Hvordan koke kjøttet i potten

 Baking i en leire potten noen produkter har mange fordeler. Slik mat kommer ut myk, fyldig og smakfull. Og viktigst av alt, ikke mister sine gode egenskaper. Leire servise varmen jevnt, i motsetning til metall. Det påvirker positivt smaken av parabolen.

 Spesielt velsmakende og smakfull kjøtt går i potten, stekt i ovnen. Matlaging kan være alene eller sammen med grønnsaker, i alle fall resultatet vil ikke skuffe.


 Potter med kjøtt og poteter


 Utarbeidelse av deilige retter vil ikke ta deg mye tid. Det er veldig mettende og appetittvekkende å se på, og forbereder ganske enkel. Passer for alle kjøtt, aller viktigst - ikke for fettete. Vi trenger:
Hvordan koke kjøttet i potten


 Ingredienser (til 4 porsjoner):


 •  6 store poteter


 •  Kjøtt - 500g


 •  løk - 4 stk


 •  rømme - 8 ss


 •  sopp - 300g


 •  Vegetabilsk olje


 •  salt


 •  pepper


 •  urter etter smak


 • Hvordan koke kjøttet i potten


   Metode:


 •  Ren og hakk løk halv ringer;


 •  Vask soppen og kutt i terninger. Varm en stekepanne med olje og legg 1/2 av løken, stek i 10 minutter, deretter legge soppen. Når du har valgt sopp flytende salt, pepper og dekke. Småkoke på svak varme i 10 til 15 minutter, rør av og til;


 •  Vask kjøttet og tørr med et håndkle. Skjær i små terninger;


 •  på en varm panne med vegetabilsk olje oppvarmet, legg resten av løken og prozharte, unngå brenning og 5 minutter;


 •  Sett forberedt kjøtt over middels varme og kok i noen 10 minutter;


 •  Skrell poteter å skrelle, skjære i strimler og stek i olje som gjenstår etter kjøttet, og legger til et par spiseskjeer med kjøtt.


 •  bunnen av den keramiske potten, helle litt vann (ca. 3 ss);


 •  i hver pott lagt ut på nettet toasty om halvparten av potetene, deretter kjøtt, sopp og rømme på toppen;


 •  Plasser i en kald ovn, forvarmes til 180 grader. Småkoke ca 60 minutter, periodevis sjekke tilgjengelighet.


 •  Serveres varm du trenger rett i potten ser veldig estetisk tiltalende og appetittvekkende.
  Hvordan koke kjøttet i potten


   Hemmeligheter matlaging kjøtt i potten


   Til retten kom spesielt velsmakende og smak overraskelse gjester hjemme og trenger å følge noen regler:

 •  best å bruke potter med en kapasitet på 05 liter uten at belegget på den indre overflate;


 •  før du bruker de lavere pods i 15 minutter i kaldt vann, vil det gi effekten av "et par";


 •  fjerne retter fra ovnen i 10 minutter til kokt og la stå;


 •  mangel på væske kan legges til vin eller buljong, men moderat, som innholdet vil også bevilge juice;


 •  i stedet for flip-off caps meget god bruk av deigen;


 •  Ikke plasser for høy en gryte i ovnen. Og fjerne, plassere kaldt eller vått underlag, kan det sprekke.


 •  Er viktig, som du vil spare keramikk og omsorg for henne. Best for matlaging med forskjellig smak og lukt (fisk, kylling, svin), bruker ulike redskaper, som leire har en tendens til å absorbere lukt. Hvis du ikke bruker vaskemidler, kan de holde på servise og trenge innholdet i potten neste forberedelse. Vaske med varmt vann og stiv børste. Hvis lukten er veldig bitter, fylle natten med soda vann (4. L.). Til leire kunne puste butikken med halvåpen lokk. Holde potten helt tørt for å unngå mugg.
  Øvelser for BellyVakker flat mage uten ekstra inches og folder - hva hver kvinne ønsker. Men det er magen og området rundt det er ofte steder hvor fett. Årsaker til stygge magen kan stilles - det er usunt kosthold, mangel på mosjon, og en fersk graviditet. Men fjerne magen er bare ett enkelt sett med etterlevelse sammen med ganske enkle regler.

  Bedre holdning for en flat mage

  Dårlig holdning, slentre og en negativ innvirkning på tilstanden i ryggen og ryggraden, og tilstanden til kroppen din generelt - magen er ikke noe unntak. Hvis en person sutulytsya, sin pressekonferanse i alle fall stikker ut og fjerne det vanskelig. Kombinasjonen bøye med utilstrekkelig fysisk aktivitet fører til at magemusklene svekkes og begynner å henge over tid vises fett.
  Å fjerne magen fett, må du forbedre din holdning og stående og sittende. Skuldrene skal være på nivå med ørene, bør ryggen være rett. Skuldrene skal være rettet, enda litt omstendelig siden. Navel må trekke ryggraden.
  Resultatet vil bli en fager at selv uten å utføre noen spesielle øvelser for pressen (selv om øvelsene er veldig nyttig), kan du bli slankere og fjerne mage minst visuelt, stående med rett rygg. Over tid, som du lærer å holde god holdning, magemusklene og virkelig fange opp, som en bonus å få deg funnet skjønnhet bedre pust og generell trivsel.
  Varierte øvelser for pressen
  Å fjerne magen, ikke nok til å gjøre to eller tre lignende øvelser. Hver del av kroppen vår består av et stort antall muskler, mage - er intet unntak. Trenger du å trene alle musklene, først da kan vi oppnå den mest positive utfallet. Mange kvinner feilaktig tror at flat mage må du laste ned pressen den samme bevegelsen, noe som gjør det så mange ganger. Denne tilnærmingen er grunnleggende feil.
  Gjør øvelser på ulike magemusklene, ikke glem å involvere andre muskler i kroppen din.
  Godt å håndtere ekstra centimeter og slapp hud i presse fit pilates øvelser. De trenger å utføre sakte, men de er svært effektive. Sammen med tonet muskler du får en god fleksibilitet.
  Spise for en flat mage
  Fettet på magen kan ikke indikere en mangel på mosjon. I stedet kan du ha gode magemusklene og god holdning, men har flat abs. Å fjerne magen og gjøre flatt trykk, i dette tilfellet, må du se gjennom kostholdet og øke forbruket av kalorier. Med andre ord, som trenger mindre og bevege seg mer. For å redusere fett på magen din, må du forbrenne mer kalorier enn du får.
  Dessverre, for mange kvinner pressen er problematisk område, og fjerne overflødig fett fra det, bare gjør øvelsene vil ikke fungere.
  Daglig arbeid for en flat mage

  Å lage trykk din flat og fjerne magen, er det ikke nødvendig å kjøpe et abonnement til en treningsklubb, spesielle skjell dumbbell type, fitball, step-plattformen. Men mange finner sin begrunnelse på denne måten, som dekker banalt latskap er mangel på tid, mangel på materielle ressurser. Faktisk, alt du trenger å fjerne magen og gjøre det flatt, dette ønsket.
  Arbeid på trykk kan være nesten enhver tid når du ser ut. Strai trykk, og trekk navlen til ryggraden når du spiser, reiser på offentlig transport til arbeid, holde konferanser eller nyte en cocktail på en fest. Bare holde ryggen rett og puster innebærer trykk, trekke navlen til ryggraden.
  Fjern magen vil også hjelpe deg å sette av enkle øvelser som er gitt nedenfor. Oppfylle deres behov for tjue minutter tre ganger i uken, og for å sikre et positivt resultat og forbedre det, må du kombinere disse enkle øvelser med intens kardio trening fire ganger i uken. Bare fire uker kan du miste i livet til fem centimeter i volum. Alle fire øvelser må gjentas tre ganger for trening, vekslende.
  Øvelse for mage skrå musklene vridnings
  Øvelser for Belly

  Ta en posisjon til å utøve bena litt bredere enn bredden på hoftene. Overføre vekten på høyre ben og venstre arm dumbbell vekt, ta en halv til to og en halv pounds. Trekk din venstre hånd opp og jeg vil bringe hodet til høyre så å føle spenningen i den venstre delen av midjen (akkurat der er skrå magemusklene).
  Nahnyte kroppen din til venstre, og bringer venstre kne opp og ned sin venstre skulder, som om retningen til hverandre. Bevegelsene dine bør ha rett til å se ut som om du prøver å splitte mutteren med ribbeina. Tilbake til den opprinnelige posisjon, gjør tolv til femten repetisjoner i øvelsen, deretter skifte side.
  For maksimal effekt av trening setter foten pads bare ved avslutningen av repetisjon stedet for å sette det helt.
  Trening for magemusklene "Pendulum"
  Øvelser for Belly

  Stå i en posisjon til å utøve litt fra hverandre føttene (bredden av lårene), og bena litt bøye kneet. Grab en dumbbell med begge hender som veier en halv til to og en halv pounds. Hands trekke opp til taket.
  Hodet skal være mellom to hender, og denne gangen du bør prøve å helle til venstre så god som du lykkes. I dette tilfellet skuldre og hofter skal være rett. I siste øyeblikk på ryggen på gulvet og deretter gå tilbake til posisjonen mot gulvet og hendene blir til stilling overhead. Gjenta for den andre siden, å gjøre trekk sakte, som en pendel. For hver av partene gjøre ti repetisjoner.
  Øvelse vridning i skråningen
  Øvelser for Belly

  Stå i posisjonen til føttene sammen, to hender som holder en manual som veier en halv til to og en halv pounds. Strekk armene og sakte bøye seg fremover i livet, løfte det venstre beinet slik at den øvre delen av kroppen din gradvis ble parallelt med gulvet og hendene var rundt ørene.
  Bøy albuene for å flytte vekten til brystet. Samtidig løfte venstre kne til brystet slik at kneet og albue sammen i midten. Gå tilbake til posisjonen den startet. Ta tolv til femten repetisjoner i øvelsen, og deretter endre ben.
  Utøve laterale knebøy
  Øvelser for Belly

  Leg øvelser for å sette en skulder bredde hverandre, holder en manual i hånden. Skuldre og hofter skal være rett, albuene "se" fremover. Fra denne posisjonen Bla i knebøy og vektoverføring til siden av høyre lår.
  Trykk ned på gulvet og ta en posisjon som begynte gradvis å overføre vekt gjennom kroppen slik at det er over venstre skulder. Har femten repetisjoner i trening, så endre retning.
  Øvelser for Belly video


  Øvelsen for vekttap abdominal Video
  Яндекс.Метрика