Hvordan å drikke whisky? Grunnleggende regler for bruk, styret i somyle

 Før du drikker whisky må fastslå at du er klar over denne edle drikk. Whisky har en rik, skarp aroma og lyse smak. Han er favoritt drikke av den legendariske James Bond. Men, likevel, til våre innbyggere er ganske ny drink, fordi ikke alle vet hvordan å drikke whisky.

 Hvordan å drikke whisky, hovedreglene
 Hvis du ønsker å sette pris på smak, farge og aroma av drikke uten å fortynne det, vil det komme tyulpanopodibni kelyshky. Hvis du blander whisky og cola, vann eller is, må du bruke et bredt glass med en tykk bunn. Obligatorisk regel er at temperaturen whisky bør være 18-21 grader. Den maksimale smak og aroma av drikken er avdekket under disse betingelser. Hvis drikken har en lavere temperatur, så vil du miste smaken ved svært høye temperaturer whisky smaken går tapt - det er mer holdbar og tøff.

 Skotske tradisjoner
 Tradisjonelt, drikker whisky fortynnet med vann. Ved innlevering et glass whisky må gjøres og et glass rent vann. Dermed er basert på egne preferanser, alle kan oppnå ønsket andel. I utgangspunktet bør vannet være en tredjedel eller en halv kopp, men ikke mer.

 Hva mix og hvordan å drikke whisky. Tips somyle
 Somyle rundt om i verden er enige om at du bør drikke Scotch Whisky separat, dvs. legge brus, is eller sirkel. Whisky er tilrådelig å drikke etter to eller tre timer etter måltidet. I tillegg bør du ikke spise whisky, som vil gå tapt smak og aroma av denne edle drikk.

 Men dette gjelder bare for Scotch whisky, som er laget utelukkende av naturlige byggmalt. Kanadiske, amerikanske og andre whiskyer må blandes med andre ingredienser, men i dette tilfellet kan du føle rik aroma og smak på drikken. Dette er nødvendig fordi det i disse landene å fremstille korn whisky blir brukt, hvorved drikken blir svært spesifikk smak. Men dette skygge kan skille bare ekte foodie og elsker av whisky.

 Whisky og cola
 På Amerika, Europa og Canada er de vanligste drikke whisky og cola. Ganske enkelt å forberede deg en cocktail, men det er viktig å vite hvordan man skal drikke det. For å forberede cocktail vil være ideelt kupazhovani drinker, med deres alder bør ikke overstige tre år. Bland whisky og cola bør være i forholdet 2: 1 eller 1: 1 (det kommer an på hva slags festning drikke du vil). Husk også at for mye kan drepe når all aroma og smak av whisky, at hele ideen er eliminert. Whisky med vann eller brus
 Hvis du bestemmer deg for å kombinere whisky med soda eller rent vann, er det viktig å vann (brus) ikke overstiger den tredje delen av den edle drikk. Whisky og vann skal presenteres separat i forskjellige briller. I denne tradisjonen av whisky drinkers i England og Skottland.

 Den enkleste og mest vanlige er en cocktail av whisky med is. Ta et glass og fyll den 2/3 full med is whisky er knapt skal dekke isen. Når isen begynner å smelte, blir drikken mer myk og behagelig smak.  
Hva Mr yut whisky? Den beste kombinasjonen

 Whisky - et sterkt alkoholholdige drikker, som brukes ved fremstilling av forskjellige typer av korn (hvete, bygg, mais). Veldig populært skotsk og irsk whiskey.

 Hva drikker whisky?

 Brus
 Mest drikking whisky med en enkel (helst våren) vann eller brus. Hvis man har valgt en soda, bør deretter fortynnet whisky være i et forhold på 1: 1. Så du kan betydelig redusere smaken av drikken.

 Cola
 En annen utmerket ingrediens for å blande med whisky er Coca-Cola. Med dette kullsyreholdig drikke maskert den bitre smaken av whisky. Snerpende malt whisky ved tilsetning av søtt vann er i stand til å kjøpe en behagelig smak. Vi kan si at du har forberedt en deilig alkoholiker cocktail.

 Vermut
 Vermut kan være både tørr og søt, du kan velge det beste alternativet for din whisky. Det er noen spesielle regler, bare velge hva du liker. Smaken og behagelig aroma vermut er det perfekte supplement for bourbon eller whisky. Den mest populære cocktail ved hjelp av vermut og whisky - ". Manhettэn"

 Sitron
 Delikat aroma av whisky kan perfekt supplement til skarphet av sitron, og smaken av drikke vil ikke bli maskert eller brutal. En populær sitron cocktail er "whisky sour."

Hva Mr yut whisky? Den beste kombinasjonen
 Hvordan å drikke whisky?

 Whisky kvalitet serveres ved hjelp av all skotsk tradisjon - et glass whisky serveres i ensemble med et glass rent kildevann. Denne regelen finnes, slik at alle kunne blande sine egne drinker til de beste proporsjoner for seg selv. Også du kan kombinere whisky med brus, saft eller isbiter.

 1 / 3-1 / 2 glass whisky tar, resten er supplert med vann. Drikken bør drikke små slurker, og dermed har du mest nyte sin smak. Du kan også drikke whisky i ufortynnet form, men å bruke det bør bringes til romtemperatur. Denne drinken passer perfekt til spillet, østers, røkt fisk.

 Skotske tradisjoner
 Ifølge skotske tradisjonen drikke whisky med vann. For eksempel, i Irland whisky drikker bare ren. Skotsk whisky er fortært med tillegg av brus eller rent kildevann med noen isbiter (ismengden kommer helt an på dine smakspreferanser).

 I Skottland besluttet å holde seg til én regel. Først må du nyte (for å vurdere konsistens og farge på drikke), for å føle seg hele spekteret av smak, en liten slurk å føle seg rik smak, ta første slurk. Deretter fortynne whisky å føle hel haug og avsløre smaken av drikken.

 Drikke whisky gjennomsiktig glass med en tykk bunn sylindrisk form. På grunn av dette enkelhet perfekt fremhever fordelen av drikke. Fyll glasset akkurat en tredel (mulig, men ikke mer). Det er viktig å huske en viktig regel - ikke drikker whisky i ett jafs. Drikk edel whisky sakte, til et godt selskap nyte den rike smaken av denne drinken.  
 Karamell, uansett form, kan det være, er en av de mest populære og vanlige typer godteri i dag, har kommet opp med slike godbiter for en lang tid, og det gleder sta søt tann, fortsatt til denne dag.
 Hard Candy med søte wrappers stappet i farge, tyktflytende masse av iskrem eller kake, fargerik godteri på en pinne, Montpensier og mange andre typer godterier, som vi er vant til fra barndommen, viser det seg, kan du lage dine egne hender.
Hvordan å lage hjemmelagde karamell riktig?

 Moro, deilige søtsaker, som viste seg ganske lett å lage mat på egen hånd, har de ikke kreve deg for mye tid og krefter. Men, hva en fantastisk resultat!
 I dag kan ingen vil fortelle med stor sikkerhet som først tenkte på denne merkelige enkle, men unike oppfinnelser. Vi vet bare at den første yngel sukkerrør prøvde ca 2000 år siden, det podribnyvshy en fin slurry og gjøre den første søte karamell.
 Siden en slik godbit gjennomgått mange forvandlinger og endringer, det spredt rundt om i verden, ikke glem å se i nesten hvert hjørne av verden. I dag karamell kjent over hele verden, kan det bidra til å forberede en rekke desserter og søtsaker fra tusenvis av typer av karamell godteri, slutter med kaker, søte salater og selv kurere!
 Som vi har sagt, er det enkelt å tilberede hjemmelaget karamell, er det nok til å få sukker og rent vann, men at hun fikk virkelig velsmakende, er det nødvendig å forstå detaljene av noen prosessen med etablering.
 Til din tallerken fylt alle tradisjoner, og ble tilberedt helt riktig, bør du ikke bare varme opp sukker til en viss temperatur, er det viktig å ikke glemme å legge stivelse sirup eller invertsukker sirup, på grunn som blir det mer hygroskopisk, fordi den inneholder mer fruktose.

 Secrets å lage hjemmelaget karamell


 Det er viktig at det i prosessen med matlaging sukker pryhorav, ellers resultatet vil glede deg bare ikke, brent karamell helt uspiselig, det vil bare kaste. Det er derfor nødvendig å velge en beholder som kan gi jevn og ganske sterk varme, noe som er oppnådd ved retter med en tykk bunn.
Hvordan å lage hjemmelagde karamell riktig?

 Med denne design, perfekt akkumuleres det varme og varmer jevnt, noe som sparer deg bryet når en av godteri er zarum'yanylasya og den andre bare varm. Men det bør bemerkes at i potten med en tykk bunn for å stoppe oppvarmingsprosessen kan ikke være momentant, truende alle samme podhoranyem. Hva gjør jeg?
 Svaret er enkelt - perfekt, det kjele med tykk, men ikke den teployemnyy bunnen, for eksempel, uten ekstra stasjoner inne. Hvis tilstedeværelsen av noe som dette ikke blir funnet, kan du bruke kokekar med en tynn bunn, men i dette tilfellet, bør sammen med sukker festes rent vann.
 Husk at smelteprosessen nødvendigvis ledsaget pomeshyvanyyamy, er det nødvendig å vente til sukkeret begynner å bli mørkt, så må du slå av brenneren, som karamell er klar.

 Ikke la godbitene klare å kjøle i pannen etter at temperaturen avtar, er det godt fast til veggene i fartøyet. Helle karamell eller bruke den til å dekorere desserter, være forsiktig i varme forhold det kan la alvorlige brannskader.
 Hvor lang tid tar det å lage karamell er ukjent, det kan bare settes empirisk, alt avhenger av oppskriften, temperatur brennere, samt sukkervann. Ukokte karamell kan spises, men det vil ligne smaken fløtekaramell, som for øvrig er ofte brukt i kaker.
 Interessant, i varm karamell "wrap" mange produkter er spesielt populært for dette formålet sitrus, epler eller nøtter, noe som resulterer i en helt ny og annerledes parabolen.

 Den tradisjonelle versjon


 Ifølge reglene for real karamell tilberedt med brunt sukker i en aluminiumspanne med en tykk bunn. Vi vil bruke en vanlig lys sukker for å gjøre overgangen fra lys til mørk tilstand var mest merkbar. Så plasserer panne over middels varme og varmer det i ca 10 sekunder.
Hvordan å lage hjemmelagde karamell riktig?

 Deretter blonder sukker (200 g) i en oppvarmet beholder, la den på bålet, ca 5 minutter, da han skulle begynne gradvis smelter, slå på kantene av en væske. Til sukker stakk til veggene, er det nødvendig å stadig riste eller røre.
 Når den er helt smeltet, fortsett omrøring til (helst med en treskje før den får gult hue, lik honning.
 Når øyeblikket kom, må kjelen fjernes fra varmen og legge til det 2 ss varmt vann, bland zasychyt og kanskje vil splatter, så vær forsiktig. Alle er godt blandet, og, om nødvendig, kan kjelen igjen satt på ilden for å smelte klumper.

 Oppskrift epler i karamell


 Svært velsmakende og svært delikat rett som lett kan bli din favoritt høst dessert. For å gjøre det, trenger du:
 •  Epler - 8 stk;.

 •  myk karamell - 400 g;

 •  trepinner - 8 stk;.

 •  fersk melk - 1 ss. skjeen.

 •  Epler er en god vask under rennende vann, tørk og hver holder forsiktig sette inn en trepinne. I foregående oppskrift fremstilles ved å tilsette melk myke sukkertøy, alt smelte i et vannbad, og føre til en homogen masse.
  Hvordan å lage hjemmelagde karamell riktig?

   Når karamell er klar, nøye slippe det hver eple, litt for side dem der, sporing at de er fullt dekket med et lag av karamell. Deretter spres søte epler på vokset papir og vente til godbiter litt herdet.

   Oppskriften er enkel sukker karamell duk


   Denne metoden er ideell for å dekorere desserter uvanlig, men forholde seg til er det ikke så enkelt, det viktigste, er praksis og dyktighet. Å forberede trenger du:
 •  Sukker - 500 g;

 •  sitronsaft -. 0.5 h skje.

 •  Varmer opp i et spesialfartøy sukker og sitronsaft til dannelsen av flytende gylden brun, fjern fra varmen og vente til det stivner litt.
   Så glorie og slippe den i karamell, venter til glass for mye, og når massen slutter å flyte, og begynner å dra, bør raske bevegelser sette den på sleiv eller andre konvekse kjøkkenutstyr.

   Tidligere det bør smøres med vegetabilsk olje til karamell deretter gikk lett, er visp swing ikke mye for ikke å gå seg vill i pavutyntsi. Når herdet karamell, fjern forsiktig kokongen og konstruere et lite bad.  
  Яндекс.Метрика