Hvordan koke bønner
 Mange husmødre eksklusiv diett av bønner med sin familie fordi hun forbereder seg på en lang tid, dessuten er for tung og vanskelig å fordøye mat. I mellomtiden bønner svært nyttig og velsmakende produkt, og nekter det ikke verdt det.
 Forberedelse for matlaging
 Før du koker bønner, det må nødvendigvis pre-sug. Hvis du koker tørkede bønner over natten, vil det ta minst fire timer, faktisk, vil dette bønne føre til økt gassproduksjon, noe som er grunnen, faktisk, fra hennes ofte nekte.
 Så ta en bred og rommelig fartøy, hvor mye som i betydelig grad overstiger zamachyvaemыh bønner, sette dem tilbake til normal helle kaldt vann og la stå i 6-8 timer, for eksempel over natten.
 Forsiktig lengre soaking anbefales ikke fordi bønner kan zakysnuty!
 I går kveld fasolynky økning i volum om tre ganger, noe som er grunnen til at det var viktig å hamstre på bulk ware. Hell av vannet og skyll dem, og dermed fjerne selve substansen i hva vi ønsket å bli kvitt. Med trening vi taklet!
 Koker bønnene i en kjele
 1. Fyll forberedt bønner liten mengde kaldt vann, legg i brann.
 2. Ingen omrøring, er ingen dekklokket ikke nødvendig å bønner ikke forandret sin farge.
 3. Følg med på vannstanden, ikke vær redd for å tidvis helle kaldt vann bare akselerere denne prosessen.
 4. Stek en time på svak varme, og deretter ta et par bønner og prøve hvis alle myke, klar, dersom minst en hard (det kan være, slik at man ikke kan dømme bønner) - kok ytterligere 15 minutter.
 5. Salt bedre før slutten av matlaging.
 Koker bønner i en trykkoker
 Trykkoker kan hjelpe forkorte prosessen med matlaging bønner i særdeleshet sin soaking.
 For at dette skal raskt koker bønner, gjør dette:
 1. bønner i en trykkoker å koke.
 2. Fjern fra varmen, la for en time.
 3. Tapp vannet, godt vasket bønner og legg dem i en trykkoker, hell litt vann slik at de var bare helt dekket det.
 4. Stek på svak varme i 40 minutter etter koking.
 Koker bønner i mikrobølgeovnen
 I mikrobølgeovnen koker som bare pre-forberedt bønner, som vi beskrev ovenfor. Bønnene benyttet i en spesiell kar, fyll med vann og kok på maksimal effekt i utgangspunktet - 10 minutter, deretter til gjennomsnitts - 20 minutter.
 Forresten, hvis vi koker hvite bønner, kan du bruke noen av de ovennevnte metodene, men bløtlegging og koketid vil være om lag 30 prosent mindre.
 Noen funksjoner matlaging asparges bønne
 I de senere årene, med bruk av muligheten for frysing, blir vi veldig populære bønner eller asparges bønner. Selv om rettferdighet si at på våre breddegrader, har dette søramerikanske produktet har blitt dyrket siden det 17. århundre. Men i lang tid for å holde den frisk tilstand, i motsetning til den konvensjonelle lært mye senere.
 Så han bestemte seg for å lage frosne grønne bønner er ikke anbefaler det å følge anbefalingene i pakken - ikke bra. La oss prøve bønner, tilberedt med franske oppskrifter, kan de holde denne fantastiske farge og nyttig produkt, og delikat smak, og selv holde det lys hrustkist om bønnene er helt klar til bruk.
 For å legge til en oppskrift følger: bønner har mange varianter (bush, vevd, voks), kan det være av varierende grad av modenhet og derfor fortsatt før slutten av matlaging bedre test: det bør være myk, men fortsatt litt skarp. Du kan også lage mat og frisk, ikke frosne produkt, men steketiden vil være mindre. I dette tilfellet må du først fjerne stammen og ren (bush) på de ytre tette fibre.
 Bønner fransk
Hvordan koke bønner
 1. Ta en stor kjele, kok som rådet i rikelig med vann, hell vannet.
 2. Vannet kok opp.
 3. Ferske elastiske pods før matlaging raskt vasket under rennende varmt vann, og svak til å sette 15 minutter i kaldt vann.
 4. Legg bønnene i en panne, salt og kok opp raskt. Ikke dekk til grytelokk.
 5. krysser tid - etter koking bør ikke ta mer enn 8 minutter.
 6. Umiddelbart forkaste bønnene i et dørslag, etter at vannet har rent ut, må bønner bli returnert til potten.
 7. Fyll paprika tilberedt med kaldt vann og la stå i noen minutter så - de vil gjenvinne farge og struktur.
 8. Igjen avløp.
 9. Før servering, varme i en stekepanne et par minutter, og dermed fordampe overflødig væske, salt, pepper, tilsett smør, persille, sitronsaft, - det må smake.
 Forsiktig Hagebønner inneholder et giftig stoff feazyn som er ødelagt av varmebehandling, rå ta ikke!
 Vel, her har vi funnet ut matlaging ulike typer bønner. Nå kan du bruke den som en siderett, fylling for paier (spesielt deilige søte kaker med bønner!), Gjerne legge til nyttig produkt i salater og supper, lobby og dusinvis av andre retter.  
Hva er Feijoa

Før du sender Feijoa på bordet, bør fruktene renses av grønn skrelle og kutte haler på begge sider. Du kan også bli kuttet i to og fjerne produktet masse med en skje.
 Mange er ikke anbefalt å rense huden feijoa å beholde maksimal næringsstoffer. Men hvis du skal lage mat gelé, syltetøy eller kompott, i dette tilfellet, fjerne hud must.
 På den annen side kan massen tar å fremstille forskjellige etter - det kan moste ananas guava. Av de resterende solid del kan lage en rekke retter, inkludert pannekaker og syltetøy. Hermetisk ananas guava er vanligvis servert med kjøttprodukter.
Hva er Feijoa

 Feijoa kan være en av de viktigste komponentene i ulike fruktsalater. De fleste frukter blandet med appelsin, hasselnøtter, rosiner.
 Og for fans av alkoholholdige drikkevarer er vakker skjær oppskriftSom er forberedt med ananas guava og tyttebær. Du trenger å vaske og kutte to hundre gram ananas guava, legge ett hundre gram Vask tyttebær og godt slått. Sett blandingen i en kasserolle og kok en halv kopper sukker sirup. Deretter helle sirup innhentet fra bær vodka og insisterer på at et slikt produkt i minst en uke i et mørkt rom.
 Feijoa er hypoallergene fruktFordi det kan spise selv små barn.
 Lagring Feijoa
 Frisk frukt kan lagres i opptil en måned. For lengre lagring Feijoa maktkampen med sukker uten å bruke varmebehandling og dermed fortsette alle de nyttige elementer av produktet.
 Hold frynsete Feijoa trenger et glass eller emaljert kar i kjøleskapet. Anbefales ikke Feijoa butikk i plast krukker og lokk som ikke kan ødelegge.
Hva er Feijoa

 Jo mer lønnsom bruk av feijoa
 Et karakteristisk trekk ved Myrtle - et høyt innhold av vannløselige forbindelser av jod. Slik jod er som en sjømat planten ikke inneholde noen slike beløp jod.
 Å spise dette produktet til folk som bor i områder som ikke er mettet med jod innhold. Produktet er også nyttig i behandling av kreft i skjoldbruskkjertelen. I jod Feijoa har en tilstrekkelig dose av vitamin C, fiber, sukrose, eplesyre og andre nødvendige substanser for det menneskelige legeme.
 Skallet bør saken - antioksidanterSom er bra for å hindre kreftsvulster. Så ikke vær redd for eksotisk frukt, spise og være sunn. Sjømat lenge vært en del av vårt daglige kosthold. De fungerer som en fin enkel romantisk middag eller et stort måltid på festlig familiestruktur. Spesielt for deg har vi valgt ut de beste oppskrifter for reker huset - et minimum av tid og krefter i bytte for den ubeskrivelige gleden av kokte godbiter garantert!
Hvordan lage deilige reker oppskrift med bilder

 Hvordan lage deilige reker oppskrift med bilder


 Obligatoriske ingredienser:
 •  vann - 1 liter.

 •  Frosne reker - 400-500 g

 •  Sitron - 1 stk

 •  solsikke eller olivenolje - 1 ss. l.

 •  oliven - 80 g

 •  dill eller persille - et par sprigs

 •  laurbærblad

 •  salt

 •  sort pepper

 •  nellik

 • Hvordan lage deilige reker oppskrift med bilder

   Metode:
 •  Sett på bålet litt saltet vann og vente på den full av kokende, deretter legge tilbake laurbærblad, nellik og sort pepper etter smak. Skjær sitron i to og klem ut den første delen av en pan juice. Rør væske til sitronsyre og krydder jevnt fordelt i vannet.

 •  Fryste pillede reker, sted i et dørslag og skyll under varmt vann til det er oppløst korn av is. Du kan også rett og slett suge dem i noen minutter i en varm, men ikke varmt vann.

 •  Etter opptining forrige slippe vår sjømat i en kjele med kokende vann. Litt senk varmen og stek dem i 7-8 minutter og rør forsiktig med en skje. Når sjømat porozoveyut alle én flåte, kan du ta hjelp av en hullsleiv.

 •  Reker på tallerkener, hell vegetabilsk olje, sitronsaft hvile og lå ved siden Tindvedfamilien. Pynt fatet med greener og trygt tjene!

 • Hvordan lage deilige reker oppskrift med bilder

   Hvordan lage deilig stekt reker, en enkel trinnvis oppskrift med bilder


   Obligatoriske ingredienser:
 •  Reker: 05 kg

 •  vin (hvit) - 200 ml

 •  Hvitløk - 2 fedd

 •  fjær løk - 50 g

 •  persille - 30 g

 •  olivenolje - 3 ss. l.

 •  Sitron - 05 stk

 •  salt og pepper

 • Hvordan lage deilige reker oppskrift med bilder

   Metode:
 •  Å begynne å forhånds forberede sjømat før videre bruk. Ta tining prosedyre, skissert i et dørslag skyll under varmt hav rennende vann for å oppløse det isete skare. Da er det nødvendig å undersøke om du trenger å ta av skallet. Hvis du velger å tilberede effektivt store tiger, kongereker eller argentinske anbefales å la "rustning" på stedet - så mat vil være mer saftig og kjøttfulle. De små klassiske tilfeller heller klare, selv om det er fortsatt igjen å lage mat.

 •  Tørre bløtdyr med en serviett og satt i en smurt panne oppvarmet. Hvitløk og løk fint og legge til for å hugge ned pannen umiddelbart, så snart havet vil ta litt gyllen nyanse. Et par minutter protrymayete fatet over middels varme under omrøring, og hell den nødvendige delen til den samme vin og sette den hakket persille. Tilsett krydder etter smak.

 •  Når vår saus godt og impregnere en prokypyatytsya sjømat, de kan undervise på broen plate og server med sitronsaft og urter. Bon appetit!
 • Яндекс.Метрика