Hvordan forberede pepperrot hjemme? Oppskrift

 Hvordan å lage mat hjemme pepperrot
 Pepperrot røtter er rike på vitamin C (fem ganger mer enn appelsiner og sitroner), karbohydrater, mineraler. Pepperrot forbedrer appetitten, øker utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice, stimulerer magen og tarmene. Den brukes i mat som krydret krydder for kalde retter, salater, samt fiske- og kjøttprodukter.

 Utmerket ukrainsk tilsetningsstoff til dine favoritt retter. Og hvis du lurer på hvordan å forberede pepperrot i vinter, er det ikke for ingenting. Så mye tastier pepperrot hjem av butikken.

 Å forberede du trenger :
 - Røttene til pepperrot (ganske mye - det er et supplement til mat)
 - Salt og sukker

 Den russisk mat er alltid forberedt pepperrot direkte til bordet og prøver ikke å være mer enn en eller to dager, da det raskt mister sin smak egenskaper. Derfor umiddelbart videresende et lite beløp.

 Røttene til pepperrot ren, skyll med kaldt vann. Det er best å ikke bruke et rivjern og en kjøttkvern til å male fordi roten har en skarp lukt og forårsaker tårer. Derfor helvete ikke god vri plate, og en plastpose - og din slimete ikke irritert, og næringsstoffer ikke fordampe.

 I knust rot tilsett salt og sukker etter smak - det for alle. Bland godt og spres i forseglede fartøy. Hell kokende vann slik at vannet dekket lett tilberedes vekt. Lukk lokket og gi kjølig. Pepperrot før servering klar.  
Hvordan ta whey protein

 Whey Protein - En av de mest populære og vanlige typer proteinblandinger. Det er uunnværlig for alle idrettsutøvere, ikke bare for vektløfting og kroppsbyggere. Hans ta både profesjonelle og nybegynnere, de som brenner fett, og de få muskelmasse.
 Det er ufarlig form for sports ernæring, men for maksimal nytte og effekt whey protein bør tas på riktig måte.

 Rask absorpsjon


 Den viktigste funksjonen i proteinblandinger basert på whey protein er litt tid på å lære. Nesten en halv time etter å ha tatt en cocktail protein i fordøyelsessystemet begynner å forvandle seg til aminosyrer og assimilert av kroppen din. Det er raskere enn i tilfelle av eggeprotein, kasein og et annet protein. Derfor er alle anbefalinger om å ta whey protein bryte hans rask assimilering.

 Etter sove


 Våkne opp, begynner kroppen å bevege seg fra natt til dag drift. Hans energi og næringsbehov er stigende. Han begynner å "søke" alle mulige kilder for protein, og hvis den finner det i magen, er det alltid i muskelvev. Det er for å hindre ødeleggelse av muskler og raskt fylle opp protein i morgen etter å ha våknet opp anbefales å drikke en protein shake. Han, i hvert fall for frokost, morgen tilfredsstille appetitten av kroppen din og gi alle nødvendige prosesser av protein.

 Før og etter trening


Hvordan ta whey protein
 Protein er ikke bare en grunnleggende byggeblokker av muskelvev av menneskekroppen, aminosyrer, hvor han delt i magen, også utføre gjenopprettende funksjon, og gi ytterligere energi til musklene. Derfor tar whey protein før trening, vil du sikre rask gjenoppretting til sine ødelagte muskelfibre, samt få flere krefter til tung trening. Av samme grunn er det et presserende behov for protein og etter skolen i gymsalen. Protein shake, som ble vedtatt i en halv time etter skolen, gi kroppen din med alle de essensielle aminosyrene som hjelper deg raskt gjenopprette slappe av og holde musklene fra katabolisme (prosessen med forfall). Det vil også være nyttig å vite hvordan man kan styrke håndleddet.

 Portion


 Vi vet at en gang den menneskelige kroppen er i stand til å assimilere ikke mer enn 40-50 gram protein. Derfor produsenter av sport ernæring i pakker av proteinblandinger gitt "måleskjeer", og som kan måle den delen av proteinet. Men dersom tiltaket i en pakke med en blanding du funnet ut at retningslinje kan være to spiseskjeer med vanlig pulver. Standarden servering av proteinblandinger (30-35 gram) inneholder omtrent 80% av proteinet, og gitt at oppløse pulveret vil mest sannsynlig melken fikk mengden protein kan være omtrent 35 til 40 gram, som er en en-gangs frekvensen .
 Så fort whey protein ikke bare anbefalt, men rett og slett og må tas på morgenen etter søvn før klasser og umiddelbart etter en treningsøkt i treningsstudioet. Det var da 30-35 gram porsjon protein pulver kan være for din kropp voksende kilde til kraft og energi som kreves.

 Hvordan ta whey protein Video


Hvordan å tine matvarerMange har svært lite fritid. Og de kan ikke vente noen timer før produktet rozmorozhuyutsya naturlig ved romtemperatur. De Mikrobølger er en utmerket måte å oppnå de ovenstående mål.
Alle vet at når razmorazhyvaesh produkter, kan det ødelegge kvaliteten. Hvis tint fullstendig, blir produktkvalitet bevart.
Hvordan å tine mat i mikrobølgeovn.
Når prosessen med tining, det rikelig sluppet vann som gir næring til cellene dine produkter. Og mens de begynner å skje ulike kjemiske reaksjoner. Du har sannsynligvis alle la merke til at bær, grønnsaker og ulike frukter endre sin farge og forme seg etter deres rozmorozyly. Det er en hemmelighet, som i tining spare mer vitaminer. Denne hemmeligheten er veldig enkel. Du trenger bare som ville avriming fungert som en kortere periode. Fordi mikrobølger er uunnværlig i prosessen.
Tilsvarende rask tining i ovnen meget godt bevart næringsstoffer og naturlige smaken produkter. I mange mikrobølgeovn eller snarere ti ganger raskere rozmorozhuyutsya produkter. Dette oppnås ved måten det er satt opp, det vil si i ovnen på en gang tilbøyelig til å tine produktet, ikke dens deler - toppen eller bunnen.
Jeg anbefaler deg å tine mat i mikrobølgeovnen og ikke holde dem lenge, men bare noe å lage mat med dem.
Se på din ovn. Og du vil merke at den har forskjellige moduser av makt. Jeg anbefaler deg å tine sette mindre strøm. Dette er for å sikre at produktet ville razmorazhyvalsya gradvis. Og med stor kraft utenfor dine produkter vil være normal, men innenfor de vil føre. Og med en så kraftig unfreezing dine produkter utenfor kan begynne prosessen med matlaging.
Jeg foreslår at du ved å frigi juice sette dem i noen kapasitet eller retter for mikrobølgeovner og hell i en liten mengde vann. Når du razmorazhyvaete bær, bør du gjentatte ganger i sin rekkevidde og rake.
Hvis du har til å tine kjøtt i mikrobølgeovn, jeg råde deg til å kutte et stort stykke på en liten, men de må være av samme størrelse. Og hvis du absolutt trengte et stort stykke kjøtt, anbefaler jeg deg å tine det på følgende måte: du gjør det i noen perioder. Som satte den i mikrobølgeovnen i fire minutter flere ganger med en kort pause for det.
Når razmorazhyvaete fjærfe kadaveret, anbefaler jeg deg å bruke med folie. Det er nødvendig å legge sine vinger fugler. Dette er for å sikre at de ikke er brent og ikke zvarylysya, ettersom de er meget tynne sammenliknet med størrelsen av hele skrog fugler.  
Hvordan å gjøre push-ups på gulvetFor å hjelpe deg med å få mest mulig nytte av dette programmet, har jeg samlet en liste over svar på de 20 mest vanlige spørsmål som dekker emner som riktig teknikk, hyppighet av trening, bli kvitt overflødig vekt, hvile, restitusjon og t. E. I tillegg har denne seksjonen vil du finne anbefalinger for gjennomføring av hjelpeøvelser beskrivelse av mulige endringer i programmet og lære hva du skal gjøre hvis du synes det er vanskelig gitt de tradisjonelle push-ups.
Kan jeg gjøre push-ups hver dag i stedet for tre ganger i uken?
Ingen. Det er viktig å gi kroppen tid til å komme seg fra intens trening. Under trening muskelvev er ødelagt, men for resten er det på tide å komme seg. Daglig stress på musklene vil hindre utvinning prosessen og hemme fremgangen. For å gjenvinne og tilpasse seg den belastningen innhentet under vekttrening, kroppen krever 48 timer. Ikke glem om det.
Fremgangen min stoppet, og jeg kan ikke lenger øke antall push-ups. Hva har skjedd?
Etter imponerende vekst krefter i de tidlige stadier av programmet kroppen kan trenge en pust i bakken. Følger planen, tror sifre - og snart du gjenopprette trafikken på vei til den verdsatte hundre pushups. I tillegg, under trening se etter pust. Pusten din evne til å utføre pushups teknisk korrekt, så det bør unngås.
Når jeg push ups sår håndledd. Hva gjør jeg?
Prøv å utføre push-ups med knyttnevene. Deretter kroppsvekten vil ikke falle på håndflaten og fingrene på ankelen, og det vil unngå å strekke håndleddene. Bare husk å sette nevene i henhold myk matte eller brettet håndkle.
Trenger jeg å berøre gulvet når du utfører bryst pushups?
Teknisk korrekt stopp når brystet er 3-5 inches fra gulvet. Fordelene ved bryst berøre gulvet nei. I stedet må du kontrollere at i fase vinkel krøller slippe albuen var 90 grader.
Hvor fort bør utføre push-ups?
Dips bør utføres i en langsom, målt tempo. I stedet for å kjøre opp og ned, må arbeide for å fullt ut kontrollere senke og løfte kroppen. Omtrent hver fase (opp og ned bevegelse) bør ta noen sekunder.
Hvordan å puste mens du utfører push-ups?
Det er viktig å gjøre en pust ved senking og puster ut mens du løfter. Gjør øvelsen, være forsiktig med å holde pusten. Prøv å puste rytmisk.
Hvordan bør holde hodet?
Hodet skal holdes i en nøytral posisjon, dvs. ikke se fremover, ikke ned på navlen. Tradisjonell stil pushups Army krever direkte utseende fremover, men jeg tror at denne posisjonen av hodet fører til overdreven muskelspenninger halsen.
Er det mulig å ta pause mellom push-ups, hvis jeg begynner å bli lei?
Lag en kort pause for å puste tillates, men dette kan bare gjøres pusterom i øvre posisjon. Ikke hold albuene, eller løfte baken og ikke senke albuene på gulvet for støtte.
Jeg kan ikke utføre noen spin i tradisjonell stil. Hva bør jeg gjøre?
Start med en forberedelse program. Der vil du finne en lett versjon av push-ups, som er egnet for alle fitness nivåer.
Vil jeg være i stand til å gå ned i vekt når de starter på programmet?
I utgangspunktet, hjelper klemme brenne kalorier og bygge muskelmasse for å støtte noen ekstra kalorier brukt. Men i seg selv er de ikke den beste måten å redusere vekten. Dersom målet ditt er å gå ned i vekt, bør du bruke et effektivt program kardiotrenuvan kombineres med styrketrening plan.
Min sønn (datter) ønsker også å passere denne testen (gjør push-ups). Programmet ditt er ikke farlig for tenåringer?
Helt trygt! Forresten, tenåringer er svært utsatt for styrketrening, og denne planen vil hjelpe dem å oppnå gode resultater. Men før du lar dine barn for å starte programmet, må du sørge for at de er helt frisk, men hvis du er i tvil om deres fysiske tilstand, bør du kontakte lege.
Etter å gjøre pushups i mine skjelvende hender. Er dette normalt?
Ja. Føler håndhilse indikerer at akkumulert i musklene melkesyre - en sikker indikator ganske stor belastning. Tøyningsøvelser etter trening hjelper flush ut melkesyre og muskelnormalisere sin status.
Hvilke endringer bør forventes, hvis jeg velger å følge denne planen?
I løpet av semytyzhnevoho plan vil du merke en betydelig økning i overkroppen styrke. I tillegg til den økning i styrke som kan forventes å utvikle brystmusklene, skuldrene og hender, selv om det krever vanligvis flere uker som legemet tar tid å syntetisere proteinene som brukes i muskelkontraksjon.
Kan jeg bruke spesiell vekt for push-ups?
Personer med svake håndledd si at bruk av rekkverk eller stopper for push-ups tillate dem å oppnå større suksess enn å bruke tradisjonelle teknikker stole flatene på gulvet. Imidlertid søknads stopper forbundet med risiko for overdreven økning i amplituden til senking bryst og skade bindevev. Derfor må vi sørge for at vinkelen på bøying armer ved albuen var minst 45 grader.
Etter den første treningen, jeg fortsatt verkende hender. Trenger jeg å fortsette å gjennomføre programmet?
Her bør du lytte til kroppen din. Hva som forårsaket smertene - totalt trøtthet eller stress du overdrevet og skadede musklene? Hvis du er i tvil om din evne til å fortsette programmet umiddelbart stoppe, hvile i flere dager, bør du kontakte lege.
Kan jeg takle håndteringen av overkroppen ved hjelp av andre øvelser i dag når jeg gjør push-ups?
Dette programmet vil være et godt tillegg til noen kjørbare program styrketrening (og vice versa), men merk at i dette tilfellet, vil ytelsen reduseres litt. Mellom treningsøktene ønskelig å organisere et lite pusterom for å unngå risiko for muskelskader eller få andre skader. Vær også forsiktig med å varme opp før trening og uttøyning etterpå.
De manuelle heter det: "hvile mellom settene - 60 sekunder." Hva gjør jeg i løpet av ferien?
Hva du vil! Stå stille, gjøre tøyningsøvelser, gå, drikke vann, riste hender. Det viktigste er at etter en pause som du var villig til å gjøre push-ups på.
Når du gjør pushups i albuene vondt. Hva gjør jeg galt?
Mange mennesker slå av albuene på toppen heis. Dette regnes som en svært alvorlig teknisk feil. I posisjon opp hendene bør være nesten rett, men i alle fall bør ikke helt rette og av ved albuen.
Også prøve å holde albuene inntil kroppen, ikke heve dem. Med god teknikk for gjennomføring bør du føler triceps sammentrekning.
På hvilket tidspunkt er best å trene?
Den beste tiden for trening i stor grad avhenger av den enkelte person. Noen mennesker føler en bølge av energi om morgenen, mens andre, som meg, foretrekker å trene på kvelden. Noen folk opptatt daglige rutine kan du gjøre øvelser bare sent på kvelden, men den gode og den spin at de kan bære nesten hvor som helst, når som helst! Alt du trenger å gjøre - er å bevilge nok tid til å ha en god varm opp og forberede ditt sinn og kropp til en futurum trening.
Under trening mister jeg konsentrasjonen. Hvordan kan spinne mer spennende?
Prøv å trene med en partner eller, enda bedre i gruppen. Mange bringer trene mer moro når de gjør det, omgitt av venner, familie eller kolleger. En ekstra fordel av slik trening øker motivasjon og ønske om å vise sitt beste. Ikke en dårlig idé - å utføre push-ups til lyden av favorittlåtene dine. I denne forbindelse, noen foretrekker å bruke rytmisk, energisk musikk, mens andre foretrekker en avslappende og glatt. Finn en måte som best passer deg personlig, og ha det gøy.  
Яндекс.Метрика