Hvordan å bake svinekjøtt i ovnen?
 Noen retter kan med rette kalles universell, som å koke dem, vanligvis krever et minimum av tid og vanlige ingredienser. Bakt svinekjøtt kan trygt tilskrives slike matvarer. Det er den perfekte hovedrett for enhver ferie, og på hverdager solid og velsmakende tillegg til eventuelle salat eller siderett. Bake svinekjøtt er svært lønnsomt, fordi en brikke kan fø hele familien for et par dager, men dette avhenger av størrelsen på kjøttet. Hvordan å bake i ovnen svinekjøtt rask og deilig?
 Å lage mat svinekjøtt bakt i ovnen, er det nødvendig å forberede en varmebestandig retter med tykke vegger som gjør at kjøttet godt propektysya inne og fortsatt gjenstår saftig og næringsrik. Før koking av kjøttet marinaden det skal være, som bruker en emalje bolle. Til kjøttet var mørt og velsmakende, selv i kulde, vil det ta og folie. Når du velger kjøtt, er det best å gi preferanse til halsen, skulderblad, skinke med en liten mengde fett som bare vil zapektysya saftig fatet og gi den ekstra søt smak.
 Ingredienser til to ulike bakervarer oppskrifter:
 - 700 g indrefilet av svin ett stykke;
 - Marinade eller hvitvin 2 ss honning og tørr sennep, 1 ss olivenolje, 1 ss soyasaus, oransje segmenter;
 - 1 liten gulrot;
 - 3-4 fedd hvitløk;
 - Salt, pepper, krydder etter smak - timian, allehånde, oregano, ingefær, paprika, rosmarin.
 Metode:
 1.  Å forberede marinade av vin, nok til å blande det med krydder, og i denne marinaden holde kjøttet i minst en time.
   Å forberede marinade, honning sennep, honning blandet med pulverisert sennep, soyasaus og lagt olivenolje, krydder, presset appelsin. Dette marinade kjøtt bør tåle mer enn 8-10 timer, så det er best å marinere over natten eller en dag før steking. I marinade ikke tilsett salt.
   Etter marinering av kjøtt kan være litt tørt håndkle og smør med salt, pepper, ekstra krydder. I svinekjøtt over overflaten for å gjøre snitt og sette hvitløk stykker der, kan du stjerne nellik, laurbærblad stykker.
   Forberede folie, som kan smøre marinaden, legg skiver gulrøtter. Noen ganger bunnen og tilsett løk, men da må det bli kuttet i store biter. Å sette kjøtt og grønnsaker pakket tett i folie. Hvis ingen folie bake kjøtt, alle ingrediensene bakt retter presentert i kokekaret.
   Kjøttet er bakt på 200 grader i ca en time. 10 minutter å åpne folien av til svinekjøtt pryhvatylsya toppen skorpe.  
Hvordan å bake i ovnen i karpe?
 Fisk - en viktig del av kostholdet til moderne mennesket. Spesielt deilig bakt karpe kommer sjenerøst smaksatt med sitron, majones og et bredt utvalg av krydder. Til tross for sin kistlyavist karpe bakt i en deilig svinger og saftig. Når du tar ut fra ovnen karpe, kan man nyte sin utrolige smaken, vakre utseende.
 Hvordan velge en karpe
 Til bakt karpe overgått alle forventninger med forberedelser, er det nødvendig å velge de mest fisk. Best egnet fersk levende karpe siden avkjølt og renset fisk er i hovedsak mister sin karakteristiske smak. Hvis det er mulig, bør du kjøpe fisk i oppdrettsanlegg, og enda bedre fange den selv - og velsmakende, og interessant. Hvordan karpe bakt i ovnen for å lage denne retten ville mer enn en gang? Forberedt karpe raskt og enkelt, så hvis du har alle ingrediensene for en svært kort tid kan du overraske alle medlemmer av husstanden eller til og med uventede gjester velsmakende og svært sunn mat.
 Ingredienser:
 - En stor karpe (skrelles og vypatranyy);
 - 250 g rømme eller majones;
 - 1 sitron;
 - 1 løk;
 - 1 gulrot;
 - 1 tomat;
 - 3 fedd hvitløk;
 - Krydder for fisk;
 - Grønn;
 - Olivenolje.
 For karpe baking i ovn trenger ildfast form og folie. Du kan bruke ermet for baking.
 Metode:
 1.  Revet gulrot og hakkede løkringer stekt i olivenolje og benyttet i ildfast form.
   Karp god gni krydder, salt og fett med majones. Gi det stå i ca 30 minutter for en god impregnering med salt og krydder i en krem ​​eller majones. Du kan gjøre snitt i huden og sette tynne skiver av sitron der. Inne karpe sette bitene av tomater og persille. Som sådan, at fisken legges ut på gulrøtter og løk i pannen.
   Hvis ikke fisk i sitron lagt, er det mulig å forberede en spesiell sitron saus for fisk - sitronskall rist, klemme den i hvitløk og olivenolje for å fortynne. Denne fiskesaus fett toppen.
   På toppen av fisken dekk med folie for å propeklas det godt. Carp forbereder ca 20-30 minutter ved 200 grader. 10 minutter før løft av folie for å danne en gyllen skorpe.

   På samme måte kan fisken bli bakt i en hylse på et flatt dekk. Parabolen går veldig deilig og smakfull. Karpe bakt i ovnen kan trygt ta med til bordet som en egen rett, og kan tjene en det med dampede grønnsaker.  
Hvordan å lage mat frosne reker?
 Reker avvike utmerket smak, og tilgjengeligheten av en rekke nyttige egenskaper. De er nyttige for kroppens produktet fordi rike på mineraler, jod, protein, med lavt kaloriinnhold. Den vanligste metoden for utarbeidelse av frosne reker er enkel koking. Å lære å lage mat frosne reker rett, ikke alle vet, så du bør vurdere de viktigste fasene av prosessen.
 Stadier av matlaging reker
 1.  Bare kaste pakken i kokende vann reker er ikke ønskelig, siden de beste pre-tint og skylles. For å gjøre dette, legg reker i et dørslag eller en dyp beholder. Du kan vente til de rozmorozyatsya naturlig eller satt under rennende vann, og det spiller ingen rolle - i varmt eller kaldt. Som et resultat, ikke klarer å fjerne den skorpe av is, vaske bort smuss.
   Pan skal være fylt med vann og satt i brann. I beregningen av vann som er nødvendig for å vurdere at reker har mens matlaging fritt "flyte".
   Kokende vann bør solsikke og slipp den valgte matlaging krydder. Et sett med krydder kan velges avhengig av personlige preferanser. Den mest vanlige bruken sitronsaft for å legge til for å få svakt sur løsning. Fans kan bruke krydder nellik, laurbærblad, sort pepper og allehånde, hvitløk, tomatpuré, paprika. Eventuelle krydder bør settes direkte til kokende vann.
   I kokende vann bør utelate reker. Å bestemme hvordan du koker frosne reker, bør ta hensyn til etiketten på pakken, sveiset eller ikke. Utenfor skille reker stekt fra rå heller ikke vanskelig: osten vil ha grå pølser - rosa. Kokte reker frosset termisk prosess vil ta 2-3 minutter å koke osten bør være et gjennomsnitt på 10 minutter. Hvis de fordøye erverve spesialitet gummi smak. Også koketiden avhenger av størrelsen av reker: jo mer, jo lengre er koke gjort.
   Klarsignalet er fargen av rekeskall, som bør være litt gjennomsiktig. Også klar til å flyte på havoverflaten. Kokt produktet skal kastes i et dørslag til overflødig vann glass. Hvis kokte reker utelate noen minutter i kaldt vann, vil de lett gi etter for separering av skallet.
   Ulike måter å tilberede reker
   Sanne elskere av reker, i tillegg til tradisjonell koking, oppfunnet mange andre oppskrifter:
   Reker i mikrobølgeovn
   Hvis du koker produktet i mikrobølgeovnen, og legger litt vann, klarte ikke å komme saftig, velsmakende reker "i sin egen juice".
   Reker i øl
   Bare koke reker i øl trenger ikke å, fordi det bare lagt til vannet. Per kilo reker er anbefalt å legge en halvliter øl kokende vann, et par laurbærblad, noen erter paprika (søte og svart), 2 ss salt.  
 Meksikansk mat - et unikt fenomen for moderne matlaging, nøye vedlikeholdt moderne meksikanere, det oppsto lenge før europeerne kom i en stor Mayan og Aztec.
 I dag meksikanske National nært knyttet til tradisjoner gamle folk som en gang bodde i det som nå er Mexico. Vanskelig å tro, men det antas at kjøkkenet var en ekte primal Aztec meksikansk mat, som et resultat av dette, takket være sin uvanlige smaken løsninger spres raskt over hele verden.
Hvordan lage tacos - ekte meksikansk mat?

 Taco - en av de nasjonale retter av denne fantastiske kultur, er det kokt i nesten hver meksikanske hjem, så hvis du bestemmer deg for å prøve noe nytt, ikke mister av syne elendige.
 For å forstå hvordan å lage denne retten riktig, trenger du litt kjent med funksjonene i tradisjonell meksikansk mat, som sin spesielle nasjonale karakter sett i nesten hver meksikanere favorittrett.
 Den viktigste matvare, som kan finnes i nesten hver tallerken meksikanere er mais, en rekke karakterer bokstavelig talt ruller, mais gul, hvit, oransje, avlang og smal, lilla og til og med svarte bønner!
Hvordan lage tacos - ekte meksikansk mat?

 Det er bakt cornmeal kaker tortilyas - grunnlaget for de fleste nasjonale retter, inkludert elendige. Tradisjonelt er de fremstilt for hånd, noe som er ganske vanskelig og tidkrevende prosess som krever visse ferdigheter og en stor mengde tid.
 Naturligvis, meksikanerne på noen måte, for det meste, utdype på landsbygda, hvor lokale innbyggere ikke kan forestille meg livet uten disse kakene. Selvfølgelig, det er en enklere måte å tilberede tortilyas som vi vil beskrive nedenfor.
 Taco bestå av en kake, den er beskrevet i en rekke av pålegg, avhengig av den type som det er så mange variasjoner av denne matrett.
Hvordan lage tacos - ekte meksikansk mat?

 For eksempel, tacos fylt med svinekjøtt med rød saus, appelsin og pepper kalt «al pastor», og tacos fylt med roastbiff - «de carne asada».
 Generelt kan fyllet være nesten alle grønnsaker, kjøtt eller sjømat, er det storfekjøtt, svinekjøtt, kylling, fisk, blekksprut lapskaus stykker masse kaktus, bønner og grønnsaker. De har slike retter, samt andre tradisjonelle er smak krydder, som som kan virke salsa, ost, most avocado og tomater, en rekke sauser basert på chili peppers og andre krydder.
Hvordan lage tacos - ekte meksikansk mat?

 Kaker tidligere krølle, rull dem umiddelbart før du spiser så det var praktisk for de som bestemte seg for å smake på parabolen. For øvrig, en meget populær utenfor Mexico buritto meget lik den som er den eneste forskjell i det faktum at det har tjent tabell innpakket fylt.

 Hvordan lage taco med kjøtt og grønnsaker?


 Å unne deg en deilig og utrolig deilig meksikansk mat, har litt arbeid, men tro meg, er resultatet verdt innsatsen. Så, først er det nødvendig å forberede mais tortillas for fem stykker du trenger:
 •  Mais fint mel - 1 kopp;

 •  vegetabilsk olje - 1 ss. skje;

 •  hvetemel - 2 ss. skjeer;

 •  Vann - 2/3 kopp;

 •  en klype salt.

 •  For fylling vil benytte følgende ingredienser:
 •  biff - 250 g;

 •  for tomatkjøttsaus - 1 stk. (Large) eller 2 stk. (Small);

 •  søt paprika rød - 1 stk;.

 •  løk - 1 stk;.

 •  tomatpuré - 1 ss. skje;

 •  Hvitløk - 2-3 fedd;

 •  salat, dill og persille, løk fjær;

 •  krydder: salt, varmt pepper, krydder "fachyta blande" eller "burrito mix" olivenolje.

 •  Forberedelse:


   La oss starte med mais tortillas. For dette formålet en total kapasitet mix, hvete og mais mel, tilsett salt, helle olje, bland godt og tilsett vann.
   Neste, må du erstatte elastisk deig hender, som rullet 4-5 baller, vil dette være våre fremtidige tortilyas. Hver ball bør rulle inn runde, medium tykkelse, lag (ca. 2 mm), hvis du ønsker et nivå kaker, ujevne kanter kan bli kuttet. Ytterligere kaker pidsmazhuyutsya en tørr stekepanne på hver side for 1,5-2 minutter, til den begynner å boble litt.
  Hvordan lage tacos - ekte meksikansk mat?

   Ferdigkaker kan litt bøy i to fordi når de kjøles ned, deretter forsiktig tørke opp. Mer gjennomføre tilberedning av kjøtt saus. For å gjøre dette, kjøttdeig lå på en stekepanne, stek lett det, tilsett hakket løk og stek til den er myk, tilsett salt.
   Tomater skåret i små terninger og legg som et halvferdig kjøtt, småkoke i 5 minutter. Neste trekk vil være å kutte tynne kuber pepper, stek i ytterligere 5 minutter.
   Deretter tilsett hakket hvitløk på et fint rivjern, hell krydder etter smak og tomatpuré, rør godt, la det småkoke i ytterligere 5 minutter og slå av. Nå hver kake bør sette vår forberedt kjøtt hot saus. Fremfor alt pent drysset med hakkede urter og legg salat, servert i varme.

   Forberede meksikanske tacos med fisk


   Du vil trenge:
 •  tortilyas - 2 stk;.

 •  fiskefilet - 200 g;

 •  rømme - 50 g;

 •  rødkål - 50 g;

 •  olivenolje - 2 ss. skjeer;

 •  jalapeno pepper - 1 stk;.

 •  lime - 1 stk;.

 •  salat - 3-4 stk;.

 •  koriander, vårløk, og salt.

 •  Med oppskrifter for matlaging corn tortillas du allerede har sett, så vi ikke skal gjenta. Men et annet alternativ er å fylle fortelle, for de som ikke liker kjøtt eller fisk liker. Derfor fisk skåret i små biter, et par spiseskjeer olivenolje helles i pannen, la det varme opp litt.
   Jalapeno pepper kuttet i to og en halv lå i pannen for å gi oljen litt skarphet. Nå som olje rozihrilosya, lå fisken og stek den på begge sider til de er ferdig, ikke glem å legge til salt etter smak.
   Nå ta for tanking, kompis pepper fint kuttet, være forsiktig så du ikke pozhhyte hånd, han er veldig skarp! Skjær kålen fint, tilsett pepper i det.
   Bland rømme med saften av en halv sitron, tilsett salt etter smak og fylt med denne blandingen av kål. Nå fint kuttet løk, tilsett dressing.

   Først, nøye legge ut i tortilyas salat, topp pent brytes fisk, etterfulgt av vår dressing. Fremfor alt dekorere med korianderblader eller annen grønn, som er tilgjengelig for øyeblikket. Bon appetit!  
  Яндекс.Метрика