Hvordan koke blåskjellHvordan koke blåskjell som var deilig og som alle, vil dette bli diskutert i denne artikkelen. Popularitet blåskjell på grunn av sin sammensetning og uvanlig smak av kjøtt. Blåskjell er en kilde til protein, aminosyrer, jern, fosfor og aktive stoffer som styrker immunforsvaret. Deres kjøtt er et kosttilskudd siden det kalorifattig og protein i dem to ganger i kylling egg. Blåskjell dyrkes på spesielt plantasjer sjøen, slik fest på dette produktet gjennom hele året. I dag forteller vi deg hvordan du koker blåskjell.
Velge blåskjell
Hvordan koke blåskjellTil blåskjell var mest nyttig når du kjøper bør velge mål, tett lukket skjell. Vasken bør ikke være for vanskelig eller lett. Hvis tung vask, så det er mange sand, og for lite vekt indikerer at skalldyr er livløse. Hvis du kjøpte blåskjell i live, men ute av stand til å lage mat bare for to eller tre dager kan de oppbevares i kjøleskap. For å gjøre dette, må de bli spredt ut i et enkelt lag og dekk med en fuktig klut.
På hyllene i butikker kan bli funnet i grønne blåskjell, blå og blå-svart skall. Farge skjell avhenger av variasjonen av blåskjell. Blåskjell lett absorberes av kroppen, og går godt sammen med grønnsaker. Men de mest kresne smaks blåskjell overføres sammen med hvitvin.
Blåskjell kokt i saltet kokende vann i 10 minutter, la det renne vann, deretter drysset med sitronsaft. Blåskjell med deilige grønnsaker og kokt ris. Her er noen oppskrifter som koker blåskjell.
Hvordan koke blåskjell med grønnsaker
Du vil trenge:
- 200 g kobber;
- Gul og rød pepper;
- To pickles;
- 100 g kinakål;
- En spiseskje vegetabilsk olje og sitronsaft;
- Krydder, salt, saus.
Forberedelse
Hvordan koke blåskjellDampede blåskjell kontakt med paprika og pickles, terninger. De legger strimlet kål, hakket hvitløk, salt, krydder, sitronsaft, saus. All mix og krydre med vegetabilsk olje.
Risotto med blåskjell
Du vil trenge:
- 700 g av kobber;
- Cup tørr ris;
- 40 g smør;
- To løk;
- Gjennomsnittlig gulrøtter;
- Ss tomatpuré;
- Krydder og salt.
Forberedelse
Kok blåskjell. I smeltet smør stek skiver julienne gulrøtter, hakket løk, ris og helle to kopper vann der kokte blåskjell. Legg til denne delen av tomatpuré, krydder, salt og stek over middels varme. Kort tid før den vilje til å legge til ris blåskjell. Nå vet du hvordan du koker blåskjell, lykke til!
Hvordan koke blåskjell frosset
Hvordan koke blåskjellDe frosne blåskjell som selges i de fleste dagligvarebutikker, allerede kokt, det vil si de er frosset etter at de tilberedes. På grunn av pillede frosne blåskjell kan forberede nesten alle parabolen. De fleste data blåskjell brukes som en ingrediens i forskjellige salater, som fyllstoff for pizza, risotto eller suppe. Å bruke disse blåskjell, de trenger bare å tine naturlig, skyll under kaldt vann, og stek i litt olivenolje. Hvis du ønsker å bruke frosne blåskjell suppe eller pizza, de trenger ikke å forhånds avriming fordi de vil fortsatt gjennomgå varmebehandling under matlagingen.
Hvordan lage deilige blåskjell, noen oppskrifter:
Blåskjell salat med erter
To egg kokt kylling skåret i terninger, legg dem melkorublennыy dill og salat blader som hender Tear i små biter. Skjær i små terninger en liten løk. Ingredienser salat mix, legge dem til 250 gram tinte kokte blåskjell, 200 g grønne hermetiske erter. Salat lett smak til med salt og majones. Når serverer salat dekorert med en kvist av persille.
Suppe med blåskjell
Hvordan koke blåskjellSett en stor gryte på bålet med en tykk bunn. Varme den ss vegetabilsk olje (helst oliven olje bruk). Skjær ringene store løk, stek løk i denne oppvarmet olje til de er gyllenbrune. Passere gjennom pressen to fedd hvitløk og legge til løk. Deretter koke i noen ingredienser i ca to minutter. Legg til pan 800 gram hermetiske tomater i egen juice, en spiseskje med tomatpuré, 200 gram kokt fisk kjøttkraft på forhånd, tørr pivkelyha hvitvin, chili pulver klype. Deretter hell ca. en halv liter vann i en kjele, bringe suppe til å koke over høy varme, mos tomater stampe, deretter koke suppe for ytterligere tre minutter. Nå legger de vasket blåskjell suppe igjen bringe den til en byll, reduser varmen og dekke pannen med et lokk. Koke suppe med blåskjell for fem minutter før da, til blåskjell ikke er åpnet. Ta av suppe fra disse blåskjell som ikke har åpnet og kast dem. Deretter koke suppe i ca 20 minutter. Tjene suppe og pynt med hakkede urter.
Blåskjell med mandler, hvitløk og persille
I en stekepanne, smelte smør 100 gram, som deretter steke 2 fedd hvitløk. Stek hvitløk i tre minutter. Deretter legge to og en halv pounds av blåskjell og hell 50 ml tørr hvitvin og saften av en halv sitron. Ingredienser blandes, tilsett 25 gram finhakket mandler. Dekk stekepanne med lokk og la det småkoke over middels varme i fem minutter, riste kjelen av og til å jevnt uåpnede blåskjell. Uåpnede blåskjell kaste, og andre tilsett 2 ss hakket persille og rør. Den retten serveres varm.Bon appetit!
Utstoppa krabbe pinner oppskriftMange kvinner liker ikke å lage mat, som feilaktig tror at forberede deilig parabolen er svært vanskelig, og behovet for å kjøpe dyre produkter. Men det er ikke, for eksempel, kan du ganske enkelt lage deilige utstoppede krabbe pinner. Denne retten kan serveres som en forrett eller en egen rett.
Matlaging fylt med krabbe pinner ganske enkle, men det er viktig at crabsticks ble tint, fordi du må distribuere dem og at de ikke bryter, må du tine dem. Men det er krabbe pinner som er ødelagt på noen måte, så du bør ta hensyn til dette. Så du må kjøpe et par arter av krabbe pinner og velge de som er best utplassert.
Utstoppa krabbe pinner oppskrift

For å forberede denne retten må du ta følgende komponenter:
- Grønn (å dekorere en tallerken);
- Majones;
- Løk (halv pærer);
- Kokt egg (to stykker);
- Saury, hermetisert i olje (en bank);
- Krabbe pinner (en pakke eller 12 stykker).

Hvis du bruker frosne crabsticks, så først av alt, de skal ikke tines, men denne gangen kan du gjøre fyllet. Åpen saury, slå ut i en bolle og mos med en gaffel, deretter ta kokt egg rist på et rivjern, bør løk kuttes i små terninger. Alle komponenter mikse og legge litt majones.
Nå kan du starte farshyrovanyyu krabbe pinner. For å gjøre dette, må de være veldig nøye satt inn for å unngå rifter og gjennom teskje midten Sett forberedt stuffing. Nå må vi nøye roll fylt med krabbe pinner til fyllet ikke faller ut. Klar utstoppede pinner bør settes på ferdiglaget fatet på hvilken skjønnhet bør settes salat. Du kan helle på toppen med majones og crabsticks dekorere en kvist av grøntområder.

Du kan bruke et utvalg av pålegg til stuffing krabbe pinner. Her er noen alternativer for stuffing crabsticks:

1- egg fylt med krabbe pinner er også svært velsmakende. Fylt med tran - tran (en krukke), kokte egg (to stykker), litt majones. Alle komponenter skal være godt blandet og majones;
2 crabsticks fylt med ost oppskrift: ost fylling - kokte gulrøtter (ett stykke), ost (200 gram), hvitløk (to fedd), majones. Komponenter skal bli knust ved hjelp av små rivjern, hvitløk knust ved hjelp chesnokodavylky. Alle komponentene er blandet og kledd med majones, så kan du begynne farshyrovanyyu krabbe pinner;
3 fylling med brisling - en krukke med majones og brisling. Krabbe stick bør utvide, deretter smøre majones (bare litt) og sette en shprotynu nå trenger å vikle krabbe stick tilbake;
4- utstoppa sopper og crabsticks kjøtt - noen sopp, kokt kjøtt (200 gram), vårløk. Alle komponenter er finhakket og blandet, deretter fylte krabbe pinner bør lett stekt i olje.

Før du sender en tallerken til bordet bør kuttes crabsticks stappet i små biter og legg i hakkede tomat skiver. Denne retten vil ha ikke bare en fantastisk smak, men veldig fint utseende.
Nyttige tips på valg av krabbe pinner:

I dag, kan butikkene finnes bare utrolig mye variasjon av krabbe pinner av ulike produsenter og svært ofte vanskelig å velge riktig produkt.
Når du velger krabbe stick, først av alt må vi ta hensyn til hvordan de ser ut på utsiden, må de være forsiktig, minne krabbekjøtt og være svært fleksibel. Ikke kjøp disse pinner som er for tørr eller tungt frostet, siden dette produktet er sannsynlig å bli ødelagt. Hvis krabbe pinner som er lagret i et kjøleskap ved en temperatur under 18 grader, og deretter under lagring vil bli fullstendig mistet sin næringsverdi.
Ikke kjøp disse pinner som har være is eller snø, da de ble utsatt for gjentatt frysing, ikke glem å ta hensyn til holdbarhet, som skal være tydelig angitt på pakningen. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика