Hvordan koke blekksprutHvordan å lage mat blekksprut rett som kom ut deilig og tilfredsstillende, kan du prøve å fortelle dere i dag. Disse muslinger ikke krever komplisert forberedelse. Retter de kan forberede rask og velsmakende. Videre disse matvarene har høye kalorier, slik at de kan anbefale til dem som holder diett vekttap. I dag er din favoritt nettsted nyttige tips vil snakke om hvordan å forberede blekksprut.
Biff Stroganoff med blekksprut

Tint blekksprut parboiled og vypatrayte. Fjern chitinous plate og fjerne huden. Preparerte blekksprut skåret i ringer og biter. Dryss med sitronsaft. Løk kuttet i halv ringer, stek til gjennomsiktig og koble med blekksprut. Smak til med salt og tilsett krydder etter smak. Blekksprut stuing ikke mer enn 3-4 minutter. Når de gir juice, fjerne dem fra varmen. Da vil de anbud. Hvis du legger til fire spiseskjeer med å sette rømme eller majones, viser det hvit saus som kan vannes blekksprut når du sender til bordet. Sett blekksprut i fatet og pynt med urter.
Hvordan forberede utstoppede blekksprut

Hvordan koke blekksprutDenne retten er egnet for fest-bordet.
Du vil trenge
- Squid;
- Kål;
- Gulrøtter;
- Sopp;
- Oste;
- Salt;
- Oil.
Sekvensen av preparatet:
- Rensede og sløyd kadaveret blekksprut salt og dryss med sitronsaft.
- Potushkuyte kål med sopp og gulrøtter.
- Forberedt stuffing lærer i mantelen, som fungerer som en lomme. Fyllinger angrer ikke, det skal være mye.
- Tett pakket blekksprut skrotter satt på promazannыy oljepanne eller ildfast form og ha i ovnen (160 grader) ikke mer enn 15 minutter. På en stekeplate eller i en form, tilsett litt vann til å tørke blekksprut kom ikke.
- Prøv denne versjonen av fylling: squash og gulrøtter kuttet i strimler, tilsett hakket hvitløk, skrelt reker "Laks" og en sjenerøs håndfull revet ost. Hvis denne ting stappet blekksprut, få en smak merkelig.
Brizol av blekksprut
Du vil trenge:
- 1 kg blekksprut;
- To egg;
- Salt og pepper;
- Grønn;
- 3 ss mel.
Hvordan koke blekksprutForberedelse
Renset blekksprut skrotter deles i to. Vidbyyte hver halvdel tre hammer til sitt volum økte med 1, 5 ganger. Pisk egg med to spiseskjeer med melk eller vann, salt og pepper, og dette batter dukkert blekksprut og umiddelbart sette dem i en varm panne med vegetabilsk olje. Squid Fry på begge sider og legg i gryten. Etter 30-40 minutter, når de blir mykere Rull dem inn i et rør og spredt på en tallerken.Nå vet du hvordan du skal forberede blekksprut, lykke til!
Hvordan lage stekt blekksprut
Hvordan koke blekksprutDu vil trenge:
- Frozen blekksprut (1 kg);
- To løk;
- 2-3 fedd hvitløk;
- Salt (. 1 lm L.);
- Vegetabilsk olje til steking.
Sekvensen av preparatet:
Blekksprut skylling under rennende vann, og hell kokende vann. Rengjør deretter blekksprut på film og ta ut plate, så blekksprut bør kuttes i tynne ringer.
Nå bøye seg ned for å repchatomu som skal rengjøres og kuttet i halv ringer, så stek i vegetabilsk olje til de er gyllenbrune.
I en stekepanne, tilsett løk til stek hvitløk, gått gjennom en hvitløkspresse og blekksprut. Broil koteletter over høy varme under stadig omrøring i tre til fem minutter. Nå, ta kjelen av varmen og dekke den med et lokk. Gi stekt blekksprut stå i 5 minutter, deretter kan bringe til bordet.
Hvordan å lage mat blekksprut i rømme
Denne oppskriften blekksprut behandle en av de enkleste, men en av de mest delikate retter.
Du vil trenge:
- Frozen blekksprut (1 kg);
- Løk (3 stk.);
- Rømme til smak (ca 100-150 gram);
- Mel (ca 100 gram);
- Salt og pepper etter smak;
- Vegetabilsk olje til steking.
Hvordan koke blekksprutSekvensen av preparatet:
Blekksprut ryddet av filmer og plater, og skyll grundig under rennende vann. Deretter skåret i ringer, salt og pepper etter smak.
Nå blekksprut rullet i mel, dypp i mel helst hver enkelt ring, og stek i en panne med vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Fjern blekksprut fra varmen.
I en separat panne med en liten mengde vegetabilsk olje stek til gylden brun hakket løk halv ringer.
Nå i en dyp stekepanne blekksprut Sett et lag og et lag med stekt løk, hell fløte ingredienser, dekk med et lokk og la det småkoke på toppen over middels varme for en fjerdedel av en time. Ikke vær redd for at blekksprut vil få konsistens og hard gummi. Tilberedt blekksprut i kremen vil fortsatt være myk og saftig. Tjene forberedt fatet, drysset med hakkede urter.
Hvordan koke blekksprut til øl
Du vil trenge:
- Squid 0, 5 kg;
- Mel (70-100 m);
- Krydder på vilje;
- Lemon;
- Egg (2-3 stk.);
- Øl 200.
- Vegetabilsk olje til steking.
Sekvensen av preparatet:
Forbered røren til steking blekksprut: 5. l. mel blandes med tre spiseskjeer vegetabilsk olje, tilsett saften av en halv sitron 2 egg. Separat, slo eggehvitene med en klype salt i en tykk skum. Bland deretter melet med et glass øl, legge vegetabilsk olje og piskede eggehviter.
Renset, vasket og skåret gode ringer vmochayte den resulterende røren og stek i en panne i mye olje. Stek til gylden blekksprut bør være farget røren. Etter pozharyatsya blekksprut, fjerne dem til et papirhåndkle eller klut for å fjerne overflødig olje. Stekt blekksprut ringene så kan du sette på en tørr stekeplate og stek i ovnen i en liten pre stenket med krydret ost. Bon appetit!  
Hvordan koke ertepuréHvordan å lage ertepuré sikker på å kjenne alle, fordi belgfrukter som erter regnes som en av de mest nyttige og næringsrik mat på bordet vårt. I erter høyt proteininnhold, så dette uunnværlig produkt for idrettsutøvere som ser sin figur og ønsker å bygge muskler. Også ert rik på vitaminer, mineraler og næringsstoffer, så erter bør være en permanent mat i kostholdet ditt. Men ikke alle husmødre vet hvordan å lage ertepuré, eller hvordan å lage andre retter av dette fantastiske produktet. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan du koker ertepuré.

Hvordan koke ertepuré

Å forberede ertepuré du trenger en selv erter. Det er lurt å velge en voksaktig gule erter eller ert hjernen sorterer. Dagen før mosing fylle det nødvendige antall av erter med vann og la over natten, slik at vannet er fullstendig dekket erter. Om morgenen drenere vannet, helle kokende erter til et nivå som vannet var to fingre høyere enn nivået av erter. Erter koke på svak varme med lokket lukket. En time fra begynnelsen av matlaging, tilsett salt og smør i erter, ta kjelen av varmen og la minst en time for å avkjøles. I løpet av denne tiden, bør erter "modne" og forvandles til en myk mos. Hvis en eller annen grunn ertepuré konsistensen du ikke er fornøyd, tovkachkoyu pund ertepuré. For enkelhets skyld kan du bruke en blender.
Hvordan koke ertepuréSchastlyvym trykkoker eiere ikke bekymre deg om matlaging ertepuré. Du trenger også å suge erter på kvelden med vann. Last ned erter i en trykkoker og kok til de er møre, i gjennomsnitt tar omtrent tjue minutter. Deretter grøt bør få ned delstaten puré ved hjelp av en blender.
Ertepuré kan være et fullverdig måltid, spesielt sangen nederst eller kosthold, eller en deilig siderett til kjøttretter. Med ertepuré perfekt lam, svin, kalkun og kanin. Nå vet du hvordan du skal lage ertepuré. Bon appetit!

Hvordan lage ertepuré i multyvartsi

Du vil trenge:
- Et glass erter;
- To og en halv kopper vann;
- Et stykke smør til smak;
- Salt etter smak.
Sekvensen av preparatet:
Erter skyll, fjerne den fra mekanisk rusk og slå ut i en kjele, dekk med vann og deretter.
Koke ertepuré i multyvartsi på "slukke" og slå timeren i 2 timer.
I 5-7 minutter til kokt, tilsett most salt og smør til smak og bland. Fem minutter senere et deilig måltid klar.
Hvordan å lage ertepuré rask
Hvordan koke ertepuréDessverre, de erter - er det ikke havregrøt, som kan raskt kokk mashed grunn av mangel på trykkokere. Her må du forstå at hvis du vil etterhvert få en velsmakende rett, til rush ingenting gjøre. Så velger smak og gi et svar på spørsmålet: hvordan å lage ertepuré velsmakende.
Du vil trenge:
- Et glass ert korn;
- En liten gulrøtter;
- En liten haug med persille;
- Den samme lille haug med dill;
- En liten fedd hvitløk;
- Et par spiseskjeer vegetabilsk olje;
- Salt etter smak.
Hvordan koke ertepuréSekvensen av preparatet:
- Det er lurt å suge ertene over natten i vann. Hvis du glemmer, deretter suge vasket erter i en stor mengde vann i minst tre timer før du begynner mosing med det.
- Da vannet som bør tømmes zamochuvavsya erter, bygg skyll igjen under rennende vann og deretter legge vann. Merk: Vann bør være i form av to ganger større enn ert korn. Sett erter kokt i brann etter koking og kok det uten å redusere brann i en halv time. Under matlaging, om nødvendig, legge varmt kokt vann. Deretter redusere flammen og kok sausen til de er møre.
- Separat hakke eller hogge ved hjelp av blender skrelles gulrøtter med greener og hvitløk.
- Med stavmikser slipe til en tilstand av moste erter og gulrøtter kokt med urter og hvitløk. Tilsett salt, pepper og eventuelt andre av dine favoritt krydder. Hvis du tror sausen er for tykk vil legge til det en liten mengde varmt kokende vann og visp det igjen blender.

Hvordan lage ertepuré med røkt ribber

Du vil trenge:
- 0, 5 kg ert korn;
- 0,5 kg røkt ribber;
- Et lite stykke røkt bacon;
- Et glass tykk fet krem;
- En gjeng med basilikum;
- Salt.
Hvordan koke ertepuréSekvensen av preparatet:
- Som i de ovennevnte oppskrifter, og i dette tilfellet, erter bør først bløt i kaldt vann i noen timer.
- I mellomtiden kan du gjøre ribbeina. Separer ribber i avstand fra hverandre, i nærvær av en stor mengde fett på dem, slette det.
- Forvarm ovnen til 200 grader. Ribbeina sette til heatproof retter, sette dem i ovnen og umiddelbart slå av hennes brann. Ribs vil være i et oppvarmet til det øyeblikk før den tid kommer til å sende dem til de andre ingrediensene.
- Røkt bacon og kutte fett fra ribbe smelte i en panne.
- Separat fremstille kremsaus. For å gjøre dette, basilikum, salt og sur blanding ved hjelp av en blender. Klar til å sende saus i kjøleskapet til avkjøling.
- På gjennomvåt erter drenere vann, hell ferskvann og sette på en god kokk brann. Når vannet koker, reduser varmen og la det småkoke erter under lokket stengt til de er møre. Fra tid til annen, om nødvendig, tilsett litt vann og salt. Ert anses klar når det var myk og falle fra hverandre i munnen.
- Nedsenkbar blender slipe ertepuré, om nødvendig, tilsett vann til konsistensen av ertepuré var. Tilsett sausen og smeltet fett igjen riste blender puré.
- I potter for baking sette puré og sette stek i ovnen. Når toppen av potetmos dekket med små brune, oversette til hver pott av saus på ribbe, tidligere dynket i fløtesaus. Top dekorere en pott av basilikum blad.

Parabolen er klar, kan det tjene. Bon appetit!
Яндекс.Метрика