Hvordan å forberede en salat? Hjem oppskrift

 Hvordan lage vinaigrette
 På hver ferie hjemme gleder oss masse salater. Men noen ganger ingen tabell ikke kan klare seg uten våre tradisjonelle salater som salat.

 Selv om dette fréquenter helligdager og har blitt kjedelig, men uten lysstyrken på bordet liksom kjedelig. Han regnes som en tradisjonell russisk måltid, selv om navnet han har franske røtter. Så hvordan forbereder du deg vinaigrette rett?!

 For å gjøre denne salaten, trenger vi:
 - 2 rødbeter
 - 2 gulrøtter
 - 3 poteter
 - 300 gram surkål
 - 200g saltet eller syltede agurker
 - 1 stor løk
 - 1 eple (for alle)
 - Salt og pepper
 - Vegetabilsk olje

 Rødbeter, gulrøtter og poteter bør kokes til de er møre. I mellomtiden, fint kuttet løk. Hvis du ikke ønsker å bøye litt bitter i en salat, må du fylle den med kokende vann i 5 minutter, deretter tappe vannet og løk klar. Pickles regimet i små terninger. Hvis surkål sterkt sure skyll den med kaldt vann og kokes kutt. Kokte rødbeter, poteter og gulrøtter skåret i terninger. Alle ingrediensene er blandet. For å gjøre den opprinnelige smaken du kan gni litt revet eple og legge til salat. Salt og pepper etter smak, kledd med olivenolje.

 Det er alt. Vinaigrette i sin forberedelse veldig flink.  Ingen big deal. Denne deilige salat vil dekorere bordet ditt ikke bare i ferier, men også i hverdagsmiddager. Tid til å tilbringe litt forberedelse og matglede komme i mye.

 Bon appetit!

Sprakende godbiter: wafer tubuli oppskrift
 Wafer ruller med kondensert melk - en godbit som mange forbundet med barndommen. Mange husker hvordan min bestemor og min mor fikk Vaffeljern - og begynte spell. Huset var fylt med velduftende lukt, og hele familien er på utkikk dozhydalos søtsaker.

 Den enkleste oppskrift

 Oppskrift wafer tubuli innebærer эlektrovafelnytsы. Når brukes til utarbeidelse av spesielle støpejernsplater, som fueled brenner på. Nå er alt enklere - inkludert i uttaket enhet - og nesten umiddelbart du kan begynne å lage mat.

 Hazyayechtsi trenger følgende ingredienser:

 smør (margarin kan) - 200 gram;

 4 egg;

 kopp sukker;

 2 ss. mel.

 Først må du smelte smør i et vannbad. Hvis mye tid, kan du smelte i konvensjonelle potter. Etter dette, slå egg med en visp, mikser eller blender. Noen av disse hjelperne perfekt takle oppgaven. Pisk eggene er lagt til smeltet margarin, her må vi legge til sukker og 2 ss. mel. Resultatet skal komme ut deigen som ligner krem.

 Nå må du gjøre vafelnytsoy, smør den, varme - og du er klar til å bake. Flyte test vafelku ett - bare en spiseskje. Bakt crunchy delikatesse er veldig rask i 2-3 minutter. Furl rør trenger mens fortsatt er varm. Fyllet kan være forskjellig, syltetøy, krem ​​eller kokt kondensert melk. Du kan for eksempel pisket krem ​​eller rømme med sukker


Sprakende godbiter: wafer tubuli oppskrift


 Belgiske vafler

 Vafelky var kjent lenge før Sovjetunionen. Det antas at dette sødme kom opp i Tyskland i det 13. århundre. For batch nyttes, blir deigen og topp med sirup helles over den ferdige retten. Slik mat serveres bare i hjemmene til de fattige. Etter alt har forandret seg, og spise vaffel tubuli var forbeholdt de rike. Belgia er klar til å konkurrere med Tyskland for forfatterskaps wafere. Faktisk, i henhold til lokal legende, oppfunnet oppskrift koke i Prince of Liege. Han utførte Hans Høyhet bestillinger og prøvde å bake en deilig muffin.

Sprakende godbiter: wafer tubuli oppskrift
 Men det spesielle ære av wafere kjøpt allerede i det 20. århundre, da Ernest Hamvi endret seg lite fatet ga han vafelkam kjegle form og begynte å fylle sin iskrem.

 I Belgia og Danmark wafer ruller er svært populære. Selv bevarte gamle oppskrifter som overrasker gjester i forskjellige byer. For eksempel i Belgia foretrekker å lage vafler luft og mild, som minner om smultringer. De drysset med melis, tilsett bær, hell sirup eller iskrem.

 Hvis du ønsker å lage mat wafer ruller på belgisk stil, trenger du følgende ingredienser:

 125 Art. melk;

 en halv kopp olje;

 4 egg;

 3. l. sukker;

 1 lm. L. salt;

 1 ts vanilje;

 1 ss bakepulver.

 Først blande tørre ingredienser - mel, bakepulver, salt og sukker. Deretter plommer skilt fra proteiner. De resterende bestanddeler (melk, vegetabilsk olje og eggeplommer) blir blandet i en bolle. Det er lagt til vanillin. Med Corolla bør kombinere tørr melkeblandingen. Deretter få ned proteiner i nekrutuyu skum og fest på prøve. Du kan bake vafler, opptrer som en normal oppskrift.

 Fast Food vafelky

 Forresten, kan Mat wafer tubuli være sukkerfri. Deretter valgt riktig fylling. For eksempel kan du rive ost (ca 150 gram) og tilsett fløte (2 ss. Skjeer), majones (1 spiseskje) tomatpuré (05 spiseskjeer) og krydder etter smak. Du kan plukke og en annen ikke søte pålegg - parabolen er en god matbit for festlig tabellen.

Tomater Salt

 Oppskrifter pickles tomater. Oppskrifter saltet tomater med hvitløk og krydder.

 Saltede


 Ingredienser
 2 kg tomater, 2 ss. ss sukker, 1 ss. ts salt, 2 liter vann.
 Forberedelse
 Med sukker, salt og vann for å fremstille saltoppløsning. Vask tomatene, tett benyttet i en bøtte, hell saltlake, dekk med et lærret, sette veken. Spør en bøtte med tomater på et kjølig sted. Etter 10 til 12 dager, tomatene er klar til bruk.

 Tomater Salt


 Ingredienser
 2 kg modne tomater, 1 ss. teskje salt, 1 liter vann.
 Forberedelse
 Tomater Vask, lå i rader i en badestamp eller bøtte flere ganger rist den til tomater liggende nærmere. Forbered en saltlake av salt og vann, hell dem tomater. Dekke grønnsaker lærret, sette en veke. Etter 10 til 12 dager, tomatene er klar til bruk.

 Tomater, agurk, hvitløk og sitronmelisse


 Ingredienser
 2 kg modne tomater, 2-3 hoder av hvitløk, en stor haug med sitronmelisse, 1 ss. teskje salt, 1 liter vann.
 Forberedelse
 Hvitløk vask, ren. Melissa vask. På bunnen av trefat å sette et lag av sitronmelisse og hvitløk, og deretter sette rader med tomater. Flere ganger rist karet å legge grønnsaker tettere. Forbered en saltlake av salt og vann, hell dem tomater. Dekke grønnsaker lærret, sette en veke. Etter 10-12 dager, tomater, agurker, hvitløk og sitronmelisse, klar til bruk.

 Tomater, agurk, hvitløk og pepperrot


 Ingredienser
 2 kg modne tomater, 2-3 hoder av hvitløk, en stor haug med persille, persille røtter 5-6, 1 ss. ts fennikelfrø, 2 røtter av pepperrot, 1 ss. teskje salt, 1 liter vann.
 Forberedelse
 Hvitløk vask, ren. Persillerøtter ren, vask. Persille vask og finhakk. Røttene til pepperrot klare, skåret i terninger. På bunnen av trefat å sette et lag av hvitløk, pepperrot, persillerot, fennikel frø. Deretter satte rader med tomater, persille peresypavshy dem. Flere ganger rist karet å legge grønnsaker tettere. Forbered en saltlake av salt og vann, hell dem grønnsaker. Dekke grønnsaker lærret, sette en veke. Etter 10-12 dager, tomater, agurker, hvitløk og pepperrot, klar til bruk.  
Hvordan lage smultringer, gode oppskrifter på godteri
 Doughnut - en godbit som er perfekt for te eller melk. Hyggelig å spise denne søte og vsuhom'yatku. Myk, gyllen skorpe og veldig lett å tilberede donuts - tar vanligvis en oppskrift kokebok elskerinne rettmessige plass.

 Donut er en rund eller som en ring. Fyllinger kan tjene krem ​​eller vaniljesaus, men ikke nødvendigvis. Kanskje hjem er aprikossyltetøy krukke? Deilig er med friske bringebær og. Man kan bare drømme og stole på din egen smak - mange alternativer. Imidlertid kan fyllingen utelukkes. Denne delikatessen er forberedt på store mengder olje eller stekt.

 Den klassiske oppskriften for donuts hjemme

 Det er alle typer donuts der, og ost og yoghurt, vaniljesaus og meksikanske Men ved hjelp av klassisk gjærdeig.
 For å gjøre donuts hjemme, må du:

 mel - 05 kg;

 Melk - 500 ml;

 sukker - 3 ss. skjeer;

 smør - 125 gram;

 Egg - to deler;

 Solsikkeolje - 500 ml;

 tørrgjær - 11 gram;

 salt - 15 Teskje;.

 melis;

 vanillin.


 Først må du blande melk med varmt vann (en halv kopp), varme og legg sukker der. Deretter legger du til gjær og vente i 15 minutter mens de "live". Nå er det begynnelsen av egg og smør - du kan helle smeltet allerede. Deretter tilsettes salt og, hvis du ønsker, vanillin.

 Mel bør helle sakte, omrøring med en skje. Deretter deigen er lagt ut på bordet og eltet, hvis det er nødvendig, kan du fylle opp mer mel. Logge deigen ikke er for myk, men ikke stramt - gjennomsnittet. Ved slutten av den er dekket med et håndkle. Vent vil ha omtrent en halv time. Forstørre det er ca 2 ganger.

 Rullet ut deigen ca 1 cm tykk, og ved hjelp av glass, lage sirkler. De må også gi litt tid før de steg litt i størrelse, og likevel kan være forberedt panorere. Hun skjenket så mye olje som donuts kan flyte fritt, uten å ta gulvet.

 Til slutt, er det svært øyeblikk når huset begynner å fylle med aromaer av bakervarer - donuts kan sendes til pan. De er stekt på begge sider til de er gylne farge søt glede.
 Den ferdige retten ut på en serviett. Og inntil passende ny brikke, kan du gjøre ting. For stripe som gjenstår etter steking er kuttet og lagt krem ​​eller syltetøy. Men du kan bare dekorere donuts med melis, helle sirup eller sjokoladesaus. Smultringer hjemme forbereder ganske enkel og krever ikke spesielle ferdigheter.
Hvordan lage smultringer, gode oppskrifter på godteri


 Forresten, navnet "smultring" kom til oss fra Polen, og det betyr - ". Rund kake, stekt i olje, og med deilige fyllinger" Polske donuts selv refererer til typer kaker, og i Amerika må de dekke toppen med farget glasur eller sjokolade.

 Med ost

 Deilige smultringer laget med bruk av ost.
 For ost donuts trenger:


 Kondensert melk - 400 gram;

 3 kopper hvetemel;

 4 egg;

 Ost - 400 gram;

 05 ts brus;

 salt.


 Kondensert melk blandet med egg, her må vi legge til ost og brus. Du kan også variere deigen rosiner, men en halvtime før matlaging det må være gjennomvåt i varmt vann. Deretter tilsettes mel, salt, forbereder deigen. På målevalsen er formet og skåret i stykker. Av disse er det nødvendig å gjøre baller og stek i en panne. Før servering, kan du rulle i melis.

Яндекс.Метрика