Hvordan å begynne å kjøre?
 Hvis du ønsker å gjøre spørsmålene begynner å løpe, er det sannsynlig at livet til enhver tid du presset til veggen av helseproblemer, fedme og andre fristelser som bringer oss til moderne sivilisasjon. Stillesittende livsstil multiplisert med dårlig kosthold, overspising, ødelegger stresset hele vår kropp, undergrave hans helse og dyrke den i forskjellige sykdommer. I mellomtiden, det er drevet av våre forfedre, og vi skylder det faktum at vi lever i nå. Takk til å kjøre folk overlevde i utviklingen av livet på jorden. Kombinasjonen av støtabsorberende deler av ryggraden,
forenkler kjører, og perfekt system av termoregulering i form av svettekjertlene, slik at personen til å kjøre lange avstander på jakt etter mat og utvinning.
Nå kjører på mannen regnes som en levning av antikken og truede arter. Og forgjeves!
Selv om du jevnlig kjøre en gang i uken, kan du i stor grad forbedre den generelle helsen, det kardiovaskulære system, normaliserer blodtrykk vil slippe og bli kvitt all overflødig, eller ta kontroll over andre sykdommer. Hvis vi var i stand til å overbevise deg om viktigheten og nytten av å kjøre, la oss besvare det spørsmålet som stilles i tittelen du begynner å kjøre?
Ingen triks og hemmeligheter for å svare på dette spørsmålet. Det viktigste - det er ditt ønske. Vel, pluss det er noen enkle tips og triks om hvordan du kan gjøre det bedre å kjøre var for deg behagelig og hyggelig.
 1.  Tid jogging. Du kan begynne å løpe fra en til to klasser per uke. Videre kan graden av tilpasning til stress, kan øke frekvensen. Det er veldig individuelt, avhengig av egenskapene til kroppen din. Hvis du kjører med full, etter en slik kroppen trenger hvile to eller tre dager for å samle krefter. Hvis praktisere lett jogging gjennomsnittlig eller lav rente, i denne modusen, kan du kjøre hver dag.
  Hvordan å begynne å kjøre?

   Hvilke klær trenger for å kjøre? Slik starter du passe enhver idrett. I fremtiden trenger du plukke en beste sett med klær som vil sikre en behagelig temperatur under kjøringen. Hva bør bemerkes er skoene. Besøk sportsbutikker i byen din og be salgsassistenter den slags joggesko de kan tilby deg. Nå kommer en rekke interessante løsninger som gjør kjører en komfortabel og effektiv. For eksempel, i hælen regionens joggesko innebygd spjeld, som myker sjokk på leddene mens du kjører. For å forbedre ventilasjons føtter i varme årstiden, kan joggesko bli gjort som en spesiell mesh.
   Hvor du skal kjøre? Ideelt sett, selvfølgelig, i friluft, vekk fra veier med tung trafikk kjøretøy. Kanskje du ikke er langt fra en liten skole stadion, og kanskje til og med en hage. I ekstreme tilfeller kan løpe rundt i huset, ved hjelp av en tredemølle. For kroppen byrden lettere naturlig tredemølle kjører på tjue prosent.
   Hvordan forberede for løpet? Ingen spesielle øvelser det er ikke nødvendig. Du kan begynne å kjøre med 5-10 minutters gange til å varme opp og forberede kroppen muskler. Som du får erfaring og fysiske tilstand, kan du bruke en langsom jogge som en varm opp, så gå til din vanlige tempo kjører.
   Hvordan å rømme? På dette punktet er det mange meninger. Det er til og med spesiell løpsteknikk som minimerer risikoen for skader under løping. Til å begynne, vil vi ikke anbefale deres bruk, og kjøre som du liker og som praktisk.
  Viktig rolle i oppkjøringen tar puste. Mange er enige om at mens du kjører komfortabelt inhalerer luft gjennom nesen og puster ut gjennom munnen.
  Med rytmen går veldig bra med to påfølgende inspiratorisk og ekspiratorisk disse to. Ikke snakk mens du kjører, da dette vil få ned puste.
   Hvor lenge bør jeg kjøre? Se etter din tilstand. Du kan begynne å løpe fra 300-500 meter og gradvis øke avstanden. Målet ditt er å nyte kjører og ikke å sette nye verdensrekorder.
   Til kontra kjører? Uten å konsultere legen klassene kjører bedre ikke å starte personer med hjertesykdom, hjerte- og karsykdommer og lidelser i muskel- og skjelettsystemet.
   Hva trener etter en joggetur? Noe som passer. Hoved rase etter bare ikke stoppe, og gå en gjennomsnittlig hastighet på 200-400 meter for å gjenopprette pust og sirkulasjon gradvis redusere hastigheten.
  Bringe mer følelser inn i din kjører, kan du bruke spilleren, hodetelefoner og din favorittmusikk.
  Engasjere løpe jevnlig, og de første resultatene vil ikke vente på seg.  
Deilige supperPå spørsmål om hvilke suppe for deg den mest delikate, sannsynligvis ett svar: ". Alle som utarbeidet mor eller bestemor" Dette er en smak av barndom, ømhet og omsorg. Selv om suppa var veldig enkel oppskrift ikke er aldri gjenta. Dette er ikke fordi det ikke er mat, hver enkelt av oss vil oppsøke sin egen smak av barndommen, bekymringsløse, grenseløs lykke.
Den mest deilig suppe - Salt
Hvis en liten undersøkelse blant folk på at deilig suppe, er sannsynlig å være leder av Salt. Dette krydret rett med tusen smaker. Opprinnelsen til navnet er ukjent. Historisk var det en bonde, det er spekulasjoner om at det kommer fra det faktum at han må sette syltede grønnsaker.
Det antas at en av de mest delikate supper til din destinasjon er nær italiensk pizza. Det vil si, la han alle uavhentede siden i går ettermiddag måltider for kjøttproduksjon. Dish klink prysmachuvaly sjeldne grønnsaker, oliven, kapers, rømme. I sin opprinnelige form Salt så ikke så elegant som den er i dag, men ikke mindre deilig.
Grunnlag suppe - buljong eller lapskaus på beinet. Dette er hvor kjøttet er kokt, syltede grønnsaker, friske eller syltede sopp, kapers, oliven, krydder. Alle vet oppskriften supper. Men selv tilberedes på samme måte to supper kulinarisk smak ut ganske annerledes.
Den viktigste ingrediensen i supper - kjøtt. Til retten var full, må typer kjøttprodukter være minst fem. Det kan være ferskt kjøtt, innmat, skinke, røkt pølse.
Salt - krydret rett. For å gjøre dette, la han pepper, kokt agurk saltlake, og på slutten av koke sitron. Salt kombinerer to russiske matoppskrifter - og pickle suppe. Kjøtt skåret i tynne strimler, terninger grønnsaker, oliven plassert helt.
Hva er fordelene med suppe
Flavored suppe bidrar til å forbedre humøret, gir styrke oppvarming og forfriskende i varmt vær. Hvis dagen er lastet, den første retten - en rask løsning og viser bekymring for sine kjære. Det tillater deg å fø familien variert, velsmakende og økonomisk på samme tid.
Verden kulinariske praksis vet hundre og femti typer supper. De er mer enn tusen arter, og hver type har flere alternativer, og det fortjener å bli kalt den mest deilig suppe.
Hvordan å lage en deilig suppe
Urter og krydder er plassert på slutten av matlaging.
I peresolene fatet kan senkes litt ris i en pose eller to poteter.
Poteter i det sure miljø av dårlig kokt myk, slik at den settes på tomat.
Grønnsaker bør skylles grundig med kaldt vann.
Å tilberede fisk, kjøtt eller grønnsaksupper alle komponenter i kokende buljong eller vann er nødvendig for å legge inn en streng sekvens basert på lengden av hver type tilberede grønnsaker. Det første trinnet er å sette kål, og når væsken koker - poteter. I femten minutter før slutten av matlaging legge brunet røtter, løk og krydder. Bare på denne måte kan redusere tiden for varmebehandlingen av produktet fordøyelse og hindre tap av vitaminer.
Suppe blir mer smaksrik hvis grønnsaker lett stek i smør. Tomatpuré er anbefalt å sette i suppen, pre overoppheting fett.
I hvert land er det mange oppskrifter på supper, slik at alle kan finne en rett til å smake.  
Menyen for Valentinsdag - de beste rettene for festbord
 En av de mest underholdende øyeblikk av dagen av elskere - denne spennende forventninger romantisk kveld med din kjære. Mange begynner å forberede seg på forhånd for å ha tid til å tenke og forberede alt. Faktisk, forberede seg til å spise det - du trenger for å velge gaver, tenk på romantiske overraskelser eller "kulturelt program" natt, for å se til det perfekte utseende ikke bare klær, hår og sminke, men leiligheten, og en masse forskjellige ting. Og en spesiell rolle i dette preparatet tar svært romantisk middag, fordi han faktisk er den viktigste hendelsen av kvelden. Så bedre start-meny valg på forhånd for å forberede tiden var nødvendige produkter og retter, og om nødvendig - for å finpusse ferdighetene.
 Retter på Valentinsdag - 14 februar.
 Hvis du planlegger en romantisk middag hjemme, men du tviler på dine kulinariske evner eller rett og slett ikke har nok tid, er det mulig å bestille eller kjøpe ferdigmat. Det viktigste - ikke begrenset til bare å kjøpe og vakre alle avgifter og høyne. For eksempel, vil vanlig kjøp eller til og med pizza ruller ser spektakulært, hvis du lager din kjole Geisha japansk følelser eller kjæresten mafia. Og, selvfølgelig, hvis det er å være forberedt uavhengig, verdien øker betraktelig.
Menyen for Valentinsdag - de beste rettene for festbord

 Sensualitet kveld kan understrekes ved å bruke produkter med aphrodisiacs. Selv bare så på bordet østers, noen mann umiddelbart tune særlig utsøkt erotisk bølge, som er absolutt en positiv innvirkning på videreføring av kvelden. Mindre alvorlig, men mer kjent og vanlig afrodisiakum - en sopp, og de kan lage mat mye lys og deilige retter for en romantisk kveld, for eksempel, Julienne av kylling og sopp, kantareller, bakt i krem ​​eller utstoppede sjampinjong caps.
 Desserter menyen Valentinsdag.
 Dessert, i motsetning til hovedretten, som kan være å kjøpe bedre forberede deg. Dessuten er det enkelt og tar ikke lang tid. Det er best å avstå fra bakervarer og foretrekker frukt. Vakkert angitt frukt skiver - ideelt "i all hast" og hvis du har tid og lyst, kan du eksperimentere med forskjellige fruktsalat fylt iskrem, honning eller syltetøy.
Menyen for Valentinsdag - de beste rettene for festbord

 Du kan også tilberede enkle a la carte desserter i kremanki eller glass: farge gelé med frukt (du kan bruke fersk eller hermetisert frukt, gelé og hell lag i intervaller, men inntil størkning til nabolagene er blandet for å danne "Rainbow"), frukt eller sjokolade mousse (det er bedre å helle i et glass på skrå, og etter frysing dekorere med pisket krem ​​og mynteblader) eller desserter med iskrem (du kan legge til noen nøtter, sirup, hakkede grønnsaker, revet sjokolade og frukt likører). Ikke overse de klassiske romantiske kvelder - jordbær med krem, fordi denne kombinasjonen har blitt synonymt med en slags erotikk.
 Alkohol og drinker på ferie bordet den 14. februar.
Menyen for Valentinsdag - de beste rettene for festbord

 Selvfølgelig vanskelig å forestille seg en romantisk middag uten et glass champagne eller vin, men husk at alkohol denne kvelden skal være i moderasjon, og fortrinnsvis mindre. Det beste valget er ikke veldig sterk edle drikk - hvit eller rød vin, vermut, champagne og frukt likører. Det er nødvendig å være forsiktig med cocktails - de vil mest sannsynlig ikke veldig harmonisk passer inn i bildet av ferie bordet og kan gi en ubehagelig overraskelse. Og, selvfølgelig, ikke glem å ta vare på det etter den tid serverer drinker hadde ønsket temperatur og på hånden hvis trengte var en spinn.  
Яндекс.Метрика