tilbringer en stor mengde kalorier. Det vil føre til raske resultater, hvis du ønsker å bli kvitt fett innskudd på de indre overflatene på hender og styrke slapp muskulatur. Svømming - veldig enkelt og tilgjengelig idrett, kan de engasjere seg i uten unntak, uansett alder og kondisjon.
 Smart går oppoverbakke
 Hvis du kommer til å tilbringe en helg utendørs, banet vei slik at på den måten viste det seg så mange bakker. Søndag walk "ned fjellet på en ås" ville være en utmerket øvelse for å styrke det kardiovaskulære systemet. Gå i kupert terreng, blant annet lage en tonic effekt på problemområder (midje, hofter, rumpe).  
Øvelser for fleksibilitet

 Fleksibilitet aktiv og passiv
 Statisk aktiv fleksibilitet - vedlikehold av kroppen i en viss posisjon bare muskelstyrke (dvs. at du har reist og ikke å gi opp). Statisk passiv fleksibilitet - besparende stilling ved hjelp av noen ytre krefter (slik som en stol eller alvorlighetsgraden av kroppen). Prøv å inkludere et sett med daglige øvelser for begge typer fleksibilitet trening - bare i dette tilfellet, vil kroppen få reelle fordeler.
 Wake hormoner glede
 Start dagen med et lite ti-minutters oppvarming - det er ønskelig å svette. Inkluder en øvelse noen dype strekker og åtte eller ti angrep. Det stimulerer syntesen i kroppen av stoffer som dopamin, noradrenalin og serotonin. De kalles "hormon av glede", fordi de øker vår emosjonelle tone.
 Falt og vidzhavsya
 Hvis leddene mister sin elastisitet, straks det påvirker tilstanden i musklene. Musklene i brystet og magen mister elastisitet, noe som resulterer tallet er lut. Jevnlig gjør strekke bryst og skulder muskler og push-ups. Disse øvelsene vil hjelpe musklene til å gjenvinne fleksibilitet.
 Fall føtter
 Neste øvelse er svært nyttig for de som har en stillesittende jobb, og han var i bevegelse. Lene fremover, senke hodet ned slik at hendene rørt tærne. Overkroppen skal være avslappet, og fokusert se på kne. Holder legemet i denne stilling i noen sekunder, og deretter raspryamytes langsomt. Denne øvelsen er perfekt for morgenøvelser - returnerer den riktige musklene fleksibilitet og holdning.
 Muskler i den rekkefølgen - takke kostnad!
 Et sett med øvelser for den daglige morgen øvelser bør være dynamisk og fysisk aktivitet bør være jevnt fordelt i alle deler av kroppen. Dette betyr at under trening hver muskelgruppe skal arbeide med maksimal amplitude. Alle øvelsene utføres sakte og jevnt.
 Fleksibilitet som en slange
 Det har blitt bevist at folk over 40 hvert 10. år, er veksten reduseres med 1 cm. Men hvis du direkte elastisk tilbake, ikke kan bekymre deg - vokse ned vil du ikke. Den følgende øvelsen vil bidra til å holde ryggraden elastisitet og fleksibilitet. Ligg på magen, strekke armene frem og sakte telle til ti, løfter opp den ene armen (høyre puster). Gjenta åtte ganger for hver hånd.
 Øvelse for fleksible ledd
 Med alderen, ledd mister sin elastisitet. Inkludere et sett med daglige øvelser for fleksibilitet - de vil hjelpe dem å opprettholde mobilitet. Veldig nyttig tilt, rotasjon, stretching. Velge et treningsprogram som passer din generelle fysiske tilstand. De bør utføres 4-5 ganger i uken. Gjør imidlertid ikke omfatte morgen øvelser øvelse der ryggraden presset og utsatt for mye stress (f.eks skarp vippes forover og sidelengs).
 Ta det med ro
 Stretching - en sofistikert lett trening, men det er ikke nødvendig å utføre en hast, hastverk. La bevegelse være dyp, glatt; de skal ikke gjøre vondt. Ikke prøv å hold pusten - pust dypt og jevnt. Hvis noen ytelse - hvilke øvelser du blir syk, utelukke ham fra hans komplekse.  
Яндекс.Метрика