Hvordan å drikke Sambuca? Populære måter å bruke drikke

 Sambuca - et brennevin med en svak duft av anis, som regnes for å være fødestedet til Italia. Fylt med urter festning det varierer 38-42%. Sambuca i vårt land dukket opp relativt nylig, og i dag er mange som ikke vet hva dette representerer en drink og hvordan du skal drikke Sambuca.

 Vi vet at mange forskjellige måter og lagringsalternativer, med sambuca ofte brukt som en komponent for utarbeidelse av alkoholholdige drinker (volley lagvis cocktails eller skyttere), som denne drinken er en juvel av "brann" parter.

 Hvordan å drikke Sambuca?

 Alternativ №1
 En av de tradisjonelle metodene er Sambucaconmosca, som betyr "med fluer." Selvfølgelig, er navnet ikke veldig appetittvekkende, men du bør ikke bekymre deg, fordi det ikke påvirker smaken av drikken. Så må du ta et glass konjakk og hell ham Sambuca, og deretter sette tilbake tre korn av naturlig kaffe. Romantikere tror at disse korn er et symbol på lykke, helse og velstand.

 Deretter brenne drikke, vent ca 30 sekunder og hell i et bredt glass. Neste cognac glass bør dekke klut, er det nødvendig å holde den dype smaken av drikken. Varm Sambuca, (men ikke varmt) å drikke en slurk og tygge kaffebønner. Du kan også puste de første par drinker og drikk Sambuca.

 Alternativ №2
 Ta kaffebønner grundig tygget og deretter satt fyr på Sambuca, umiddelbart satt ut og drikke i ett jafs. Det er et annet alternativ - ikke sette ut en drink, vente til brannen slukkes, og bare da drikke.

 Den ideelle kombinasjonen av Sambuca kaffe er vurdert, da det kan mildne og legge smak av anis. Det er derfor det Sambuca, som utelukkende er konfigurert for eliten varianter av økologisk kaffe. Derfor, hvis du ikke liker å tygge kaffebønner, prøv Sambuca på kaffebønner Sambuca Molinari Caffe. Også kaffebønner kan erstatte likør med duften av kaffe som er strømmet inn i et bredt glass, og så er det lagt varm Sambuca. Alternativ №3
 Hvis du foretrekker den klassiske Sambuca, kan du brygge en kopp økologisk kaffe i stedet for sukker og legge til to eller tre skjeer Sambuca. Også et utmerket alternativ er en kombinasjon av Sambuca espresso, men uten sukker. I denne versjonen kan du føle dyp smak av drikke, og skaper en unik kombinasjon av sterk søt kaffe Sambuca Gorkij.

 Sambuca kan anvendes i ren form, men i en minimal mengde. Denne metoden er egnet for folk som liker drinker, spesifikk aroma og lyse smak av anis. I dette tilfellet må vi ta godt kald drikke.

 Det er en annen måte å bruke italiensk Sambuca, må du legge i et glass med is (is må fylle nøyaktig et halvt glass) og deretter helle seg en drink. Drikk cocktail gjennom et sugerør behov.

 Hvis du har valgt "hot" versjon, være svært forsiktig, som manglende overholdelse av sikringstiltak kan få en alvorlig brannskade. Det er verdt å merke seg at Sambuca - en meget sterk drikk, så du kan ikke drikke på tom mage.  
Hvordan å drikke tequila video

Det er flere måter å si om hvordan å ta tequila. Først av alt, kan den brukes i ren form fra den klassiske versjonen snacks som kalk. Sur smak med en liten bitterhet av frukten er best egnet for bruk tequila. Meksikanere også bruke den i ulike kombinasjoner - unike funksjoner tradisjonelle cocktails.
 Men det ville ikke være den metoden som velges, er det mange forskjellige regler som gjelder dette drikke så klare regler for bruk av tequila til dags dato der.
Hvordan å drikke tequila video

 Den klassiske måten å bruke tequila
 Den klassiske versjonen er bruk av spesielle briller av tequila fylling, helle salt i en skål, og lime skåret i fire baser. I uhlubku nær tommelen skal helle litt salt og en liten dråpe juice. Så denne kombinasjonen licks, og deretter svelge drikke tequila. Snacks gjennomføre fjerdedeler av lime, sitron lov til å erstatte det vanlige - effekten er nesten det samme.
 I klassisk modus der alternativ modifikasjon. Noen foretrekker å bruke er kalk tequila, eller dyppe den i salt før måltid.
 For folk som elsker spenningen, anbefaler vi å blande salt med en liten mengde pepper.
Hvordan å drikke tequila video

 Tequila bruke is og sitron
 Det neste alternativet er bruk av tequila kalt tequila med is og sitron. Denne metoden krever en sitron, klippe den i to på tvers og ryddig måte å ta ut massen.
 I huden av sitron halvdeler splyuschuye bottoms for levering av tabellen. Som kom ut i vår glass. Sitt land Macau salt, og hell i den kjølige tequila. Noen ganger kan en drikk laget for å legge til et par stykker av is. Tradisjonelt slike originale drikkeglass gjestene som kommer til ferien.
 Snakker av Mexico, og der gjorde en utfyllende drink sanhritoy. Denne spesiell type alkoholholdige forfriskninger. Prosessen med forberedelse sanhrita skyldes kalk eller oransje rød og tomater og chili. Det finnes andre metoder for kulturell bruk tequila i en god akkompagnement.
 Ulike land har sine egne særegenheter om anvendelsen av tequila. I Tyskland, kan det bli oppnådd i ren form uten salt. For denne metoden, bruke rimelig beste tequila gjennomsnittlig eksponering, som tilhører en klasse som heter Gold.
 I Latin-Amerika tequila bruke som smakstilsetning.
Bringebærsyltetøy oppskrift. Hvordan lage bringebær syltetøy for vinteren

 Bringebær syltetøy, i tillegg til god smak som alle husker fra barndommen, har også en rekke nyttige egenskaper. Bringebær syltetøy i vinter veldig godt til forkjølelse. Ingenting vil varme deg bedre enn te med bringebærsyltetøy. På grunn av bringebærsyltetøy oppskrift for vinteren er svært relevant, spesielt for barnefamilier. Vertinnen er alltid opptatt med spørsmålet: hvordan å lage mat med bringebær syltetøy til vinteren, til tap av vitaminer var lavest. For å gjøre dette, intensiv-kokt syltetøy.

 Ingredienser


 Som av en kilo bringebær vil du trenge en kilo sukker.

 Hvordan å lage mat med bringebærsyltetøy


Bringebærsyltetøy oppskrift. Hvordan lage bringebær syltetøy for vinteren

 Hvordan lage bringebær syltetøy til vinteren: å starte forsiktig fjerne stilken og bladene, vaske bærene i en stor bolle. Gjør dette forsiktig som mulig, bringebær - veldig søt bær.
 Malyn sovner sukker og gi stå i 4-5 timer. Deretter flette juice dannet og kok i 10 minutter. Deretter legger bær sirup, kok over svak varme og la koke i 5 minutter. Avfeie bringebærsyltetøy og gjenta prosedyren hver 8-10 timer.
 Bankene forberede seg på forhånd for syltetøy, spre dem i en jam og Zakatay.
 Det er en enkel oppskrift med bringebær syltetøy hendene. Denne oppskriften bringebær syltetøy er godt egnet for nettopp innsamlede bær.

 Ingredienser


 De er tatt like mengder sukker og bringebær, bringebær cup - kopp sukker.

 Hvordan lage bringebær syltetøy for vinteren


Bringebærsyltetøy oppskrift. Hvordan lage bringebær syltetøy for vinteren

 Malyn blonder lag med sukker, helles i en glassbolle av bringebær - topp kopp sukker og så videre. La stå bringebær med sukker 2-3 timer. Sett en panne eller bolle med syltetøy på fremtidig gass til minste brann i 40 minutter. Tid er betinget, må du bringebær juice helles og gjennomsyret av sukkeret. Deretter omfatter brann sterkere, men ikke ved maksimal. Bevise bringebær syltetøy til en byll, fortsatt omrøring med en tresleiv. Hold sukker oppløst. Når syltetøy koker og sukkeret har løst seg opp, skru av gassen og hell bringebær syltetøy på bredden.
 Ingenting er lettere vår oppskrift hvordan å lage mat med bringebær syltetøy til vinteren. Hold bringebær syltetøy bedre på et kjølig sted og deretter i vinter vil du ha er velsmakende og sunn kur for forkjølelse.

 Video av bringebærsyltetøy oppskrift for vinteren


 Enkel og intuitiv video oppskrift hvordan å lage bringebærsyltetøy.
Bringebærsyltetøy: en deilig oppskrift med bringebærsyltetøy

 Hvem av oss ikke liker å spise i vinter bringebær syltetøy? Og det er ikke bare en fornøyelse. Ja, kan bringebærsyltetøy gjøres til pannekaker og oladushkam kan legges til te i stedet for sukker eller mat med det mange gelé og desserter. Men det er også svært nyttig produkt, slik at hver kvinne bør vite hvordan du skal lage bringebærsyltetøy.

 Hvorfor bringebær syltetøy nyttig?
 Bringebærsyltetøy nyttig på grunn av stoffer som finnes i bær og ikke ødelagt under varmebehandling. Ja, inneholder dette jam naturlig salisylsyre, og det er inkludert i de fleste antipyretika. Men i motsetning til aspirin og andre rusmidler med bringebærsyltetøy ikke forårsaker gastritt eller magesår.

 Dette produktet er lagret på vitamin A, PP, E, B2 - det vil si stoffer som bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og god hudfarge. Og det er de makro - og mikronæringsstoffer, som er en del av antidepressiva. Og selvfølgelig, takket være jern, bringebær jam nyttig for prosessen med hematopoiesis.

 Alle hemmelighetene av bringebærsyltetøy
 Selvfølgelig har hver familie sin egen oppskrift på bringebærsyltetøy. Men uansett hvordan du velger, det viktigste - er kvalitets bær. De bør være svært nøye sortere og velge bare de sterkeste syltetøy og modne bær, og de resterende forsinkelse (man kan lage kompott). Malyn bør vaskes veldig forsiktig, ellers kan du mos.

 Så gjør dette: sette bærene i et dørslag, som ligger midt i en stor gryte eller en bøtte med vann (avhengig av antall bringebær). Og av begerbladene bær sparken etter at de besøkte vann. Å kvitte seg med bringebær bille larver, bare dyppe bærene litt salt løsning (per liter vann 10 g salt). Larvene dukke opp, de kan fjernes og nøyaktig sette bringebær i en bolle for matlaging syltetøy, fylle med sukker og la stå i flere timer (tre eller fire er nok).

Bringebærsyltetøy: en deilig oppskrift med bringebærsyltetøy


 Oppskrifter bringebærsyltetøy
 Classic forhold til bringebærsyltetøy - 1 kg bær bør ta en halv kilo sukker. Eksperter sier at mens kan du koke ca 2 kg bær. Først, er det raskere og for det andre vil det jam være mer smaksrik. I prosessen med matlaging jam dannet skum (det samme som vi elsket som barn). Det kan skyte konvensjonell skimmer eller en spiseskje.

 Til slått jam mer duftende, han har blant annet tilsett saften av rips. I tillegg til lukten, legger det en annen viktig funksjon - ikke en jam zatsukruyetsya.

 Bringebær syltetøy kok på lav varme, og er best i doser. Dette gjøres på følgende måte: først syltetøy kok opp, deretter stå noen minutter over svak varme, deretter stående i timevis. Og så gjentatt tre ganger. Men det er en oppskrift såkalt "agenter, intensiv", tilhører den etter jam kommer til å koke, kok i ytterligere 5 minutter og deretter bare lå på bredden. Bringebær veldig mild, for de må sørge for at de ikke zvarylysya ikke tapt i denne visningen.

 Hvordan sjekke beredskap av syltetøy?
 Dryppe dem på en tallerken. Dersom fallet ikke er strømmet, er jam klar. Sirup og dermed bør være gjennomsiktig. Jam helles i tørre, forvarmes krukker. I begynnelsen var de tett lukkede lokk, deretter plassert i en pott der pre-helte vann, oppvarmet til 90 grader, og dermed er pasteurisering. Totalt tar det 10-15 minutter, avhengig av hvor mye bankene. Deretter beholderne tett tillukket. Kjøling forekommer naturlig.

Яндекс.Метрика