Hvordan forberede sushi hjemme

Cooking sushi hjemme ganske lett, dette er ikke en viktig funksjon av skjønnhet, dette produktet smaker ikke av. Etter hvert vil alle få noen ferdigheter i utarbeidelsen av landet, slik at du vil gjøre en tallerken er lett og deilig. Gjennomsnittlig matlaging prosessen vil ta omtrent en time.
 Prøv å fullt ut forstå essensen av matlaging, og bare hvis du er alt profesjonelt arbeid.
Hvordan forberede sushi hjemme

 Utvalg av sushi
 Sushi har mange typer:
 - nahyry er kort av land, er det ganske liten i komprimert kuber ris dimensjon av en finger, er toppen et stykke fisk.
 - Valmuer i form av ruller er en kombinasjon av ris med noen form for sjømat og grønnsaker funksjoner som er rullet opp i et ark av tang heter heis, er bare roll skåret i biter
 - chyrashi-land sushami er atskilt. Denne type land er utbredt i Japan. Figur rozladnuyetsya i små beholdere, da prosessen uvenchyvanyya enhver kombinasjon bestående av sjømat og grønnsaker
 - oshy - Land fungere som trykket sushi. Denne antenne er basert på kokt eller marinert fisk, som er plassert på bunnen av en middels stor beholder, som gradvis fylt til randen med ris. Ovenfor i Figur tatt for å sette veken. Etter en tidkrevende anskaffelse og gjøre en omdreining på toppen av fisken og skåret i stykker
 - blandet land - Eventuelle andre arter som ikke er inkludert i listen. Dette kan være fukuza - land er tynn omelett firkanter som brukes i innpakning ris.
Hvordan forberede sushi hjemme

 Produkter og grunnleggende om sushi
 Å forberede landet må kjøpe følgende produkter:
 Ris, nori tang til tørk, ris eddik, soyasaus, laks, tunfisk og makrell, klar reker, syltet ingefær, wasabi, kremost, laks og crabsticks, agurk, persille, sitron og avokado.
 Å forberede landet kreves kinesisk ris med korte avrundede korn. Første trinn er å vaske ris, og deretter sette den vasket ris i en dyp panne og koke ris for Tolv minutter. Deretter slår du av pannen og la stå i ca femten minutter produktets.
 Mens ris infused, få hans dressing. Deretter varm ris sette et jevnt lag på serviset og helle et tynt lag på stilles fylle det med en liten omrøring. Så gi ris for å kjøle, og begynner å skjære fisk. Når våre funksjoner kaldstart å danne nigiri.
Hvordan koke ris til sushi hjemme

Det er mange måter povarky ris for sushi. Noen av dem vil bli diskutert i artikkelen nedenfor.
 Metode №1
 Før du koker ris for sushi og ruller bør vaske Naropa rennende kaldt vann, og hell og la på et kjølig sted i 1 time. Deretter risen skal oversettes i en kasserolle og bukt vann, tilsett konbu tang du ønsker å fjerne det kokende vannet.
 Når vannet begynner å koke en pott behov deksel, Hold i denne tilstanden for ca tre eller fire minutter, og deretter redusere varmen og koke ris inntil da, til det helt absorberer alt vannet.
 Deretter kokt ris bør fjerne fra varme og la proparyvatsya i ytterligere 15 minutter. Matlaging ris for sushi slutter at det er blandet med en blanding av spesiell ris eddik, salt og sukker. Dette blandet og tillatt å avkjøles.
Hvordan koke ris til sushi hjemme

 Metode №2
 Før matlaging ris bør skyll under kaldt vann. Deretter fyller det i forhold til 200 gram ris deg - vi har 300 ml kaldt vann, kok i ca 2 minutter, deretter la stå i ti minutter til det dampet og nabuh.
 Fjern lokket fra pannen og la ingen 15 Antall minutterLegg en teskje godt, salt, sukker og 2 ss riseddik, alt grundig.
 Metode №3
 Figur skyll grundig, gni hendene og deretter dekke med kaldt vann og la det trekke i en time. Deretter ris for sushi og ruller må fylle i en kjele og tilsett kaldt vann til mer enn en femtedel av mengden av ris. På middels varme bringe vannet til en småkoke og kok i en liten temperatur i ca ti minutter. Slå av ovnen holde ris for en annen 10 minutter Antall svelle.
 Når du tilbereder ris for ruller på ingen måte fjerne lokket på kjelen. Etter nabubnyaviye ris, bør det helle en blanding av 8 E tabell. ss ris eddik, en spiseskje salt og 4 spiseskjeer sukker. Denne blandingen og avkjøl.
Hvordan koke ris til sushi hjemme

 Metode №4
 Skyll rå ris flere ganger med vann, fyll den og sett til side i 30 minutter for å gjøre det litt hovent. Deretter ris for sushi trenger å sette på komfyren, og når vannet begynner å koke, redusere flammen og stek i ca ti minutter. Så fjern fra varmen og la stå i en annen 20 minutter Antall.
 Å forberede saus for ris vi trenger: ris eddik, litt salt og sukker. Etter å ha blandet alle ingrediensene du trenger for å varme den resulterende massen til den er glatt. Deretter hell sausen over risen og forsiktig blande. Deretter avkjøles til romtemperatur og stek ruller.Hvordan bruke selleri i mat?
 Paradokser - de er nøyaktig og paradokser for å vente på oss i de mest uventede steder. For eksempel, i dagligvarebutikken eller din egen kjøleskap. For eksempel kan mange av oss forklare i detalj hvordan å kutte en ananas eller fjerne avocado pit, men veldig vagt forestille seg hvordan spise selleri. Høres det kjent ut? Selv om denne beskjeden vegetabilsk kan alltid bli funnet i hagen gjennomsnittlig bestemor Gorodnitsa. Kanskje spørre henne? Nei, bedre selv, finne ut hvordan du bruker selleri i mat med smak og fordeler. Sammensetning og fordeler av selleri
 Noen grønnsaker og nødvendig i kosten, men det unike med selleri er at den kombinerer egenskapene og greener og rot. Dessuten klarte i Tsar-selleri mens du spiller rollen som prydplanter, og bare da - medisinske og ernæringsprodukter. I dag studert og brukes i nesten alle deler av selleri og røtter, og stilker og blader, og frø. Deres egenskaper og kjemisk sammensetning, selvfølgelig, varierer noe, men ikke nok til å være i stand til å markere en av de mest nyttige selleri, og avvise alle andre. Ta selleri i mat kan være mange formål: å smake og smaken av mat, behandling og støtte for helse, skjønnhet og lang levetid. Dette grønnsak er kokt, stuet, bakt, hermetisk og tørket. Men maksimal effekt av kurset, spise fersk selleri.
 Alle selleri inneholder glutaminsyre - en viktig del av protein organismer og kraftig signalstoff. Hennes navn er ingen tilfeldighet virker kjent for deg - men selleri inneholder naturlig glutamat gir en fin smak av mat, ikke syntetisk smaksforsterker. Selleri rot inneholder bare ca. 2% av proteinet i bladene mens innholdet er 3,4%. I tillegg, selleri mer naturlig sukker i bladene og omvendt, mindre karbohydrater. Men vitamin C, PP, B, C, E, karoten og pektin er i stilkene og jordstengler. Og mineralene jern, kalium, kalsium, natrium, magnesium, fosfor, essensielle oljer, flavonoider og organiske syrer "fylle" selleri bokstavelig talt "topp mot bunn", som er tilstede i høye konsentrasjoner i alle deler av planten, overflate og grunnvann.
 Dette kan ikke spise selleri?
Hvordan bruke selleri i mat?
 Denne rike sammensetning av selleri og relaterte egenskaper bare ikke kunne bo uten oppmerksomhet fordi selleri har funnet anvendelse i ulike felt: matlaging, medisin, ernæring. Avhengig av dine mål og helse bør være annen ta selleri i mat. Ikke spise i det hele tatt. Særlig bør bruken av selleri rot og blader i noen form oppgis:
 Gravid i mer enn seks måneder for å unngå negativ innvirkning på utviklingen av komponenter selleri frukt.
 Ammende mødre: de selleri i mat kan utløse allergi hos barn.
 Pasienter med nyrestein fordi selleri provoserer akutt sykdom og flytte steiner.
 Personer med høy surhet og magesår eller gastritt lider.
 Personer som lider av epilepsi - selleri forverrer sykdomssymptomene.
 Hvordan er selleri?
 Alle som ikke er navngitt i kategorien, bruk selleri i mat kan og bør være. Spesielt fordi det er mange måter å gjøre dette ikke bare fordeler, men også med stor glede:
 Pulp selleri - selv om kjøttfulle, men myk (sammenlignet med andre rotgrønnsaker) og øm tekstur. Det har en krydret, litt bløff smake store ottenyayuschym kjøttretter.
 Selleri saftig og crunchy, friske smaken, slik at folk flest foretrekker å bruke det til sin mat.
 Selleri blader er krydret, litt som persille, for å smake. Brukes som en frisk og i tørket form.
 Selleri inneholder mange essensielle oljer, og det gir dem en verdig plass i oppskrifter på retter - som et krydder, og i kjemiske laboratorier - som en komponent av legemidler og parfyme komposisjoner.
 Sellerisaft som et naturlig supplement styrker immunsystemet, bidrar til å bekjempe fedme og forebygge utvikling av diabetes.
 Hvorfor spise selleri?
 Velge den ene eller den andre av grønnsaker til din smak, eller bruke det i den form som bringer den mest nytte:
Hvordan bruke selleri i mat?

 Selleri for vekttap kan forbrukes frisk selv (stengler, blader) eller som en del av en suppe, salat (strimlet eller revet root). Energien verdien av selleri - 20 kcal / 100 g, noe som gjør det til et ideelt produkt for de som ønsker å kjøpe og / eller holde harmoni.
 For etsning av selleri forbrukes i form av oljeholdige frø eller rot, kokt noen måte. Det viktigste som fikk magen selleri eterisk olje som stimulerer produksjonen av enzymer og juice. En fiber selleri hjelper overvinne forstoppelse.
 Å undertrykke appetitt selleri juice er lagt til honning og ta en spiseskje med en halv time før måltider.
 I sykdommer i nyrer og urinveier selleri, tørket og knust, erstatning bordsalt i mat.
 For å beskytte hjertet og blodårer er nyttig til å spise selleri, biologisk aktive stoffer bestående styrke myokardium og redusere kolesterol.
 Med øket trykk selleri bidrar på grunn av det høye innhold av kalium og magnesium, så vel som dens diuretisk virkning.
 For behandling av huden selleri blad brukes sammen med smeltet smør, blandet i like proporsjoner, er disse bestanddeler danner en helbredende balsam.
 Å styrke immunforsvaret og fysisk styrke selleri forbrukes i noen form, selvstendig og som en del av måltidene. Det viktigste er å bruke selleri var vanlig, ideelt sett - som inngår i den daglige menyen, noe som er spesielt viktig for elever, studenter, idrettsutøvere.
 For å bli kvitt stress, slappe av nok til å spise et par stilker av selleri eller tempel massasje olje fra frø.
 Å forbedre styrken av selleri da lagt til noe mat bringer i en manns kropp en rekke phytohormone androsterone, en positiv effekt på seksuell funksjon.
 Å rense blodet og for forgiftning selleri viser kroppen av giftige stoffer - for dette formålet er det best å bruke selleri juice blandet med løvetann og brennesle juice i like proporsjoner.
 Å berike kostholdet og et godt humør og vitalitet skapt mange oppskrifter for et utvalg av retter, fra hvor du enkelt kan lage selleri del av vårt kosthold.
 Oppskrifter med selleri
Hvordan bruke selleri i mat?
 Vi har funnet ut at du kan spise alle bitene av selleri. Det gjenstår å finne ut hvordan du gjør det med maksimal nytte som kan gi den ene eller den andre komponenten. I tillegg er det lurt å lage en hjemmelaget kokebok noen enkle oppskrifter med selleri, hvis det er nødvendig for å ikke kjempe med hvordan å lage raske og velsmakende selleri. Som for godt - er det deg og din husstand får i alle fall hvis du bruker selleri i mat så ofte som mulig, og ikke glem å bruke minst én (og fortrinnsvis alle svinger) av disse oppskriftene:
 1.  Salat av selleri og epler. Ta 200 gram stilker av selleri, ett stort grønt eple, saften av en halv sitron. Fjern kjerne epler og skjær den med skallet og selleri samme små terninger. Bland og hell sitronsaft. Dette er grunnlaget salat som kan være uendelige endre, legge til og endre nye ingredienser: hvit ost, avokado, agurk, rabarbra, oransje, reker, fisk, oksefilet, valnøtter, olivenolje, yoghurt, sennep, honning og andre.
   Pate med selleri. Ta en mellomstor selleri, 250 gram kylling uten skinn halv løk, 1 ss rømme, 1 ss av raffinert vegetabilsk olje. Kjøttet koke i saltet vann. Selleri kuttes vilkårlig, kok til de er møre og hakke med kylling. Rens og hakk løken. Smør formen med smør, stek løk til de er gyllenbrune. Bland alle ingrediensene: selleri med kjøtt, løk, rømme. Tjene pai som forrett eller smøre på brød bestående av smørbrød.
   Selleri og løk med eggeplomme. Ta selleri tuber veier ca 300 gram, to egg, en haug shnit, løk, 1 ss olivenolje, en klype salt og pepper. Selleri er ganske vaske, skrelle og pakk godt inn i folie. Forvarm ovnen til 90 ° C, sette selleri i det og bake en og en halv time. Deretter fjerne fra ovnen, kjølig i folie og deretter utvide. Selleri skive eller skiver 3-4 mm tykke. Olivenolje lett visp med salt og pepper. Hakk løken. Skill eggeplommene fra protein. For en tabell Sett en lik mengde selleri i to plater, i midten av hvert sted i eggeplomme, løk og dryss zbryzkayte olje dressing.
   Stuet selleri i tyrkisk. Take 2 selleri veier ca 500 gram, to søte røde pepper, 2 gulrøtter, 1 løk, 200 gram grønne hermetiske erter, 150 ml olivenolje, saften av en sitron, 2 ss sukker, dill pivpuchka. Pepper, gulrot og løk skrelle, skåret i terninger like i størrelse, plass i pannen, smurt 3 ss olje. Småkoke til kokte grønnsaker, tilsett erter, salt, dryss med sukker og hell halvparten av sitronsaft. Rør og la lokket. Ren og hakk selleri skiver ca 1 cm tykke. Legg sitronsaft, resterende i lettsaltet vann og kok den i 5 minutter selleri. I en kjele, hell den gjenværende oljen jevnt Sett selleri, og på det - dampede grønnsaker. Dekk til og la det småkoke på svak varme i 15-20 minutter. Kjøl ned, dryss med hakket dill og server.
   Selleri suppe for vekttap. Ta selleri medium størrelse (ca 300 gram), en haug med selleri blader, 4 tomater, kål 500 gram, 150 gram paprika, noen friske urter. Alle grønnsaker skåret i vilkårlige biter av omtrent lik størrelse (hogge kål). Koke 25 liter vann og senke sine grønnsaker. Stek over middels varme i 10 minutter, senk varmen og bringe grønnsakene til de er møre. I mellomtiden vil kutte friske urter. Sett den i en gryte med suppe, cover og la stå i en halv time. Denne suppen kan være en lett sommermåltid eller et produkt for en kort mono-diett.
   Fasting dag på selleri. I løpet av dagen, spise små porsjoner minst annenhver time, kun ferske grønnsaker (unntatt poteter, rødbeter og gulrøtter), må blant annet selleri opptar minst 50% av volumet. Du kan erstatte ett eller flere måltider med suppe seldereevыm før resept.
   Men sunnere å spise fersk, ikke termisk behandlet selleri. For eksempel, er stammen litt sukker med hovedretter. Hvis du ikke kan spise selleri selv - vmochayte det i yoghurt, kremost eller andre naturlige sauser. For slik bruk er kun egnet høy kvalitet, tett, uten noen tegn på skade selleri. Selv om du velger å bruke selleri bevaring, vil det fortsatt dra helse. Først da skjære den mindre, vil det legge en rik smak anskaffelser. Uansett, må et avfallsprodukt og deilig som selleri ta sin rettmessige plass i kjøkkenet. Så bare - bon appetit!  
Яндекс.Метрика