Hvordan å drikke konjakk? Populære måter å bruke drikke

 Mange av oss har hørt om slike alkoholholdige drikker som brandy, har noen prøvd det. Men ikke alle på samme tid, vet vi hvordan du skal drikke konjakk. Brandy - et navn de fleste produksjonsteknikker, ikke på drikke. Det oppnås fra frukt og bær saft ved fermentering eller destillasjon. De vanligste typer - Armagnac, Cognac og Calvados.
 Brandy, avhengig av styrken, er delt inn i tre grupper: normal, solid og Grappa. I butikkene vanligste vanlig konjakk, brandy laget av holdbare sterkvin. Grappa tøffere drikke før man spiser det vanligvis fortynnet med destillert vann.
 Hvordan å drikke konjakk?
 Drinker servert i en konjakk glass champagne, har en spesiell, smalere opp skjema såkalt "snyfteru." Brandy brukes hovedsakelig etter måltider som fullkornkjeks. Før du sender en drink på bordet, er det anbefalt å kjøle seg ned til en temperatur på ca 16 grader, slik at konjakk gjort det varme i hendene før du spiser, mens du nyter den delikate smaken av drikken. Cognac er ikke snack og drikke det gjort i privat.
 Hvis du sier noe å drikke brennevin, spesielt verdt å nevne kaffe og sigarer. Videre bruker malt kaffe som er brygget etter bestemte regler. Brandy er også utmerket for ulike kjøttretter. Noen ganger cognac drikker ikke før måltid, men heller som en aperitiff før måltider. I dette tilfellet er det bedre å drikke brus med is eller i noen cocktail. Denne drinken går bra med appelsinjuice, tonic og brus.
 Cocktailer på grunnlag av brandy
 Cocktail "Charleston"
 Denne cocktailen er laget med kirsebær brandy, som er blandet med kald saft, appelsin likør og is. For å gjøre det i et glass bar først helle konjakk og likør, alt ristet godt, og deretter legge tilbake lemonade og is.
 Cocktail "Er-noh"
 ER-fot - en favoritt varm drikke engelske lorder. Cocktail laget med konjakk, varm melk, mørk rom, egg, muskat og sukker sirup. Først, konjakk, egg, rum og sirup blandet i et risteapparat inntil en deig, og deretter ble blandingen helt over i et glass og tilsettes det til den kalde melk, alt drysset på toppen muskatnøtt.
 "Brandy Sour"
 Om sommeren kan du forberede en forfriskende cocktail "Brandy-Saur", som kan oversettes som "sur konjakk." Salongen har sitt navn fordi det er sitronsaft. Inkluderer også frukt, isbiter og melis. For å forberede "konjakk sur" shaker halvfull med is først, så er det dolyvayetsya sitronsaft, konjakk, blir pulverisert sukker lagt. Den resulterende blanding ble omrørt og dekorert med frukt. Å drikke var også sur, la han på anmodning fra appelsinjuice.
Hvordan å drikke konjakk? Populære måter å bruke drikke

 Cocktail "sidevogn"
 Denne originale cocktail er ikke bare navnet, men også sammensetningen. Det ble først utarbeidet i Paris for besøkende som kommer til baren rett i sin rullestol motorsykkel. Strukturen av "sidevogn" omfatter: konjakk, likør "Tryll C" eller "Cointreau" knust is, sitronsaft, skiver av appelsin og sitron, kirsebær brukt som pynt.
 Å forberede drikke shaker fylt med is, hell den i sitronsaft, konjakk, likør, tilsett sitron. Alt blandes grundig og ztsidzhuye i pre-avkjølt glass. På toppen er satt til å dekorere frukt.  
Hvordan og hva Mr yut rum?
 Rum - en deilig sterk alkoholholdig drikk. Men for å forstå og å sette pris på sin bare mulig hvis du vet hvordan å drikke rum. Dette, uten overdrivelse, en kunst! Og det er ikke alt på skulderen. Men, hvis vi rasprobovat inn for å snakke, rum kan kalles en av de mest delikate og velduftende "representanter" veldig sterk alkohol.
 Først av alt, må vi huske at rum - denne internasjonale drikk som mange mennesker elsker. Kjærlighet og drikke annerledes. Mennesker i de landene der den justerte produksjon av alkohol fra sukkerrør eller sukker melasse, rum foretrekker å bruke uten tilsetningsstoffer. Kjennere av dyre drinker der ute tror at alle slags add rum bare forvrenge magisk smak! "Rom trenger ikke anbefalinger" - som de sier i Jamaica. Forresten, er det jamaicansk rom regnes som standard for denne drikken. Verdsatt som rum produsert i Martinique i Vestindia.
 I mellomtiden i Europa og Amerika foretrekker å bruke en rum cocktailer, som oppfant mange. I noen varer det bare en liten komponent som gir en blanding av lys skygge subtile nyanser og ikke mer! Men i andre, skapt for ekte menn, serverer rum som et grunnlag for lapper andre ingredienser.
 Så, hva drikker rum? Siden oldtiden, i Amerika rum cider eller fortynnet av de samme melasse. I Europa ble det besluttet å legge den i sitronsaft, likør blå eller kokosmelk. Ofte drikke rum og brus, og noen søte sirup etter smak.
 I alle bar kan nå være cocktail med rum. Klienten vil bli servert rum og rene, uten tilsetningsstoffer. Han helte i spesielle briller "gammeldags", hvor vegger og gulv er laget av svært tykt glass. Sørg for å legge is og en sitron skive. Og hvis du absolutt vakker og festlig må levere drikke, er glassinnsatsen også tent Bengal brann. Ser helt utrolig! Men det mest eksotiske er rum, koks helles i to. Sannsynligvis alle som noensinne har hatt en pause i varme land og øyer har sett en slik skjønnhet, dekorert med papir paraply i dyre trendy strandbarene.
 Alle vet at det er tre typer rum - svart, hvitt og gull. Cocktail er best hvit rom har en delikat og mild smak. Gull-versjon, med en gjennomsnittlig styrke, har en mye mer uttalt smak og aroma. Som mørk drikke vedvarende på eikefat, er det ofte bitter, selv om den har en subtil fruktig smak. Noen ganger kan du finne barer og rav rum. Det er berømt Barbados rum med et elegant navn "Malibu", som står alene i Rum "line" og har en mild smak av kokos smak.
 Rum snack eksotiske frukter, kanel sdobrennыmy eller drikke kaffe på en god sigar. Men det er ganske mørkt rum. Hvit brukes til å lage svært original og godt drikke - Kull og lime grønn juice. Det er også mulig å kombinere myk hvit rom med forskjellige juice - også vil være veldig, veldig bra.
 Golden rum brukes til å lage den berømte cocktail Daiquiri, med is og jordbær, samt en søt og volumer Pina Colada. Det finnes steder på jorden hvor utsøkt golden rum, sukret fortynnet med vann, og tar plassen til vin - for eksempel til frokost og lunsj. Dette er Karibia - hvor rum er absolutt dyrket som en kult drink.  
 Hvilke assosiasjoner gjør ordene "gløgg"? Sannsynligvis noe nær jul, kalde vinterkvelder, potreskyvayuschemu ild i peisen, og en hyggelig, varm og styrkende rødlig væske.
 På paletten fyrverkeri og lyse farger som virkelig føler en magisk smak av gløgg, er bare legender, og det er absolutt berettiget, som det sin smak og "skinner" farger kan dekorere noen dårlig vær og noen grå kveld omgjort til en ferie!
Hvordan lage gløgg smaksatt med sine egne hender?

 Og det ikke heie grader av skyld, men snarere i rikdom og dyktig kombinasjon av urter og krydder som brukes aktivt i sitt skaperverk.
 Den mest utbredte mottatt denne drinken i land med kaldt klima, slik som i Skandinavia og Øst-Europa, hvor den fuktige vinterkvelder er mye mer vanlig enn i andre varme deler av verden, lokalbefolkningen lykkelig varmet glass varm gløgg og velduftende.
 Dette er forståelig, fordi de er vel klar over at denne drinken er ikke bare en fin godbit, er det også en meget god tonic og legemiddel som hjelper dårlige forkjølelse, bidrar til å gjenopprette fra smittsomme sykdommer, og gir styrke, vitalitet og energi.
Hvordan lage gløgg smaksatt med sine egne hender?

 Å prøve denne fantastiske drikke, er det ikke nødvendig å gå til Øst-Europa, nok til å vite hvordan å lage mat mulled hendene. Som du vet, har prosessen små hemmeligheter og finesser som vi gir deg.

 En bit av historien


 Det viser seg at de første forfedrene så berømt og favoritt drikke i dag, dukket opp i antikken, slik som finnes i kokebøker, oppskrifter hvor disse viner med ulike krydder, som aktivt ble brukt av de gamle romerne.
 Imidlertid er vin ikke drevet, som med gløgg, og brukes utelukkende til medisinske formål. Men prototypen på den moderne drink, som også har blitt varmet opp og passerte en prosess med "raffinering" gjennom en rekke krydder og krydder, dukket opp i middelalderen, selv om det var bare tilgjengelig for de rike og privilegerte klasser i samfunnet som hadde råd til å kjøpe dyre krydder.
Hvordan lage gløgg smaksatt med sine egne hender?

 Navnet på drikken kommer fra det tyske navnet «Gluhender Wein», som kan oversettes som "brennende vin", og alle reglene, kan du bare drikke i den kalde årstiden, og dermed høsten og vinteren - perfekt for å unne deg et glass gløgg.
 En vanlig feil som ofte tillate uerfaren og nybegynner kokk, er troen på at i gløgg, kan du legge nesten alle krydder. Noe sannhet i dette er - dette duftende og terapeutisk varm vin, krydder virkelig liker, men alltid viktig tiltak, og kunnskap om urter og krydder utskiftbare.
 For eksempel, hvis du legger sitrus, kardemomme allerede være over, men ingefær perfekt erstatte allehånde og så videre. Dessverre, navnet på mannen som først kom opp med et oppvarmet vin tilsett krydder og frukt, og forble ukjent, og har overlevd bare interessant legende.

 Moderne ingredienser og deres effekt på menneskekroppen


 Utarbeidelsen av denne utrolig velsmakende og sunn drikk, veldig interessant og spennende hvis du gjør det hjemme, er det alltid eksperimenter, for eksempel antall og sammensetning av krydder eller festning alkohol.
 Kjennskap til en oppskrift er ikke tilstrekkelig, for å fremstille en perfekt gløgg, minst, er det viktig å kjenne hvilken vin kan brukes, og hvilken bedre blanding krydder for maksimal smaksvirkning.
 Sann gløgg må være forberedt med tørr eller halvtørr rød husets vin, ideelt rimelig og kvalitetsviner som Cabernet, Khvanchkara, Kandzmarauly og andre.

 Men nå brukt søte og sterkvin, som er helt galt, fordi glede og spesielle merknader bør drikke kjøpt av smaker og frukt, men ikke på bekostning av vin. Hvis du bruker dyrt og ganske sterk, vin, og når de ikke er nødvendig å legge sterk alkohol, men med gløgg nedorohostoyascheho vanligvis male et par dråper rum, cognac eller brandy.
 Forresten, for de ekstremt negativ holdning til alkohol, det er en alkoholfri gløgg, som ofte er utarbeidet på grunnlag av drue, tranebær eller kirsebær juice.
Hvordan lage gløgg smaksatt med sine egne hender?

 Sødme medisinsk drikke, selvfølgelig, tilsett honning eller sukker, bland og må ha varmet med vin, så kaldt vanskelig å beregne dosen, noe som er grunnen til at du kan perelashtuvaty gløgg. Det er ingen hemmelighet at honning er kjent for sine gode egenskaper, så matlaging er sikkert bedre å bruke at det, ikke sukker.
 En svært interessante alternativer ut varm vin, som legger vanilje eller sukkerrør. Som for frukt, er det ofte brukt epler og sitrus, med sistnevnte - appelsin, sitron eller lime.

 Hva bedre bruk av sitrus i tilfelle det er nødvendig å se på situasjonen, med en søt vin er mer hensiktsmessig sitron eller lime, men med tørr - oransje. Bruken av et lite antall av tørket frukt som aprikoser eller svisker og friske bær, svarte eller røde rips, tyttebær, blåbær og så videre.
 Neste punkt - dette, selvfølgelig, krydder, som ideelt brukes frest til gløgg klar ikke pomutniv ikke dekket lys film. Ofte, selvfølgelig bruke kanel - det gir en fin smak drikke, og hjelper kroppen bekjempe forkjølelse, aktiverer hjernen og senker kolesterol.
 Neste - ingefær, det er vel lindrer og hjelper med svimmelhet. Også populært krydder som kan brukes i utarbeidelsen av "brennende vin" inkluderer: kardemomme, muskat, allehånde, laurbærblad, nellik, anis. Koriander, safran, berberis og andre urter.
 Det viktigste å huske på at de må legge til litt og ikke å blande alt.

 Hvordan lage den mest deilig gløgg i verden?


 Så det vi trenger for å lage det? En flaske tørr rødvin, en spiseskje honning, 2 kanelstenger, nellik 6-7 stykker, noen fedd appelsin, litt muskat og tredje kopper vann.
 Husk, den grunnleggende regelen er denne: gløgg bør ikke koke!

 Hovedmate dens temperatur - 70 til 75 ° C, ikke mer. Vanligvis vin helles i en emaljert kjele, varme den over lav varme inntil temperaturen av det ovenstående, på samme tid alle krydder fylt i en separat beholder fremstilles med vann, oppvarmet til koking, deretter helt i gløgg, hele massen til ønsket temperatur og deretter fjernes fra varmen.

 Gi drikken stå 10 minutter, deretter helles i en spesiell gjennomsiktige briller med tykke glass. Nyt kvelden!  
Яндекс.Метрика