Hvordan knebøy rumpe?
 Selv global modell ynkelig figur klarer å overgå skjønnheten og erstatte sunt, utviklet og passform kvinnekroppen. I tillegg har nylig beslagleggelse av storfe forsvinner inn i bakgrunnen, noe som gir vei til et mer naturlig utseende parametre. De foreslår at en vakker jente skal ha velskapt ben, tynn midje og fast booty. Og hvis de to første kravene er vellykket utført anoreksychni og slank, til baken gi en avrundet form bare av jenter, ikke unngå sport. Mange av dem er egentlig ikke lenger sulte deg selv og la ut på en knallhard treningsøkt på treningsstudioet. Men, i motsetning til det banale fornektelse av mat, fitness krever kunnskap og anvendelse av riktig teknikk øvelser. Ellers ikke oppnå de ønskede former og volumer. Pozaymavshys på treningsstudio uten et system av regler og du blir sliten, bli kvitt overflødig vekt, i beste fall, bli sterkere og å pumpe litt muskler. Men mest sannsynlig ikke de som du ønsker. Så ikke nøl med og ikke være lat kontakt trener. Han vil forklare prinsippet om simulatoren og gjøre hver treningsprogram som passer for deg. Og at enkelte ville ikke ha slått målene dine sannsynligvis program vil omfatte grunnleggende øvelser, inkludert knebøy er det viktigste til baken. 
 Trening setemusklene
 Knebøy - en universell trening for rumpe, som brukes av idrettsutøvere av begge kjønn. Den eneste forskjellen er at formålet med trenings menn og kvinner er forskjellige. Vanligvis søker sterkere sex avtaler med vekter og for å øke lår, som ikke bare rister på baken som ben. Popa trekkes til som en "sammen", men ikke en prioritet krefter påføres. Kvinner har en tendens til å øke det setemusklene, ikke låret. Derfor knebøy teknikk er forskjellig for dem. Blås det knebøy rumpe, ben og ikke vanskeligere, så i denne artikkelen vil vi prøve å finne ut hvordan å sitte på huk for rumpe og lede hovedbyrden på dem.
 Men først, vi oppmerksom på at dannelsen av avrundede baken umulig uten en økning i muskelmasse. Uavhengig av hvor mye underhudsfett på rumpe, lår og i hele kroppen, lettelse setemusklene trenger for å vokse. Og bare knebøy er de viktigste øvelsene som fremmer et sett med tørr muskelmasse. De ikke bare trene underkroppen, men også andre store muskelgrupper, og bygge sin styrke. Fordelene stopper ikke der knebøy og supplert med følgende egenskaper:
 1.  Den mest effektive form for belastning, aktiverer metabolisme og fettforbrenning. Så vanlig knebøy, du ikke bare gjøre hans "ass" mer synlig og stram, men også gå ned i vekt.
   Aktivering av metabolisme og blodsirkulasjonen løper regenerative mekanismer i kroppen. Huden strammes, ryddet, vises sunn glød, og ingen sjanse for cellulitter på utseendet. Immunitet er også forbedret.
   Utdannede setemusklene støtte kroppen i riktig posisjon og med muskuløs korsett sikre god holdning.
   Knebøy også involverer magemusklene og tilbake, ved å kombinere kraften og kardyonahruzku. Samtidig styrke kne og ankel sene.
   Men med alle fordelene, sit-ups, samt andre grunnleggende øvelser er ganske tung. Uriktig bærer med seg risiko for alvorlig skade, så knebøy og gjøre alle de andre tingene i gym skal være i samsvar med sikkerhetsregler og et riktig teknikk.
   Vilkår knebøy for baken
   Hvis du bestemmer deg for å innlemme knebøy i treningen din, men ikke hadde engasjert dem, sørg for å spørre en trener til å vise deg den ytelsen og styre din egen første tilnærmingen. Senere, mens du arbeider uten tilsyn spore deres bevegelser gjennom speilet. Følg alle nyansene av å sette foten, kroppsstilling, lytte til følelsene. Til knebøy var virkelig effektiv i baken, ikke glem følgende regler:
  1.  Plasser bena vidt, avhenger av graden av behandling av dype musklene. Føttene skal være på gulvet minst skulderbredde fra hverandre, og bredere innstilling attributt er mer snevert målrettet trening. Sette føttene bredere eller smalere, endrer du den type belastning og bruker forskjellige muskler hip område.
    Holde føttene var helt flat på bakken eller tåre eller fem eller til og med sokker med en stor innsats. Brudd på disse kravene - en av de vanligste årsakene til skade.
    Den andre vanlige grunnen til at uerfarne utøvere skadet under knebøy - en feil posisjon tilbake. Det på ingen måte være avrundet og / eller albue. Fra haleben til nakken, skaper ryggen mens huk riktig implementering en flat linje, litt på skrå forover diagonalt.
    Bestemmelsene i kneet er også veldig viktig: skikkelig knebøy teknikk forutsetter at de er strengt på føttene og ikke gå for dem, selv i lav posisjon. Den vanskeligste å holde dem fra konvergens, i hvert fall i et forsøk på å søke kneet bryte ut. Din oppgave - å beholde sin opprinnelige bredde hverandre, litt skyve under knebøy.
    Fra sin startposisjon, ikke glem om magemusklene: de skal strekke seg og føle hvordan de støtter ryggsøylen leve "cast."
    Riktig pust er i stor grad sikrer din utholdenhet og påvirker mengden og kvaliteten på knebøy. Pust jevnt og målt nøyaktig i tråd med rytmen, pusten mens bøye beina, puster mens du løfter.
    Funksjoner knebøy for baken
    Når du mestrer teknikken med klassiske sit-ups, kan det variere. Hvor nøyaktig - er avhengig av din atletisk trening og mål. Men i alle fall, det er grunnleggende nyanser, og vite at du kan gjøre dine knebøy mer effektive i baken:
   Hvordan knebøy rumpe?
   1.  Graden av behandling setemusklene avhenger av dybden av den huk. Hvis du ønsker å se i speilet heller stramme, runde baken - knebøy så lavt som mulig.
     Bøyde ben til en 90 graders vinkel, ikke rush umiddelbart for å rette ut kneet. Hold den nederste punktet i knebøy for 2-4 sekunder, føler muskelspenninger og så puster og gjøre klatre.
     Føler at musklene under trening er viktig - dette sikrer at du bare pumpet baken, ikke føtter. Stadig lytte til sine følelser og prøve å bære byrden på de musklene som trener. Går opp fra knebøy, gjør det bare av setemusklene, ikke kneet og / eller tilbake.
     Vær ekstra vekt gjør knebøy mer effektiv. Dette kan være en manual som du holder i hendene, eller stang, som satte preg på skulderen hans. Over tid bør vekten gradvis øke fordi musklene blir vant til den samme belastningen.
     Knebøy kan være komplisert, gjemt under matten eller fem andre liten økning. I dette tilfelle sålene er utflatet hele overflaten, men andre kombinasjoner benyttes en liten muskel.
     Avansert og effektiv måte å sitte på huk, slik at rask nok til å forme rumpe - står ikke knebøy på gulvet og to benker. I dette tilfellet bør byrden holde begge hendene foran ham, mellom butikker og knebøy så lavt.
     Disse er de viktigste anbefalingene utføre knebøy, følgende som du vil være i stand til å pumpe tunge rumpe vakre form. Imidlertid er samsvar med disse anbefalingene viktig ikke bare for maksimal effektivitet og hastighet av prestasjon, men også for helsen. Brudd på teknologi truer alvorlige skader på ryggraden og leddene. Utvinning fra slike skader tar mye tid, og noen ganger truer fortsette og manglende evne til full trening. Så ikke mas for vanskelig å overvinne hindringer realistisk vurdere sin styrke og Flytt til målet sakte men sikkert. Bare en slik tilnærming vil danne trent og attraktiv kropp.  
Bokhvete grøt med sopp og løk

 Vi tilbyr en oppskrift på bokhvete grøt med sopp. Denne retten som voksne og barn.

 Bokhvete i russisk. Oppskrift


 Ingredienser:
? Tørket sopp - 50 gram
? vann - omtrent l,
? Bokhvete - 500 g
? løk - 2 stk.
? Friske eller frosne grønnsaker - 300 g,
? smør -100 g.
 Forberedelse
 Tørket sopp hamre inn støv, tilsett vann, som vil lage mat bokhvete.
 Gryn min mening, sovner i soppbuljong og kok til de er møre, alt suppen har fordampet, ikke klar rumpe vask.
 På denne tiden, stek løk med fersk sopp i smør og salt.
 Da forberedt grøt og stekt løk og sopp og røre å kombinere.
 Denne retten er utarbeidet raskt og enkelt, og viktigst, kan det fungere som en egen rett, og som en usedvanlig velsmakende siderett.  
Bokhvete: hvordan å lage deilig?

 Bokhvete kjent for alle fra barndommen, fordi det er den mest populær rett av barn, kosthold og ernæring for idrett. Foruten at bokhvete retter er deilig og sunn, er dette produktet ikke dyrt, slik at den generelle befolkningen å forberede side retter Bokhvete ulike kjøtt- og fiskeretter. Bokhvete - en av de få plantene som ikke kan genmodifiserte, og dette faktum også påvirker populariteten av bokhvete blant kjøperne.
 Hvordan å lage mat bokhvete vet mye. Alt du trenger er et mål på bokhvete helle to mål på vann og tilsett salt. Etter 10-20 minutter deilig parabolen er klar. Men hvordan å lage mat bokhvete slik at det kunne gjelde selv om den festbord, de vet lite. Til fatet viste seg deilig og vakker, trenger du en spesiell oppskrift.
Bokhvete: hvordan å lage deilig?

 I bokhvete enorme mengden av mineraler og sporstoffer, og det er viktig at under matlagingen de forsvant fra produktet. Med multyvarok kan lage mat bokhvete og lagre ikke bare hennes gode smak, men fine funksjoner. Med Trykkokere kan lage den mest deilig gresk kjøtt.

 Oppskrift "Bokhvete glede"


 Vi se oppskrift deilig bokhvete grøt.
 Ingredienser:
 •  kjøtt (okse, svin) - 400-500 gram

 •  Bokhvete - 400-500 gram

 •  Bow - 100-150 gram

 •  Gulrøtter - 100-150 gram

 •  laurbærblad - 2 stk

 •  salt og pepper - etter smak

 •  vegetabilsk olje (til steking kjøtt og grønnsaker).

 • Bokhvete: hvordan å lage deilig?

   Forberedelse
   Før du koker bokhvete grøt, må du forberede alle ingrediensene for denne retten.
 •  Gulrøtter skåret i fine strimler.

 •  Hakk løken.

 •  Hakket kjøtt (brikker mindre enn tre inches).

 •  Bokhvete vask.

 •  Forberede den nødvendige mengden av krydder, salt og olje.

 •  Stek kjøtt og grønnsaker i multyvartsi.

 •  Legg til steker, grønnsaker vann (to kopper), salt og krydder og la det småkoke i ytterligere 10-15 minutter.

 •  Legg vasket bokhvete og vann. Vann bør dekke bokhvete ca 1-2 centimeter.

 •  Etter 20 minutter i "Cooking" er klar flavored forkorte gresk kjøtt.
   Hver person er forskjellig og alle har forskjellig smak, så bokhvete grøt oppskrift du kan alltid endre litt.

   Noen tips


   Pass på før du begynner å steke kjøtt og grønnsaker på resept bokhvete grøt, er varm olje er nødvendig, ellers produktene kan pryhority, og måltider vil være ubehagelig lukt.
  Bokhvete: hvordan å lage deilig?

   Kjøtt og grønnsaker er den beste kokken i "rask steking".
   Til kosttilskudd fatet var nok til å endre svinekjøtt og biff kjøtt kylling eller kanin. Måltidet blir mindre velsmakende og sunt, men det betydelig redusert kalori.
   Til bokhvete var en solid, trenger ikke å endre måten å tilberede bokhvete, bare på slutten av matlaging, tilsett smør. Dette vil gi parabolen er ikke bare kalorier, men også forbedre smaken og aroma.
   Bokhvete er universell, og å endre sin konsistens nok under matlagingen å legge til ulike mengder vann. Folk som foretrekker tradisjonelle oppskrifter bokhvete gryn er forholdet mellom vann og 1 til 2. Hvis du ønsker å få en sjelden variant, er vann tas som en mer.
   Det er en "kul" bokhvete grøt oppskrift er veldig enkelt - rumpe steke og legg i ovnen pott med bokhvete Gulf minimum av vann.
   Svært velsmakende bokhvete grøt på vannet går når du har valgt Trykkokere "Pilaf".
   Hvis du følger disse tipsene, vil du dekorere bordet svært velsmakende og nyttig bokhvete.

  Яндекс.Метрика