Fat - en velkjent og elskede produktet ikke bare i Ukraina, men også i Russland, Hviterussland, Polen, Tyskland, Italia og mange andre land hvor det er verdsatt ikke bare for utmerket smak, men også for de mange fine funksjoner!
 Angivelig, fett ikke bruke bare muslimer og jøder, og alle andre tradisjonelle retter av verden er en veldig favoritt produkt som kan håndteres som en egen rett, og som en del av andre retter. Alt som er godt nærende suppe med en brødskive og et par skiver bacon flavored saltet godt!
Hvordan å forberede deilig hjemmelaget bacon?

 Ukrainske lander på dette produktet mål legender gå, i hver landsby, om ikke hver familie kan møte sin egen, unike, hjemme oppskrift fett.
 Interessant, i gamle århundre var feit mat til de dårlige forholdene i andre kjøttskrotter ramponert dem som for dem var i stand til å betale. Med sin rike sammensetning, fete folk i stand til å mette styrke og energi, hvorfor kan det var en stift mat "arbeiderklassen" i middelalderen, og i en tid med store erobringer, matet de legionærer av keiser.
 Det viser seg at våre gamle forfedre visste om de gode egenskapene av dette produktet er ikke for ingenting at de lager Columbus da gikk til hans tur, der Amerika ble oppdaget. Mange historikere er enige om at seilerne sto bare psykologisk, spise en fisk.
Hvordan å forberede deilig hjemmelaget bacon?

 For de som ikke vet, fett - egentlig en veldig nyttig produkt, har eksperter lenge vist at den inneholder store mengder av arakidonsyre, som påvirker hormonelle og cellulær aktivitet.

 I tillegg inneholder det store mengder vitaminer, aminosyrer og karoten, er det involvert i kolesterolmetabolisme og godt kombineres med alkohol, og hindrer forgiftning og dens tragiske konsekvenser.
 Forresten, ganske dumt å tro at fett ikke bør bruke de ser deres figur. Selv om det egentlig hører til høy-kalori-produkter, er 10-30 gram per dag av dette produktet svært nyttig også for folk som ikke er involvert i idrett og var aktiv.

 Men det er en påminnelse - dette fettet må være frisk, deilig og godt forberedt. Her oppstår spørsmålet om hvordan å forberede hjemmelaget bacon?

 Hvordan velge en god rå bacon?


 Hvert produkt er velsmakende og nyttig bare når det er friskt og godt tilberedt, og fettet - dette helt annen historie, fordi vi i utgangspunktet ta uten varmebehandling.
Hvordan å forberede deilig hjemmelaget bacon?

 Selvfølgelig kan du ikke spesielt bry og kjøpe det ferdige produktet, og ganske muligens, vil du falle selv noe godt. Men likevel, det meste av fettet, kokte sine egne hender, mye bedre smak kjøpt, fordi den kan tilberedes på ulike måter, avhengig av hva du ønsker å få produksjonen. En av de viktigste faktorene som alvorlig påvirker ferdige retten - er det rå, på hva skal jeg se etter?
 •  Velg et produkt bedre med huden, bør det være lys, nesten hvit, glatt barbert og helt brent.

 •  Legg merke til kjøttet - det skal være fast, tett, men på samme tid, homogen og ikke stri. Den beste måten å sjekke - dytte en skarp kniv, lett kjøtt skal motstå, men lett å klippe, uten rykk.

 •  Kjøttet er bra fett bør være ren hvit, enda litt rosa, men gul og litt løs - det er bedre å ikke kjøpe.

 •  De viktigste metoder for salting kjøtt hjem


   Det finnes mange oppskrifter og metoder som tillater deg å lage deilig, mørt og smak fett for enhver smak.
 •  Tørrsalting - å lage mat deilig bacon, og det ferdige produktet er tilgjengelig i en uke eller to, og det ferdige produktet kan lagres i ca en måned.

 •  Salt kan og bruker våt, fett vymochuyetsya i saltlake, er prosessen ganske tidkrevende, men holder det ferdige produktet kan være for et helt år!

 •  Det er et tredje alternativ - bacon er tilberedt og bare da gnidd inn med krydder, skjuler i kulden. Dette alternativet gjør at du kan redde ham fra alle slags parasitter og holde det ferdige produktet innen seks måneder.

 •  Oppskrift "fett toppers"


   Med en slik en interessant måte hjemme kan få fett, er smaken minner litt om røkt. Denne metoden kalles "hot ambassadør" som bacon kokt i vann til å koke, men i virkeligheten, kan du bruke metoden for kaldt saltet. Smack gir en enkel røkt løk som er lagt under matlagingen.
 •  rått kjøtt smykket med fett - 600 g;

 •  skall av 7 pærer;

 •  laurbærblad - 3-4 stk;.

 •  pepper - 5 stk;.

 •  fedd hvitløk - 6 stk;.

 •  salt - 1 kopp;

 •  vann - 1 liter.

 •  I en emaljert kasserolle helle vann, sover salt, kok opp. Deretter sette den i på skallet av løk, kok i ytterligere 5 minutter, deretter dyppe den i fett, slik at den kokende væsken er helt dekket, litt redusere gass og fortsette å koke i ytterligere 10 minutter.
   Etter den tiden av bacon i en panne fjern fra varmen, gi det brygge i ca 15 minutter, og vi får vår del, gi den til tørk. På denne tiden, knust hvitløk fedd og laurbærblad, kan sort pepper treske. I den avkjølte skive med en skarp kniv lage små snitt, hullene dannet investere spice gni dem godt underlag.
  Hvordan å forberede deilig hjemmelaget bacon?

   Mengden av salt kan ikke være redd, fordi fett - er et produkt som absorberer en henne så mye som han trenger, men bedre å bruke salt. Nå roter fett folie og legg i kjøleskapet for prosolku. Ta det kan være umiddelbart etter sin fullstendig frysing.
   Ikke alltid et slikt produkt kan være forberedt eneste måten salting, det finnes andre, like deilig og spennende retter fett, som bakte poteter i ovnen med tynne skiver av oss diskutert produktet. Men denne retten heter ganske enkelt «Ships".

   Hva vi trenger for skip?


 •  middels poteter - 8 stk;.

 •  fett - 300 g;

 •  tannpirkere.

 •  Linje pannen med folie, legg en varm ovn. På denne tiden, grundig vasket poteter, kutt hver i to og fortsette å skape seilet våre skip. For å gjøre dette, skåret i tynne skiver bacon (ikke mer enn 8 mm); pierce dem med en tannpirker på to steder, og sett dem inn i midten av hver potet, seiler nesten klar!

   Vi spre dem på en stekeplate, sende den i ovnen i 1 time ved 300 °. Klar til å vurdere skip i utseende, når landet pidrum'yanylysya og fett skukozhylos sannsynlig, er retten klar. Beredskap kan kontrolleres og nøye protknuvshy tannpirker potet, bør det være enkelt å rozlamuvatysya.  
   Vi nevne "pudding" er en svært levende foreninger: noe lys og luft, er det ikke typisk for den russiske og ukrainske mat. Og så, fordi denne retten tilhører klassikerne i engelsk matlaging, og i XVIII århundre, kanskje det var vanskelig å finne minst én familie i Storbritannia, hvor Eva ikke er brukt til festbord plomme pudding.
   Ordet "Mafia" kommer fra det franske ordet "lille pølse", som fullt ut bekrefter det faktum at denne retten var ikke alltid søt dessert, men i det siste besto av kjøtt.

   Interessant, Britisk fremdeles finnes to hovedtyper - tilfeldig pudding og jul pudding, som skiller seg i blandingen av ingredienser.
   Opprinnelig pudding var en slags "fusion" av alle typer matrester narizalysya, blandet og fast bruker svinekjøtt fett og egg. Søte desserter kjørte gjennom melk, egg, og noen ganger lagt til den samlede miksen alkohol - brandy, rom, brandy, som ikke bare "desinfisert" spiselig avling, men også akselerere gjæringsprodukter.
  Hvordan å lage en deilig og smakfull pudding?

   Sparsommelig og økonomisk karakter av britene førte til fødselen av denne nye uvanlige retter. Hvis valget mellom søt og usøtet versjon er den første selvfølgelig en større fordel. Det er ganske mange forskjellige oppskrifter, som hver er deres versjon av pudding.
   For eksempel, tilbake i det XVI århundre, de viktigste ingrediensene parabolen var en tykk grøt i kjøttkraft, som ble lagt nøtter, svisker, brødsmuler, honning, alt blandet og servert ved bordet varm. Og nå to århundrer senere fikk oppskriften flere andre nye elementer: krydder, korn og sukker.
   Samtidig forsvant gradvis kjøtt og svisker, og kalles "plomme" pudding har bare en påminnelse. Over tid, denne retten var en ekte symbol på den mektige britiske imperiet og i 1927 King George arkivert på bordet en av de første eksemplene på den nå klassiske pudding inneholder ingrediensene til 16!
   Men i dagens verden hoved foretrukne søt dessert som kan kjøpes klar til bruk, og kan lage en deilig pudding og sine egne. De fleste av ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er nær oss, og er ofte brukt i vårt daglige menyen, så hvis du aldri har prøvd pudding, bør du liker det.
   Prosessen med forberedelse anses ikke vanskelig, slik at den kan håndtere selv nybegynner elskerinne, og som du vet, en rett laget med sine egne hender, alltid smaker av butikken.

   Oppskrift ostekake med appelsiner


   Som historien til England, i den gamle pudding forberedt et par uker før den katolske jul, så han klarte å stå og "moden" i den nye bygningen, og dermed få spesielle smaker. Nå er disse kravene er absolutt ikke respektert, og deilig ostekake kan bringe til bordet umiddelbart etter matlaging, som i kaldt og varmt. Så må vi:
 •  Fettfattig ost - 250 g;

 •  sukker - 100 g;

 •  orange - 1 stk;.

 •  Egg - 3 stk.

 •  I egg tilsett sukker, rør alt mikser i 5 minutter til dannelsen av luft skum. Må rengjøres av appelsinskallet, deretter presse ut halv fruktjuice, skrelle, skåret i fine strimler og bland med ost.
   I blandingen tilsett presset juice, bland og hell egget masse, igjen forsiktig for å blande. Deretter klarbakeformen, dekket med pergament det, hell egg-osteblandingen og bakt i en ovn sett som må forvarmes til en temperatur på 180 °.
   Bake dessert nødvendig for 30 minutter, hvorav tid vippes han og så ned litt.

   Oppskrift på rispudding


   Rispudding - en stor tallerken som er lett og rask å tilberede annen myk tekstur og behagelig smak, og etterlater en behagelig følelse av metthet. Den største hemmeligheten for å få myk kremaktig konsistens av pudding - ved hjelp av ris kruhlozernystoho.
 •  Melk - 600 ml;

 •  Figur - 65 g;

 •  sukker - 50 g;

 •  Vanilla - 5 g;

 •  rosiner - 300 g;

 •  Cinnamon - 5 år.

 •  I en kjele med tykk dag helle melk og ris over høy varme kok opp, og deretter redusere varmen og koke ris til sin full beredskap.
   Ikke glem å røre hele tiden til ris fast i bunnen og ikke brent, ellers fatet vil få en bestemt smak dårlig.

  Hvordan å lage en deilig og smakfull pudding?

   Når risen er myk, ta den ut av ovnen, tilsett sukker, kanel og vanilje. Nå sender tilbake pan til brannen, kok til tykk ca 10 minutter. Etter gang ta kjelen, tilsett rosiner i den. Nå sette nesten klar pudding i en ren bolle, dekk med plastfolie og gi stå i 2 timer.

   Oppskrift sjokolade pudding


   Sjokolade pudding - et stort lys dessert som unikt som barn. For å gjøre det, trenger du:
 •  mørk sjokolade - 120 g;

 •  Egg - 4 stk;.

 •  krem - 250 ml;

 •  mel - 150 g;

 •  smør - 2 ss. L.;

 •  Vanilla - 5 år.

 •  Smør bør smelte i et vannbad, deretter kombinere det med melet, tilsett fløte. Den resulterende masse oversette i en kasserolle, sette på en flis og vente til det koker. Etter tilsett hakket sjokolade, vaniljesukker og igjen kok over svak varme, rør hele tiden.
   Når massen koke, må det fjern fra varmen og kjølig. Eggeplommer adskilt fra proteiner, slo separat og deretter legge til den generelle pan, rør forsiktig.
  Hvordan å lage en deilig og smakfull pudding?

   Skjema for baking må smøre olje, og deretter sette det utarbeidet pudding fremtiden, sende i ovnen, som må forvarmes til en temperatur på 180 °. Bakt i en halv time, serveres kald.
   For øvrig, i stedet for ovnen meget nyttig Trykkokere, forblir kokeprosessen den samme, på vektbasis strømmet inn i beholderlokket og bakt i "Baking" i en time. På denne tiden, ikke åpne lokket, eller pudding kan bosette.

   French pudding oppskrift


 •  Sukker - 300 g;

 •  Melk - 350 ml;

 •  egg - 5 stk;.

 •  vanilje.

 •  Separate 3 eggeplommer, slo dem med resten av eggene, deretter legge til 100 gram sukker, rør igjen, tilsett melk og vanilje, bland alt godt.
   Vi igjen mer av sukker - med ham forberede karamell - send det til tørk varm panne og smelte helt. Å bedre eksponert smelte sukker, kan du tilsett litt vann. Former for pudding smurt med smør, og hell karamell del i dem, ikke alle, la resten til senere.

   På boks hell deigen, dekk dem med folie, satt i dyp ark, hell vann inn i det og sende i en forvarmet 180 ° ovn bake tar ca 40-60 minutter. På slutten av perioden, ta kjelen av ovnen, trekk bokser med vann og gi kjølig. Når en tabell pudding vannes restene av karamell.  
  Яндекс.Метрика