Hvordan koke kjøttbollerHvordan koke kjøttboller så de gikk velsmakende og saftig vet ikke mange. Disse smakfulle kjøttboller med ris og grønnsaker som deres ernæringsmessige verdien og nytten. Kjøttboller populære i mange land. For å forberede dette rett med kjøttdeig, som er lagt ris, egg, løk, krydder mel for panering. Kjøttboller form som små runde kotletok. De kan forberede dampet, stekt, bakt, stekt og servert, men alltid kjøttboller i saus. Dine favoritt site nyttige tips fortelle hvordan du koker kjøttboller.
I Sverige er kjøttboller anses nasjonalrett, selv om de har tyurskoe opprinnelse. Bashkirs, tsjuvansk, kasakhstanere og usbekere i utarbeidelsen tyuftelok legge hakket stekt løk, selleri, tomater og hvitløk. Denne retten er som kjøttboller stede på kjøkkenet hver nasjonalitet. Prøv å lage kjøttboller til ett av de foreslåtte metoder, og denne retten vil alltid være til stede i menyen din.

Hvordan koke kjøttboller med ris


Du vil trenge:

Hvordan koke kjøttboller- 800g svinekjøtt kjøttdeig;
- 2 løk;
- En halv kopp tørr ris;
- To egg;
- Mel for panering.
Metode:
Kok til den er myk ris, løk, rist og bland med alt fyllet. Tilsett egg, salt, pepper og danner små diameter 4 cm burgere. Zapaniruyte dem i mel og stek over høy varme. Stekt noisettes sted i ildfast form, dryss dem feide-tomatsaus, tilsett litt vann og sett i ovnen i en halv time.
Hvordan koke kjøttboller med kylling
Du vil trenge:
- En halvkilo kylling;
- Løk;
- Apple;
- Krydder;
- Grønn;
- Mel.
Metode:
Alle ingrediensene savner to ganger gjennom en kjøttkvern. Form små kuler, rull dem i mel og stek. Disse kjøttbollene trenger ikke å sette ut som de er, takket være Apple, og så ganske saftig.
Hvordan koke kjøttboller i tomatsaus

Du vil trenge:

- 500 gram kjøtt;
- Leder av løk;
- Egg;
- 100 gram hvitt brød;
- Tomatsaus;
- Vegetabilsk olje;
- Mel.
Hvordan koke kjøttbollerSekvensen av preparatet:
1. Forbered kjøttdeig og løk.
2. tilsett egg, brød dynket i vann, krydder og salt.
3. Last ned små kuler og rull dem i mel.
4. Etter steking, lage kjøttboller til skillet, tilsett 200 ml buljong hvor utvannet tomatsaus, laurbærblad, 2-3 fedd hvitløk, nellik, sukkererter og la det småkoke i 20 minutter.
5. Serveres varm, drysset med urter.

Hvordan koke kjøttboller dampet

Mat tilberedt i damp, regnes som den mest nyttige, slik som matlaging beholder alle de gunstige vitaminer og mineraler i matvarer. Også kjøttboller, dampet beholde sin opprinnelige form og ikke faller fra hverandre under koking. I tillegg damp kjøttretter anses næringsmidler, kan de også spise små barn.
Du vil trenge:
Hvordan koke kjøttboller- 0, 5 kg av okse;
- En halv kopp ris;
- Ett egg;
- Tre skiver av hvitt brød;
- Et glass melk;
- Løk;
- 100 gram ost;
- Olivenolje (1 ss L.);
- En haug med grønn løk;
- En haug med dill;
- Et glass rømme;
- 2-3 fedd hvitløk;
- Salt og pepper.
Polidovnist forberedelse:
Å rett vi fikk kosthold og det kan gi et barn, så vi vil bruke hakket magert kjøtt, som Skyll, fjerne tapen og kutte stykker. Deretter dobbelt kjøtt kjøttdeig.
Brød uten skorpe dynket i melk, deretter forsiktig klem og tilsett kjøttdeig, som også sende en rist løk, revet ost, egg, krydder.
Tidligere bør sette kokt ris. I kokende saltet vann, tilsett vasket ris og koker det til den er myk. Avkjølt ris tilsett kjøttdeig og bland godt. Fra denne runden kjøttboller hakket danne en liten størrelse.
I en dobbel kjele gitter børste med vegetabilsk olje og deretter satt på hennes kjøttboller. Skisserte kjøttboller, være forsiktig at de ikke berører hverandre. Cook kjøttboller i et vannbad i 40 minutter.
Hvis du ikke gjør dampskip, vanlig bred panne koke vann på sidene feste metall sil på som put kjøttboller. Merk: bunnen av sil skal ikke berøre vannet. Top sil lukke lokket. Cook kjøttboller så i en halv time etter kokende vann.
Deretter forberede saus. Vårløk og en haug med dill fint hugge ned, den grønne tilsett hakket hvitløk, olivenolje, rømme, bland paprika og andre krydder hvis ønskelig. Ingrediensene til sausen og bland godt sette til sousnytsyu.
Klar kjøttboller kan tjene, hell sausen eller saus kan sendes separat.
Hvordan koke kjøttboller i ovnen
Hvordan koke kjøttbollerKjøttboller stekt i ovnen, skiller seg ikke mye fra tyuftelok resept i tomatsaus som er beskrevet ovenfor. Den eneste forskjellen tyuftelok data er at de ikke trenger pre-stekt. Men la oss utdype denne oppskriften og gjøre noen justeringer og endringer i kokeprosessen.
Pre kokt til den er myk ris blandet med kjøttdeig, egg og krydder. I denne oppskriften i tillegg til å legge til kjøttboller stekt løk og gulrøtter. I en panne stek i vegetabilsk olje til de er gyllenbrune løk, deretter legge gulrøttene og kok til de er møre. Stekt ris-kontakt med kjøttdeig. Til ferdige kjøttboller var saftig, kan stuffing legge til en spiseskje rømme.
Fra blandingen danner en liten kjøttboller og legg dem i en brannsikker retter, smurt. Zamishayte saus med tomatsaus, rømme, smeltet smør og en spiseskje med mel, tilsett krydder etter smak. Den resulterende saus helle over kjøttboller. Ildfast form, dekk med folie og stek sende kjøttboller i ovnen i 40 minutter ved 190-200 grader. Deretter fjerner folie og "podrumyanim" kjøttboller for rundt en fjerdedel av en time.  
Å sitte på hyssingÅ sitte på hyssing og strekke sin overraskelse, ønsker å vite? Eksperter sier at ledningene kan sitte en person, uavhengig av alder og kjønn. Kanskje besteforeldre ikke lurer på hvordan å sitte på hyssing (selv i denne alderen er det mulig å forbedre fleksibilitet), men for jenter og gutter, vil vår informasjon være nyttig.

Å sitte på hyssing hjemme
Vi holder muskeltonus. Umiddelbart være klar til å sitte på hyssing, bør du regelmessig gjøre. Hvis musklene er tonet, deretter strekke ville være "nei". Så begynne å styrke alle muskelgrupper. Ja, musklene i hele kroppen, ikke bare føttene er trodde uinnvidde. Å sitte på hyssing uten å forbedre fleksibiliteten i bekkenet, korsryggen, ledd og leddbånd? Å styrke musklene fleksibel og gjøre visse deler av kroppen tar en måned av regelmessig mosjon. For dette formålet, noe tilstrekkelig opplæring kroppen: Yoga, callanetics. Aerob trening bør kombineres med effektdelen og stretching. Tre treningsøkter i uken er nok til å strekke leggmusklene.
Begynne å strekke
Å sitte på hyssingForberedelse omfatter øvelser som fremmer strekker innsiden av låret. Første mos tilbake, quads, sidemusklene og deretter utføre tøyningsøvelser innsiden av låret. I de to første ukene av følge rifter fra fot til fot i ulike høyder fra gulvet. Deretter flytte til lavere stryk, deretter begynne å strekke den indre overflaten. Du må sitte på gulvet, bena oppløse vinkel, prøv å gå torso på den ene foten, så den andre, og mellom dem, stopper i en tilbøyelig posisjon i minst 30 sekunder. Følgende øvelser utføres mens du ligger på ryggen. De maksimale spre beina sidelengs og hold strekningen 30-40 sekunder.
Den første fremskritt mot hyssing
Når musklene er godt strukket, og det vil ikke skje tidligere enn en måned, kan du sitte på hyssing. Ikke sitte på hyssing kraftig og umiddelbart til gulvet. Start med en hyssing og prøve så mye som mulig å bo i laveste posisjon. Etter å ha oppnådd suksess i å utføre lengde hyssing, gå til korset. Når full splittelse forbli 20-30 cm, daglig mosjon, legge til et par mer: 30-40 sit-ups og like mange spark. De vil bidra til å varme opp, så kan du begynne å strekke og sitte på hyssing. Elastisiteten av muskelen avhenger av mat. Denne perioden bør begrense inntak av proteinrik mat og proteinrik mat helt eliminere to timer før trening og to timer etter.
Å sitte på hyssing per måned
Å sitte på hyssingDet synes å sitte på hyssing bør være lang og vanskelig å trene sine stretching. Faktisk, kan du forbedre fleksibiliteten og måned. Det viktigste - å velge riktig sett med øvelser regelmessig og å gjennomføre det. Så komme ned til trening med stretching.
Vær sikker på at hver klasse begynner med en varm opp for å la musklene til å varme opp og forberede seg på den påfølgende strekk. Workout gjennomsnitt bør ta ca 10 minutter. De beste øvelsene for dette - den kjører på plass, hopping rasstavlenyem føttene skulder bredde hverandre og mahami overhead, husokkupasjon.
For kvalitet strekningen må du kanskje gymnastikk matte eller matte for yoga, som gjør øvelser på et solid gulv ubehagelig og farlig.
Oppgave 1
Så, sitte ned på matten, bena trekke. Heve hendene over hodet og begynner sakte senke dem mot føttene, prøver å nå fingrene til tærne. Sørg for at kneet under trening er ikke bøyd, også prøve å alltid holde ryggen rett. Når ta på tærne, Hold i 15-20 sekunder, kontrollere pusten, puste sakte og dypt. Deretter sakte tilbake til startposisjonen og gjenta 10-15 ganger.
Oppgave 2
Sitt på matten, bena trekke fram. Høyre ben start sakte renne til siden, så langt det er mulig, prøver å skape vinkelen mellom bena 90 grader. Kanskje den første leksjonen du vil være vanskelig å gjøre, så hjelpe seg med hendene. Skyve opp på siden, Hold denne posisjonen i 20 sekunder, trekk opp pressen, holde ryggen rett, knærne presset til gulvet. Sakte tilbake beinet til startposisjon, gjør den samme øvelsen med venstre fot. Utføre 10-15 kraner på hvert ben.
Oppgave 3
Å sitte på hyssingLigg på matten, hender trekke langs kroppen. Sakte begynne å heve nivået av benene vinkelrett på gulvet. Så snart du løfter bena i rett vinkel til kroppen, hold den i 5 sekunder og deretter sakte spre dem i hånden, så bredt som mulig. Nå holde bena i denne posisjonen for et øyeblikk, bøy knærne, bør ryggen være flatt på bakken. Så sakte presse bena og senke dem til gulvet. Hvile 10-15 sekunder og gjenta. Har 10 av disse ups og skilsmisser føtter.
Oppgave 4
Stå rett opp, se etter balanse, kan nybegynnere følge den første leksjonen for motstand. Start utføre bevegelser ned, plukke opp første vei til høyre, deretter venstre ben parallelt med gulvet. Etter å ha fullført 10 svinger på hver etappe, gå til varianter av denne øvelsen. Må stigende foten frem 90 grader, hold opp til vekten i 5 sekunder, deretter uten å miste et bein, bære den til side, holder det parallelt med gulvet. Hold beinet i denne posisjonen i 20-30 sekunder. Gjenta på den andre etappen. Trener 12-15 ganger på hvert ben.
Øvelse 5
Å sitte på hyssingDenne øvelsen - en klassisk lunges ned, det er gjort står opp. Plasser hendene på midjen, gjør utfall høyre foten frem, være forsiktig at kneet ikke går tå nivå, og skapte en 90 graders vinkel. Den andre etappen prøve å holde rett, holde tilbake, ikke henge slapt. Vil utføre swing, pruzhynyaschyesya bevegelse ned i et halvt minutt. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta på den andre etappen. Utføre 15 angrep på hvert ben.  
Яндекс.Метрика