Hvordan å drikke rum? Populære måter å bruke og variasjon av Roma

 Rum - en sterk drikk som er laget av sukkerrør eller sukker sirup. På spørsmålet om hvordan å drikke rum, kan vi si at i ulike land bruker det på forskjellige måter. I de stater hvor rum er laget, det vanligvis drikker ren form uten å legge noe. I andre land, rum, vanligvis brukt for cocktails. I tidligere tider utvannet melasse rum eller cider, men nå smaker har endret seg.

 Hvordan å drikke rum?
 Den mest kjente varm drikke er rum-basert punch. Tradisjonelle ingredienser sparke den: rum, vann, sukker, sitronsaft og te. Mest rum er kombinert med sitronsaft, kokosmelk og blå likør.

 Ofte denne drinken brus eller fortynnet sirup. Servert i et glass rum «gammeldags» (gammeldags) med en tykk bunn og vegger. I glasset bør festes is, sitron - på forespørsel. Cocktailer på grunnlag av rum, dekorert, vanligvis papir paraplyer, stjerneskudd og andre lignende elementer. Også rum servert i kokos halvdeler.

 Hva er rum?
 Rum er hvit, mørk og gyllen. Hvit rom er vanligvis lys og delikat smak, så det er best å bruke for cocktails. I den gylne rum gjennomsnittlig styrke og sin karakteristiske smak. Hans lenge holdt på fat, noen ganger legger krydder. Mørk rom litt bitter, med en fruktig lukt. Det er en form for Roma som rav rum.

 Hva å drikke rum?
 I ren form er det brukt sjelden drikker. Det eneste unntaket er den Barbados rum "Malibu" har en mild smak. Etter å ha spist, drukket noen ganger mørk rom, som lenge har holdt på eikefat. Det kommer vanligvis med en kopp kaffe eller en sigar. De beste snacks for Roma - en ananas eller papaya, kirsebær, appelsin eller melon, drysset med kanel.

 Populære cocktails basert på rum
 Baserte mørke rum cocktails er forberedt, for eksempel, Planter er Punch og Mai Tai. Bruk den som en del av grog - varm drikke med rum, sukker, kanel, sitron juice og varmt vann. Opprinnelige og deilig drink - ung hvit rom med lime juice og cola.

 Brukes også eksotisk frukt juice eller sitrus. Det er mange cocktails fra ung Roma: Daiquiri, Pina Colada, Cuba Libre og Mojito og andre. Golden rum er god og ren i komposisjon og cocktails. Det er best egnet for å lage jordbær Daiquiri cocktail eller Pina Colada. I Karibien, hvor nesten ikke drikker vin, i stedet for lunsj eller middag drikke rum fortynnet med vann.

 Rum «Bacardi»
 Den mest kjente merkevaren i verden er Roma «Bacardi». Det er tre typer av Bacardi. Videre rum eller andre bekymringer avhengig av hvilke vilkår vytrymuvavsya drikke og hvor lenge. Dermed hvilke typer rum Bacardi:

 - «Bacardi Rum Lys-Dry» - tørr lys rom med en delikat smak. Det er mest egnet for tilberedning av forskjellige cocktails.

 - «Bacardi Rum Gold» - meget slitesterk, har en sterk smak. Denne "gyldne" rum går bra med tonic og er perfekt som en aperitiff.

 - «Bacardi Rum Premium Svart» - mild flavored drink i cocktails ofte brukt sammen med tonic og appelsinjuice.

 Om hvordan man skal drikke Bacardi rum, kan vi si at takket være slike kvaliteter som lys, mild smak og herlig aroma, mange foretrekker Bacardi rene, ingen tilsetningsstoffer.  
Hvordan lage gløgg hjemme? Oppskrifter gløgg

 Dette drink som smaker som en moderne gløgg, utarbeidet av de gamle romerne. De lagt den består vin, krydder, men ikke oppvarmet. I kokebøker av den tiden kan du finne en rekke oppskrifter for drinker vin, som ble lagt timian, datoer, koriander, laurbærblad, safran, kanel. Siden da krydder var i pris, deretter drikke var rimelig bare til eliten.

 I middelalderen vinen begynne å varme opp, og legger til det honning, koriander og sprek gress halanhal. Mulled brukes til å forebygge og behandle forkjølelse sykdommer, styrke immunforsvaret, fordi mens det var ingen medisiner. I dag er denne drinken også konsumert for medisinske formål, med tap av styrke, utmattelse, kulde, hoste og andre sykdommer. Men det kan ikke bli misbrukt, som overdrevent forbruk av narkotika kan være gift.

 Oppskrifter gløgg i ulike land er forskjellige. Det er mange nyanser og finesser av matlaging, tilsett litt kaffe, andre - rum, brandy, og konjakk, og andre - øl, frukt, krydder og nøtter. Her er hvor fantasien til å streife. Så, hvordan å lage gløgg?

 Den klassiske oppskriften for gløgg
 Det er en klassisk oppskrift på gløgg som gjør andre typer. Å forberede, søker ikke å vin gløgg til en byll, bør temperaturen nå 70 grader. Bedre bruk skjøre eller semi-tørr rødvin. Med hvitvin, vanligvis drikken ikke er forberedt.

 Ingredienser: gløgg hjemme

 - 075 liter rødvin;
 - 1 st.lozhka sukker;
 - 4-5 fedd;
 - Kanel (etter smak);
 - Muskat (etter smak).

 Ofte også bruke frukt, krydder og andre alkoholholdige drikker i små mengder.

 Krydder bør plasseres i Turku, tilsett 1/3 kopp vann, vent til blandingen koker og la stå i et halvt minutt over middels varme. Deretter må du la suppen i 10 minutter. Bland deretter med varm vin og legge til innholds tyrkere klar til å drikke 1 ss. skje sukker.

 Det er antatt at de mest nyttige gløgg er en som er laget av naturlig vin med fruktsaft. Det blir ofte servert med kjøtt eller kylling, med ost og frukt kake.

 Den klassiske oppskriften for gløgg ut av vann:
 Med sukker og krydder varme vin til 70-80 ° C over middels varme. Av og rør blandingen. Deretter dekker beholder med lokk og la blandingen stå i 40-50 minutter til smaker og dufter gradvis avslørt. Bevise gløgg til en byll forbudt.

 Den klassiske oppskriften for gløgg med vann:
 Ta en kopp vann og 1 liter vin. Kok i vann for krydder som de ga sine duftende eteriske oljer. Deretter legger sukker (du kan bruke honning i stedet for sukker). Vin bør legges på slutten. Kok mulled umulig.

 Gløgg er bra at i komposisjonen kan legge til forskjellige krydder, tørket frukt, ved hjelp av ulike kombinasjoner og oppfinne sine egne oppskrifter.

 Briller av gløgg
 Gløgg helles i kopper eller briller med tykke høye murer med et stort håndtak.

 Gløgg - et middel mot forkjølelse
 I tillegg til god smak, har gløgg helbredende egenskaper. Den inneholder vitaminer i gruppe B, mineraler, aminosyrer og antioksidanter. Det er en naturlig byoheneratorom som kan forynge og bedre immunitet. Folkemedisin bruker gløgg til krefter etter sykdom, utmattelse, samt sykdommer som forkjølelse, bronkitt, influensa, lungebetennelse og andre.  
Hvordan lage gløgg hjemme?
 I den kalde årstiden spesielt populært gløgg. Tross alt, dette lav alkohol drikker ikke bare varmer kropp og sjel, men muntre opp. Dessuten er bruken av gløgg uten bivirkninger som bakrus.
 Så du trenger å gjøre en gløgg hjemme? Ikke noe spesielt - bare rødvin og krydder. Forresten, drikke, er det ingen eksakt oppskrift, alt forberedt det til din smak, holder bare de grunnleggende reglene.
 Det bør bli husket som krydder ikke trenger å slipes, eller de vil ødelegge smaken av vin og vil knirker på tennene. Når du forbereder gløgg i noen hvis du ikke kan kok opp - det fører til fordampning av alkohol. Men drikken er klar til å helle gjennom en sil og trenger å drikke varmt! Vel, nå noen populære oppskrifter gløgg.
 "Classic" gløgg:
 Ingredienser:
 - 750-1000 ml av noe rødvin, og kan være billig, men du har allerede sjekket;
 - 150 ml. vann;
 - Krydder som kardemomme, muskat, kanel, nellik;
 - 100 gram. sukker;
 - Små biter av ulike frukter og bær for din smak, for eksempel sitron, appelsin, grapefrukt, eple, lime.
 Metode:
 1.  Hell vann i en kjele, tilsett krydder etter smak der og kok i ti minutter til krydderne ikke gi all din smak.
   I blandingen for å helle vin og legge biter av frukt og grønnsaker.
   Tilsett sukker, rør alt godt.
   På lav varme under omrøring, ta før de første drikke bobler. Umiddelbart fjern fra varmen.
   Hell i kopper gjennom en sil.

   "Winter" gløgg:
   Ingredienser:
   - 05 liter. svezhezavarenoho sterk te;
   - 375 ml rød bordvin;
   - Kanel og nellik.
   Metode:
  1.  I te helle vin, tilsett krydder.
    Godt rørt og oppvarmet under panseret, men ikke kok opp.
    Hell og drikke varm.

    "N" gløgg:
    Ingredienser:
    - 1 liter. rød bordvin;
    - 200 gram. sukker;
    - Nutmeg;
    - Kanel og nellik - etter smak.
    Metode:
   1.  Vin helles i en gryte, tilsett sukker, nellik og kanel, razlomannыmy i små biter, tilsett litt muskat svezhenatertoho, tett lokk og varme over svak varme til begynnelsen av prosessen med koking.
     Pan innpakket og tilført drikke 10 minutter.
     Deretter gløgg strømmet inn kopper og server umiddelbart.

     "Sport" gløgg:
     Ingredienser:
     - 750 ml rød bordvin;
     - 25 ml brandy;
     - 50 oz. sukker;
     - En halv sitron, kanel, nellik og muskat.
     Metode:
    1.  Vin helles i pannen, er det lagt brandy og frisk sitronsaft og hakket sitronskall.
      Krydder er lagt til smak.
      Drikken er oppvarmet under et deksel på lav varme, men ikke koke.
      Varm drikke filtrert og helles i koppen.  
Яндекс.Метрика