Hvordan koke ertesuppe

 Erter - sunt og naturlig produkt, er det spist mer enn ett årtusen. Det er en kultivert plante krever ikke spesiell omsorg i å vokse eller uanstrengt når kokt, og fordelene ved bruken får hele kroppen. Som en del av ert høyt innhold av vitaminer, mineraler, antioksidanter. På innholdet av protein er det ikke dårligere kjøtt og, i motsetning til produkter av animalsk opprinnelse, ikke ta noen skade. Når brukte retter av erter redusert risiko for kreft, normaliserer tarm, styrke negler og hår.

 Ertesuppe


 Denne kulinariske arbeid finnes i mange av menyen varierer bare oppskrifter. Noen nasjonaliteter legge visse ingredienser som gir suppen en nasjonal smak. Vi snakker om den klassiske rett oppskrift som du kan endre og legge til på egen hånd.
Hvordan koke ertesuppe

 Ingredienser:

 •  erter - 500 g

 •  gulrøtter - 2 stk

 •  løk - 2 stk

 •  Solsikkeolje

 •  salt og pepper etter smak

 •  grønn

 • Hvordan koke ertesuppe

   Metode:

 •  erter skylt og dynket i vann i 6 timer;

 •  fylle en gryte med kaldt vann og kok på svak varme i 40 - 60 minutter, rør av og til;

 •  løk og gulrøtter Vask, skrell, skåret i terninger og stek i forvarmet stekepanne med vegetabilsk olje;

 •  Stekt legge til pannen og stek i 10 - 15 minutter;

 •  salt og pepper, stenket urter og kok i 5 minutter;

 •  la for en halv time og suppa er klar.

 •  Denne oppskriften - grunnlag av ertesuppe. Det er mange ingredienser som gjør unike smak. Svært velsmakende skjer når tilsettes samtidig med grønnsaker under matlagingen noen kjøtt (pølser, ribbe, pølse). For mer navarystosti koke godt på kylling eller svinekjøtt kjøttkraft. Til kom suppe tykk, tilsett poteter, terninger, for 30 minutter til de er møre.
  Hvordan koke ertesuppe

   En deilig ertesuppe


   Til kom suppe spesielt velsmakende, er det viktig å følge noen regler:
 •  Du kan legge til salt bare når nesten rozvaryvsya erter, ellers vil det forbli fast;

 •  under matlagingen i alle fall ikke legge til kaldt vann. Du må legge til litt kokende vann, men jeg har lyst til å beregne den opprinnelige verdien;

 •  Hvis du ønsker å få en suppe, tilsett en halv teskje natron;

 •  Jo lengre erter vil zamachyvatsya, den razvarystee han vil;

 •  noen erter forårsaker oppblåsthet. Dette er ikke en grunn til å gi opp velsmakende suppe. Bare legg en liten plate del av hakket frisk dill, og du unngår dette ubehagelige fenomenet.

 •  for større tetthet mat kan legge litt mel, sautert i en tørr panne. For å gjøre dette, et lite scoop suppe i en bolle, tilsett melet under omrøring, for å unngå klumper. Deretter helle innholdet i koppen i pannen.

 •  Noen oppskrifter er ost, purre, fløte, tomater, hvitløk og selv vin. Krydder er svært viktig, de gir fatet en spesiell smak. Server suppen ristet krutonger eller kjeks.
   For alle sine nytten erter er kalori produkt. Det bør inngå i kostholdet til folk som ønsker å gå ned i vekt og leve et aktivt liv. Det gir kroppen energi og forbedrer effektiviteten. For vegetarianere, er dette produktet et must. Det er en utmerket erstatning for animalsk protein er nødvendig for normal funksjon av alle organer.

  Hvordan å lage mat ert grøt laget av kjøtt?

   Siden oldtiden, erter var en av de viktigste matvarer som har mange nyttige egenskaper. Med erter måltider, supper, bakte paier, laget gelé. Men i dag ikke lenger så vanlig bruk produktet og kjøpe det bare hermetisert salater. Hermetisk erter sikkert nyttig, men sammenligne det å tørke er umulig. Retter av tørre erter har de nødvendige proteiner for mennesker og kan til og med erstatte kjøtt. Bean gjenopprette god fordøyelse og eliminere problemene knyttet til den.


   Oppskrift ert grøt med kjøtt


   Etter å ha forberedt ert grøt slik at du får en kongelig parabolen. Erter seg rik, og hvis du legger det til kjøttet ut deilig og næringsrik middag appetittvekkende å se på, men ikke en ferie.
   Men hvordan å lage mat ert grøt? Før du begynner å tilberede ert grøt, bønner trenger å suge i kaldt vann til 8 timer. Dette produktet vil raskt tilberedt og tekstur som ligner potetstappe. Salt erter trenger når det begynner å koke på komfyren, og ikke glem å redusere den store brannen.
   Hvordan å lage mat horoshnytsu? Brygget horoshnytsa over middels varme i ca en time. Noen ganger røre deg at det ikke blir brent. Når det er nesten klar, er det ladet med ulike krydder eller urter, som persille, gulrøtter og andre. Og før servering, bland med smør.
   Obligatoriske ingredienser:
  Hvordan å lage mat ert grøt laget av kjøtt?


 •  2 kopper erter, delt i to


 •  4-5 kopper vann eller buljong beste


 •  flere små hoder av løk eller en stor


 •  nykvernet pepper


 •  300g svinekjøtt


 •  salt og krydder.


 •  Metode:

 •  Tørre erter rengjøres under vann og fyll med kaldt vann retter av erter tiden opp til 8 timer. Dette kan gjøres på kvelden og om morgenen er å begynne å lage mat. Når nabubnyaviye erter, vann drenert og vasket igjen. Deretter helle vann i forholdet 1: 2. Du kan ta en svinekjøtt kjøttkraft, deretter grøt vil være mer tilfredsstillende. Sett grytene på middels varme, vente til koke, reduser varmen.


 •  Hvis vannet fordamper raskt, før de erter vil være klar, hell den ennå. Kok erter til kokt - har det å stoppe skarp og helt rozvarytysya.


 •  Når grøten er klar, kan det strekke stampe til en jevn puré masse. Etter avfeie det til side.


 •  Begynn å steke kjøtt eller grønnsaker. Ren og skjær løken fint. Svinekjøtt vask og skjær i skiver.


 •  I pre-varm stekepanne med vegetabilsk olje stek løken gul farge og satt tilbake svinekjøtt. Dekk med et lokk og vente til de er møre. Svinekjøtt med løk og salt bør legge krydder etter smak.


 •  På tidspunktet for å tilberede kjøtt Forvarm ovnen. Når kjøttet er ferdig, legge den til i horoshnytsu og sette det hele i ovnen i 10 minutter.


 •  Pease pudding tilberedt med kjøtt. Når serverer tilsett smør, kremfløte.


 • Hvordan å lage mat ert grøt laget av kjøtt?


   Cooking tips


   Når du kjøper en ert for å trekke oppmerksomhet til tilstedeværelsen av rusk og eventuelle urenheter i den.
   Matlaging pan bør være tykk bunn og vegger. Det fremmer gode razvaryvanyyu erter.
   Når et bord hvis du observerer en sunn livsstil, med rømmegrøt ikke blandes, men heller legge til vegetabilsk olje eller på annen måte.
   Hvis tiden for soaking erter til overs, og du trenger for å lage ert grøt som mulig, kan du bruke en liten hemmelighet. Du må suge produktet i vann og brus (05 ts natron) og deretter etter en time kan du begynne å lage mat før gode vaske bønner for å fjerne lukten av brus.
  Hvordan å lage mat kjøtt av bokhvete fra? Oppskrift for Buckwheat

   Har vi elsker havregryn? Dette spørsmålet er usannsynlig å svare på alle det samme. Men vi elsker velsmakende og appetittvekkende måltider? Jeg tror det er flere fans. Hvordan vi behandler bokhvete grøt?

   I vårt kosthold, unntatt poteter, pasta og andre siden retter, må være crap. Tradisjonelle bord for n grits, blir vi fortalt leger og ernæringsfysiologer, ekstremt nyttig, selv hjelpe noen til å motstå sykdom. Kalori, lett fordøyd. Dette er absolutt bra. Men jeg vil gjerne gjøre det også svært velsmakende.

   Så i dag skal vi snakke om hvordan å forberede deilig bokhvete.
   Av seg selv, er bokhvete grøt oppskrift svært enkel og rimelig selv for absolutt kan ikke lage mat mann. Men sørg for å observere to hovedregler: bunnen av en pan må være tykk nok og må dekke tett presset til kantene. For utarbeidelse av bokhvete sannsynlig å vansmekte, damp, lapskaus og ikke, som mange andre korn. Derfor helle vann mindre enn normal hastighet på en kopp bokhvete 2 kopper vann. Og hvis vi følger dette forholdet, vår frokostblanding ut uvanlig deilig, sprø, deilig.

   Så i dag koker vi bokhvete. Gryn og gikk over godt vasket, nå hell det i pannen, fyll med vann og kok opp over sterk varme. Nå kan du legge til salt. Brann bør definitivt redusere svært nær lokket tett og ikke berøre bokhvete 15 minutter Forstyrre det er heller ikke nødvendig. Gått 15 minutter - du kan sjekke alt vannet kokte bort. Hvis kokt bort - slå av varmen og la gryten på komfyren stengt en annen 10 minutter - la potomytysya, kommer, vil være svært aromatisk. Nå kan vi legge til et stykke smør i pannen! Vi kan si at vi har lært bokhvete lage mat! Nå videre til mer kompliserte oppskrifter matlaging bokhvete, hvordan å lage mat bokhvete med kjøtt.

   Bokhvete av kjøpmann:
   For en kopp bokhvete:
   - 500 gram kjøtt - svinekjøtt eller biff
   - Løk - 1 stk.
   - Gulrøtter - 1 stk.
   - 2-3 fedd hvitløk
   - Bay leaf, krydder - for å velge
   - Salt og pepper - etter smak

   Kjøtt, skåret i små biter, stek i en stekepanne først til gylden brun, ca 15-20 minutter, og da skal vi slukke lokket, og legger en liten mengde buljong.

   Mens kjøtt er slukket, overtar rumpe, vaske det. Løk og gulrøtter nashynkuem, en egen sauté panne. Deretter legger kjøttet til skillet, det er hakket hvitløk, krydder, salt og pepper, bland. På toppen lå ute jevnt lag forberedt bokhvete. Dole varmt vann slik at det dekket rumpe rundt fingeren. Kok opp, dekk tett og satt i forvarmet til 130 grader ovn. La oss stå der stille smektende 25-30 minutter. Når bokhvete blir myk, ovn slås av, legg et stykke smør og la stå et annet nezahololiy ovnen litt lenger. Vi tar ut, røre og beundrende blikk hjemme, gir vi fragrantly lukt fatet på bordet. Du kan forberede denne oppskriften med kylling og bokhvete, men snarere for å forberede kylling.

   Bokhvete med kjøtt og grønnsaker i en gryte
   Kjøtt yngel, tilsett hakket løk og gulrøtter, salt og pepper, litt slukket, og deretter legge sopp, er dampet i en egen panne og skiver - tomater. Mix, la det småkoke i 10 minutter sammen deretter brytes kjøtt deler i potter, topp bokhvete, så det var en halv - to ganger mer enn kjøttet, hell varmt saltet vann til det nivået det var nesten en finger over korn. Sette pottene i en forvarmet 150 graders ovn. 20 minutter senere sjekke - hvis vannet er absorbert - legg på toppen av bokhvete litt rømme og deretter sette dem i ovnen i 20 minutter mer Alt deilig middag er klar!

   De som takle matlaging bokhvete med kjøtt, ikke engang trenger å fortelle hvordan du koker lapskaus med bokhvete. Men for nybegynnere kashovariv - denne oppskriften er den mest hensiktsmessige. Bokhvete forberede som vanlig i en kasserolle. Lapskaus, pre podribnyvshy kjøtt stykker, fordelt på en panne, som har rastopleno smør. Det også tilsett hakkede grønnsaker, løk, gulrøtter. Etter 10 minutter kan legges på toppen klar bokhvete, mix, la stå over svak varme i ti minutter til. Rask og deilig!

   Bon appetit!


  Яндекс.Метрика