Ost er nesten alt vi spiser regelmessig. Noen elsker dette produktet og ta tid. Det finnes mange varianter, som hver har sine egne særtrekk. En nyttig enn ost? Og hva kan du gjøre av det?

 Hva er det?


 Hvit ost - en spesiell ost. Fra vanlig skiller den seg ved at den er fremstilt ved en lang bløtlegging i saltlake (derav bestemt smak). Forresten, kan soaking prosessen ta 20 til 60 dager, to hele måneder som dekker kokeprosessen. Som enhver ost, ost laget av melk. Dette kan være kjent for mange kumelk, geit, sau eller enda buyvolinoye. Noen ganger i blandingen.
Hvordan å forberede deg en smakfull ost?

 Smaken av ost, avhenger av mengden av salt og aldring. I noen mennesker gjort en tallerken smaken krydder. Men, mot alle odds, er fullt mulig å gjøre hjemme denne osten hvis du kjenner noen av funksjonene. Hjem ost vil bli enda mer smakfull.

 Nyttige egenskaper og skader


 Hvor nyttig ost? Egenskaper er mange, fordi sammensetningen av produktet er meget rik. Først og fremst på grunn av kalsium dette produktet er meget godt for ben, tenner og hår. Men da den inneholder et protein som er nødvendig for normal funksjon av muskler og celler i sin alminnelighet.
 Fordøyelsesproblemer ost hjelper også bestemme som hindrer reproduksjonen av sykdomsfremkallende organismer i tarmen.

 Blant andre ting, anvendelse av rå forbedre forbrenningen, vil omolodytsya hele kroppen, og immunsystemet fungerer mye bedre. Det er derfor ost er vist til folk i nesten alle aldre.
Hvordan å forberede deg en smakfull ost?

 Som for kontraindikasjoner, så ikke så mye. Bare de på grunn av en stor mengde salt i sammensetningen av produktet. Så ikke ta denne osten hypertensive og folk med visse sykdommer i det kardiovaskulære systemet, og problemer i nyrene, galleblæren og bukspyttkjertelen. Men å redusere mengden salt, kan ost hell over kokende vann eller bløt i kaldt vann.

 Hvordan velge og hvordan du lagrer?


 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe ost i butikken, husk at dens sammensetning må være hadde konserveringsmidler som øker holdbarheten. Og likevel, her er noen punkter som du bør ta hensyn til når du velger:
 •  Denne osten bør ikke være vassen.

 •  Fargen kan variere ost fra hvit til lys gul. Men heterogene slutninger kan tyde nesvizhosti.

 •  Ost bør være ganske tykk og elastisk. Smuldre og det bør ikke søler, kan det være på grunn av feil lagring eller matlaging.

 •  Strukturen av osten bør være porøse, men bare litt. Hullene er generelt små, forskjellige i form og størrelse.

 •  Hvordan du lagrer ost? Dette bør gjøres bare i kjøleskapet. Det er bedre å vikle et stykke plastfolie eller folie til bakterier fra utsiden ikke komme til overflaten. Som sådan, kan du spise osten over en uke. Hvis det er en mulighet til å forlate sin egen ost i saltlake, vil perioden øke til 2-3 uker. Men da alle de gode egenskapene er tapt.

   Hvordan å lage mat?


   Hvordan å lage en deilig ost hjemme? Du må oppfylle visse vilkår.
   Så for å forberede trenger du:
 •  melk;

 •  spesiell surdeig (du kan kjøpe på apoteket);

 •  1 liter vann;

 •  200 gram salt.

 •  Så du kan ta vanlig melk ku fra butikken. Men noen hevder at det er bedre å bruke geit, som det er mye fetere og smaker bedre. Hvis du har en bevist leverandør av innenlandske melk, deretter kjøpe produktet i den. Kulturer kjøpe på apoteket. Det kan bli solgt i dråper eller pulver.
   Melken bør varmes opp til 35-37 grader. Hvis det overopphetes, er osten klar til å bli tøff. Nå, det nødvendige antall startende (det er angitt på pakken) oppløses i litt melk, og hell det i pannen med resten av melken. Dekke pannen med et lokk og la stå i 40-50 minutter.
  Hvordan å forberede deg en smakfull ost?

   Så sjekk aksjen. Må ha en liten mengde serum. Du må blande og deretter la stå i en halv time. Deretter koagulere dannet kan separeres fra mysen og klemme. Du kan legge mye trykk under pre dryss med salt. Da siste serum skiller seg ut helt.
   Deretter oppløse saltet i vann. Du kom saltlake. Plasser ost i det som gikk pickling prosessen. Dens varighet avhenger av preferansene til de som vil spise ost. Så, hvis du liker salt, bør salt vare lenger.
   Forresten, hvis du vil ha noe uvanlig, prøv å legge osten krydder.

   Så når whey begynner å skille, legge til grønn eller rød pepper. Du kan bruke en rekke urter og krydder. Bon appetit!

   Å legge til?


   Hva kan du gjøre ut av ost? For det første kan det spises i sin rene form, er det svært velsmakende. Du kan lage smørbrød. Og hvis de sender i ovnen og tomat smak, får du en stor forrett. Ost av sauemelk kan gni revet og lagt til ulike retter. Denne osten går bra med nesten alle produkter: kjøtt, grønnsaker, bakverk. Med ost kan bake paier og kaker. Her er noen oppskrifter.

   Gresk salat


   Gresk salat er kjent for mange. Dette er hva som trengs for sin forberedelse:
 •  200 gram ost;

 •  2 frisk agurk;

 •  4 tomater (eller 200g cherrytomater);

 •  1 hodet rød løk;

 •  1 paprika;

 •  100g pitted oliven;

 •  olivenolje;

 •  vin eddik;

 •  sitronsaft;

 •  salat;

 •  urter (som basilikum);

 •  salt etter smak.

 •  Oppskriften er veldig enkel. Alle ingrediensene du trenger for å forberede: Skjær skiver av tomater (cherrytomater kuttet er nødvendig), agurk skåret i halv ringer bedre eller grove pinner, ost skåret i små terninger, kan pepper kutte halve ringer, løk trenger også å hogge, men ikke mye (halv-ringer - det beste alternativet).
   Salat Tear i stykker av middels størrelse. Olivenolje blandet med sitronsaft og eddik (alle må tas i små mengder) du skrev dressing.
   På bunnen lå ute salat av salat, deretter sette pepper, deretter agurker, deretter ost, deretter tomat og oliven. Bland ingrediensene ikke trenger, pent brette alt og tjene.

   Puffs med ost


   Her er hva du trenger:
 •  1 kg ferdig butterdeig (kjøpe det i matlaging eller i butikken);

 •  500 gram ost;

 •  1/2 kopp melk;

 •  2 egg;

 •  2 ss mel;

 •  urter etter smak.

 •  Først forberede fyllet. For dette ostehøvel å rive og bland med hakkede greener, egg, melk og mel, visp det hele tatt. Nå ruller deigen og skjær i firkanter.
   I midten av hver legge ut fyllet og zavertayte som konvolutter. Bake behov i ovnen på 180 grader. Matlaging bør ikke gå mer enn 20-25 minutter. Betjene disse muffins som snacks eller et varmt måltid i stedet for brød.

   Nå vet du at ost kan ikke bare ta del i ulike deilig, men forbered deg hjemme.  
   Velsmakende, mørt, smakfull, og fylle med en hyggelig skarp vafler - det er alltid en god start på dagen, en anstendig hvile etter jobb eller bare koselig hjemme teselskap i godstolen.
   Hjemmelagde vafler, rullet inn i en tube med kondensert melk, krøllete og myk, hell dzhemovыm favoritt syltetøy eller hele wafer kaker - alt avhenger av din fantasi og begjær. I alle fall til en så enkel og veldig fin lys dessert løfte humøret ditt og gjøre livene våre enda mer fargerike og smakfulle følelser.
  Hvordan lage deilige vafler?

   Mange husmødre lurer på hvordan å lage deilige hjemmelagde vafler, fordi deres kjøps kolleger - er fundamentalt forskjellig fra håndskrevne desserter. Som det viste seg, dette er ingen big deal: deigen er forberedt 4-5 ingredienser, viktigst - få spesiell Vaffeljern, uten noe, ikke får til å lage vafler kjente til oss fra celle mønster.
   Det viser seg at navnet "vaffel" kommer fra det tyske «waffel», som betyr honning cookies. Over tid, ble navnet forvandlet i vår vanlige «vaffel», og grunnen til dette navnet er ikke nevnt i ingrediensene, honning, og utseendet på dessert, fullt sådd celler.
   Denne uvanlige mønster for informasjonskapselen ble oppfunnet ved en tilfeldighet, men til den enkle og ryddig "bonding" av to wafere impregnert med noen fylling: sjokolade, fløte, fudge, syltetøy eller, for eksempel, pisket krem. Resultatet er en interessant og uvanlig dessert, som blant annet i middelalderens Europa var tilgjengelige bare konger og embetsmenn.
  Hvordan lage deilige vafler?

   Det er vanskelig å si hvilket land var i området pervootkrыvatelnytsey Vaffel cookies, men for nå nesten hele verden spre sine oppskrifter og fyllinger for så favoritt godbiter.
   For eksempel vet vi at Brussel vafler forskjellig myk tekstur og luft, men i Japan vafler servert med revet fylt med bønner. Beundret av mange, smak som minner om barndommen, rullet sprø vafler med kokt kondensert melk, kalt Sovjet, fordi i disse dager de var mest utbredt.

   Hva du trenger for å forberede?


   Å forberede vafler hjemme, viktigst, å gjøre det riktige deig, som på anbefalingene fra profesjonelle kokker bør zamishuvatysya tykk pannekake, men mer væske enn pannekaker.
   Hovedingrediensene er mel, melk, sukker, egg og smør, som, avhengig av den spesifikke oppskrift kan suppleres med forskjellige fyllinger. Den neste tingen du vil definitivt trenger under kokeprosessen - en spesiell enhet, Vaffeljern, de grunnleggende parametre som vil i stor grad avhenge av utseende og smak av din dessert.
  Hvordan lage deilige vafler?

   Normal Electric Vaffeljern består av to plater som kombinerer under baking, lage krøllete vafler. Til vafler pryhoraly ikke, de er non-stick belegg, er mer moderne versjoner utstyrt med termostatinnstillingene via som du kan eksperimentere med graden av skarpe på overflaten.
   Hvis du bare skal kjøpe en enhet, være forsiktig med valget avhengig av hvilke typer av wafere som kan tilberedes i en bestemt enhet, Vaffeljern utstyrt med spesielle skuffer for wafere som kan variere dybden, form, og ulike funksjoner og innstillinger.
   For eksempel, Vaffeljern for belgiske vafler, utstyrt med små dyp form som gjør det mulig å opprette flere sprø utsiden, men myk inni, wafere. Hvis du ønsker å spise tynne sprø vafler, som barn, så Vaffeljern den trenger hensiktsmessig - for tynne skiver.

   Oppskrift belgiske vafler


   Utenfor er en godbit høy minner firkantede kjeks, myk, mild og luft, ofte dekorert med bær, sjokolade og pisket krem. Så for å gjøre en belgisk versjon av godbiter, trenger vi:
 •  mel - 500 g;

 •  Egg - 4 stk;.

 •  smør - 100 g;

 •  sukker - 60 g;

 •  melk - 150 g;

 •  brus - 10 gram;

 •  vanilje - 5 g;

 •  salt - 5 år.

 •  Eggeplommer separert fra proteiner, bortsett fra den første takten til dannelsen av sukker mykt hvitt skum. Deretter legger mye av pisket melk, vanilje og tidligere smeltet smør, bland alt godt. Deretter tilsett mel, salt og bakepulver og bland alt godt.
  Hvordan lage deilige vafler?

   Separert proteiner i en egen beholder, slo dannelsen av tett skum og deretter oversette den forsiktig inn i en totalvekt på mel og eggeplommer. Deigen er klar, hell den forblir på overflaten, utarbeidet tidligere Vaffeljern, bake i tre minutter. Klar dessert du kan dekorere din favoritt syltetøy, bær eller sjokolade.

   Oppskrift wiener wafere


   Sprø på utsiden og øm inne wiener wafere - favoritt godbit for mange moderne mennesker fortsatt, fordi de kan brukes som hovedrett og server med et bredt spekter fylling - søt, fruktig eller, salt, for eksempel pate eller bacon. Så må vi:
 •  melk - 2 c;.

 •  mel - 2 ss;.

 •  Egg - 3 stk;.

 •  smør - 30 g;

 •  vanilje - 5 g;

 •  . Brus - 0,5 timer skje;

 •  sukker og salt etter smak.

 •  Først må du ved hjelp av en mikser, bland eggeplommene med sukker til en jevn røre. Deretter legger vanilje og banke igjen. Pre-tenne smør, tilsett pisket blandingen i forberedt, hell melken og rør igjen alle.
  Hvordan lage deilige vafler?

   I en separat blandetanker tørr mel med brus og salt, og deretter gradvis hell forberedt blanding der, alle nøye rør til glatt. De resterende proteiner slå i luften skum, og kombinere det med den tidligere forberedt masse manuelt.

   Det er viktig å gjøre det manuelt til wafere ikke mister sin antenne struktur. Det gjenstår å helle røren i det oppvarmede Vaffeljern og stek i 2-3 minutter.

   Den viktigste hemmelig hjemmelaget


 •  For enkelt å skilles fra wafer og ikke pryhoraly Vaffeljern, ikke glem å varme opp før bakervarer det og smurt med olje.

 •  Husk at mens steke for hjem, vil variere avhengig av dybden av støpeformer, og som et resultat av tykkelsen av wafere fra 30 sekunder hvis det er absolutt tynne skiver, og opp til 2 minutter.

 •  Hvis du ovner tynne skiver og ønsker, da, rull dem et strå, må dette gjøres så snart du har dem fjernet fra enheten. Det er bedre å ha på seg en solid hanske, som du enkelt kan brenne hendene på varm deig.

 •  Husk å forbli sprø dessert, er det ønskelig å impregnere hans jam fylling eller vann umiddelbart før servering, ellers er det fort vidsyriye.
 • Яндекс.Метрика