Hvordan koke blekksprut?
 Nesten alle sjømat rik på vitaminer og sporelementer, og blekksprut i denne forbindelse er ikke noe unntak, ettersom, i tillegg til en stor mengde protein inneholder de mer vitamin E, C, SH, Bia og Bi, og jod, fosfor, kalsium og mangan.
 I de foreliggende blekksprut kjøttekstrakt som stimulerer utskillelsen av mavesaft og gi den en bestemt smak som er meget lik smaken av kjøtt hummer. Mange oppskrifter med blekksprut krever sin før varmebehandling.
 Mest kjøtt blekksprut salat er medlem av kokte. Det skjedde det appetittvekkende behov for å vite noen detaljer. Selv minutters eksponering kjøtt i kokende vann gjør det til en gummi som kan fullstendig ødelegge fatet.
 Før du slippe blekksprut i vannet, må du gjøre de nødvendige forberedelser. Først må du rense innmaten og skyll godt. Ren fersk blekksprut er vanskelig, så det er best å sette dem i en bolle, dekk med vann og satt i brann. Vi må følge tett på huden - når det begynner å skille ut og koagulere, bør juvel umiddelbart fjern fra varmen og kadaveret skyll under kaldt vann. Etter denne prosedyren, alle rester av hud flak og enkelt fjernes og du forblir helt ren hvit fugl. Og fuglen er hvit, bare hvis du tar av på tids retter med ild, eller kjøtt kan ofarbytysya pigment som finnes i huden.
 Behandlede skrotter bør igjen satt i en bolle, dekk med kaldt vann og sett på brann. Blekksprut trenger å koke under omrøring med det faktum at de har evnen til å holde seg til bunnen. Når koking, bør retter fjern fra varmen. Ingen grunn til å vente et minutt eller to, som kjøtt zvarylosya før koking.
 Noen retter fra blekksprut krever at kjøttet var litt tøff, det er nok å bare la dem i vannet der de kokte. Om nødvendig, kjøttet var myk, bør vannet tømmes og avkjølt skrotter.
 Ved hjelp av denne metoden for matlaging du kan gjøre uten en klokke, alt veldig enkelt - kokt, fjern fra varmen. I tillegg er store skrotter, helle kokende vann kan være ujevnt provarytysya, som er unngått i tilfelle av kaldt vann.
 En annen hemmelighet av matlaging kjøtt blekksprut er at hvis overeksponering den i kokende vann, vil det bli tøft. Men ikke alle vet at hvis du koker kjøttet i ytterligere 25-30 minutter, vil det igjen bli myk, og smaken er mer intens. Men i dette tilfellet skrotten kan miste mer enn halvparten av sin masse.  
Hvordan lage en gjedde i ovnen?
 I Russland har lenge vært ansett som en kongelig gjedde fisk. Det er velkjent at kjøtt er en delikatesse Shchuchye - det mager, men svært velsmakende. Det viktigste - å lage den riktig.
 Det er flere måter å forberede opprinnelige gjedde. Jeg betraktet som den mest populære baking fordi det gir fisken en maksimal saftighet og mørhet. Men steking heller tørr gjedde og gjør smaken av den ferdige retten er veldig middelmådig.
 I dag, som på hyllene i russiske butikker god gjedde kan bli funnet mye sjeldnere enn laks, rosa laks, eller Ketu, mange husmødre, spesielt de unge, har ingen anelse om hvordan å lage mat fisken er deilig. Og noen ganger så ivrig etter å behage medlemmer av husstanden eller overraske gjestene et virkelig luksuriøst og uvanlig parabolen!
 Stek i ovnen gjedde er tre kjente måter - stuff, peresloyt potet og pakk inn i folie.
 Utstoppet gjedde
 Ingredienser:
 - Selve fisk;
 - Per halv kilo kjøtt trenger 3-4 løk;
 - Selleri;
 - Noen ting friske gulrøtter medium størrelse;
 - Ulike krydder for å smake på fisken.
 Forberedelse:
 I utgangspunktet kan du blande vegetabilsk stuffing med noen frokostblanding - bokhvete, ris, hirse, og legge litt bacon. Patrana ryddet av skalaer gjedde fylt vegetabilsk forsyning, og fisk-buk sys. Etter at fuglen er plassert på risten i ovnen. Forbereder fisk i ca 30 minutter eller 40, avhengig av størrelsen gjedde. Det viktigste - ikke overdriv!
 Gjedde i ovnen med poteter
 Dette vil kreve Shchupak liten størrelse - halshugget, sløying, uten finner og haler.
 Forberedelse:
 Poteter rene og skåret i tynne skiver. Et par pærer cut ringer, en tomat - skiver, og gjennomsnittlig hvitløk presset. Opprinnelig klink helle olje ildsted undervist lag med poteter og løk, da - gjedde, hver brikke kuttet langs ryggraden, da - et lag av poteter, men med løk og tomater. Hvert lag av saltet og helle krydder for fisk. Fremfor alt "zakutuyetsya" majones "pels". Parabolen går i ovnen i 30-35 minutter.
 Gjedde i folie
 Forberedelse:
 For denne predator elva tar mer og sitron, majones, urter og krydder. Carcass ren, potroshytsya, gnidd inn med salt og krydder, majones og øser tett pakket i folie. Alle satt på et ark og satt i forvarmet 200 ° C ovn. Stek i 20 minutter i lukket stilling, og 15 - ekspanderende folien for å danne en deilig skorpe. På bordet er en rett som serveres med saus 4 ss tørr vin, blandet med litt majones, karri, sort pepper og salt.  
Hvordan marinere kylling?
 Anbudet, smakfulle og, viktigst, nyttig kylling - en hyppig gjest på vårt bord. Lav pris, er nødvendig for normal funksjon av kroppens proteiner består av hvitt kyllingkjøtt og fin delikat smak - er de viktigste fordelene med dette fantastiske produktet. Vel, det faktum at rotet opp kylling når matlaging er vanskelig, beviser igjen at forsømmelse muligheten til å skjemme bort deg selv og kjæledyrene appetittvekkende kylling aldri verdt. En av de viktigste trinnene i utarbeidelsen kylling er matlaging marinade. Det er hvor dyktig og nøyaktig du skombynyruete ingredienser som utgjør marinade vil avhenge smake den ferdige retten. Hvis du tviler på dine egne kulinariske ferdigheter og ikke vet hvordan å marinere kyllingen slik at for å nyte mat og smaker, kan du bruke en av følgende enkle oppskrifter. Over tid vil du forbedre dine kulinariske ferdigheter og være i stand til å drømme, opprette egne, forfatter marinader. 
 Så, er den første oppskriften egnet for de som ville prøve å lage kylling på en ukonvensjonell måte. For dette perfekt søt orientalsk marinade gir kylling anbud, delikat smak og aroma.
 1. I et mellomstort kylling kadaveret koker en halv kopp (100 g.) Av høykvalitets soyasaus, 2 fedd hvitløk og tre Teskje flytende honning, svart pepper hvis du ønsker det.
Hvordan marinere kylling?
 2. Forbered et marinade er enkel: honning saus, hakket eller knust hvitløk, pepper blandes i en dyp skål til glatt.
 3. Marinade krever ingen ytterligere behandling. Han er klar, kan de helle kylling.


Hvordan marinere kylling?
 4. Serve kylling marinert dermed bedre med greener og poteter.
 Fans av helsekost og kosttilskudd retter verdt prøver krydret rosmarin-sitron marinade med pikant krydret smak.
Hvordan marinere kylling?
 1. I en halv pounds av kylling (ideelt sett - filet) trenger noen sprigs av fersk rosmarin eller 20 g tørr, skrelle stor sitron, hvitløk, 5. vegetabilsk olje (helst oliven, men det spiller ingen rolle) og pepper etter smak.

Hvordan marinere kylling?
 2. Tilsett smør salt først, deretter pepper, deretter chavlenyy eller revet hvitløk, revet skall og hakket rosmarin. Bland alt.
 3. Gi marinade å stå i en halv time i romtemperatur.


Hvordan marinere kylling?
 4. Spre kylling marinade. Dersom det er ønskelig, dryss med mel for skarp. Tilberede kjøtt dampet eller ovn uten tilsatt fett.
 Lys sur marinade myker allerede mør kylling, så er ideell for de gangene du ønsker å lage mat gåsa som vil smelte i munnen.
 1. På kilo kylling trenger: 100 gram olivenolje, tre st.l frisk sitronsaft, 150 g rømme (høyere fettprosent, jo bedre), en håndfull hakket persille, en klype gurkemeie, salt og pepper etter smak.
Hvordan marinere kylling?
 2. Bland i en dyp skål, fløte, smør, salt og sitronsaft.
Hvordan marinere kylling?
 3. Tilsett gurkemeie, pepper (hvis du bruker), hakket persille.
Hvordan marinere kylling?
 4. Bland alt til en jevn røre. Legg kylling marinade og la stå i 3-4 timer i kjøleskapet.
 Vi håper disse tre enkle oppskrift utvide de kulinariske horisonter og hjelpe deg å tilbringe noen virkelig deilige dager. Bon appetit!  
Hvordan å lage mat vaktel?
 Mange i dag er gourmet sympati utvalg av retter fra vaktel - små størrelser fugler, vekten av hver er ca 100 gram kjøtt er forskjellig behagelig smak og høyt kalori. Og oppskrifter som forteller hvordan du koker vaktel, det er mange. Vurdere den mest interessante av dem.
 Vaktel i drue blader
 Ingredienser:
 - 2 (minst) vaktel per porsjon;
 - 40-60 g smør (også per porsjon);.
 - Drue blader.
 Forberedelse
 1.  Skrotter av vaktel behov obskubty grundig gut og vask godt.
   Du tørk hver fugl, god salt og frakk med litt pidtalym smør, pakk på forhånd forberedt drue blader og tett binde trådene.
   I denne tilstanden, er det nødvendig å forlate vaktel minst en halv time, dekket dem med et rent håndkle for å suge forvaltes.
   Steke vaktel trenger i en stor stekepanne med tykke vegger og bunn ved hjelp av en stor mengde fett. Steking tid 15-20 minutter.
   Vaktler i hvitvin
   Ingredienser:
   - 5 vaktel;
   - 05-tallet. vin (hvitt pulver);
   - 100 g mandler;
   - 5. l. smør;
   - 100 g hvite druer;
   - 1 ss. l. salt og 1 ts. l. sort pepper;
   - 3 ss. l. mel.
   Forberedelse
  1.  Skrotter av vaktel må forberede - obskubty, disembowelled, vaske under rennende vann og god tørk med et håndkle.
    Salt og pepper røre i hvetemel, deretter rulle i mel som hver kadaver.
    Olje i en dyp stekepanne smelte. Yngel denne oljen vaktel, nøye og pass på at de er på alle sider jevnt pidrum'yanylysya.
    Ikke fjern vaktel fra pannen, hell over dem burde være hvitvin, cover og la koke over middels varme i 15 minutter.
    Legg til pan hvor forberedt vaktel, mandler og druer. Igjen, dekker og la stå i 5 minutter.
    Vaktler dampet
    Ingredienser:
    - 8 vaktel;
    - 700 ml. kylling kjøttkraft;
    - 4. l. smør;
    - 100 g fett bacon;.
    - 3 små løk;
    - 50 g rosiner med hvite druer;
    - 4 stk. nellik;
    - 100 ml vin (hvit, søt);
    - 200 g ris (lang kornete);
    - Salt, hvit pepper, safran, 1 fedd hvitløk.
    Forberedelse
   1.  Forberede vaktel skrotter, deres salt og pepper og pakk skiver bacon bundet holdbar kjøkken tråden.
     Yngel i en panne med vegetabilsk olje vaktel.
     Løk skrelle, skåret i terninger og stek på den gjenværende oljen etter vaktel. Når løken begynner å ta en gylden farge, legge til pre-vasket, rosiner, nellik, helle hvitvin og 100ml vann. Denne sausen skal koke og stek i 20 minutter over middels varme, prysalyvaya å smake, deretter renne.
     Vaktel bør bli slukket i den resulterende sausen i ca 20 minutter, deretter legge dem hvitløk, kylling buljong, safran og ris. Småkoke til kokt ris.  
Яндекс.Метрика