Hvordan koke aubergine kaviar

 Disse blå frukt kalt levetid frukt i øst ved saltinnholdet av kalium, vitamin A, C, E, B, organiske syrer, tanniner, proteiner, fett, karbohydrater og mange mineraler. Bruken av "lille blå" har gunstige effekter på hjertet, nyrer, lever, renser tarmen på grunn av fiber. Det er nyttig å inkludere i kostholdet aubergine folk holde en diett. De er lavt kaloriinnhold, men på samme tid en meget mettet og forbedre mage-tarmkanalen. Hvor mange deilige retter kan tilberedes! En av dem - elskede aubergine kaviar.

 Oppskrift Aubergine kaviar


 Dette snack er populært, og noen har ikke prøvd det. Velsmakende, nyttig og ikke for dyrt kaviar var en tradisjonell rett på hvert bord i sommer når den fulle overflod av grønnsaker og greener. Men du kan enkelt lage et stykke for vinteren med noen oppskrifter.
Hvordan koke aubergine kaviar

 Ingredienser:

 •  moden aubergine - 3 kg

 •  tomater - 3 kg

 •  pepper - 15 kg

 •  løk - 1kg

 •  salt og pepper

 •  Solsikkeolje

 • Hvordan koke aubergine kaviar

   Metode:

 •  Vask og rens grønnsakene. Aubergine tilberedt perfekt satt i en gryte med kokende vann. Stek til den er myk, til den er litt inkludert i fosteret;

 •  bla gjennom en kjøttkvern løk og stek i en panne med varm olje;

 •  hoppe over dem gjennom en kjøttkvern, pre-cut i biter og tilsett i pannen med løken. Det bør være jevne røre;

 •  bla tomater. Eventuelt kan du skrelle dem, er det lettere å gjøre hvis du utelater tomatene i kokende vann for en kort stund. Da eggene blir mykere og mykere. Den resulterende massen helles i pannen;

 •  hakket skrellet frø fra pepper og legg til steking;

 •  småkoke over middels varme så lenge som væsken er fordampet. Vær oppmerksom på at grønnsaker være tillatt for mye væske, så lenge det tar mye;

 •  vilje til salt og pepper etter smak.

 •  Kaviar klar.
  Hvordan koke aubergine kaviar

   Aubergine - matlaging hemmeligheter


   For å få mest mulig ut snack velsmakende og sunn, må du følge noen enkle regler:
 •  velger aubergine, se på fargen. Den mest nyttige moden frukt som huden har en blå-fiolett farge, og et lite antall av de mest aubergine frø. Ta det beste mellomstore aubergine;

 •  frukt skrelles før koking salt og la stå i en kort tid i en emaljert gryte. Når de la saften, skyll med kaldt rennende vann. Så du fjerne bitterheten som er til stede i kjødet;

 •  Alle komponenter må være frisk. Bare i dette tilfelle, vil eggene får en unik smak og aroma.

 •  Dette matbit serveres kald. Den kan spises med grønnsaker kan spres på brød, men du kan bare skje. Som du vil.
   Få mennesker vet at en blå selv bidra til å slutte. De inneholder nikotinsyre i mengder trygge for helse. Folk som slutter å røyke, jevner det ubehag mangel på nikotin.
   Til tross for nytten av aubergine, er det noen kontraindikasjoner som er verdt å legge merke til. Først av alt, ikke bruk overmoden frukt, gjorde de Solonin, som påvirker kroppen. Personer som lider av sykdommer i magen, er det best å avstå fra overdreven bruk av aubergine, kan de forårsake forverring.

  Hvordan lage kondensert melk hjemmeVi har lenge vært brukt til å kjøpe nesten all maten hyllevare. Det er noe du kan gjøre hjemme, har vi glemt, og noen oppskrifter og vet vi ikke. Og likevel, mange selv matlaging produkter - det netrudomistke, men smaken av de ferdige versjonene på høyere ved butikken. Disse produktene omfatter kondensert melk.
  Hvordan lage kondensert melk
  Hvis smaken av kondensert melk fra butikken du er helt fornøyd, og du ikke vil ha noe sånt å lage mat hjemme, bare tenk hvor mye det inneholder sukker og vegetabilsk fett og melk som ubetydelig! Er det nødvendig for din kropp og kroppen til dine barn? Dette er en god grunn til å gjøre kondensert melk med sine egne hender, til den samme prosessen er svært enkel.
  Dermed vil utarbeidelse av kondensert melk har en viss ledig tid, men tro meg, det er ikke bare nyttige egenskaper, men smaken vil forbløffe deg glemme om butikken versjon av det for alltid.

  Kondensert melk er utarbeidet av kokende. For å gjøre dette trenger du:

  - Hell i en beholder på 400 ml hel kumelk;
  - Hell litt oppvarmet melk 1 5. sukker;
  - Kok blandingen til den får en blek kremfarge og ikke vyvarytsya ca ½ av det under omrøring (det tar ca en time).

  Ved første, du bare fjerne beholderen fra platen, kan du virke som kondensert melk var svært sjeldne. Men i denne tilstanden vil det være inntil kult. Kjøleskapet er endelig tykner og er helt lik den butikken alternativet.
  Du kan forberede kondensert melk for en annen oppskrift: en beholder med en liten mengde av filtrert vann, smelte sukker, ta med sirup til en byll, koker det fem minutter over middels varme, og hell det i melk og svært lav varme bringe den til ønsket konsistens.
  Hemmeligheter matlaging kondensert melk
  Til kondensert melk kom ut velsmakende og sunn, må du følge noen regler i prosessen med forberedelse:
  - Melk bør ikke være mindre enn 3% fett. Det beste er om du kan koke dette produktet for hjemme melk, som har 5% fett.
  - Gjør kondensert melk kan ikke bare fra vanlig melk, men med 25-30% krem. I dette tilfellet, er andelene som følger - 1, 5 liter krem ​​- en kg sukker.
  - Melke gjør smaken av kondensert melk mer rik og myk, så hvis du har 0, 5 kopper dette produktet, legge det til noen oppskrift.
  - Å kondensert melk er tykk og seig, er det best å ikke bruke vanlige og rørsukker (det skiller sterk krystallisering).
  - Praktisk å forberede kondensert melk er ikke på plate og på dampbadet eller i et vannbad, da det ikke vil ha så ofte forstyrre.

  Klar kondensert melk hjemme bare holde i glasskrukker i kjøleskapet. Når du trenger å ta dette produktet, får det bare ren, tørr skje, så godbiter kan fortsette i en måned eller enda lenger.  
  Øvelser for vakre ben jenter, kvinner

   Problemet er forverret ufullkommenhet tall i løpet av våren og sommeren og trenger en rask løsning. Øvelser for vakre ben for kvinner bør utføres regelmessig og nøyaktig for å oppnå ønsket resultat.

   Øvelser for innsiden av lårene


   For den indre lår trening er ideelt når du ønsker å ligge på ryggen, bredde plasser føttene skulder fra hverandre og bøy i knærne. Det er nødvendig å heve bekkenet, men ikke trekke bladet fra gulvet. Utføre 20 ganger.

   Likevel er det en øvelse for innsiden av lårene: du ligger på magen, hendene under hodet hans, ben, uten å bøye å løfte oppover i en vinkel på 45 grader. Hold positur i 30 sekunder, gjenta fem ganger.

   Fleksibilitet øvelser for bena til kvinner


   Øvelser for vakre ben jenter kan fokusere på fleksibilitet. Du må ligge på ryggen, bena satt lik hverandre og trekke sokker over. Denne øvelsen bør gjentas med fortynnede fingre. Nå kan du gjøre det samme teknikk med bare sokker tildelt ham. Komplikasjoner innebærer repetisjon prosessen hevet 15 cm ben. Uten å endre startposisjon, må du strekke bena, trykke dem ned på gulvet, og deretter slappe av, mens heve kneet. Øvelsene bør utføres 20 til 40 minutter uten avbrudd.
   Viktigere er mange gode øvelser for bena ikke nødvendig å utføre for folk som lider av leddsmerter og problemer med blodomløpet. Før deres oppførsel å bli lagt trening og stretching.

   Øvelser for ben jenter: Knebøy


   Knebøy kan forbedre formen på føttene, men de trenger for å utføre riktig. Bøy knærne, sitte som om på kanten av bordet, og knestrømper skal være parallelle. Før du går tilbake til startposisjon bør strekke musklene i hofter og rumpe. Du kan ikke bøye i midjen og lene seg fremover. Utfør denne knebøy, men satte sin føttene skulder bredde hverandre og tær for å avle fra hverandre. Bøyde knær bør være i samme retning med sokker. Kneler, albuer. Leg bend, klemmer hofter og rette. Liggende på ryggen, bena oppløse i forskjellige retninger. Øvelser for vakre ben gjennomført 20 ganger for den tilnærmingen noen dager i uken.

   Video Øvelser


  Hvordan spise under treningRiktig ernæring under trening. Nyttige tips og råd for studenter
  Hvis du allerede har startet med hovedprogrammet, justere diett måltider baserte oppgaver mot deg. Først må du gjøre tre regler, men er ganske enkel.
  1. Hvis du har noe noen gang lest eller hørt om diett, nyttige og skadelige produkter - glem om det hele.
  2. Daglig Vær forsiktig hva du spiser.
  3. Hver dag for å spise 7-9 gram protein 4, 5 kg av kroppen din.
  Husk at alle dietter er basert på utelukkelse fra kostholdet i noen grupper av produkter, bygge muskler vondt dårlig. Hva du virkelig trenger - en riktig balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater. Denne dietten fremmer muskelvekst og veldig bra for din generelle helse.
  Den ovennevnte mengde protein dobbelte av den minste daglige hastighet. Det faktum at musklene bruke protein til å gjenopprette fra treningsøktene og bygge ekstra fiber og støtte eksisterende volum.
  ➣ Sikre deg det nødvendige antall proteiner smekk. For eksempel, 0, 25 kg av magert kjøtt inneholder 55 gram protein. I tillegg proteinrik lav-fett meieriprodukter, bønner og nøtter.
  Problemer som kan oppstå når du utfører styrketrening
  Som vekttrening begynne?
  Vekt, som begynner opplæring finnes ikke.
  Selv om noen var også gjennomsnittlig, da du mest sannsynlig det ville være helt ubrukelig. Derfor, fra dette punktet du må bestemme uavhengig på visse kriterier: teknisk riktigheten av mosjon, frekvens og antall repetisjoner.
  Å opprettholde balansen når du arbeider med stress?
  Nesten alle tidlig trening en arm og ett ben sterkere. Dette er ikke overraskende, siden absolutt alle typer fysisk aktivitet rettet mot å utvikle din dominerende hånd. Så begynn å håndtere med manualer med lik vekt, men skontsentruysya for forsvarlig gjennomføring av hver øvelse. Veldig raskt, bare 2 uker, dine bevegelser vil bli samordnet.  
  Яндекс.Метрика