Hvordan koke blekksprutKjøtt blekksprut kladezyu er essensielle syrer, proteiner og vitaminer. Blekksprut flere ganger overlegen til sin nytte kjøtt fisk og dyr. Fremfor alt er dette kjøtt rik på flerumettede fettsyrer, som spiller en viktig rolle i et balansert kosthold. Blekksprut, som all sjømat inneholder store mengder mineraler som fosfor, jern, kobber, jod. Et annet viktig kjennetegn ved dette kjøttet er at den inneholder ekstrakter som bidrar til fordøyelses juice. Dette gjør blekksprut svært viktig og nyttig produkt for personer som lider av sykdommer i fordøyelseskanalen.
I form av smak kjøtt veldig ømme og absolutt ingen utpreget smak og lukt av fisk. Squid kan lage mat, yngel, lapskaus, også de kan forberede salater og supper. Det er overraskende at på tross av mangfoldet i bruk, er blekksprut ikke en hyppig gjest på bordet. I tillegg, lave kostnader og enkel tilberedning måtte gjøre dette produktet populær i marin mat. Mest sannsynlig er årsaken til populariteten til dette produktet ikke en nøyaktig beskrivelse av de fleste oppskrifter som de kan være forberedt. Dette er skadelig for smaken av kjøtt blekksprut. I denne artikkelen vil vi prøve å få mest mulig nøyaktig formidle alle oppskrifter, og da vil du være i stand til å lage et fat med blekksprut, som vil variere med utsøkt smak og gode egenskaper og næringsverdi.
Velge og rene blekksprut
Før du kjøper blekksprut, merk kadaveret blekksprut, de bør ikke være klissete og kan lett skilles fra hverandre. Ellers, betyr det at kjøttet har gjentatte ganger blitt utsatt for tining, og kjøttet vil smake bitter og viltvoksende som ikke vil tillate deg å lage mat riktig. Fargefilm som dekker kjøttet bør være litt rosa-grå til lilla, men at kjøtt skal være hvitt. Hvis du har kjøpt kjøtt forskjellig i farge fra hvit, vet du at det har razmorazhyvalos og absorbert fargen på skallet. Smaken av kjøtt er sannsynlig å være uspiselige, og det vil ikke være noe å lage mat.
Mange tror at rengjøring blekksprut er plagsom og ubehagelig okkupasjon, men det er det ikke. Før du koker noe, bør blekksprut kjøtt skrelle. For å fjerne kjøttet fra skallet, må du gjøre frossen blekksprut i en bolle og hell kokende vann. Nesten alle skall innskrenkes og drar fra kjøtt. Deretter må du umiddelbart drenere og fjerne restene av filmen under rennende vann. Når du gjør dette, må du fingrene forsiktig trekke innover og gjennomsiktig utvalg (akkord). Alt renset blekksprut, og nå kan man forberede et bredt utvalg av retter.
Kok blekksprut
Det er enkelt og lett at du kan lage mat - en kokt blekksprut, men det er en viss utspekulert. Alle uttalelser om hva som bør være kokt blekksprut fra 3 til 5 minutter er ikke sant. Med denne matlaging får du tøff og ikke velsmakende kjøtt. Å forberede anbudet blekksprut kjøtt bør lage mat eller minst 3 minutter eller mer enn 30. Etter en 30-minutters koking kjøtt blir myk igjen, men mistet sterkt i volum og vekt. Den riktige måten å koke, vi tror at det mindre enn tre minutter. Først må du koke vann, tilsett salt, tilsett laurbærblad og pepper nøtter. Gi vann med krydder rullende koke i ca 5 minutter, deretter renses og tint dråpe blekksprut kadaveret, telle til ti og ta ut skimmer. Gi vann tilbake til en byll og slippe følgende kadaveret. Hvis du bestemmer deg for å lage mat blekksprut på denne måten, vet du at de er myke og søt og velsmakende.

Med kokte blekksprut kan lage mange forskjellige salater oppskrift på en av dem vi brakt under:

Noen salat bør kuttes i strimler og dryss med sitronsaft, deretter kuttet i terninger 150 gr. Fett Circassian ost eller ost. En kokte blekksprut skåret i fine strimler trenger 100 gram. store grønne stenfrie druer adskilt fra greinene og kutt hver bær i to. Deretter blander alle ingrediensene, salt og fylte tre. l. olivenolje. Her er en deilig og original salat kan bli fremstilt fra dette kjøttet.
Hvordan koke kjøttboller med blekksprut
Ja, du kan koke blekksprut med de vanlige burgere, bare en smak de vil ikke være enkelt. Denne retten er svært delikat, deilig og smakfull. Og hvis du koker dem i en dobbel kjele, de er også utmerket kosttilskudd parabolen. Å lage disse burgere, må du vaske, skrelle og hakke en halv kilo blekksprut. Deretter koker hardkokt egg, 2 skiver brød, pre-gjennomvåt i fløte og 2 fedd hvitløk. Alle disse ingrediensene du trenger sammen med blekksprut andre gang kjøttdeigen. Til den resulterende kjøttdeigen tilsett salt, pepper og andre krydder etter smak. Den resulterende massen er grundig blandet og skjema karbonader. Før grilling du kan rulle i griljermel og sesamfrø. Denne måten kan du lage kjøttboller med blekksprut, kan de tjene med en salat av friske grønnsaker og fløtesaus.
Deli suppe med blekksprut
Denne fengslende gourmet suppe ømhet, smak og utsøkt smak. Å forberede den, trenger vi 500 gram. blomkål, 1 gulrot, 1 løk, 2 blekksprut skrotter og 100 gram. krem.
I en liten kasserolle lærer pre-vasket og demonteres på blomsterstanden kål, legg en gulrot, hakket i store biter og løk, skåret i fire deler. Deretter helle grønnsakene med vann slik at de bare tok, salt og kok i 30 minutter. Den resulterende kjøttkraft helles i en egen bolle (ikke hell), strimlet grønnsaker i en kjøttkvern eller blender. Å mose, som vi fikk til å lage mat, tilsett 100 gram. fløte og fortynne hele massen av grønnsaksbuljong til medium tykkelse. Calamari skåret i ringer og legge til suppe. Pan suppe mottatt satt i brann og koke i 2 minutter. Måltider bør bringe til bordet umiddelbart.
Blekksprut med rosiner og pinjekjerner
La oss prøve å lage denne retten i Italia er det gjort på julaften. Å forberede den, trenger vi 700 gram. tint og renset blekksprut. De bør kuttes i små biter. I en stekepanne varme et tre. l. olivenolje, tilsett finhakket 2 fedd hvitløk og stek til de er gyllenbrune kvittering. Deretter i pannen tilsett blekksprut, 4 hakkede friske eller hermetiske tomater, en halv kopp vann, pepper og salt etter smak. Dekk med et lokk og la det småkoke i 10 minutter. Etter tid til mix legge halv kopp sorte oliven, pitted, en kvart kopp dampet rosiner 2 ss pinjekjerner. Alle nøye røre og la det småkoke i 15 minutter. Tallerken, bestemte vi oss for å lage mat bør bringe til bordet med sprø krutonger eller brød.
Hvordan å lage mat blekksprut i batter
Denne retten kan tilberedes som snacks til hvitvin. Å forberede crunchy snack, må du tine og ren 1 kg blekksprut. Deretter skjær dem i tynne ringer og lage røren. Å forberede røren bør nøye blande 0, 5 kg hvetemel, 0, 5 liter pils, 1 lm. L. salt og 2 egg. Den ferdige deigen skal ligne tetthet i rømme. I en dyp gryte varme en 1 liter. vegetabilsk olje, deretter hver ring paneer blekksprut i mel, deretter i røren og stek i kokende olje til de er gyllenbrune. Steketiden bør ikke være mer enn 3 minutter. Gylden, sprø ringene ta ut med en hulls skjeen og spre oljen i et dørslag å være i stand til å drenere den gjenværende olje. Slike ringer fortrinnsvis servert med flere forskjellige typer av saus.
Vi var i stand til å beskrive et lite antall av forskjellige oppskrifter som kan tilberedes med blekksprut. Faktisk er mange av dem, og snakke om all fysisk umulig. Viktigst, var vi i stand til å dele med deg det grunnleggende for utarbeidelse av produktet, og nå en annen rett som du velger å lage mat vil alltid delikat og raffinert.  
Morgen øvelserØvelsen riktig planlagt, men alltid gir en positiv effekt. Gå til gym, fitness, svømmebasseng - for å gjøre dette, kan vi alltid finne en masse unnskyldninger. Så det er ingen tid, så gå bort, det dårlige været. Men det morgen trening tilgjengelig for alle, uavhengig av værforhold og tilgjengeligheten av fritiden. Tross alt, morgen øvelser heller bruke bare 10 minutter, vil resultatet ikke være lenge på seg.

Som med noen øvelse, bør morgen trening være vanlig. Bare fra det vil være en god dommer. "Hva kan gi bare 10 minutter med trening? "- Ba om litt. Først tilførsel av energi hele dagen. Sekund, godt humør. Og for det tredje, tro meg, selv så kort sikt, men viktigst av alt, vil regelmessig trening hjelpe deg holde deg i form. Generelt er ingen morgen øvelser nødvendig.
Begynn morgen øvelser best med langsom rotasjonsbevegelser hodet. Du kan vekselvis vippet hodet frem og tilbake, side til side.
Mos etter å ha sovet ansiktsmusklene kan være en morsom måte - bare pokorchyte ansikter i speilet, prymruzhtesya, så vidt åpne øynene og leppene strekke til et smil med sammenbitte tenner.
Morgenøvelser for armer og bryst er som følger: Løs opp hånd i hånd, bøye albuene, deretter tilbake til startposisjon. Gjenta 15-20 ganger. Sette føttene skulder bredde hverandre og deretter bøye albuene, plasserer håndflatene vendt mot hverandre på brystet nivå. Med en innsats for å prøve å presse albuene sammen. Gjenta minst 10-15 ganger.
For midjen og magen morgen øvelser følge følgende måte. Liggende på ryggen, strekker armene langs kroppen, samtidig løfte overkroppen, armene og bena rett. Prøv børster nå tærne. Gjenta 10-15 ganger, og deretter rotere overkroppen til startposisjon. Heve bena vinkelrett på gulvet og bøy knærne. Strekke armene og svaiende, prøv å heve og senke overkroppen.
Rumpe og ben under morgen øvelser må også betale oppmerksomhet. Liggende på magen hans og trekke armene langs kroppen, stramme bena, og løft den i svinger til venstre, deretter høyre benet så høyt som mulig mens prøve å trekke sokken. Gjenta 10 ganger for hvert ben. Deretter, ligge på sin høyre side og propping hodet arm, løft din venstre fot, telle til ti. Gjenta det samme for høyre bein liggende på sin venstre side.
For bedre feste effekt nosochky stå på, trekk armene fremover. Sakte bøye knærne, knebøy inntil inntil baken berøre anklene. Gjenta øvelsen 5-6 ganger.
Morgen øvelser rask er en vane, er det viktig å begynne og holde i flere dager. Du vil føle deg så bra at beklager at så lenge forsinket morgen øvelser senere.  
Яндекс.Метрика