Hvordan brygge Puer?
 Pu-erh - unik medisinsk kinesisk te som bidrar til å forynge, lavere kolesterolnivå, fjerning av giftstoffer, lindrer det raskt tankevekkende og konsentrater, har en styrkende effekt, noe som ligner på stoffet. Pu-erh er produsert av spesielle behandling teblader med damp. Fra levetid teblader, er te smaken rikere og finere.
 Pu-erh har en mild fruktig smak uten bitterhet, noen ganger minner om svisker og nøtter, og en lang søt ettersmak. Før du lage te Puer, kan være renset eller kildevann, er det viktig for kvaliteten på te.
 Svart Puer (shu) brygget ved temperaturer 95-100 grader, noen ganger i tillegg oppvarmet. Grønn eller ung Puer, brygget ved en temperatur på 80 til 90 grader. For den type alderen te temperatur kan være 85 til 100 grader. Vanligvis den første infusjonen helles, og andre gang insisterer te i ca tre minutter. Det antas at en servering Puerto kan være brygget fra to til fire ganger, og spesielt designet Puerto slag - 5-15 ganger, og det er veldig praktisk.
 Pu-erh brygget annerledes. Det anbefales å ta en eller en og en halv ts av tørre teblader i 200 ml vann. Først bør det helle kokende vann i 10 sekunder for å fjerne støv og mikroorganismer mulig. Forlate te minutt tekanne og hell i en kopp, ikke å konsentrere det bitter. Hvis trykket Puer, er det viktig å forsiktig separert partier av bladene, med sprekker er store og bitterhet av bladene. Tid trakte te kan redusere og øke, for eksempel opp til tre minutter til å smake. Du kan også eksperimentere med retter og traktetemperatur til du finner det beste alternativet.
 Hvordan brygge Puer? Noe enkelt svar. Du kan først vaske den med kaldt vann, deretter bringe vannet til å koke og hell direkte på bålet te kjele, rør det i en sirkulær bevegelse. Kjele på bålet for å holde utseendet brunt skum, deretter te bør fjern fra varmen og la stå i ca to minutter. Puer og hell i kopper.
 For de som ønsker å oppleve Puerto sverhэffekt må glemme hans mangefasettert og dyp smak, og koker det på en spesiell måte. Det skal ta to tanker for trakting, slik som te, volum på 2 liter eller mindre, hvilken varme vann og zavarnik. En del av varmt vann (500 ml), hell i zavarnik med tørr forlater Puerto svart (30) g, som er satt på tjue minutter på lav varme. Som fordamping av vann for å legge til tilberedt zavarnik varmt vann fra vannkokeren. Således synes infusjon mer og mer nyttige og tonisk aktive stoffer. Pu-erh er klar. Sukker er lagt for å forbedre sine handlinger, og det er ikke godkjent av kinesiske tradisjoner.
 Hvis du vil trekke ut rik, Puer tilsett melk, og selv smak - honning og krysantemum te.
 Før du utsetter kroppen Puerto dyp effekt, som et rusmiddel, bør du oppleve den helbredende kraft av sin rekreasjons handling for hele organismen og dens rike unik smak: dette kan være akkurat det du leter etter.  
Hvordan koke ris i multyvartsi

Å koke ris i multyvartsi trenger ikke mer enn en kopp ris, to glass renset vann, hvitløk, kylling buljongterning. Hvis du ønsker, kan du koke suppen i multyvartsi klikke på den mode "Cooking for et par."
 Hvis du har dårlig tid, kan du bare varme opp vannet i mikrobølgeovn, slik at kuben forsvant. Hvis du ikke er en fan av disse blokkene, bør vannet tilsett litt salt eller krydder til din smak.
 Deretter spre risen i en kjele, hell buljong og kokte det i sentrum innsatsen hvitløk, kan du ikke rengjør grundig. Takket hvitløk, vil måltidet være utrolig smak og original smak.
 Da vi lukker lokket og trykk regimet "Bokhvete" pip forvente at våre deilig ris er klar. Et svært viktig poeng når matlaging - er å helle vann to ganger volumet av korn. Det inkluderer også andre typer korn. Rice er forberedt om tretti minutter.
Hvordan koke ris i multyvartsi

 Kokt ris på en seng plate, hvitløk og kaste bort. Hvis du vil, kan du legge til ris velsmakende saus. Som et resultat, kom vi ut skarpe, velduftende, velsmakende og svært nyttige funksjoner. Foretrekke å bruke lange korn ris arter. Dette tallet er meget godt egnet for ulike siden retter.
 Fordelene ved matlaging ris i multyvartsi
 Matlaging ris i en spesial etablert instrument - multyvartsi nytelse. Du trenger bare å sette en profil for å laste ned en rekke produkter og vente på signal om at retten er klar. Det er derfor disse teknologiene er basert på at hver enkelt person å minimere innsats for matlaging deilig og sunn hjemmelaget mat.
 Det antas at ris kokt i multyvartsi fine. Det viser seg skarpe, mørt, velsmakende og litt klissete. Dette produktet er veldig bra egnet for å forberede måltider, sushi og rundstykker, pilaf og andre deilige retter.
 I tillegg, takket være en teknologi for matlaging ris kommer ikke bare deilig, men også nyttig for menneskekroppen. Ettersom det er et stort antall av ris nyttig for elementene, inklusive B-vitaminer B. Rice er ansett som en god absorberende middel absorberer alle skadelige stoffer i det menneskelige legeme.
Hvordan koke ris i multyvartsi

 Viktige regler for matlaging ris
 - Et glass ris må helle to kopper rent vann;
 - Før du koker uvanlig type ris, for å kunne lese instruksjonene på emballasjen. Konvensjonelle varianter er forberedt lenger enn vanlige typer ris;
 - Rice vasket med kaldt vann før kokingHvordan å lage mat bokhvete?
 Bokhvete - likt produkt, som lenge har vært brukt i. Forresten, i vårt land bokhvete mer populær enn noe annet sted i verden! Men for å nyte sin distinkte smak til å begynne med grøt bør være skikkelig forberedt. Det er ikke en vanskelig oppgave, men alle må lære. Siden kokk bokhvete?
 Ingrediensene du trenger ganske mye: hun bokhvete, krydder og litt smør til å smake. Med retter trenger vanlig gryte og panne, helst støpejern, men hvis dette ikke er, passe enhver panne med en tykk bunn, er det best å ha denne bunnen var konveks.
 Metode:
 1.  Gryn tar over. Uansett hvor rent det var ikke den typen, kan det være småstein, dårlig rensede kjerner eller planteavfall.

   På en tørr stekepanne (ingen olje!) Tørre bokhvete yngel i 3-4 minutter over middels varme under omrøring. Rør maisgrøt må! Ellers kan det begynne å "skyte" mot overoppheting.

   Bokhvete kan ikke brun, men i dette tilfellet bør det skylles flere ganger med rennende vann, rengjøring av smuss og støv.

   Ta en gryte og hell vannet tilbake i et beløp dobbelt så mye av bokhvete, bokhvete i et glass - 2 kopper vann. Sett en gryte med vann til tung ild. Vent til vannet begynner å koke, salt det, hell bokhvete der og lage ild medium.

   I prosessen med å lage bokhvete gripe inn er ikke nødvendig, bare la lokket lukket gryte på komfyren i 15-20 minutter. Dekke i alle fall ikke fjernes, ellers pan vil alle par. Ved slutten av koke redusere varmen til svært svak til vann kan fordampe selv fra bunnen av kjelen.

   Fjern lokket fra pannen og raking grøt skjeen til bunnen av pannen - hvis bokhvete er fullt klar, vannet i bunnen bør ikke være.

   Så pakk potten med grøt i et teppe og la "zaparytsya" 20 minutter å gjøre det mykere. Bland grøt fortsatt ikke kan!

   Tilsett krydder, korn tjene med en skive smør til å smake.
   Du kan fylle bokhvete på en annen måte: med bokhvete satt i en gryte hakkede tørket sopp (sopp i en kopp bokhvete 2), og i midten av matlaging (dessverre nødt til å fjerne lokket), tilsett hakket løk. Den tredje ingrediensen av denne typen fylling hakkede hardkokte egg, blir de lagt til komplett kaos etter koking. Dersom det er ønskelig, grøt, kokt på denne måten, kan du også fylle smør. Og husk at selv om du legger løk til grøt i midten av matlaging, bland frokostblanding, fortsatt absolutt ikke!  
Hvordan lage kalkun lår
 Kalkunkjøtt er velsmakende og sunt. Dette er et flott alternativ for enhver ferie tabellen. Vanligvis nyttår bake tatt helt. Vær imidlertid oppmerksom på at i butikkene vanligvis selger ganske store skrotter, så en liten familie rett og slett ikke fornuftig å kjøpe en slik. Som et mer økonomisk alternativ kan tilby å kjøpe kalkun lår. Tross alt, kan det også komme opp med en masse deilige oppskrifter. Men hvordan å lage kalkun lår? Er det noen kulinariske hemmeligheter?
 Alternativ One: kjøtt på beinet
 Tenk deg at du har kjøpt en kalkun lår-bein, veier ca 08 kg.
 Det du trenger:
 3 fedd hvitløk;
 4-5 spiseskjeer av alle soyasaus;
 litt karri;
 05 ts gurkemeie;
 3 ss vegetabilsk olje;
 salt og nykvernet sort pepper etter smak.
 Som vanlig, bør kjøttet vaskes i kaldt vann, tørk på et papirhåndkle. For marine bedre til eget glass eller keramisk bolle. Kjøtt bør pepper, tilsett karri og gurkemeie, hvitløk gni, tilsett soyasaus. Så kapasiteten på kalkun dekket med plastfolie og avkjøl til nedfellbar time.
 Så i en kjele oppvarmet olivenolje, han senket låret og stekt kalkun på begge sider av den relativt høye varme. Deretter i en stekepanne hell litt varmt vann, alt dekket med et lokk og slukket omtrent en time. Om lag en fjerdedel av en time til ferdig, kan du legge til salt.
 Alternativ to: bakt kalkun bryst
 Hvordan lage kalkun lår fileter uten bein? Selvfølgelig kan du bake i ovnen.
 1 kg kjøtt du trenger 3 ss smeltet smør, en spiseskje av frisk sitron juice, krydderblanding (ts malt paprika, halve bakken ingefær, litt muskat, nellik, kardemomme), salt og nykvernet sort pepper etter smak .
 Olje blandet med sitronsaft og krydder, men uten salt. Kjøttet er vasket med kaldt vann og obsushyvaetsya papirhåndkle. Deretter må du legge til salt og pepper. Lår forsiktig smurt med en blanding av krydder og olje. Deretter er det satt i en ildfast form og legg i ovn forvarmet til 240 grader. Måltidet vil bake i ca 40 minutter. Deretter ta ut kjøttet ut av ovnen, la det stå i 15 minutter og deretter kuttet i biter porsjon.
 Kalkun lår: Italiensk oppskrift
 Selvfølgelig, gitt mangfoldet av oppskrifter på retter fra kalkun lår gir. Den enkleste måten å eksperimentere med marinade og krydder. For eksempel, for å komme i italiensk stil fatet, kan du lage marinade av soyasaus, spiseskje honning, tørket basilikum, rosmarin, timian og salt. I huden av kalkun bør gjøre kutt til kjøtt bedre lekket denne duftende sammensetning. Og så viste det seg saftig, du kan bake den i ermet.
 Lår kalkun, gourmet oppskrift
 Lår kalkun ikke nødvendigvis bake eller lage mat. Den kan være delt inn i forholdsvis små stykker og stek i olje i flere minutter. Så, et par fedd knust hvitløk, sjalottløk biters (forhånds hakket). Disse ingrediensene er blandet og kokt i ca. 10 minutter.
 Da de lagt en spiseskje kyllingbuljong, det samme tørr hvitvin, litt hakkede tomater (tidligere behandlede), grønn oliven, salvie, frisk sitronsaft. Denne blandingen tushkuyetsya i brann for omtrent en time.
 Tjene kalkun med asiatisk ris kan, fersk eller dampede grønnsaker.  
Яндекс.Метрика