Hvordan å drikke vann?Det ville synes at det er å være i stand til - ta og drikke. Og det var det. Vannet bør du drikke ordentlig. Og hvordan - les videre.
Drikk vann før måltider
Korrigert: ca 30 minutter før et måltid. Så, du starter fordøyelsessystemet. Også, på denne måten skille sult av tørst. Fordi noen ganger folk spiser når faktisk ønsker å drikke. Denne lappeteppe av opplevelser som oppstår fra en lignende en underliggende årsakene. Energipotensialet i hjernen avtar fra mangel på vann og mangel på mat. Så hvis du føler deg sulten, men middagen endte bare et par dager siden, så du trenger vann.
Drikk vann etter måltider
Men ikke før enn 2 - 2, 5 timer etter å ha spist. Vann som forbrukes etter et måltid, fullfører prosessen med fordøyelsen, nøytraliserer syre og vasker bort matrester.
Drikk vann før fysisk aktivitet
Formelen er enkel: et glass vann 30 minutter før starten av fysisk aktivitet hver 15-20 minutter + noen små slurker. Ikke lider tørst etter trening, samt gjengen opp på vann, drikker en halvliter i ett jafs. Moderat drikking før trening og under det sparer deg mer energi. Og bare ikke vil la deg visne.
Drikk vann i stedet for andre drikkevarer
Ikke undertrykk tørste fruktjuicer, og spesielt brus. Først vil for å slukke tørsten trenger mye mer av disse væsker enn rent vann. Sekund, disse drikkene ikke gi daglig rate på væskeinntaket.
Drikk vann i morgen
For å opprettholde normal funksjon og overordnede organ tone bør drikke et glass vann hver morgen umiddelbart etter å ha våknet opp. Vannet aktiverer kroppen, forbereder det for dagen arbeidskraft, øker effektiviteten.
Drikk vann hele dagen
Ernæringseksperter anbefaler å drikke minst en, 5 liter væske per dag. Beste alternativet - en 8-10 glass vann. Ved hjelp av vann, sparer du deg selv fra enhver risiko for fysiske og psykiske "bremser", som er forårsaket av dehydrering.
Drikk vann før sengetid
Akkurat som i morgen, drikke et glass vann før du går til sengs. Drikk små slurker. Bruk kaldt vann, men i alle fall ikke kaldt - det bremser ned stoffskiftet.  
Hvor raskt den håndpumpe

Før du begynner å torturere meg selv forskjellige klasser, finne ut hvilken hånd - biceps at albuene bøyd, triceps, unbend dem underarm muskler og hele systemet av små muskler som er involvert i å bøye armen ved albuen.
 Vanskelig å finne utøver som veier 60-70 pounds, Whose omkrets ble hånd mer enn trettisyv inches. Vakre og kraftige hender - et privilegium tungvektere som veier mer enn åtti pounds. Ditt mål - vakre hender, så må du trene alle de store musklene, spesielt bena.
 Det er viktig å vite at hånden av overtrening er ganske enkel. Hvis klassene du gjør mye trekkraft i skråningen, pull-ups, push-ups og regimer liggende, deretter hånd snur alvorlig byrde. Tog armmusklene, bør denne metoden ikke mer enn et par ganger i sju dager. Å være overvektig kan skade relasjoner, som er svake hender, og de skal bli friske innen seks måneder.
Hvor raskt den håndpumpe

 Sterk og vakker hånd
 Trinn én
 Hender strakt vanligvis de viktige fokuserer kraft øvelser som: boet trekk, benkpress, dumbbell løfte eller trekke.
 Trinn to
 De kraftige musklene i underarmen - kraftige hender. Disse musklene mens ikke stor, men er viktig. Derfor vil deres trening være nok ganger i uken. Ta noen tilnærminger vri roller og bøy i håndleddet.
 Trinn tre
 For å bli sterkere hånd, for å styrke deres hjelp klasser med en boksing bag. Ulike stiler blåser å hjelpe ham å bli mer kraftfulle og dyktige hender. Imidlertid bør trening være forsiktige. Ikke glem at det er nødvendig å bruke spesielle hansker og seler. Så du beskytte dine lenker og håndledd.
 Fjerde trinn
 En annen effektiv trening for hands - det er bøyd ved hjelp av bar stående, krøller bruke vekter på benken, bøying bruke manualer, trekker og hammer.
Hvor raskt den håndpumpe

 Trinn fem
 Effektive klasser for triceps - Benkpress, dumbbell løfte fra hodet først med den ene hånden, push-ups, leg forlengelsesarmer.
 Trinn seks
 Catching hender kan ikke argumentere med at det var ubehagelig følelse i carpal leddene. Siden bør søke stillingSom hindrer zapyastnыm skadde ledd.
 Trinn Seven
 Øvelse armmusklene viktig høyteknologi. All trening bør utføres som klart og presist. Det eneste som du har råd til - chitinhu prinsipp. Sin essens er at kroppen din hjelper deg å heve bar.
 Utføre øvelsene nevnt ovenfor kan du gjøre hender kraftig og smidig i løpet av kort tid.
Hvordan lage sjokolade

Det er vanskelig i vår verden finne en person som ikke elsker sjokolade. Dette produktet har en fantastisk søt endeløs rekke av smaker som vil tilfredsstille enhver person.
 Hvordan flott å sitte ved peisen kald vinter kveld og ta en kopp velduftende og fantastisk varm sjokolade, mørk sjokolade bitterhet føle eller smake sødme av alle fantastiske melkesjokolade, kan du ikke å begrense deg til disse fantastiske øyeblikkene i livet.
 Men selv en liten godbit som en ekte kvalitet sjokolade er ganske dyrt, og ikke alle har råd til det. Derfor ulike kokker og vanlige husmødre skape egen sjokolade, mens det lagt til sin eksklusive ingrediens for å legge interessant smak.
 Cooks fagfolk forberede denne fantastiske produkter fra kakaobønner.
Hvordan lage sjokolade

 Forbered sjokolade hjemme.
 Melkesjokolade.
 For å fremstille sjokolademelk vi trenger 100 ml melk, som er oppvarmet for å blandes med 200 gram sukker og 200 g melkepulver. Legg tilbake fem spiseskjeer kakaopulver og en halv teskje av vanilje.
 Kok alt dette masse nødvendig til den tykner helt, mens stadig omrøring for å holde det brent. Til slutt må du legge til 200-250 gram smør og fjern fra varmen. Svært nøye SE av blandingen.
 Hell den resulterende sjokolade i formene og legg i fryseren i 3-4 timer for å stivne.
 "Bitter mørk sjokolade.
 Forberede mørk sjokolade enda enklere enn melk. For å gjøre det, vil du trenger halvparten så mye ingredienser: 80 gram kakaopulver blandet med 100 ml renset vann og føre til en småkoke purke vekt. Så fjern fra varmen og tilsett 50 g smør.
 Rør, hell i former og legg dem i fryseren eller kjøleskapet. Hvis koke sjokolade kommer fra en meget bitter smak, kan du tilsette noen skjeer av sukker.
Hvordan lage sjokolade

 Matlaging vakker kopp varm sjokolade.
 For duftende og deilig varm sjokolade har vi 300 ml melk legge til tre spiseskjeer med kakao og tre spiseskjeer sukker og liten klype salt.
 Omrøring, bringe til en småkoke denne varen. Deretter legge en kopp fløte, tilsett kanel og vanilje smak. Kok opp blandingen til et oppkok. Hell i kopper og nyte den fantastiske smaken.Hvordan du rengjør abbor (video)

Abbor - stor fisk, som oppfordret fiskerne fange det perfekte året. Dette er virkelig en vakker og deilig fisk, men ikke spesielt innbydende vertinne, til tross for det faktum at du kan lage mat med det utmerket suppe, Sprø stek til de er gyllenbrune eller til og med lage gelé. Snarere, hender det at perches beskytte sin skjønnhet skarpe pigg finner og skjell dem svært vanskelig å fjerne. Rengjøring prosedyre abbor ville ikke være så vanskelig hvis du kjenner noen viktige hemmeligheter.
Hvordan du rengjør abbor (video)

 Tips 1: Kui jernet er varmt
 Rent abbor kan bare være frisk. Hvis vekten minst litt tørke oppDeretter fjerner du det blir mye vanskeligere. Spiss fin fisk må først kuttet er veldig praktisk å bruke for saksen.
 Tips 2: Varme og kulde
 For enkel rengjøring kan være pre-plass abbor i fryseren. Når han pidmerzne prøve å vaske av skalaene med en kniv. Det må skilles lett. Man kan også fjerne skjell i stedet for en kniv skarp kant av gaffelen.
 Du kan også holde før rengjøring abbor noen sekunder i kokende vann. Da må det være forankret i bunnen av halen festet til skjærebrett og klar.
 Tips 3: Fish-rengjøringsmidler
 Ren abbor vil være mye enklere hvis i stedet bruke en spesiell kniv Fish-rengjøringsmidler. Hvis det plutselig ikke vil ha på hånden, kan du bruke Vanlige gamle rivjern. For å gjøre dette, klippe ut et rektangel og pakk det rundt en trepinne, fikse neglene.
Hvordan du rengjør abbor (video)

 Tips 4: triks
 En slags rыbochystku kan gjøres på noen annen måte. Crammed metallplate på bunnen av korken ned eller spiker probyyte tinn lokk på bankene for å komme sil.
 Tips 5: enkel
 Hvis du ikke ønsker å såre hendene og lider av rengjøring fisk er den enkleste - fjerne hud fra fisk med vekter. Å gjøre podrezhte skrelle vekk fra hodet og bringe det brått. Bare husk å fjerne pre-smelting.
 Selvfølgelig, denne opplæringen abbor spare deg muligheten til å nyte den duftende stekt hud, men for denne fiskesuppe er akkurat.
 Triks
 Hvis du ikke ønsker når rengjøring fisk skade hendene på pigger på finnene, den beste bruke hvite hansker bygningen.
 Til mens rengjøring fisk ikke glapp, er det best å spikre en spiker inn i et styre eller holde halen av tang.Яндекс.Метрика